Beauty beauty


Jag har tänkt dela med mig till er av mina små skönhertstips. Det kanske också får min blogg mer intressantare för vissa. Minst en gång i veckan kommer det finnas mer tips inlägg här på bloggen. Enjoy!



1. Du ska alltid ha en liten skvätt vatten på din borste/kam innan du drar det igenom håret. Detta minskar klyvna och torra toppar. Värmespray/värmelotion är ett måste, innan du plattar håret. För mer tips vilka produkter jag använder, Fråga!

2. Tvätta aldrig håret varje dag, detta slutar med att håret inte hinner andas och det sliter på håret. Jag brukar också ibland ha lite olja på topparna i ungefär 5-10min innan håret tvättas. Olja smörjer jag in på topparna under två gånger i veckan, innan tvätt.

Indisk mat, mums!

Kom precis hem ifrån Indiska resturangen, var där tillsammans med frugan Daniella. Sitter just nu och kollar på avatar, eller atavar som pappa kallar de haha. Marcelo kom precis hit och busar med pappa. Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt med bubbelbad och bastu, så himla mysigt när det är lite små kallt ute. Nu ska jag ringa och prata lite med Adam Skol.. Vi hörs senare bloggen!

MER INLÄGG ANGÅENDE SKÖNHETSTIPS KOMMER SNART!

Girls always talk shit.


Haha, ser ut som jag är brunhårig.. Passar definitivt inte i de!
Kom precis upp ur ett mysigt bad tillsammans med Daniella. Är så himla irriterad, för jag hör pappa snarka.. Men om han inte slutar, så ja.. Vem vet! Snart blir det bedtime, ska nämligen upp tidigt imorn. Inte sova bort hela dagen! Puss på er.

MUMS!


Nu blir det film mys med älsklings Ben&Jerry's.
PUSS!

Hola amigos!


Idag har jag faktiskt bara tagit de lugnt, tog en liten titt på stan. Har precis kollat klart på melodifestivalen, världelösa bidrag enligt mig. Pernilla Walgren körde en WB av Charlotte Perelli's bidrag från förra året med utstrålningen och kläderna. Ingen fantasi! Ligger just nu i min mysiga säng tlllsammans med frugan (Daniella). Vi ska alldeles strax springa och köpa Ben&Jerrys. Tröst äta lite inför denna sega kväll men gott ska de bli. Slänger in ett litet roligt inlägg senare! Så håll ut.

BLOGGEN


Hej hjärtisar!
Ligger just nu i sängen och har precis pratat klart med Daniella som ska hämta massa grejer till mig hemifrån mamma och komma in hit till söder med dom. Marcelo stack för ett tag sen, han skulle åka och träna. Igår var pappas kompis Markus här och lagade min data, så då blev jag på bättre humör. Mitt humör var inget att leka med innan, stod och skrek på min pappa i ungefär en kvart.. Stackarn! Ska snart ställa mig i duschen sen blir det en fika på stan och lite shopping. Blev så sugen på shopping när jag fann bilden på Paris Hilton!

Vidare till stan.


Förlåt men mamma har en jätte usel webb kamera på sin bärbara.. Men ni får nöja er med dessa bilder. Nu ska jag springa ut till bussen i den härliga kylan. Ironi! Puss på er

INTE SNYGGT!

Jag och min vän Emelie hade världens diskussion idag i skolan angående att det snyggaste som finns är när man piffar till och har volym i håret. Det är så fult när det bara ligger och hänger som hej jag tycker om att se väldigt ledsen ut? Volym i håret ger som sagt mycket mer utstrålning, det ser inte ut som att man gömmer sig bakom håret utan man fångar folks blickar. Och självklart ska man inte ha FÖR mycket volym.. Men bilderna nedan visar! Vad tycker ni? Volym eller inte?

Söt hund.. jag vill ha!


Det är inte jag som pratar.. Det är min farbror på 24år.

Now I see.

Hej bloggis!
Kom precis hem ifrån skolan, sitter just nu vid köksbordet och äter nuddlar. Dagen har varit bra än så länge, men den kommer bli bättre framåt kvällen. Jag ska först in till stan, kolla runt och möta Marcelo. Sen blir det spa mys med bubbelbad och bastu för min del. Känner mig ganska hängig och nyser hela tiden, är det ett tecken på förkyldning? Fick precis ett mms av min farbror Ted, han skickade en video på hans nya hund. ÅH SÅ SÖT DEN VAR! Måste lägga upp videon här på bloggen tänkte jag. Håll ut sötnosar!

En liten bild på mig, från igår när jag var duktig och satt & plugga.

My lovely weekend

Hallå där!
Tänkte alldeles strax lägga mig i ett mysigt bad efter denna stressiga men roliga helg. Hela denna helg har varit lyckad, i fredags festade jag tillsammans med Daniella hos Markus efter en lång stund hemma hos honom drog vi till Adam Skol. I lördags vaknade vi upp, riktigt trötta. Jag trodde och hade planerat lördagen som en mys dag för mig Daniella och Micke. Men så blev det inte! Istället drog vi hem till en vän. Albin, Vasse, Marcelo, Nico och Sebastian kom dit. Och kvällen vart sedan riktigt lyckad. På tal om frieriet till mig som Albin gjorde, vi har nu gift oss! haha.. Nu ska jag springa över till Daniella, glömde en sak hos henne igår. Pussisar

Det fick bli en liten bild på mig idag, är lite inne på foto torka..

Lite utav..


Hade inte tid till bättre bilder..!

Hello people!

Jag ska alldeles strax möta min vän Daniella, ska få tillbaka alla mina kläder hon har varit och hämtat hemma hos Ellan. Efter det blir det in till city en snabbis och kolla runt efter grejer till ikväll, måste köpa en ny hög midje kjol känner jag. Trött på mina gamla! Ikväll blir det nog lite festandes, inte festat på väldigt länge nu.. Så nu borde väl jag ta och rycka upp mig lite tyckte jag? Kameran är med ikväll, så håll ett litet öga här på bloggen. Nu måste jag fixa mig i ordning, lägger alldeles strax upp dagens outfit (eller i alla fall lite av den). Pussis

The answers


Filippez.blogg.se
Ursnygg header :D vart bor du? :)

Svar: Tackar! Jag har skilda föräldrar. Så jag bor på två olika ställen. Helt olika ställen, haha. Hos mamma bor jag i Tumba och hos min pappa så bor jag på Södermalm.

MatildaSimonette.blogg.se
Varför bloggar du?=)

Svar: Jag har bloggat sen tre-fyra år sen tillbaka. Förut hade jag bara min blogg som en "dagbok" där jag tänkte att jag skulle skriva ner alla minnen under alla år och sen läsa dom igen när jag blev gammal, haha! Men idag har jag nog bloggen för att skriva ut känslor, visa människor hur min vardag ser ut och vad jag vill göra i framtiden. Min blogg innehåller också väldigt mycket mode, shopping och vänner.

www.isabellaahh.blogg.se
Vilken sort musik lyssnar du på? :)

Svar: Jadu.. Jag är väl en såkallad all-lyssnare. Jag kan lyssna från techno till rock. Bara låten jag lyssnar på låter bra i mina öron. Jag är väldigt mycket "tjejen för lugn musik" också har jag fått höra.

Wiinkys.blogg.se
* favoritmat?
* favoritbok?
* favoritfilm?
* lyssnar du på rnb?

Svar: Hallådär! Jag har faktiskt ingen speciell "favoritmat".. Men bland det godaste jag vet är kycklingsallad tillsammans med vitlöksbröd. MUMS! Favoritbok? Hm.. Jag läser nästan aldrig böcker, och då menar jag aldrig. Men ett par har man väl läst. Men kommer tyvärr inte på någon just nu! Nu verkar jag som en riktigt tråkig människa, men jag har ingen favorit film heller. Är som sagt en "all ätare". Men en utav mina favorit filmer är Ps. I love u. Den filmen kan man gråta till i timmar! Som sagt, jag lyssnar på det mesta. Bara det låter bra i mina öron!

Lillastorasysterelin.blogg.se
Vart fixar du om dina bilder till headern ?

Svar: Jag fixar dom allt ifrån photoshop till picasa. Det är inte så väldigt ofta jag byter header, men när jag väl gör det så blir det nog någon utav dom två alternativen.

Grymmefolket.blogg.se
Jättefin blogg :) Hur mår du?

Svar: Tack ennu en gång! :) Blir lika glad varje gång jag får höra att jag har en fin eller bra blogg. Jag mår bra, ganska trött nu bara.

Ellanpetterssons.blogg.se
Visst älskar du mig jätte mycket? :) <3

Svar: Nej verkligen inte! Inte ett dugg.. Vad fick du det ifrån? Jag skoja min lilla vän. Klart jag älskar dig, alldeles för mycket ibland :)

Claudiias.blogg.se
Börjar med att säga, wow vilken snygg blogg du har! =)
1. Vad fick dig att börja blogga?
2. Sämsta/bästa med att blogga?
kram!

Svar: Tackartackar! :) Ni läsare gör mig så himla glad varje gång. Jag tror jag fick inspiration till att börja blogga genom vänner. Allt pratandes i skolan: åh har du sett vad "blablabla" har skrivit på sin blogg? Det sämsta med att blogga är när man är helt inne på bloggtorkan, när man har absolut ingen aning om vad man ska skriva.. Och när blogg.se har bestämt sig för att inte funka några timmar och håller bara på och krånglar. Det bästa med att blogga är att det är så himla kul att titta tillbaka på olika minnen man har glömt och att få så himla fina kommentarer av olika läsare. Dom posetiva kommentarerna man får ger en självförtroende vilket många tjejer i dagens läge behöver.

Lifebyewe.blogg.se

Är du modell har har du någon gång varit det? :)

Svar: Nej jag är inte modell men hade gärna velat, haha!

"Anonym" För dom som inte vågar prata..
Hur ser dina gymnasieval ut ? :)

Svar: Jag har nog redan berättat det här i bloggen men kan ta det en gång till. Jag har valt mitt första val som frisör, andra val make up linje och tredje val frisör igen.

Dirtysecret.devote.se
Hur sminkar du dig?
Använder du löshår?
Röker du?
Älskar din blogg. Pussssss!

Svar: Jag sminkar mig olika, det beror på vardag eller ute kväll. Om det är till vardagen så använder jag först concealer vilket jag lägger runt ögonen (vilket gör att man ser piggare ut) jag lägger också lite concealer tätt runt näsan. Efter det har jag oftast bara puder på över hela ansiktet! Målar ögonfransarna med mascara och använder mitt älsklings läppglans Glamshine. Ja jag har löshår, men inte som används jämt och ständigt. Alla har vi nog testat att röka, ska inte säga alla men.. Nej, jag röker inte! Tack, det värmer lika mycket varje gång. Älskar alla mina läsare! PUSS

"En anonym jäkel igen"

Säg två saker du skulle vilja ändra helt i ditt liv? :)

Svar: Det finns nog ingenting i mitt liv jag bara skulle vilja ändra på sådär. Men det finns saker jag skulle vilja få "ogjorda" och "glömt". Men tyvärr så lyder inte reglerna så här i livet..

"Anonym" Hm..
Vad är det pinsammaste som har hänt dig ? :)

Svar: Oj, det har väl hänt en massa pinsamma saker. Vissa saker som jag inte ens vill tala om! Men om jag nu måste så är väl en av dom pinsammaste gångerna när det satt en grymt snygg kille inne på ett fik som jag och min kusin var på. Jag hade precis köpt min latte och min muffin. Jag tog koppen full med latte i ena handen och min muffin i den andra. Jag ser att min kusin sätter sig nästan längst in i hörnan av cafét och jag börjar gå dit. Men jag tänkte gå lite långsammare så jag skulle hinna undersöka den "snygga killen" och tillslut fastnar jag så fast i blicken så jag ser inte att golvet höjer sig. Och innan jag vet ordet av tappar jag latte koppen som går sönder och sen ligger det latte på hela golvet.. Då skämdes jag något rejält!

A drop in the ocean


Är precis uppkommen ur badet och gud så skönt det var. Ett alldeles ensamt bad, med lugn musik, tända ljus och en massa hudvårdsprodukter. I badet låg jag och funderade på vad man skulle ta och göra under sportlovet.. Jag och Marcelo pratade igår om att bara åka bort typ 2-3dagar. Bara för att komma bort, och då menar jag inte till min pappa på Södermalm där vi brukar vara utan någon helt annanstans. Då kom jag fram till att skulle det inte vara skönt att åka på spa en dag, sen göra något riktigt kul dom andra två dagarna? Ge mig lite tips kära läsare på vad man kan göra under sportlovet. Tack! Nu har jag lovat mamma att plugga lite engelska, vilket jag redan är klar med. Så nu blir det film-mys med mami! Vi ska kolla på Mamma mia. Ni vet hur ni når mig. Och med detta inlägg säger jag puss&godnatt.

Nu blir det filmdags (Mamma Mia)

Dags för..


Frågestunden stängs ner 00.00, så passa på!

NY DESIGN!

Angående min "nya design" så är den bara tillfällig. Började tröttna på den gammla eftersom jag haft den länge nu.. Även ett tag när jag INTE bloggat! Alltid lite extra kul med nytt. Angående varför det står Vanessa Hollman osv. Är för att det var hon som fotograferade mig, här har ni hennes blogg!
Någon hjälte som har lust att göra en helny design till mig?
Hör av er till: [email protected]

Veckans Hiss

Till Andreas Wijk som tar sig längre och längre fram i kändis livet. Han ser riktigt bra ut och har världens finaste röst. Det är även han som sjunger i inlägget: Are we human? Jag tror att han ger många killar runt om i Sverige inspiration och en möjlighet att killar faktiskt kan ha en blogg. Så för er som faktiskt vill läsa hans blogg, vilket jag gör nästan varje dag. Här har ni den!

Tre av mina favorit låtar han sjunger:

Andreas Wijk - Where is the love (acoustic version)

Andreas Wijk - Hello

Andreas Wijk - Wonderchild

Are we human?


Everything comes to an end


Hej bloggen!
Sitter just nu och lyssnar på depp musik.. Inte bra! Men visst är det härligt ibland att bara sätta på en depp låt, gråta ut och tänka på gamla minnen? Jag tycker det i vilket fall som helst, men inte för ofta såklart. Idag har jag pluggat hemma. Riktigt skönt! Men imorgon blir det skola, har ju min viktiga idrottslektion då också. Tänk er, imorgon är det redan helg? Gud vad dagarna går fort nu för tiden. Nästan för fort.. Igår var jag med Daniella, vi låg och pressade OC säsong 4. Då blev det också lite tårar, för min del.. Haha! Jag är en väldigt känslig människa. Eller som en gammal vän till mig brukade kalla mig; Drama Queen. Kanske stämmer, vem vet. Men nu ska jag återigen luta mig tillbaka och lyssna på depp musik. Känner bara för det idag!

vad jag har sökt för gymnasielinjer


Dom här två linjerna har jag sökt inför gymnasiet. Vad tycker ni om dom linjerna och har ni gått/går på dom här linjerna? Vad tror du att jag skulle passa mest som? Mitt första val var ju frisör därför att jag har drömt om det sen jag var 10år gammal. Har inte tvekat en sekund på något annat. Men sen har jag en vän som går make up linjen, hon säger att det är jätte roligt. Vad tycker ni gott folk?

Videoblogg


Låter lite ringrostig..
Haha, ni får ursäkta min minn :)

Facelook & Hairlook


Svart spets tröja från Lindex
Svarta klocka med diamanter samt örhängen från Ur & Penn
Mörka jeans leggings från Gina Tricot
Vita tygskor (converse liknande) från H&M

Jag är tröttis

Godmorgon! Vaknade för drygt 20minuter sedan. Har varit riktigt segt att komma upp ur sängen idag.. Som igår eftersom jag är genom förkyld.. Dumma vinter! Bort med den. Ska alldeles strax svänga förbi skolan en snabbis och lämna ett viktigt papper angående gymnasiet som min mamma skrivit på. Så tänkte fräscha till mig lite så man inte ser helt sunkig ut bara för att man är sjuk. Efter jag varit förbi skolan ska jag förmodligen hem, plugga lite och i eftermiddag någon gång kanske lilla Ellan kommer förbi och hälsar på. Jätte länge sen vi sågs, hoppas bara jag inte smittar henne rejält. Men nu måste jag hoppa in i duschen och skynda mig för fulla muggar. Men skriver ett inlägg när jag kommer hem igen. Pussis

Det är så kallt ute att morfar blir tvungen att skjussa mig till skolan.
GE MIG SOMMAR!

Såhär kommer den se ut


Min betydelse tatuering jag ska göra med Marcelo.
Visst kommer den bli fiiiiiin? :)

GE MIG VÅR!

Hej bloggen! Ligger just nu i sängen, funderar på att vara lite duktig och plugga. Eller vad tycker ni? Kom hem ifrån gymmet för inte så länge sen och nu är jag helt död. Gymmade tillsammans med mamma som alltid, vi har börjat gymma 3dagar i veckan nu. Riktigt duktigt! Behöver inte direkt bli överraskad om jag har världens träningsverk imorn när jag vaknar. På vägen hem ifrån gymmet genom snön kände jag att nu får det fan ta och smälta bort. Så trött på snön. Ge mig vår och sommar, Ja tack! Tycker snön tiden har gått lite till överdrift nu? Eller?

Play the rules man

Jag och Daniella har precis legat och kollat på I hate valentines day. Den var väl helt okej, men hon som var huvudrollen var defenitivt ingen bra skådespelare. NEJ! Vi funderar på att kanske se en till film, om vi orkar. Men båda är helt slut. Har ni haft en bra alla hjärtans dag?

Waynes Coffee


Mums mums kan jag säga!

Min söta vän Daniella

baby goodbye baby farewell


Nu vidare till stan, hörs sen puss.

Videoblogg

Speciell dag..


Glad alla hjärtans dag kära bloggläsare!
Jag tycker att denna dag är meningslös och helt ointressant.. Men kul för min syster Denisé och hennes pojkvän som faktiskt varit tillsammans ett år idag. På alla hjärtans dag liksom, väldigt passande och bra timing.

be my badboy

Hej! Idag vaknade jag upp med världens mensvärk och riktigt irriterad. Det blir förmodligen inte gymmet idag, känner mig illamående och trött. Inte den perfekta starten på dagen kan man säga. Igår hade vi familje myskväll och melodifestivalen. Vilken/vilka tyckte ni skulle gå vidare till globen? Eric Saade var ju ett stort plus poäng för min del. Riktigt söt, sjöng bra och det var den enda låten som svängde lite. Sitter just nu vid mitt köksbord och pratar lite med Marcelo. Tänkte alldeles strax hoppa in i duschen och göra lite ansiktsmasker och sånt utav de produkterna från Biotherm jag fick igår. Puss på er!

Riktigt söt, han ska vinna!

Videoblogg

Dagens låt



Crush - David Archuleta

Sötaste mami!


Igår när mamma kom hem ifrån stan hade hon med sig lite små presenter till mig. Ett helt paket med hudvårdsprodukter Biotherm från NK och en liten ängel av kristall som alla hjärtans dag present. Visst är min mamma lite gullig av sig? Nu ska kroppen och ansiktet skrubbas med de nya produkterna. Biotherm säljer grymma produkter, men inget slår Mary Kay. Nu: Badet. Tjingéling!

Take care of your time

Godmorgon! Kom precis hem ifrån Daniella, har varit där och lämnat och hämtat lite grejer från igår. Och gud så trött jag är.. tror du inte att hissen i våran port inte funkar? Och jag bor liksom på 7an, så det var bara att trampa på uppåt jobbigt nog. Har fortfarande lite träningsverk vilket inte är så skönt.. Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik på itunes, lugna låtar passar fint idag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med familjen, melodifestivalen kväll. Ska blir riktigt roligt, har inte myst med familjen på flera helger nu.. Imorn har jag och mina två brudar Daniella och Ellan bestämt oss för att ha en spadag igen med bastu, bubbelbad och ansiktsmask m.m och gym precis innan. Detta kommer ske hos min pappa på Södermalm givetsvis. Mysmys! Nej nu har jag lovat mamma att fixa i ordning rummet. Puss på er

Ge mig sommar och min gamla vän tillbaka.

Det är ballt med..


3D-glass ögon, hahaha.
Nej jag måste faktist ta och köpa ett par svarta liknande ifrån Gina Tricot
Tycker ni att det är snyggt med såna brillor? Jag tycker det ser lite highfashion men endå sött ut på vissa. Kenza's svarta brillor är grymt snygga måste jag bara säga.

God morgon, hallå!

Ligger just nu i sängen. Vaknade för drygt 10minuter sen, försov mig.. Idag känns det som att tiden går i slowmotion. Riktig seg dag tror jag det kommer bli. Jag ska snart börja göra mig i ordning för skolan men det känns som att jag knappt kommer upp ur sängen. Jag har världens träningsverk från gymmet igår med mami, och har idrott idag.. Lite jobbigt! Fast vi ska dansa salsa, så det kommer bli kul :) Igår hade vi ett till nationellt prov i svenskan, och det gick faktiskt grymt bra. Tror jag i alla fall! Man skulle välja mellan 5 olika uppgifter att skriva om så jag valde uppgift 4 och det innebar att skriva ett brev till statsministern angående gemenskap i samhället. Jag tog faktist gemenskapen mellan rika och fattiga, bra förslag va? Efter skolan drog jag och Emelie Sundberg hem till mig och bara hade en allmän girl dag som vi inte haft på väldigt länge. Kul var det att umgås igen, inte så ofta det händer nu för tiden. Nej nu måste jag sätta fart, hörs senare bloggen. Slänger in ett inlägg när jag kommer hem ifrån skolan. Puss

Sötnosen Emelie, sitter i min säng med min lilla älsklings data!

Mums med nyttigheter.


Åt precis en jätte god kycklingsallad tillsammans med min mamma. Ser det inte gott ut? Ikväll blir det bara jag och hon ensamma hemma, så vi har nu bestämt oss för att ha en liten myskväll som inte haft på länge. Just nu ligger jag i sängen med min lilla data och pluggar lite So. Men ska snart börja rulla ut till vardagsrummet, jag och mamma ska kolla på film. Pussisar

Tatuering? Hm..

Jag och Marcelo har bestämt oss för att skriva något (tatuera) som betyder något för oss. Vi ska göra det som ett minne, alltid när man kollar på den så kommer man komma ihåg. Det är ett bra sätt för att inte glömma varandra och kanske hålla kontakten bättre om han ska åka utomlands och plugga iår?..
Här är några av mina förslag Marcelo:

Hade väldigt tråkigt..

Ditt namn? Jennifer Anita Oscarsson
Födelseår? 1994
Hur Lång är du? 165cm.
Spelar du något instrument? Nej, inget alls!
Dina första tankar när du vaknar? Jag brukar oftast inte vakna..
Vart befinner du dig just nu? Vid köksbordet.
Biter du på naglarna? Nej, har aldrig gjort faktist.. Riktigt äckligt!
Vad har du för färg på trosorna just nu? Svarta
Har du några husdjur? En liten kissemisse
Är du singel? Ja, solklar singel.
Vem är snyggast? Hm.. många kändis boys.
Vem vet mest om dig? Oj, Emelie skulle jag nog tro.
Vad vill du ha just nu? Kycklingsalladen mamma håller på med just nu.
Ditt mål i livet? Öppna en egen frisörs salong och gifta mig äckligt rik.
Rädd för? Ganska mörkrädd..
Hur gammal är den äldsta person du kysst? 91a är han.
McDonalds eller Burgerking? Burgerking, jävligt trött på "vanliga" donken..
Sjunger du? Ja.
Vad har du för skostorlek? 36.. får oftast höra: gud vilka små fötter du har!
Vill du gifta dig? Ja, hoppas ju som sagt på att gifta mig äckligt rik.
Kommer du överens med dina föräldrar? I alla lägen, vad som än händer.
Skor du hade på dig idag? Mina vita tygskor..
Vad sover du i? Bara i trosor på sommaren, men när det är kalla morgonar blir det en stor mysig t-shirt och ett par hotpants. Är jag inte varm på morgonen, kommer jag inte upp ur sängen!
Kläder du har på dig? Jeans tights, Vitt fluffigt linne, klocka, armband och örhängen.
Favoritårstid? Sommaren kommer alltid vara min årstid, födelsedag och allt under sommar.
Favoritmat och dryck? En riktigt god kyckling sallad och bonaqua päron.
Hur svarar du i telefonen hemma? Svarar aldrig i hemtelefonen..
Hur svarar du i mobilen? Hallå? eller vad vill du?
Sov du ensam inatt? Nej det gjorde jag inte.. :)
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov som en stock.
Vad var det senaste någon sa till dig? Mamma sa precis: Jag har inte i feta ost i salladen.
Druckit idag? Saft & Vatten
Vad är det för väder hos dig nu? Kallt och dystert med mycket äcklig snö
Godaste glassmaken? Ben&Jerrys smak: cookie dough.
Drömmer du mardrömmar? Oftast mardrömmer än vanliga drömmar.
Favoritklädsel? Festklädsel är alltid kul att fixa sig till.
Favoritgodis? Choklad är min kärlek.
Hur många kuddar sover du med? 2-3st.
Längtar du mest efter just nu? Kycklingsalladen som sagt.
Vad luktar det nu om du sniffar lite? Kyckling mums!
Saknar du någon just nu? Nej, faktist ingen speciell.
Snus eller cigaretter? Haha, inget är väl bra?
Vill du ha barn? Såklart jag vill, men lite senare må jag tro (;
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja lite, men mest till massa presenter.
Är du blyg? Det är jag verkligen inte.. men kanske i vissa lägen.
Tycker du om fester? Jag kallas ju partypinglan så vad tror du?
Tycker folk du är snygg? Haha, ingen aning.. har inte direkt frågat.
Har du använt någon hårprodukt idag? Schampoo och hårinpackning.
Vad har du för planer till helgen? Hm.. antingen lördag eller fredag ska det bli en hemmakväll i vilket fall som helst hoppas jag. Om det inte händer något riktigt kul.
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18 skulle vara bättre.
En bra film? PS. I love u, har aldrig gråtit så mycket till någon film förut.
Vem får en kram? DU!
Vem får en puss? Min katt
Sprit, cider, vin eller öl? Cider såklart, men om inte det skulle finnas så vin.
Hund, råtta eller katt? Katt, men vill ha en chiahua (hur man nu stavar?)
Tycker du om din pappa? Det finns ingen bättre pappa!

My lovely one

Sjuklingen is back

Hej mina söta bloggvänner!
Sitter just nu och pluggar med ett uppdrag vi har i So, det handlar om framtiden.. kul! Men det går bra åtminstone. Har precis kollat klart på The OC säsong två, så det blev en liten skvätt tårar i slutet. Igår var jag i skolan, hade nationellt prov i svenska. Det var en lång himlans läsförståelse, inte bara en utan flera. Det gick väl rätt bra tror jag. Det kändes så i alla fall, imorn har vi ett till nationellt prov i svenska. Den kommer nog bli en aning svårare må jag tro, det är skrivuppgift. Men man får väl hoppas på de bästa! Efter skolan träffade jag min vän Daniella en stund, vi åkte hem till mig små pratade lite om allt möjligt och sedan pluggade. Runt 5 tiden kom mamma hem och sen drog vi ner till gymmet. Vi gymmade runt 1 och en halv timme, sen blev det hemdags och träffa Marcelo. Nu ska jag plugga lite inför nationella imorn, men lägger snart upp ett inlägg så ni får se min nya jacka jag köpte i stan här om dagen. pussis

You'r my everything bestfriend.

NU: Stan&shopping.

Skulle egentligen gymmat idag, men det vore nog bäst för mig att skippa de med tanke på att jag är sjuk fortfarande. Ska alldeles strax börja göra mig i ordning, ska in till stan med Daniella. Ringde min daddy precis, jag måste verkligen ha en ny jacka. Tänkte köpa mig någon fin trenchcoat till våren. Men nu börjar Daniella bli lite otålig, måste rusa. Hör av mig senare ikväll!

Var ingen av dessa trench coat's snygga? Får kolla lite mer i stan.

Impulsshopping yey!


Klocka 250:- från Ur & Penn
Glam Shine lippgloss 105:- från Åhlens
Neutrogena, ansiktstvätt 70:- från Apoteket (har jag för mig)

The OC.


Hej mina kära vänner!
Sitter just nu och mumsar i mig nuddlar och en morot på sidan om. Kom precis upp ur ett skönt bad. Min syster kom in imorse och började skälla ut mig lite smått för att jag hostar som en gris om nätterna.. Är snuvig fortfarande! Känns verkligen jätte jobbigt. På tisdag nästa vecka har vi svenska nationella prov, lite pirrig inför det men jag tror det kommer gå bra! Känner mig lite osocial mot min syster som just nu sitter framför mig vid köksbordet och pratar medans jag sitter här vid min lilla mini-data och skriver på bloggen. Men ni blir väl antagligen glada! Nu ska jag lägga mig och kolla på mina OC säsonger. Pussis

Världens bästa reklam


Så hilma oskön, vem bryr sig? Inte jag!
Haha, kommer alltid vara favorit reklamen.

God morgon readers


Hej bloggen!
Pratade precis klart med lilla Ellan i telefon, hon ringde mig och berättade att hon saknade mig. Gullig vän jag har va? :) Idag stannade jag hemma ifrån skolan pågrund av att jag fortfarande är sjuk.. och det är riktigt illa. Har för det mesta legat i sängen hela dagen, pluggat engelska och kollat på filmen Det regnar köttbullar. Den filmen var väl helt okej, fast lite överdriven i vissa scener. Enligt mig skulle den få 5/10 i film betyg. Jag såg den engelska verisionen, den kanske är roligare i den svenska verisionen.. vem vet! Nu ska jag alldeles strax göra en kopp tee, vänta på att mina kära pappa kommer hem med honung (går inte att dricka tee annars) och kolla på alla säsonger av The OC. Älskar den serien, synd att den inte finns fortfarande.