Dresscode

Hinner inte med någon bättre bild idag, det kanske kommer upp lite bilder senare. Kameran är med och vi har nu fått gäster. Lite senare ikväll ska jag hem till Marcelo, han kommer ju hem ifrån Spanien inatt.. Men ni får nöja er med dessa bilder så länge.

PUSS! ♥


+ Converse och kavaj

Mobil blogg

Hej!
Har precis kommit ut på spåret här. Det ligger jätte nära där jag bor utifall att ni undrar hur jag bloggar så snabbt! Jag går omkring här, leker skogsmulle för mig själv och längtar redan hem. När jag kommer hem blir det fika med familjen + min moster som skulle komma förbi. MEN VI HÖRS DÅ! CIAO

Heyyyy yya.

God morgon..
Tror ni inte att man blir väckt utav Micke som står och dammsuger? KUL.. Så som mamma alltid brukar göra för att få mig att vakna. Jag har precis ätit frukost och ska alldeles strax gå ut och gå en runda. Nu på morgonen blir det promenad istället för springa, min hjärna är inte redo för snabba reflexer just nu.. Haha!

Uppdaterar mer när jag kommer tillbaka!

Puss


Vart är solen och vart tog den vägen?

Bedtime

Nu ska jag hoppa i säng, börjar känna mig lite små trött faktiskt. Imorgon ska jag upp, ut och gå en lång promenad, hjälpa mamma med tvätten och sedan får vi se vad som händer resten utav dagen. Men jag kommer ju självklart att höra av mig mer då! Ni vet ju vart jag finns..

Puss & Godnatt

ÄNTLIGEN!

Jaaaaaaaaaaaa. På måndag kommer mitt hjärta hem ifrån Grekland. Sist men inte minst, Daniella Samsonov. Har saknat henne extremt mycket nu. På måndag har hon varit nere i Grekland under 3 veckor och hur mycket är inte det för två personer som umgås VARJE och då vill jag säga VARJE dag? Ska bli skönt att få tillbaka henne till Sverige igen. Behöver ju min kära vän!



Vissa bilder är riktiiiiigt gamla!
Men jag älskar dig endå Daniella

Fashion baby, fashion!






80-tals blusarna ifrån Bikbok säger vi ett stort JA till. Måste köpa mig ett par nya blusar, fast mamma tycker att de är nästan det enda jag har i min garderob bland tröjorna. Men man ser så stil ren ut, passar både till vardags och utekväll. Ja, jag håller med er. Den kanske sitter lite väl tight kring halsen på denna bild, men det är ju bara att spänna upp? Blus passar in med allt. Jeans, chinos, harems byxor, shorts och tights. Eller har jag fel? Så nu vet vi vad som väntar till nästa shopping runda, bluuuuus time!

Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på

Hej!
Kollade precis klart på filmen The blind side, som jag såg tillsammans med min mamma. Vi var ensamma hemma ikväll, så vi bestämde oss för att ha lite mor och dotter kväll. Filmen var riktigt bra, har nämligen sett den förut. Men man kan inte hålla sig från att ha ett leende på läpparna under hela filmens gång. Och så självklart en skvätt tårar någon gång ibland utav lycka. Det bästa med filmen är att den är verklighets baserad också, som gör filmen mycket bättre.

Juste! På tal om när jag var ute och sprang i skogen.. Direkt när jag sprungit klart och stannade upp utanför min port så märkte jag att mobilen var borta. Så klantig som jag är så tappade jag den när jag var ute och sprang, så det var bara för mig att börja rusa tillbaka. Så det blev en extra runda, haha..


Se den filmen!!

En runda i skogen

Nu ska jag ut och springa, sen ska jag skriva en jobb ansökan när jag kommer hem. Ett CV kan man säga, jag blev erbjuden jobb idag inne på Jack&Jones. Grymt va?




Har inte sprungit på länge, ska bli skönt att komma tillbaka på fötterna igen.

Right now

Glömde kameran hemma idag, så fick inga bilder på dagens dresscode. Så ni får nöja er med webbcameran idag. Hade på mig detta + converse och en stor grå tjock tröja, utifall att de skulle bli kallt..


Försökte få in lite sommar feelings i dagens outfit, lyckades jag?

Ja.. Impuls köp igen!



Söt ram ifrån Lagerhouse Chinos ifrån VeroModa
Fräsch ring ifrån Ur&Penn

Mobil blogg

Sitter just nu i bilen påväg hem ifrån stan.
Lovade mig själv idag igen att det inte skulle bli något mer shoppandes, men som sagt.. Ja det vet ni nog klart och tydligt att det blev. Fick med mig ett par chinos (eftersom mina förra försvann sist efter att en kompis lånat dom?) en snygg ring och fyra stycken fina ramar jag ska sätta upp lite foton i.

När jag kommer hem ska jag lägga upp lite bilder på de jag köpt, sedan ska jag ut och springa tillsammans med mamma. Eller om hon orkar, eller vill? Annars drar jag ut själv. Har lovat mig själv det nu! Puss på er


Now: Town.

Nu drar jag in till stan.. ska även hälsa på min pappa!
Hörs när jag kommer hem ♥



Glömde även säga att dagens outfit + lite andra bilder kommer ikväll!!

Jennifer Hawkins





Vackraste kvinnan i världen, håller ni inte med?

Godmorgon!

Vaknade för inte så länge sen. Har precis ätit lite frukost tillsammans med Mamma och Micke. Idag ska jag förmodligen träffa en kompis inne i stan, fika och bara ha det trevligt eller så ska jag åka till pappa och hälsa på han. Överväger det mesta just nu.. Men vi får se hur det blir, med tanke på hur min far mår.

Nu ska jag alldeles strax börja fixa mig, kan slänga in en snabb dagens outfit lite senare när jag är klar. Innan dess kommer jag självklart att uppdatera lite mer eftersom det tar ganska lång tid för mig att bli klar har jag hört.. Haha, men ni får ha en jätte bra dag. Puss


Fin bild ifrån förra sommaren när min syster Denisé tog studenten.
På bilden: Min kusin Nicole, min syster Denisé och sen jag.

Glömde visa er!

Lite mer utav det jag köpte idag..



Värmespray och Silkes droppar ifrån Skalbolaget
Billigt var det ju inte!!

Citat: Sarah Jessica Parker



I need you'r help man!



Har börjat få massor av bloggtorka som jag bara måste ta tag i nu. Vad tycker ni jag ska göra åt detta? Vad tycker ni är roligast att läsa om när jag skriver? Ge mig gärna lite nya fräscha idéer jag kan börja skriva om och ta upp här i bloggen.

Jag älskar att blogga. Jag tycker det är så skönt att bara få skriva av sig och faktiskt se att folk uppskattar det. Jag ska inte säga alla, för de finns ju dom här avundsjuka personerna som känner att de bara måste skriva något elakt för att de själva mår dåligt innerst inne. Men låt dom skriva, dom mår ju inte direkt bättre av det eftersom dom fortsätter klicka sig in på ens blogg.

Jag har bloggat enda sen 2007 och kommer fortsätta med detta. Så ge mig nu lite hjälp kära läsare! I need you know..

Ja ni vet..





Sminkväska H&M Linne H&M


Örhängen Ur&Penn


Här har ni anledningen till ny sminkväska, min foundation sprack i den.. Snacka om kladdigt!

Back on track

Hej bloggen!
Har varit lite krasslig uppdatering nu men det är bara för att min kära far mått dåligt och ligger på sjukhus. Idag har jag varit i stan tillsammans med Mamma och min syster Denisé. Lovade mig själv att inte köpa någonting tills en foundation sprack i min smink väska. Så var ju självklart tvungen att köpa ny. Den såg ju hur risig ut som helst. Sedan fortsatte impuls shoppingen som ni säkert förstod.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, sedan blir det middag och mys med familjen. Kanske ska träffa Emelie Sundberg senare ikväll om det slutar regna, men det verkar nog inte bli av.

Puss på er!


Titta vad lockigt hår jag får när jag går ute i regnet..


Nu blir det mars in i duschen!

Myskväll

Hej på er!
Ikväll blir det hemma mys hos mig tillsammans med Emelie. Har inte träffat henne på ett bra tag nu, så ska bli riktigt kul faktiskt. Vi funderade på att köpa hämt mat, hyra film (speciellt skräckfilm) och bara mysa. Mamma är ju som sagt på kryssning och min kära syster jobbar kväll.

Idag har jag också bokat in en tid med en tjej som ska fixa fransk manikyr + nagelförlängning på mig. Har velat göra det så himla länge nu. Så idag fick jag äntligen tid till att boka in det. Nu ska jag börja fixa mig, vi ska alldeles strax dra och hyra film. Puss!

Här har ni en bild på tösen:

regn regn regn

Pratade precis klart med Marcelo, han skulle gå planet nu. Nu ger han sig av till spanien den lyckliga jäveln! Jag som tänkte: "äsch jag hinner nog bli lika brun här i Sverige" Men nej, såklart.. Det svenska vädret har ju kommit tillbaka nu och snart börjar vi närma oss hösten känns de som.

Jag blir så ledsen när de regnar, får alltid en stor klump i magen. Vart tog sommaren vägen? Eller är det som Thomas Ledin säger: "Sommaren är kort"?


En puss i regnet är ett plus i kanten.

Krya på dig Pappa!



Väldigt gammal bild på oss, men bara älskar den. Man ser verkligen där hur lika vi faktiskt är på vissa olika sätt. Jag älskar dig och hoppas att du snart får komma hem ifrån sjukhuset! ♥

Sen update

God morgon, i alla fall för mig.
Vaknade runt halv 10 imorse, var vaken med Marcelo som skulle ge sig av till flygplatsen senare. Han ska ju till spanien nu i en vecka, sen kommer han hem igen och är i Sverige en månad till sen ger han sig av till spanien ett år. Självklart kommer han komma till Sverige ibland och hälsa på, jag kommer förmodligen flyga dit ibland också. Hoppas att han får det bra där!

Efter att hans mamma hämtat honom utanför mig och vi hade sagt hejdå, så gick jag in. Kollade på filmen I love you Philip Morris och somnade till den. Nu är jag vaken igen, ska alldeles strax ringa min kusin Nicole. Lite senare idag ska jag förmodligen träffa Ellan och Pontus också, men vi får se hur de blir med de. Puss


Jag, på Emelie's landställe.

Ikväll ska jag:



Vad ska ni hitta på ikväll?

Har tagit tag i detta!

Måste börja sköta om mitt hår mycket bättre, inte för att det ser risigt ut eller något. Men varför inte ta hand om det, få ennu finare och starkare hår. Därför ska jag testa SilicaPlus nu i två månader, kolla om de fungerar annars är det bara att testa någonting annat.

Självklart har jag köpt hårinpackning som kommer göras ungefär 1-2 gånger i veckan. Inte mer, då börjar man slita på håret. Men det jag glömde köpa idag och igår var ju självklart en ny värmespray eftersom jag ibland använder plattång m.m. Men förmodligen så köper min syster det till mig eftersom jag inte fått någon födelsedags present ennu, HOPPAS DU SER DETTA! Nu ska jag sätta mig och måla min naglar i väntan på Marcelo. Puss


5 Favoriter









Autumn wear

Snart är stilen här!
Är det bara jag som vill ha sommar liiiiite längre?

Flickan från ovan

Poster Flickan från ovan (2010)

Den bästa film jag sett på länge. Den ger en rysningar, tårar och skratt på samma gång. En sådan underlig känslan man får utav denna film bara. Såg den igår kväll tillsammans med Marcelo och Micke, men Micke halvsov typ.. Rekommenderar filmen stort! Se den nuuuuuu..

Det är en tjej på 14 år som hela filmen handlar om. Hon mördas och vakar över sin familj, och mördare, från himlen. Hon måste väga sitt behov. Sen händer det mycket mer..

Shopping!


Sött va? Allt är ifrån H&M


Paris Hilton's parfym Åhléns, allt annat är ifrån H&M


Väska ifrån Shestore


Lack tights ifrån Gina Tricot Mysig kofta ifrån Carlings


Linne ifrån Gina Tricot Blus ifrån H&M


Sminkborste ifrån Face (rekommenderar stort!!) Örhängen ifrån Ur&Penn


Vitaminer som är bra för hår och naglar ifrån Life (Silica Plus)


Body ifrån Gina Tricot Midjekjol ifrån BikBok

That's right

Hej bloggen!
Förlåt för dålig uppdatering, men har varit väldigt stressat denna vecka. Min pappa är sjuk och ligger på sjukhus, så var tvungen att åka dit. Har varit där och hälsat på såklart. Idag har jag också varit i skärholmen tillsammans med mamma, shoppade loss. Fick ju som sagt lönen + barnbidraget igår.

Tänkte alldeles strax lägga upp lite bilder på vad jag köpt idag och igår. Självklart har jag ju sparat lite pengar tills vi ska åka utomlands igen, eftersom Marcelo åker snart. Så snart åker vi IGEN! Självklart bara några dagar innan jag börjar jobba igen, har ju som sagt semester nu. Uppdaterar snart igen. Puss


Bara älskar bildeeeeen!

SUMMERTIME!



Hey bitches!

Ska alldeles strax åka och hämta Marcelo på flygplatsen, sen ska vi nämligen åka och sola, bada och bara ha det mys. Måste fortsätta på bräääääännan! Tänkte lägga upp lite bilder här på bloggen också från när jag var på landet tillsammans med min söta vän/kusin Emelie.

Nu ska jag fortsätta fixa mig, hörs sen! ♥


Mer bilder kommer snaaaaaart!

El brownie


Nu blir det dusch dags. Puss ♥

Oh sunny day!

Hej!
Har inte kunnat blogga tidigare idag därför att jag har varit upptagen med att packa och har också hunnit vara ute och solat en lång stund med min kära syster. Gud vad brun man börjar bli!

På morgonen ska jag ta en tur till Sandviken, sola och bada tillsammans med Cristian innan jag drar. Efter det är det bara hem och hämta resväskan sen dra till det varma stället. NICE! Nu ska jag alldeles strax hoppa in duschen, kollade nyss klart på Buffy. Har sett klart alla 7 säsonger nu, stolt! Puss


Jag just nu, checka hur brun jag är?

Right here, right now

Just nu sitter jag och fixar fransk manikyr på min kära mor. Varför är det så himla mycket lättare att göra på någon annan än på sig själv? I alla fall, det blir riktigt bra även fast hon nyligen har klippt sina naglar.

Man kan ha korta naglar och även kunna ha fransk manikyr. Jag tycker att naglarna ser fräschare ut med den manikyren och inte lika smutsiga ut i vanliga fall. Naglarna får faktiskt lyster! Jag kanske ska satsa på att bli nagelspecialist eller vad säger ni?



All about makeup

Kollade runt lite efter smink tips på youtube och så hittade jag denna video. Den är faktiskt riktigt bra och lärorik för er som har lite svårt att fixa sotade ögon. Titta och lär!


My style

Just nu:

GRILL OCH MYS!

Summer edition

Två fina sommar bilder som är tagna här på landet.
Check it out!



I'll try too fix you

Nu är naglarna klara!
Det tog sin lilla tid men bra blev det.  Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, det är såååååå varmt. Måste fixa mig lite till ikväll också, man vill ju inte se ut som rena döden när alla kommer. PUSS!


Visst blev det bra? Kanske något att satsa på..

Oh boy, i'm trying to have fun

God morgon!
Kom precis tillbaka ifrån butikerna, har varit och storhandlat till ikväll. Vi ska grilla och mysa med familj + släktingar. Mums på det. Nu ska jag alldeles strax fixa klart min franska manikyr. Det blir hur snyggt som helst! Ska också gå och fixa mina naglar hos en kompis. Hon fixar nagelförlängning + manikyr och grejer. Men hade tyvärr inte tid för det idag, men jag måste fixa dom innan jag drar på fredag. Nu har min syster dragit igång musiken, så nu är det bara att pallra sig upp igen. Puss ♥



Så såg typ våran kundvagn ut?

FILMDAGS!

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/00/18/90/10/3/2bfaaeb8-9391-4668-9ccc-ea243d623574.jpg

Mys med disney filmer om kvällarna och den här filmen har man ju faktiskt inte sett på riktigt länge. Favorit i repris? Hääääärligt.

Mitt drömställe!
















Vart skulle ni helst åka?

Vad tycker ni?

Short short short

Dresscode

Fick bli såna här bilder idag istället.
Hade ingen tid eller möjlighet för andra bilder, men imorgon kommer det bättre med bilder och uppdatering. Ska nämligen till stranden imorgon, kommer ta med mig datan + trådlösa internet och då blir det update där ifrån också. Kameran kommer självklart att vara med! Men idag får ni nöja er med detta..

No makeup, day!


Visst har jag blivit brun?


Blixten täckte över ansiktet, sorry..

Waka waka

Nu ska jag alldeles strax åka och hämta ut maten vi beställt. Thai mat, mums! Tänkte ta några dagens outfit's bilder påvägen dit. Håll ut hjärtisar!



Hör av mig när jag kommer hem!

Hjälp mig!

Börjar tröttna smått men snabbt på min design. Det känns som att jag har haft den ett bra tag nu. Visst tröttnar man ganska snabbt på designer? Man vill bara ha nya och fina hela tiden.. Vill ha lite nytt och fräscht här i bloggen nu. Vet ni någon som är duktig på att göra designer?

Den här ser väl rätt bra ut endå?

Är den bra?

Ska jag fortsätta sätta mig och kolla klart på Avatar? Blev lite trött på den igår, så stängde av den som sagt. Men vissa säger att den är skit grym. Vad tycker ni? Kolla klart eller inte?

Godmorgon!

Nu ska jag alldeles strax joina min mamma ute i solen, måste fortsätta på brännan. Lägger in en bild lite senare ikväll på hur brun jag faktiskt blivit. I alla fall, idag ska jag bara ta det lugnt för de mesta. Träffa släktingar osv, sen får man ju se vad man hittar på under kvällen.

Nu blåser snart min fönster karm av, har öppet fönster och det stormar som bara den. Skönt att det fläktar en dag som denna, annars hade jag aldrig orkat. Puss!



Hör av mig när jag kommer in i från solen!

Impuls köp



I'm home

Sorryyyyy..
Ska försöka bättra mig! Har nyss kollat på filmen Avatar. Men kollade aldrig klart, blev avbruten med någonting annat hela tiden. Så tillslut bestämde jag mig för att skita i att kolla på den idag, och fortsätta kolla imorgon. Juste! För er som inte visste, så är jag hemma i Stockholm igen. Skulle egentligen varit på gotland en vecka till men det blev lite strul och så saknade jag många här hemma. Ville också träffa min Daniella innan hon åkte till Grekland i tre veckor. Som hon nu gjorde idag. I'm gonna miss her!

Idag har jag varit i stan, skulle egentligen bara åkt in och fixat min klocka. Men det slutade med lite små shopping trots allt. Men varför blir jag inte förvånad? Så fort jag vet att jag har pengar i plånboken ryker dom snabbare än vinden. Nu blir det alldeles strax läggdags för mig, men självklart så ska jag lägga upp bilder på det jag köpt idag innan det blir kudden. Puss!





Juste, bilder ifrån gotland kommer upp om drygt en vecka.. När ida kommer hem, hon har nämligen tagit de flesta med sin kamera. Ni får hålla ut så länge!

Här har ni dom!

Nu är foto kvällen tillsammans med Emelie avklarad.
Här har ni lite utav resultatet:





Emelie börjar bli galen..

På mig!
Hon ska fixa mig, sminka samt fixa mitt hår osv.. Hon ska fota mig lite granna med sin skit grymma kamera. Bilderna kommer självklart att komma upp på bloggen lite senare ikväll eller möjligtvist imorgon bitti. Nu ropar hon på mig. Håll ut! ♥


Här har ni sötnosen! Menar Emelie, men deras kanin är också väldigt söt..

New new new

Lite nödvändigheter jag behöver ta med mig till Gotland.
Åker ju för f*n imorgon natt och är där två veckor framöver. Kommer hem den 20de, efter det åker jag till mitt landställe i Dalarna. Yes, jag är helt upptagen i sommaren. Nu ska det festas på Gotland!


Snygg jetset addiction klocka (Ur&Penn) Örhängen och ett halsband ifrån Glitter


Värktabbletter, tandkräm, hårspray, solkräm & trosor!


Bästa Aftersun och solkräm ifrån MaryKay!

Förlåt igen!

Ja jag vet..
Har legat sjuk ganska länge nu, går fortfarande på pencilin. Men nu mår jag äntligen lite bättre. På måndag morgon slutar min pulla kur som tur är, skönt att slippa tänka på att ta dom varje morgon och kväll.

Har precis kommit ut ur duschen. Idag har jag legat ute i solen tillsammans med Emelie och Daniella. Efter en lång stund ute i det fina vädret gick vi in och jag fick öppna lite presenter. Alla presenter kom tyvärr inte idag med tanke på att jag fyller år den 7 Juli (på onsdag dårå) Men var tvungen att få några behövande saker redan nu för att jag åker till Gotland imorgon natt. Nu ska jag och Emelie kolla på Sex and the city 2 efter det blir det the grudge. Ha det bra! ♥

Hallå där!

Är ni vakna?
Jag och Daniella steg upp halv 9 imorse, svängde förbi kontoret och nu är jag påväg till doktorn! Efter att jag har varit där ska jag till jobbet. Min chef tvingade mig att jobba idag, åååh :( Är så himla trött!

På måndag tar jag tio i fem båten ifrån Nynäshamn och ger mig av till Gotland i två veckor tillsammans med jobbet. Ska faktiskt bli riktigt kul, men under den natten behöver man inte sova en blund. Men tanke på att man ska åka till nynäs runt halv 4.. Jaja! Men vi hörs igen när jag kommer hem ifrån jobbet. Puss


Tofta strand, en av de fina stränderna på gotland men som tyvärr brukar vara speckat med mycket folk.. Ibland är det bara alldeles för jobbigt med för mycket folk på stranden. Eller vad tycker ni?