Hallå där!

Kollade precis klart på ett avsnitt utav Desperate Housewives, ska alldeles strax sätta mig och plugga en bra stund efter att jag ätit lunch. Daniella kom hit för inte så länge sen och just nu ligger hon bredvid mig i sängen och sover.. Hör av mig snart! ♥

Ikväll är det valborg, vad ska ni hitta på ikväll?

Gud vad skönt!

Kom precis ut ur bastun, satt där inne i ungefär en och en halv timme sammanlagt.. Nu känner man sig ren och len, helt underbart! Ska försöka basta flera dagar i veckan. Man får väldigt fräsch och fin hy!

Nu ska jag fortsätta prata med Marcelo i telefonen.. Vi bråkade igår kväll, skrek och vi var bara allmänt irriterade på varandra.. Tråkigt nog! Men vi ska träffas i stan på en fika och lösa det mesta åtminstone. Puss!

Möte på onsdag!

På onsdag drar jag och Daniella iväg på intromöte för vårat nya jobb som säljare. Riktigt kul ska det bli och självklart ska man piffa upp sig lite extra den dagen. Hehe!

Efter mötet kommer vi få gå två dagars utbildning inom det så håll tummarna för oss nu läsare! Kommer självklart ha med mig kameran under dom tillfällen så ni får en speciell inblick i det hela.


Business women nästa?

Herregud vad vi har packat!


Ojojoj, vi ska nog bosätta oss här ett halvår framöver!
Hihi, lite ironi där.. I alla fall för Daniella's del!

Hello sunshines!

Kom precis hem till Södermalm tillsammans med Daniella. Vi packade två stora väskor innan vi drog ifrån Tumba.. Vi ska alldeles strax ut på lång promenad sedan blir det en timmes bastu! Riktigt skönt ska det bli. Jag och Daniella har äntligen slutat med alla onyttigheter, självklart kanske det händer ibland att man inte kan hålla sig. Men vi försöker verkligen nu!

Lite senare ikväll ska jag lägga mig och fortsätta kolla på Desperate Housewives säsong 2.. Har blivit beroende av det! Daniella som fick mig att börja älska det. Efter det blir det bed time, ska upp tidigt imorgon. Puss ♥

Oh yes!

Jag och Daniella är precis hem kommna ifrån stan, vi drog nämligen ut igen. När vi kom in i Ringen Centrum här på Söder så var det två försäljare som ville prata med oss.. Då tänkte vi: Dom vill antagligen bara sälja och vi är ju inte 18 så vi kan ju endå inte skriva på något (?)

Men det slutade sig med att de frågade oss om vi ville jobba för dom och få sommar jobb. De berättade även att man kan få följa med till Gotland på Stockholms veckan och få gratis boende osv. Är inte det helt underbart? Deras chef skulle ringa oss imorgon för mer information.

Är det någon av er som ska till Gotland på Stockholms veckan?
Kanske ses där.. :)

Följ med oss nu!

Oh sunny day!

Hey bitch! Kom precis in till pappa, gick upp runt halv 8 imorse. Följde med Daniella till tandregleringen här på Söder. Hade aldrig varit där förut, riktigt fint och fräscht ställe men det negativa med stället var att man inte fick prata i telefon i väntrummet och just vid det tillfället ringde min mamma som en dåre.. Jaja!

Juste, imorse när jag och Daniella var påväg dit så var det en stor klass som kom gåendes ner för en trappa samtidigt som vi gick upp för den. Då frågade en kille oss om det var någon av oss som var Blondinbella? Kul liksom.. Nu ska vi ta en tur till slussen och sätta oss i det fina vädret, kanske köpa en chai-latte eller så.. Ni får ha en jätte bra dag, så får ni kolla mer sedan här. Vi håller på och spelar in massor med videoklipp som vi sedan kommer att spela upp här! PUSS

Älskar låten!


B.o.b - Nothin on you

När man är som latast..

In the summer time

En snabb videoblogg

Nu ska jag kila!

Är helt klar nu, har hjälpt mamma med tvätten och plattat hennes hår samt. gjort mig i ordning själv. Nu blir det en titt till skolan, sedan får vi se vad jag hittar på. Stay in touch! ♥

Ja, jag ska fortsätta!

Ni ville ju att jag skulle fortsätta med Dagens ämne och som tur var satt jag och tänkte redan igår på vad det skulle handla om idag. Idag ska det faktiskt bara handla om mig!



 
När fyller du år?
Svar:
Jag är ett sommar barn, jag fyller år 7 Juli.

Skriv hela ditt namn!
Svar:
Jennifer Anita Oscarsson är hela mitt namn! Gulligt va? Jag har fått mellan namnet Anita utav min farmor som faktiskt också heter så..

Berätta en hemlighet om dig själv
Svar:
Hm.. Vad ska det vara för hemlighet? Jag berättar nästan allt för er här på bloggen. Men små hemligheter har man ju alltid. Ni kanske redan visste det men jag är väldigt höjdrädd. Har aldrig vågat åka Fritt Fall på Gröna Lund och kommer aldrig göra det heller.

Har du någon gång ljugit för en vän, eller någon i familjen?
Svar
: Jag kan ju faktiskt inte säga att jag INTE har gjort det. Jag tror nog att de flesta här har gjort det, dragit en vit lögn för att kanske slippa undan någonting. Men jag har däremot aldrig ljugit om något stort för mina föräldrar. De är det värsta jag vet, att ljuga för sina föräldrar.

Vad gör du precis just nu?
Svar:
Sitter i soffan i vardagsrummet med min lilla rosa mini-data i knäet och bloggar såklart! Lyssnar också på mamma som sitter i köket och pratar i telefon och väntar på att alla mina kläder ska bli klara!

Vad är din största skräck?
Svar:
Det finns ganska många saker jag är rädd för.. Några utav mina rädslor är ju ormar, mörkrädd, höjdrädd och spindlar. Men den största skräcken är nog att förlora någon man verkligen tycker om!

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord?
Svar:
Det var en bra fråga! Hm.. Jag ser mig mest som en väldigt glad person, världens morgon tröttaste och en väldigt ärlig person, vad det än gäller. Ibland kan jag nästan vara lite för ärlig.

Vad tror du att folk som inte känner dig får för uppfattning om dig?
Svar:
Det är ganska svårt att svara på.. men vissa uppfattar faktiskt mig som lite divig, men endå väldigt glad person. Ett exempel: första gången, för lite mindre än ett år sedan, när jag träffade Daniella första gången så har hon berättat för mig att jag såg väldigt glad ut (därför att jag hade precis köpt min rosa mjukisdress då) och att jag kollade snett på henne. Men inte alldeles för mycket!

Ge lite tips på vad man ska ha på sig i sommar!
Svar:
Jag tycker att det är väldigt fint med vitt nu till sommaren, men det ska endå finnas plagg man har till som är färgglada. Vitt gör ju som sagt så att man ser lite brunare ut än vad man är och färgglada plagg är ju självklart ett måste på sommaren. Höga midjeshorts, korta klänningar, gladiator skor, byxdressen och kuvert-väskan kommer bli väldigt populärt nu i sommar.

Här är några exempel:



Vad tycker du är finast med din kropp?
Svar:
Jag har alltid haft en sådan stor komplex med min kropp, så som alla tjejer har i dagens läge tänker ni? Men så är det inte.. Jag har aldrig gillat min kropp och kommer nog aldrig att få den perfekt, det kommer nog alltid finnas någonting jag kommer att klaga över. Men om jag verkligen måste så är jag rätt nöjd med min mage. Den är slank men har endå en fin kurva, smal i midjan.

Om du fick resa vart du ville, vart skulle du åka?
Svar
: Just nu skulle jag åka till något varmt land. Grekland, Spanien eller så?

Godmorgon bloggen!

Sitter just nu i vardagsrummet och väntar på att mamma ska tvätta klart alla mina kläder. Imorse fick hon ett spratt och slängde in alla mina kläder i tvättmaskinen.. Är försenad till skolan också, men det står jag ut med. Kan sitta och plugga med min bärbara så länge!

Igår kväll var jag ju som sagt i stan tillsammans med Marcelo. Efter det åkte jag hem till pappa en stund, sedan hem till mamma igen. Så nu är jag äntligen tillbaka! Har bott hos pappa på söder jätte länge nu. Mamma har självklart saknat mig, hihi. Puss ♥

Mina kläder är nog betydligt lite mer än det där
berättade mamma..

Vad tycker ni?

Har ju hållt på med dagens ämne ett par dagar nu. Tänkte fråga er om ni tycker det är roligt, intressant att läsa? Ska jag fortsätta med det? Tar också kritik, kan bara hjälpa mig i fortsättningen.

Förra dagens ämne:

Welcome to my wardrobe





+ örhängen som jag inte fick någon bra bild på!

Solen skiner, fin dag!

Hej bloggen! Har varit på väldigt bra humör idag, det har varit fint väder och haft studiedag. Dagen kan inte bli bättre? Jovisst, det kunde den. Mamma satte in pengar till mig, sedan blev det en titt på stan tillsammans med Marcelo. Skulle egentligen träffat Emelie Sundberg, men vi har bestämt torsdag för oss istället!

Ikväll ska jag äntligen hem till mamma, vi ska till gymmet förmodligen. Vi har kommit igång med vårat mor&dotter's hälsoliv nu. Låter väl bra? Nu ska jag alldeles strax lägga upp bilder på det jag köpte idag. Puss på er! ♥

Jag försökte ta kort på mitt hår idag, håret blev kanon!

Information om mig


 
Vem är din bästavän?
Svar:
Oj, jag skulle vilja säga Marcelo men det finns så mycket vänner som står mig så otroligt nära. Jag kan inte placera ut mina vänner efter steg utan alla de som står mig närmst vet att de står mig närmst. Alla mina vänner är värda lika mycket men det finns ju självklart folk som jag umgås lite mer med..

Har du några syskon? Har du bra kontakt med dom/den?
Svar:
Ja! Jag har en stora syster som fyller 20 nu i Oktober och hennes namn är Denisé. Såklart har vi bra kontakt, vi pratar nästan varje dag och vi står alltid på varandras sidor. Självklart finns det dagar då vi snor varandras kläder utan att fråga, bråkar osv. Men vi älskar varandra endå!

Om du måste välja, mamma eller pappa?
Svar:
Haha, jag kan tyvärr inte välja mellan dom. Jag älskar de båda två lika mycket! Men tänk på dom som t.ex. inte har någon pappa eller aldrig ha fått uppleva hur det är att ha en pappa. Tänk på vad du har, innan det är försent!

Är dina föräldrar skilda eller bor dom ihop?
Svar:
Mina föräldrar valde att gå skilda vägar redan när jag var vid 3-4års åldern tror jag att det var.. Min pappa bor nu på Södermalm och mamma bor i Tumba. När jag var liten bodde jag bara hos mamma, men efter några år började jag och min syster åka till pappa igen.

Hur långt har din längsta vänskap hållit?
Svar:
Det beror ju alldeles på om du menar inom släkten eller bara vanliga vänner. Lina Ek var jag bästavän med (eller som man sa då, bästis hihi) i ungefär 9år. Vi pratar inte så mycket i dagens läge, men vi vet innerst inne att om det skulle vara något kan vi alltid prata med varandra. Lite synd är det ju att vi inte pratar så ofta efter så lång vänskap, men jag kan inte lägga skulden på henne. Det var lite mitt fel faktiskt, med tanke på att jag bytte skola för lite mer än ett år sedan.. Innan det gick vi i samma klass och hade gjort det sen i tvåan.


En gammal bild på Lina & mig, en sommardag!

Vad brukar du & dina vänner göra på fritiden?
Svar:
Det beror på vilket humör vi är på och vilka vänner jag är med. Är jag med Daniella brukar vi oftast gå ut på stan, shoppa lite, ta en fika i solen och sedan gå hem och planera kvällen. Blir det inget partaj brukar vi basta och bubbla, ha lite mys och kolla på film. Det finns så mycket jag brukar göra med mina vänner!

Innan vi avslutar detta vill jag bara tacka mina kära vänner Daniella Samsonov, Marcelo Muñoz, Emelie Sundberg, Ellinor Pettersson, Emelie Oscarsson, Mimmi Singman, Mikaela Bergström osv för att ni alltid finns där! I love u guys ♥

I'm back bitches!

Godmorgon! Jag vet att jag uppdaterat dåligt igen.. Men nu är jag tillbaka! Vaknade för runt en halv timmes sedan, riktigt tidigt för att vara söndag. Är trött och har ont i hela kroppen, även fast jag tagit det lugnt hela helgen. Just nu ligger jag fortfarande i sängen och myser, ska alldeles strax gå upp och fixa mig. Tänkte ställa mig i duschen ett bra tag också, finns inget mysigare än en varm dusch på morgonen.

Idag ska jag äta middag med min pappa och sedan träffa Emelie en stund. Hon kanske ska sova hos mig, om hon ska det så blir det tjejkväll med bubbelbad och mys. Puss! ♥

Varför så kallt nu igen?

Kolla in imorgon!

Läggdags på g.

Ligger just nu i sängen, har kollat klart på filmen Knowing. Jätte bra film! Ett tips till er där ute.. Har fakiskt inte gjort något speciellt idag förutom att varit hundvakt och varit ute på promenad. Känner mig lite risig och trött.. Tänkte lägga in dagens planer för imorgon, här har ni dom.

.

Simplesmile

Love is in the air



När var första gången du blev kär, påriktigt?
Svar:
Jag tror att jag fortfarande är för ung för att ha upptäckt det. Jag tror att äkta kärlek inser man inte förens man är gammal nog och har gått igenom det mesta. Man tror oftast nu när man är ung att det är "äkta kärlek" och sådant. ÅÅÅÅH, Jag har aldrig känt såhär förut blablabla.. Så svaret är: Jag har inte känt av det än!

Har du varit på blind-date någon gång?
Svar:
Jag tror inte att det direkt var någon "blind-date" utan att det bara var en bestämd träff för att träffas och lära känna varandra. Självklart skulle man ju kunna sätt det som en date, men å andra sidan var det inget intresse i det hela.. Självklart har jag träffat någon kille genom internet, men aldrig ensam. Man måste ju faktiskt vara på den säkra sidan.

Hur länge har ditt längsta förhållande varit?
Svar:
Mitt längsta förhållande har hållit i ungefär 1år. Men det var inget seriöst! Så man kan igentligen inte kalla det förhållande, jag är ju fortfarande ung..

Vill du gifta dig när du blir stor?
Svar:
Självklart vill jag det, det är väl alla flickors dröm. Men jag kommer nog ta det lugnt innan jag gör det, vill ju inte direkt gå igenom någon skilsmässa och självklart vill jag hitta rätt prins innan jag gör det.



Har du gråtit över en kille någon gång?
Svar:
Helt ärligt så har jag faktiskt bara gråtit över en enda kille. Jag brukar oftast inte gråta över killar. Utan ta det med en nypa salt och sakta men säkert gå vidare lite lätt. Jag kanske låter som en hård och elak person, men jag är ju som sagt fortfarande ung och inte haft något seriöst förhållande än. Så tänker inte spilla några tårar i onödan, eller vad säger ni? dundundun..

Skulle du vilja vara med i tv-programmet Dating in the dark?
Svar
: Hahaha, nej verkligen inte! Personligen tycker jag att programmet är väldigt oseriöst och väldigt töntigt. Om ni tänker på alla program där alla letar efter sin livs kärlek? Hur många har faktiskt gjort det genom tv:n?..



Vad letar du efter hos en kille?
Svar:
En kille ska ha bra humor först och främst, sen kommer ju alla följder med på den snäll och väldigt ärlig utav sig. Jag tycker egentligen inte att utseendet spelar så stor roll men allt handlar ju egentligen om yttret första gången.. Om man dras till personen eller inte! Så killen ska falla in i min smak, ja!

Promenad i solen

Haha, sprang ut i min rosa mjukis dress.
Det var inte kallt alls, riktigt skönt väder ute för er som fortfarande sitter inne. Ut i solen med er!

Morsning korsning!

Vaknade självklart för inte så länge sedan, försov mig.. Riktigt kul! Just nu så är jag hundvakt till Sonic. Den söta lilla vovven, ligger och leker med en stor apa som är dubbelt så stor som honom. Ser bara roligt ut! Jag ska snart hoppa in i duschen, sen tänkte jag gå ut och sätta mig i solen.
 
Det är ju riktigt fint väder märkte jag, för jag var nyss ute och gick en liten promenad med hunden. Filmade lite också, tänkte lägga upp videon snart. Puss!


Såhär ser jag ut just nu, dagens outfit eller? Haha..

It's time for bed now.

Nu måste jag ta och sova, kommer aldrig orka med morgon dagen annars. Har precis kollat klart på filmen He's just not in to you. Filmen gjorde mig lite nere.. Men en goding till mig fick mitt humör att glänsa igen! Sov så sött, god natt på er. Ska försöka att inte drömma mardrömmar inatt igen.. EN FET PUSS!

Filmkväll

Har precis kollat klart på The proposal. Riktigt bra film faktiskt, är fortfarande kvar hos pappa. Ska sova här inatt tänkte jag, så skönt att vakna upp här på söder. Håller tummarna för fint väder imorgon! Nu ska jag lägga mig och kolla på The Grudge 3. Har bara sett 1an och 2an, även fast de inte är så bra så måste man ju faktiskt bara ta och se 3an. Känns bara rätt helt enkelt! Puss, ha en mysig måndags kväll ♥

Äntligen fixat!



Har ju som sagt gått utan busskort ett bra tag nu.
Nu har pappa äntligen köpt ett nytt till mig ända fram till slutet av Juni. Skönt det ska bli att slippa tänka på det.. Men nu gäller bara den stora frågan? Kommer det slinka ur min hand igen, kommer jag tappa bort det som med alla andra busskort?.. Jag är så klantig av mig ←

Söt sommar outfit!


Riktigt ur sött va? Färglatt och svart går faktiskt ihop ibland.
Måste köpa nya sommar kläder!

Let it shine on me

Nu ska jag ut i solen. Ni borde nog också ta och ta en tur i solen, tycker jag kära läsare! Tänkte sätta mig här på pappas gård en stund, på bänken. Datan kommer självklart att få följa med! Tänkte fortsätta lite på brännan i ansiktet, fick ju faktiskt väldigt mycket färg ifrån solariet igår. PUSS!

Solbrillorna är självklart på!

Lätt outfit!

Hann inte med några bättre bilder.
Ni får nöja er med detta, ser ni att jag har mitt nya linne på mig?



+ Armband, klocka & vita tygskor.

Hello beauty!



Vad använder du för puder, foundation m.m?
Svar: Jag brukar använda mig utav Mary Kay's foundation, vilket jag tycker är det absolut bästa.. Kanske är lite dyrt, men mamma jobbar ju för dom. Så jag får det faktiskt lite billigare, hihi! Puder.. hm.. Antingen så är det ju Bronz pudret ifrån H&M eller puder ifrån Mary Kay. Bronz pudret ifrån H&M tycker jag faktiskt är riktigt bra, för att vara H&M smink.. Men det mesta är nog Mary Kay!

Vill ni köpa produkter utav min Mamma, syftar på de otroliga Mary Kay produkterna förstås..? Klicka här

Ge lite bra smink tips!
Svar:
Oj, det finns så många.. Men jag kan säga ett litet tips jag brukar använda mig av. Innan jag sminkar mig, vare sig det är på morgonen eller innan utgång, tvättar jag alltid ansiktet sen lägger på en fukt kräm. På det sättet på huden mer lyster och ser fräschare ut! Och med tvätt menar jag förstås ansiktsvatten + rengöring.

När började du använda smink?
Svar
: Haha, tror jag började använda smink i 5an faktiskt. Inte så jätte länge sen! Men det började faktiskt med, tro det eller ej, men jag sminkade mig helt kolsvart runt ögonen. Inte snyggt. Var faktiskt lite punkig och rockig av mig i 5an.. Haha, dear memorise!

Vad kostar ungefär en foundation ifrån Mary Kay?
Svar:
Jag tror det kostar runt 300-400kr beroendes på helt vilken sorts foundation det är. Jag kan kanske lägga in en bild lite senare på foundationen jag har där ifrån!

Ge lite tips på hur du sminkar dig, innan utgång
Svar:
Det är helt olika beroendes på hur jag känner mig den dagen. Ena dagen kanske jag känner för sotade ögon och den andra kanske jag känner mig för att bara se helt naturlig ut. Men för det mesta är det faktikst sotade ögon som gäller. Har testat att göra sotade ögon i bruna nyanser också, vilket ser väldigt fräscht ut!



Skulle du klara dig utan smink?
Svar:
Helt ärligt så.. Nej! Jag skulle väl klara mig ett par veckor, men jag skulle fort tröttna. Gud vad tråkig man skulle se ut. Jag säger absolut inte att jag har ful hy, jag har väldigt fin hy däremot! Men tänk dig själv att inte kunna piffa till sig ordentligt innan man drar ut med brudarna?

Vi ville bara hälsa en snabbis!

Början på en ny vecka..

Om måndag vore en person, skulle jag slå den hårt i ansiktet!
Eller vad tycker ni? Fick citatet utav en facebook grupp som tilltalade mig väldigt bra. Kom precis hem till pappa, ska alldeles strax springa ut på stan och köpa nya jeans leggings. Imorse vaknade jag runt halv 8, gick upp och åt frukost med min vän Daniella sedan drog jag till skolan och fixade engelska provet. Det gick väldigt bra faktiskt, tog god tid på mig. Ska lägga in lite små bilder innan jag drar ut, börjar bli lite bild torka här igen på bloggen. Men det kommer, det kommer! Lovar ♥

Gammal bild på mig och min söta vän Mikael!

Godnatt!

Nu är det dags för läggdags.. Jag och Daniella har precis kollat klart på Casino Royal och mumsat i oss Ben&Jerry's glass. Imorgon ska jag upp runt 20 över 7, sedan göra ett engelska prov jag missat runt halv 10. Måste fixa det! Sen på tisdag har jag muntligt i matte, så imorgon blir det mest plugg för min del.. Tråkigt men sant! Nu måste jag få i mig lite skönhets sömn, har känt mig ganska seg de senaste dagarna.. Puss, sov gott!

We're back

Nu är vi hemma igen, vi ska förmodligen sätta oss och kolla på film. Fick faktiskt jätte mycket färg idag i solariet, ska sola igen på tisdag tänkte jag.. Imorgon blir det skola, sen hem till mamma. Får se vad jag gör resten av dagen, men jag uppdaterar ju såklart er så håll utkik!

Vi älskar vårat solarium här på söder, syns det? Haha..

Nu ska vi kila iväg..

Några minuter, vi ska iväg till drop in solariet här runt hörnet här på Söder. Jag tror jag ska sola 16min, uppdaterar förmodligen mer när jag kommer hem! Puss

Dagens köp


Visst är dom söta?

Södermalm is love.

Hej!
Kom precis hem till pappa tillsammans med Daniella, ligger just nu i sängen och kollar på Pocahontas eller hur det nu stavas (?). Haha, gullig film.. Är precis hem kommen efter en lång vandring på stan, ska alldeles strax lägga in en bild på de två tröjorna/linnen jag köpte. Riktigt fina faktiskt och somriga!

En tanke bara, kommer ni ihåg alla gamla disney filmer? Orginalen menar jag då, då syftar jag på Törnrosa Micke och Molle Lejonkungen osv. När man var yngre älskade jag alla dom filmerna, men törnrosa och pocahontas var nog mina favoriter. Mamma berättade att en gång när jag låg hemma och var sjuk så kunde jag se törnrosa tre gånger om, efter varandra.. Snacka om att inte tröttna på filmen! Men nu när alla fortsättningar kommer på de här filmerna så blir man ju så besviken.. Alla fortsättningar förstör bara och är ur usla.. Tycker jag i alla fall!

De ska bara vara de gamla originalen, eller vad säger ni?

Det ordnade sig

God morgon allihoppa! Det fixade sig igår, blev på bättre humör som tur är.. Stannade hemma med Marcelo och kollade på James Bond - Die Another Day tillsammans med familjen istället. Länge sen man såg den! Idag ska jag in till stan med Daniella, måste köpa ett par nya jeans tights. Alla mina har antingen gått sönder eller så är dom borta. Måste börja ha bättre koll på mina kläder! Nu måste jag fortsätta fixa mig, annars blir Daniella sur.. Puss ♥

Pratar just nu med någon (?) i telefon som har ringt med dolt och har satt på låten rosa helikoptern?

Är inte på humör nu!

Skulle ju egentligen som sagt på 21.00 bion, men den kan man ju lika gärna skita i nu pågrund av vissa omständigheter. Sitter just nu i soffan i vardagsrummet och degar framför tvn, väntar på att middagen ska bli klar som den aldrig verkar bli.. Vi får väl se vad som händer ikväll, just nu är jag inte på humör för någonting. Allt har i rättare sagt skitit sig idag. Nu ska jag fortsätta sura! Puss ♥

Filmen vi skulle se..


Vad ska man nu göra en lördagkväll som denna?

Nu är det dags för!



Något ni alltid velat att jag ska berätta här på bloggen? Något ni alltid velat veta om mig? Kommer jag avslöja hemligheter?
Ni har tills imorgon 8.00 på er att ställa alla möjliga olika sorters frågor. Kom igen nu!

Inget smink, god morgon!

Nu: Mys!

Hej bloggen!
Ikväll blir en lugn kväll för mig med familj och Marcelo med tanke på att jag inte mått så bra idag.. Hade heller inte en sådan stor lust för utgång ikväll, så det passar bra med familjemys.

Just nu sitter jag och spelar hög musik, lugn såklart. Är på humöret för lugn musik idag! Nu ska jag ge mig av ut i köket och hjälpa mamma duka. Puss på er! ♥

Kolla mina bruna ben från i somras? :o

Gör er beredda på

Våra nya blogg videos som kommer komma upp varje vecka. Dom är nya, förbättrade och mycket roligare än någonsin. Följ våra bloggar och se vårat liv genom våra små videos. Watch out!



Våran intro låt:

Summer sweet!

Alltid lika roligt med feber..

Godmorgon bloggen!
Vaknade för inte så länge sedan, vaknade egentligen vid halv 7 imorse.. men gud så dåligt jag mådde! När Daniella gick ifrån mig på morgonen, så tog jag tempen.. Inte bra! Hoppas jag repar mig inför helgen, men denna kväll blir lugn. Orkar inget annat tyvärr!

Just nu ligger jag i sängen med min lilla data och kollar på tv, ska nog ta ett skönt bad också.. Men ni får ha en jätte bra regnig dag. Puss ♥

Varför kunde det inte vara såhär fint väder idag?

Så sociala är vi just nu


Riktigt sociala är vi! hehe..

Nu blir det läggdags för våran del.
Godnatt på er! ♥

En dag i det fina vädret


En chai-latte i det fina vädret är alltid nice!

Min söta vän Daniella

Hej bloggisar!

Ligger just nu i sängen med min lilla älskling, min data menar jag då och självklart Daniella.. Idag har vi varit inne i stan hela dagen, gått runt överallt. Riktig promenad i det fina vädret har vi fått men nu har det regnat.. Men det rättar nog till sig till imorgon.

Juste! Jag har ju som sagt börjat med mitt nyttoliv nu. Äter rätt, tränar och äter bantingspiller. Man måste ju börja komma igång till beach 10 eller vad säger ni? ♥


Mitt nya godis, mums!

Ut i solen med er!

Hej hjärtisar! Kom precis in till pappa igen, har suttit ute på gården i solen och pluggat med matte. Har som sagt matte nationella på fredag.. måste repetera lite för man vill ju få bra betyg. Idag var jag faktiskt väldigt duktig i skolan, blev klar med hela bild projektet + engelska nationella. Good girl! Nu har jag bara hemkunskapen imorgon och ett engleskt prov kvar. Men det fixar jag!

Nu ska jag lägga upp lite nya vår bilder.. Tvingade min pappa att ta lite kort på mig, även fast han är sjuk och behöver ligga hemma.. Puss på er ♥

Guld stjärna till mig!

Jag börjar faktiskt känna mig en aning trött.. konstigt nog! Det är nog efter den långa turen i skogen. Måste börja göra detta varje dag, plus att det är väldigt bra för min träning inför gympassen.

Nu ska jag springa ut i vardagsrummet och sätta mig, fixa lite med naglarna och mysa med mamma. Efter det blir det nog bara att nanna kudden för min del. God natt ♥

Imorgon ska jag

Fixa min vän Mimmi's naglar.
Här under har ni blandannat en bild på sötan.

Ute på promenix


Fick med mig Daniella och hennes hund Dimma också.
Vi gick en väldigt bra bit i skogen, så duktiga vi är!

Nu blir det jogging!

Nu är mobilen + ipoden laddad, all musik inlaggd och jag är redo för mitt nya liv. Låter inte det hur bra som helst? Fick bli lite bilder nu innan jag sticker ut på jogging turen. Flaskan är med såklart!


Älskar mina nya riktiga naglar, gjort dom själv!

Kvällens planer

Hello there!

Igår kväll drog jag ju som sagt hem till Marcelo, han och hans låtsas pappa hämtade upp mig efter Marcelo's träning. Nog pratat om det, igår tittade jag igenom hela min blogg ifrån starten 2007? Och nu har jag insett hur mycket jag faktiskt förändrats. På både positiva och negativa sätt! Det är så kul att kolla tillbaka, och alla gamla bilder.. herregud! Det var ju inte direkt igår..

Just nu sitter jag hemma hos Mamma och lägger in fullt med tränings musik på mobilen + ipoden. Yes, you heard me! Träningsmusik.. Måste börja komma igång nu inför sommaren. Jag håller på och skriver en vecko lista för mat + träning osv. Kanske lägger upp den här på bloggen. Vill ni det?

Snart kanske man faktiskt vågar ställa sig på en våg?

Vad har hänt?

Så här har mitt påsklov sett ut, med vissa undantag..
Hur har ni haft det under erat påsklov?

I väntan på Marcelo

Har jag suttit och fixat fransk manikyr på mig själv. Det var extremt pilligt denna gång, har ju gjort det förut. Men ville verkligen att det skulle bli bäst denna gång så jag satt och fixade naglarna i ungefär en timme. Riktigt jobbigt och pilligt var det, men rejält fina blev dom.
Man kanske ska ta och bli nagelspecialist, vem vet?


Inge smink!

Vitamin Well gör min dag

Solen skiner!



Hej bloggen! Har precis varit och storhandlat. Har suttit i solen idag också, en timme.. på balkongen, med godaste vitamin well, lite choklad och solo tidningen. Hur bäst mår man inte då? En perfekt dag helt enkelt.. Nu ska jag alldeles strax hjälpa mamma med maten, vi ska göra någon slags thai gryta? Mums på det. Efter det ska Marcelo hämta mig, han håller på och övningskör nu så han svänger förbi mig på vägen.

Nu ska jag hoppa in i duschen, fick jätte mycket färg idag i solen. Jag vet, man ska egentligen inte sola på 24timmar efter man har solat. Men jag bara måste, känner mig äcklig annars.. Puss! ♥

Rubrik

Jag vet hur det känns nu!

Music baby!








What I need, casual.



Detta behöver jag!
Ett vanligt pluffigt linne, en ny väska som också är snygg
converse och ett par jeans shorts.
Hur snyggt som helst.

Världens huvudvärk..

Hej där! Kom på att jag måste uppdatera, tyvärr blev det inga bilder ifrån igår förutom en bild på ett halsband som min vän Jessica fick utav någon kille på festen. Om ni vill att jag ska lägga upp en bild på halsbandet, så säg till! Annars känner jag inte en sådan stor lust till att lägga upp bilden.

Just nu sitter jag och väntar på mat. Mamma är påväg hem ifrån stan, hon har varit på kryssning. Hon skulle köpa med sig snabbmat. Mums på det! Just idag får jag faktiskt vara lite onyttig.. Är väldigt bakis kan man säga. Nu ska jag, min syster Denisé och hennes pojkvän Jesse sätta oss och kolla på lite video's från när jag var liten bebis. Kul ska det bli, länge sen man var en liten skrutt. Puss ♥

Bild på mig och min syster!

Update too you.

Hello ladies 'n gentlemen!
Ikväll blir det utgång igen, vi ska till någon Kevin tillsammans med Isabelle och några. Kameran kommer återigen att följa med, för eran skull såklart. Lägger nog in ett snabbt inlägg på kvällens outfit innan vi drar. Vi har ju inte direkt bråttom. Klockan är ju som sagt bara barnet. Puss ♥

Detta dricker vi ikväll, mums:

Innan vi drog vidare..

Fick det bli lite crazy pics!
Här har ni dom:

Så såg jag ut igår!

A hell as a party

Hej läsare! Vad gör ni? Jag vet att jag lovade att uppdatera bättre igår, som inte blev av.. Men bilder från igår kommer alldeles strax upp på bloggen som ni längtat efter. Igår kväll festade vi hemma hos John igen, kul var det. Men igår blev det faktiskt inte lika sent, som tur är.

Just nu sitter jag och Daniella i sängen, fånar oss framför tvn. Vi får väl se vad som händer ikväll. Daniella har blivit sjuk igen, hoppas bara att hon inte smittar mig.. Men utgång lär det nog bli ikväll, som oftast. Annars blir det hemma mys kväll, om vi fortfarande känner oss lite små hängiga. Lovar att uppdatera bättre! ♥

Party? Yes!

Hej bloggen! Idag är man på mycket bättre humör äntligen och så har man hela kvällen planerad, underbart! Ikväll far vi till John igen och festar järnet. Kommer dessutom ta med mig kameran för eran skull + lägga upp kvällens outfit hade jag tänkt mig? Det låter väl lagom bra.

Nu måste jag fortsätta fixa mig, kom nämligen precis ut ur duschen och har bara än så länge sminkat mig. Idag har jag haft städdag tillsammans med pappa, vi har röjt lite här hemma. Skönt att ha fått det gjort! Har inget mer att skriva nu, Puss! ♥

Bild på mig och Daniella ifrån John's fest i tisdags.

Bästa mot mitt menshumör..

Mensvärk..!

Hej, har inte varit på topp humör eller haft ork till att blogga. Har haft en sådan hemsk mensvärk.. Idag har jag varit inne i stan tillsammans med Marcelo. Smög förbi hem till Emelie innan vi drog dit och hämtade lite saker jag glömt där sedan gjorde vi sällskap till stationen.

Ni undrar säkert hur jag fick humöret tillbaka? Jo, svängde precis förbi ica och köpte en chokladkaka. Vilket är underbart när man har mens! Som tur är, så får jag nästan aldrig finnar, så jag behöver inte oroa mig för det. Men nu ska jag lägga mig och kolla på Bella & Tyra's show. Puss ♥

Sötaste hunden på besök

Ändrade planer

Fick inte sova för pappa, måste tydligen städa!
Stackars mig..

Be right back.

Ska bara lägga mig och sova en liten stund, måste ladda upp igen inför ikväll för just nu mår jag inte särskilt bra. Har inte fått i mig någon mat ännu heller.. Men det kommer väl!

Eftersom det är väldigt många som läser min blogg men endå aldrig kommenterar så kan ni ju passa på nu, så svarar jag på alla möjliga frågor och kommentarer sen. Kanske till och med tar upp den här i bloggen? Men nu måste jag lägga mig ner innan jag faller ihop, idag kommer min älsklings data tillbaka ifrån lagningen också. JIPPI! Puss på er ♥

Äntligen kommer du hem!

Min fina nya blus!

Kom på att jag aldrig la in bilden på blusen jag köpte igår. Jag och Daniella sprang runt i stan som dårar för att hitta en blus till mig. Har ingen aning om hur många olika jag prövade men här har ni den!

199:- H&M

Ja, så kan det gå!


Finns tyvärr inget ljud, men ni får nöja er med en vinglandes Daniella.

Bilder ifrån igår


Jag, igår i väntan på bussen ifrån slussen.

Jag och världens sötaste vän Daniella!

Fredrik sveper!

Party time now

John och Daniella.

Jag, lite på lyran skulle jag nog tro..

Så bakis!

God morgon, jag vet.. Klockan är 20 i 1 på dagen. Men så går det när man kommer hem runt 4-halv 5 på morgonen. Men kvällen blev riktigt lyckad, vi drog till Nacka och festade hemma hos John tillsammans med Fredrik och massa andra. Juste apropå Fredrik, det var han jag skulle fika med i fredags men som tyvärr inte blev av.. Jaja, nog pratat om det!

Nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen igen, men först lägga in bilder här på bloggen ifrån igår. Vilket jag kommer ihåg att jag lovade er innan jag drog ut. Så enjoy!

Jag igår, hemma hos John!

Kolla in senare..

Bilderna kommer upp när vi kommer hem!
Håll ut älsklingar ♥

Fiesta baby fiesta

Hooooooola amigos! Sitter just nu vid pappas data, har precis gjort mig klar. Ikväll blir det en titt till nacka tillsammans med baby för att festa. Ska bli riktigt skoj efter långa dagars liggandes i sängen. Jag tänkte alldeles strax slänga upp lite bilder på outfit + lite andra bilder! Har med mig kameran ikväll. bra va? Det är ju inte så ofta jag har med mig den och det är framför allt för eran skull. Puss ♥

Min nya blus jag köpte idag, fin va?
En bild pappa tog på mig precis.

Sommar party outfit!

Såhär hade jag tänkt mig att kvällens outfit kommer att se ut. Kommer självklart lägga in bilden på hur min outfit ser ut framåt kvällen så att ni kan jämföra. Min outfit + denna kommer inte se exakt likadan ut, men nästan.. Jag vill bara att ni söta läsare ska få en snabb inblick nu på vad jag ska ha på mig ikväll! ♥

Måste köpas!

Jag ska alldeles strax in till stan. Måste köpa någon ny fest blus till ikväll. Har nämligen inte haft blus på mig på väldigt länge, det är så himla snyggt och stilrent med blus tycker jag. Vad tycker ni? Ge mig tips om olika snygga blusar, glöm inte skriva vart ifrån!

Back on track

Hej blogger's! Har äntligen frisknat till, har legat dålig tillsammans med Daniella i ungefär 2-3dagar nu och det har inte varit kul. Men nu är vi pigga och krya som bara den, det innebär att det kommer bli en party night out för oss. Kände att det var ett tag sen, såklart blir det ju här inom stan. Vi orkar inte åka längre utanför tullarna med tanke på att vi ska sova hos mig här på Södermalm.

De här dagarna har blivit säng liggandes, riktigt trisst men endå skönt har det varit. Men att vara sjuk har inte direkt varit den bästa starten på påsklovet. Snart kommer min pappa hem med mina påsk pengar, som är lite försenade. Men bättre sent än aldrig eller vad säger man? Puss ♥

Sunday night

Såhär ser min söndags kväll ut:
  • Nu: ge mig in emot pappa på söder tillsammans med sötan Daniella.
  • Bubbla och basta, peeling hårinpackning osv. MYS!
  • Göra oss i ordning inför kvällen, ska se till att den blir bäst
  • Komma hem runt (?), Jaja det vet man aldrig!
Hur ser eran söndags kväll ut?
För såhär ser min ut!

Nu: in emot stan.

Nu blir det in till stan tillsammans med Daniella, bubbla och basta inför kvällen. Så man känner sig pigg och fräsch framåt kvällen. Vi får väl se vad som händer sen! Kanske berättar för er.. men bara kanske. Har varit lite butter idag också pågrund av vissa omständigheter.. host!

Jag stör mig på att folk kan bli sura för ingenting. Att de låter det gå över på någon annan bara för att dom själva är på dåligt humör. Tillexempel trötta? Som en viss person idag.. När man säger att man inte är sur sen drygar på sms och bara helt enkelt visar att man är det till 100%. Det är inte okej! Då kan man faktiskt säga istället vad det är man är sur över och varför. Jag gör alltid det, varför gömma sig bakom det? Man kommer ingen vart med det..

Just for you.

Jag vet att ni vill att jag ska blogga mer idag och det ska jag. Har suttit ute på balkongen i solen med datan och lyssnat på musik. Riktigt mys har det varit! Nu ska jag börja göra mig i ordning. Ska in till stan, möta Marcelo sedan blir det en titt till lindex. Puss på er ♥

Bloggar lite till innan jag ska gå, bara för er!

Tycker om denna bild på mig!

In real!

Dagens outfit, inte facelook.
Har inget smink!

JUSTE!

Kom på att jag lovat att fixa till designen åt Emelie, hon kan ju inte blogga med en b-design precis! Så det blir fixat ikväll, förmodligen.. Här har ni sötan:

Nytt nytt nytt.

De här fina vita spets tightsen har jag äntligen fått hem skickat! Detta är det här tightsen jag har på mig idag men inte som syns så bra på dagens outfit på videobloggen som kommer att alldeles strax komma upp på bloggen.. Passar ur snyggt till både sommar outfits om dagarna + nätter (fest kvällar).
Vad tycker ni om vita spets tights?
Lace Rose Leggings SEK 299, Saint Tropez - NELLY.COM

Morgon trött, ja visst!

Hej bloggläsare! Ja, jag är medveten om att jag bloggat väldigt dåligt på senaste. Men nu är jag igång igen, så det så! Jag små vaknade runt 7, låg för det mesta och snoozade. Men sen kom Marcelo och väckte mig, efter det har jag inte kunnat somna om.. Nu när han har åkt till jobbet och såvidare, var han verkligen tvungen att väcka mig? Typiskt..

Nu under morgonen funderar jag på att blogga lite extra, framför allt för eran skull. På dagen ska jag förmodligen in till stan, måste köpa en ny bustier. Senare under kvällen får vi se vad som händer, har faktiskt inga planer just nu. Nu ska jag sätta på lite teé och göra i ordning lite frukost. Bloggar snart!♥

Förlåtförlåt!

Ja.. Rubriken säger ju allt! Jag har inte haft tid eller ork till bloggen idag. Det har varit lite upp och ner. Men jag är på det rätta spåret igen. Daniella kom precis hem till mig och nu ska vi börja röra oss in emot stan. Jag lovar att uppdatera som vanligt imorgon så håll ut mina söta läsare! ♥

Visst ser min klubba ut som en påsk kärring?
Glad påsk, snart!