bilder

juste jah, har glömt och lagt in dom . det är bilder på mig som jag tog hos en fotograf.
Njut så länge det varar !
image27image28image29image30image31image32

29 januari

hej , dagen har varit ganska kul , men jag fick lite ont i magen på lektionen , men det gick som tur var över . idag har jag varit i skolan & typ ja gjort allt möjligt. hah fast det roligaste var med linfs på spanskan (; .
jag kom hem vid typ 16:00 . & jag ska bara ta det lugnt i dag. ska göra matte-läxan också. SUCK!
på bussen hem träffade jag Linda Lidström, vi satt & pratade lite om roliga minnen. & att hon saknade mig , att hon saknade att jag & linfs inte gick i kassmyra skolan . för den var tydligen roligare när vi gick där x) . haha såklart.
men jag saknar jätte många från kassmyra skolan ska ni veta & några från min gamla klass med. jag saknar min GAMLA KLASS ! <3 jätte mkt. men aja , det var allt för idag . skriver mer imorn & ett videoklipp från igår kommer . x)
love yaaah all.

dagens dialog ;
linfs ; kolla spöket i skåpet?
jenfs ; VART? ;o
linfs ; HAHAHAHAHA.

haha emma ritade av mig på No lektionen , haha alla hade as tråkigt x)
image25

28 januari

tjolla !
idag var jag i skolan & jag hade as kul , jag och lina flummade som fan på NO:n ., & efter skolan så var jag med tim . jag slutade senare än han så han väntade på mig i ishuset (han åkte allmis så länge). sen gick vi hem till mig . ja det var typ allt jag har att säga om dagen. tråkigt men sant !
hej hopp , gummi-snopp !

dagens klädsel ;
svart&gulldig adidas tröja från ?
vitt linne från H&M.
Sjal från H&M.
sedan 96 jeans där nere,
image26

25 januari 2008

tja hetingar ! , haha idag har jag inte gjort så mkt. vi har firat min mammas födelsedag. & så har jag snackat med linfs & tim i telefon. fast inte samtidigt XD . jag gjorde as snygga frisyrer på mina mamma & min syster. dom blev jätte fina. ! Imorn ska jag,mamma & denisé gå & fota oss. haha gosh as tidigt & pluuuuuus att vi måste åka in till stan UTAN smink. :o gud jag kommer skämmas ihjäl.
men nu ska jag ut & umgås med mamma,syster,mormor,morfar & jimmy (låtsas pappa). haha.
hare bra !

PUSS


Dagens skämt ;
linfs ; vad säger tomten när han ser jenfs & linfs?
jenfs ; jag vet inte.
linfs ; hoe hoe
jenfs ; HAHAHAHAHHAHA

dagens klädsel ;
svart tröja från Zara
sidenband från H&M
image17 image18

10 januari 2008

aloha. idag var jag i skolan & vi hade våran första hemkunskapslektion . HAHA! jag jobbade med felicia & vi gjorde pankakor. men typ alla blev brända förutom 3 st. xD haha vi misslyckades med pankakorna, men vi hade jätte roligt annars. vi hade mjölkrig tillexempel så vi var dom endå som var mjöliga. hah xD sen efter skolan så var jag med felicia hemma hos henne ,vi satt mest vid datan o degade , men vi hade roligt.
men nu måste jag gå !
pussen

MY DAY 2 JANUARI

Dagens låt:  remix ; touch me
Dagens dusch: duschade imorse
Dagens frisyr: utsläppt & uppsatt på kvällen
Dagens smink: foundation,rough,mascara
Dagens klädsel: 96 jeans,svart linne & grå kofta. sen på kvällen böt jag till kss byxorna
Dagens händelse: inget speciellt, eller jo mamma bakade för första gången på länge . HAHA
Dagens planer: ska snart sova, klockan är liksom 01:43
Dagens vill ha: en kram
Dagens saknad: felicia bästevän
Dagens drog: yoghurt
Dagens tråkigaste: började små tjaffsa med en person
Dagens finaste: mitt hår var helt okej idag. 
Dagens måste:  sova lite tidigare.
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: inget.
Dagens mat:  makaroner & köttfärsås 
Dagens kärlek: har min <3
Dagens mående: toppen bra, förutom att jag bråkade med en person

2 januari ,

hejsan, jag vet att jag inte har skrivit på länge. men jag har inte haft tid. men ni ska veta att jag lever ännu idag & jag mår finfint ! det har hänt mkt saker på sistone jul,nyår & ja massor. (; julen i år firade jag med mamma,jimmy,mormor,morfar,moster jeanette & kusiner. jag fick jätteee mkt julklappar i år. Eftersom att min syster denisé är i hong kong så det är liksom hennes julklapp. haha.
lite av mina julklappar ; en adidas tröja, UCLA mjukisbyxor, hårprodukter , smink , parfym (puma), en chocklad ask (hjärtan) & en parfym av min bästevän felicia, en plattång (som man oxå kan locka med) , en rutig pyjamas av mormor&morfar haha , en plånbok med pengar i , fick 500 kr av farmor också & slutligen en ny mobil av min pappa (sony ericsson w910i den röda. SKITA FIN JAO) haha.
hm.. på nyår så var jag hos min farmor med min pappa & min kusin emelie. vi kom dit vid typ 5 tiden . sen satte vi oss o åt skit god mat. Men nu äre så att jag inte kan äta rött kött & då hade farmor självklart gjort iordning det. så jag mådde illa när jag såg det. sen så satte vi oss & kollade lite på tv:n . haha & så när jag o emelie hade as tråkigt (för att farmor tittade på ett bajs-program) så lyssnade vi på musik på min mobil. sen så var tiden inne. halv 12 gick vi ut & sköt upp lite raketer men vi sparade en stor till tolv slaget.
sen åkte vi hem till mig (pappa) & så var jag o emelie as pigga så vi låg & pratade as länge, vi somnade typ inte förens halv 4 om inte mer. sen på tisdagen så åkte jag hem till mamma & så var jag en stund med tim .
& idag har jag inte gjort så mkt, kollat på film . tagit dt lugnt.

puss / eran jennifer o