Här får du en fet länk!

Min söta vän Ellinor, ni bara måste kika in på hennes blogg!

Godmorgon!

Vet ni vad jag verkligen älskar? Att läsa mitt horoskop varje dag i tidningar osv. För de stämmer alltid in, läskigt nog. Igår stod de att jag skulle hitta någonting jag letat efter länge. Och ja, det gjorde jag! Mina bruna sandaler hade jag letat efter typ hela sommaren och ett familje spel vi har letat efter här hemma. Vad tycker ni om att läsa dagens horoskop i tidningar osv?

Mitt horoskop för idag:

Kräftan

22/6-22/7

Månen ger din kväll ett extra silverskimmer och du kan framför allt finna ny passion och glädje.



Har också suttit uppe hela morgonen och skrivit klart idrottsteorin. Så nu är den klar och iväg skickad! Well done Jennifer.

Sitter och tramsar med Ellan

Hej! Sitter just nu i mitt kök tillsammans med Ellanpellan. Vi ska nog alldeles strax hoppisäng! Idag har jag varit hos doktorn.. Senare mötte jag upp Daniella i stan, vi drog förbi och hälsade på min far. Efter det drog vi hem, Ellinor kom hem till mig och vi gick alla 3 ut på en lång promenad. Kände att de behövdes! Men nu ska lilla jag och ellan lägga oss och försöka sova. Vi hörs imorgon! Puss ♥


Så himla trött..

Sitter just nu i min säng och skriver på idrotts teorin uppgiften. Ja jag vet, tidigt. Men den måste bli klar innan 12 i natt! Där ska man skriva om beroendet utav alkohol och droger. Varför blir man beroende egentligen? Det är alltid svårt att förklara. I ciggaretter är det nikotinet man blir bereonde av har jag hört. Men hur är det med droger och alkohol? Varför använder vissa människor sig av dom? Konstig fråga! Nu ska jag fortsätta skriva. Puss och godmorgon! ♥

Känner mig riktigt duktig!

Har suttit och pluggat hela kvällen, ville bara få det gjort. Har gjort ett helt häfte på dryg 15sidor, svenska (ordklasser osv). Men sen kom glädje dödaren Felicia och berättade att vi har en inlämning om droger tills imorgon vilket inte någon utav oss har gjort.. Får se om jag hinner klart med det också ikväll. Men bara kanske!

Haha, oldies.

Hittade en väldigt gammal bild på mig och Daniella som jag bara måste lägga upp. Gud vilka minnen! När vi pressade bastun och bubbelbadet hemma hos mig typ en hel helg. Idag gör vi det nästan aldrig.. Synd!

Här har ni svaren!

Emilia:

 

Hej hur bra kompis är du med Daniella?

 

Svar: Hej, som ni säkert förstått så är vi väldigt bra kompisar. Har känt henne i mer än ett år och det kommer bli många år till. Vi lärde känna varandra genom ett par andra kompisar och klickade direkt. Den super fina tjejen kommer jag aldrig släppa!

 

Anonym:

 

Vad tycker dina föräldrar om att du röker och dricker ?

Hur kunde du få G i alla ämnen när de verka som du knappt gick i skolan i kunskap ?

 

Du skrev ju att du och Marcelo va bästisar, har ni alltid vart tillsammans eller var ni bästisar förut men tillsammans nu ? :)

 

Svar:

 

Haha! Mina föräldrar vet om klart och tydligt att jag är ute och festar lite då och då. Men jag röker faktiskt inte längre!

 

Jo det undrar jag med faktiskt.. Jag var ju i rättare sagt ALDRIG där! Och helt ärligt så gick jag inte ut med vidare poäng heller. Men jag lyckades endå komma in på de gymnasium jag ville och det är jag väldigt lycklig över. Har också lovat Marcelo att skärpa mig, för att jag faktiskt kom in på de jag önskade.. Så håll tummarna för mig nu!

 

Vi gick inte ut med att vi var tillsammans därför att vi kände att ingen förutom de närmsta behövde veta det. Varför ska alla veta vem som är tillsammans med vem och hit och dit förens det verkligen är det? Vi har inte satt ut ett datum på när vi blev tillsammans, men jag kan väl säga att det var i början utav Februari. Så det är ganska länge sen det blev han och ja. Och ja vi var faktiskt bara vänner innan!



 

Anonym för de som inte vågar prata:

 

Hej!

 

Är du och Marcelo tillsammans? Super sexigt par.. Hur blev ni tillsammans? Vad läser du för linje i gymnasiet? Har du bra självförtroende?

 

Peace

 

Svar: Ja, jag trodde att alla hade förstått att vi var tillsammans för länge sen. Men det känns som att vi lyckades hålla de hemligt väldigt bra. Det började med att vi träffades som vänner. Sedan efter ett halvårs tid (om jag inte har fel?) så klickade vi.. Vi kom varandra så nära att vi föll för varandra. Han är inte bara min pojkvän, utan min bästavän också.

 

Jag går Stylist Makeup linjen i Plusgymnasiet Liljeholmen. En riktigt grym skola säger jag bara! Ni som ska söka nästa år, här har ni ett tips.

 

Jag kan ju inte direkt säga att jag har bästa självförtroendet men jag vet att jag kan det mesta, OM JAG BARA VILL! Sedan har vi ju alla tjejer massor utav komplexer vi alltid ska klaga över. Men det får man stå ut med.. Stackars Marcelo!

 

En anonym jäkel igen:

 

Vilken linje går du?

Hur gammal är du?

Du är jättefiin!

Hur lång är du & hur mycket väger du?

 

Älskar din blogg & outfits.

Kram

 

Svar: Har redan berättat vilket gymnasium och vilken linje jag går. Läs ovan! Jag är en tjej på 16 somrar. Tack så mycket, det är alltid kul att höra att folk tycker att man är fin. Du är säkert lika fin du med!

 

Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt ingen aning om hur varken lång jag är eller hur mycket jag väger. Jag har nog fått det utav min mamma. Den stora komplexen över att ställa sig på en våg. Jag tycker inte att man ska sträva efter hur mycket man väger. Utan vad man faktiskt trivs i att se ut. Jag tränar och mår bra, klarar mig utan vågen.

 

Tack, det skulle vara trevligt att veta om din blogg också (om du har någon!!)

Kram

JAG SKA HA!!

Är de inte hur söta som helst? Funderar på att beställa hem de tills jag åker till Spanien. Känns ganska onödigt att gå runt med de här i Sverige snart.. Snart kommer väl snön! :(

Myspys

Äntligen hemma ifrån skolan!
Denna dag har gått fort och imorgon kommer det gå ännu fortare. Börjar 8.00 slutar 11.00! Sköööönt. Ska alldeles strax lägga mig och göra klart svenska uppgiften sen blire film. Lite senare ikväll ska jag ut och springa på spåret. Duktig jag är va? Men ni får ha en jätte bra fortsatt dag för nu ska jag fortsätta kura ihop mig i min mysiga halsduk. PUSS ♥


Tuffa tider, för en del.

Hej! Har ni någonsin känt att allt ni gör bara går åt skogen? Att någonting fattas, att allt känns så tomt? Den känslan har jag haft idag, och brukar få den.. Framför allt när jag är ensam! Det är så mycket som pågår just nu, allt bara snurrar i huvudet på mig. I ena stunden mår jag bra, i andra mår jag helt sämst. Det finns dagar då man tänker på allt och vissa dagar då man inte tänker alls. Därför känner jag inte alls för att blogga idag, vi hörs imorgon!

Jag har aldrig mått såhär förut, har aldrig känt denna tomhet heller..


Kommer aldrig släppa dig

Daniella, min fina vän!

Tänkte faktiskt ha en:

Så fråga precis vad ni vill! Kan tänka mig att svara på de mesta..

Mums!

Visst är det gott med thai mat? Fungerar bäst på söndagar.. yes!


Nedräckning..

Hej mina läsare!

Ligger just nu i sängen och väntar på att min mumsiga thai mat ska komma hem. Jag har blivit sjuk och ska upp till doktorn imorgon IGEN! Jag tror jag har varit sjuk minst 8gånger nu de senaste halvåret, och det har alltid varit samma sorts "sjuk/förkyldning".. Måste kollas upp!

Igår var jag bara hemma och tog det lugnt tillsammans med Daniella. Mysigt hade vi det och kollade på massor med olika filmer bland annat Into the blue. Ikväll blir det bara lugnt, skulle egentligen på dans idag men det får jag inte utav mamma nu eftersom att jag är sjuk. Men ska förmodligen ut och gå en liten sväng efter maten, behöver frisk luft. Ni får ha en trevlig söndag, så hörs vi sen! ♥
Bild på mig, ifrån i fredags!

Sen uppdatering

Hallå!
Har precis kollat klart på Into the blue, den var väl lite sisådär. Men helt okej att kolla på en trött lördag.. Igår festade vi som sagt lite här hemma. Inte mycket dricka blev det för min del, men dom andra körde på stort. Ikväll ska man förbi sin mormor och morfar en stund, efter det får vi faktiskt se vad som händer. Men nu tänkte jag lägga upp bilderna ifrån igår! Puss ♥


Min söta syster Denisé och min söta kusin Nicole.

Marre och jag, nej jag är inte så dragen som jag ser ut..


Skål!


Jag och min syster.


Nicole körde på stort!

Hiss för denna!

Jag brukar inte tycka om djur mönster så mycket, men den här party dressen var riktigt snygg! Måste nog ta och beställa hem den ifrån Goddiva. Eller vad tycker ni kära läsare?

You'r the one that I want

Nu är jag hemma igen. Har varit och gymmat tillsammans med Daniella. Vi gymmade i lite mer än en timme och nu ska vi börjar göra oss i ordning inför kvällen. Jag ska få sminka Daniella, vilket ska bli riktigt kul. Måste ju öva mer!! Även fast jag redan är duktig, men jag vill ju bli bäst? haha.. Resultatet kommer upp senare. Men ni får ha en jätte trevlig fredag, så hörs vi! ♥
Ska man ha röda läppar ikväll? Hm..

Today i'm wearing this

Försenad..

Fan att mobilen dog inatt, glömde sätta den i laddaren. Så självklart missade jag mitt alarm imorse! Just nu sitter jag i sängen och väntar på att plattången ska bli klar. Sedan bär det av till skolan, har ju bara stylist lektioner nu. Så det är lugna puckar. Efter skolan blir det en titt till gymmet och sedan hem till mamma för att göra mig i ordning inför kvällen.
Ikväll ska jag umgås med min syster, Nicole och hennes vänner samt min lilla älskling Daniella. Vi ska sitta hemma hos oss och dricka lite. Kommer förmodligen upp bilder imorgon! Men ni får ha en jätte bra dag, puss ♥
En väldigt trött Jennifer
Puss på er!

Nu blir det natti natti för min del!

Är verkligen helt slut.. Vi hörs imorgon! ♥

Tutti-frutti, oh rody, tutti-frutti

Come on Barbie, lets go party!

hello!

Ligger just nu i sängen tillsammans med Daniella. Har sminkat henne och min syster Denisé idag till mitt stylist projekt. Denisé fick bli 50tals bruttan och Daniella fick bli Barbie. Lägger upp bilder på hur det blev alldeles strax!

Idag har jag varit i skolan, efter det blev det en snabb titt till gymmet tillsammans med Emelie. Det var skönt! Efter det drog jag hem, pluggade och sedan började på mitt stylist projekt. Försökte också chatta med Marcelo, men hans internet är ju hel kass! Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Puss ♥
.
Tjuvtitt på Denisé sminkning!

Några tips tack?

Jag måste ju som sagt beställa ny bikini innan jag åker.. men vart ifrån? Har letat överallt nu och hittar absolut ingenting. Hjälp mig!
Hittade bara dessa två ifrån Nelly.com men de ser så tråkiga ut!

Hit drar jag om ungefär 6 veckor!

Skönt det ser ut va? Riktigt fint hotell också..
Kommer att bo på ett hotell som heter Myramar castle beach i Fuengirola.

Today I'm wearing this

Hey my little friend

Hej!
Är precis hem kommen ifrån skolan och dansen. Väntar på att Denisé ska komma hem, för vi ska nämligen ut och gå en sväng. Idag hade vi en kort dag i skolan som tur är, började 8.00 och slutade 11.00. Skönt va? Efter det drog jag och Emelie till friskis och svettis, vi hade bokat in afrikansk dans. Så gick vi på den! Är ganska slut efter det..
.
Ikväll ska jag sätta mig och kolla på resor tillsammans med mamma, måste ju boka snart. Hade tänkt åka till Spanien under höstlovet, som ni säkert redan visste. Och då undrar ni.. Vad ska hon göra där? Jo jag ska hälsa på min pojkvän som just nu studerar där nere i Malaga. Det ska bli kul att få träffa honom igen, har inte sett honom på lite mer än 3 veckor nu.. Vi hörs snart! ♥
Bild från igår!

The club cant even handle me

Sitter just nu och väntar på att Daniella ska komma hit. Vi ska ut på stan, träffa ett par vänner sedan får vi se vad som händer. Måste i vilket fall som helst hem tidigt för att sova, är helt slut i kroppen efter träningen + att imorgon blir det skola! Börjar 11.30 imorgon, vilket är hur skönt som helst..
Vi hörs senare, puss! ♥
Min söta vän!

Gympass 11.30

Hej! Nu ska jag och Emelie iväg och träna, vi är uppe tidigt på morgonen för att träna. Hur bra är inte de? Vi somnade direkt igår efter filmen, därför blev de ingen uppdatering. Men jag hör av mig så fort jag kommer hem! ♥

Filmdags!

Nu har vi precis kommit ut ur duschen och ska alldeles strax lägga oss och kolla på film (The Nun typ?) Vet inte om den är bra, men vi håller tummarna för det. Det blev en riktigt lugn och skön lördag, som sagt.. Kan ju inte vara ute och röja när man precis varit sjuk?

Imorgon är det bara att stiga upp redan vid 10 för att vi har bokat in ett gympass runt halv 12 om jag kommer ihåg det rätt? Ni får ha en fortsatt trevlig lördag era party pinglor! ♥

MUST HAVE


Frisk luft!

Nu ska jag och Emelie ut på spåret! Friskis och svettis hade tydligen stängt idag, så vi får ta tag i detta själva. Konstigt det kommer att kännas att inte springa på ett rullande band? Haha.. Önska oss lycka till!
Ja, jag vill visa mina muskler jag inte har.. haha!

New shoes

Snygga höst skor va? 399:- DinSko

A new start is a new beginning

Hallå!
Sitter just nu och pratar med Marcelo på skype.. Har äntligen förstått mig på de! Har ju aldrig hört talas om det innan han åkte. Min vän Matti lärde mig det mesta, han skrattade lite åt mig under den tiden.. Idag har jag varit tillsammans med familjen på shopping runda, hade ingen "shopping känsla" i kroppen idag men fick endå med mig ett par skor hem, lägger upp en bild på dom alldeles strax!
Nu ska jag fixa i ordning och packa lite, sen blir det en titt till gymmet. Ni får ha en jätte bra regnig dag, så hörs vi senare. Puss ♥
Har äntligen lärt mig hur Photo Booth funkar på mac datan.. haha!

Lunch med Emelie

Skrev det här inlägget för ungefär 3 timmar sen.. Men glömde tydligen att spara och publicera. Smart-ass!

Sitter just nu på ett café tillsammans med Emelie, blev en lugn och mysig lunch med tanke på att vi inte orkar med "stress resturanger" när båda har lite feber liksom? Jag tror att det var Emelie som smittade mig i lördags.. den bajsungen!!
Nu ska jag fortsätta äta! Vi hörs när jag kommer hem till pappa senare, ikväll blir det lugnt med tanke på att vi inte mår bra. Så inget party denna helg :( buhu! Men ni får ha en trevlig helg, även fast inte vi kommer att ha det. ♥

Godnatt!

Nu blir det natti natti för min del.. Måste orka upp imorgon! Ska ju som sagt till doktorn väldigt tidigt. FAN ATT JAG ALDRIG BLIR FRISK! Sover tillsammans med min syster inatt för alla er som ville veta det. Puss! ♥

all days of shopping

Tyvärr så har jag inte hunnit lägga in allt möjligt jag har köpt inför hösten nu.. Kläder skinnjacka osv! Fick däremot en skit snygg kjol utav min kära syster igår. Denna fick jag! Fin va? Den satt riktigt bra och passar till allt.

Som ni säkert visste..

Så skaffade ju jag och Emelie ett månadskort förra veckan på Friskis&Svettis, vi har bara hunnit gymma två dagar med tanke på att jag varit sjuk. Men jag kan säga er att det är ett riktigt fräscht gym, de spelar bra musik och man får mycket utav priset. Du har tillgång till gymmet, olika sorters gympass och så finns de även massage stolar där (Vilket alltid är ett plus för mig, men i dom sitter alltid de gamla tanter!!)

Min och Daniellas tränings säsong har ju börjat nu inför v.44. Då vi drar ner till Spanien! Ska bli riktigt skönt, speciellt att få träffa min älskling. Men det ska bli en kul upplevelse tillsammans med Daniella också! Och ni vet ju.. Man måste ju komma iform inför beachen? Right..

BIG LOVE

Har pressat avsnitt utav Grey's anatomy sen söndags.. Ifrån allra första säsongen! Och jag har redan kommit in på slutet utav säsong 2. Ja.. Hur tråkigt har man egentligen inte när man är sjuk?

Kom hem nu!

Jag saknar dig.. Och det har bara gått 2veckor :o

Hej igen!!

Jag vet.. Ni har hört detta förut, men nu ska jag ta tag i detta igen. Har inte kunnat blogga något denna vecka pågrund av att jag har legat i feber och halsont. Ska upp till doktorn imorgon nämligen, har stora problem med halsen som måste kollas upp. Har haft halsfluss 2 gånger och körtelfeber en gång de senaste 4 MÅNADERNA! Hur sjukt är inte det? Fick ligga inne på midsommar afton liksom..

Just nu ligger jag i sängen, i min systers rum. Får inte sova någon annanstans för henne! På senaste tiden har jag börjat pressa Grey's Anatomy, vilket är ett väldigt bra program.
I helgen firade jag min kusin Caroline som fyllde 19år! Grattis igen och du ska veta att jag hade en riktigt rolig kväll. Tänkte slänga upp lite bilder från lördags kvällen. Enjoy! ♥

A la café


Sitter just nu på ett café här på söder och skriver CV tillsammans med Emelie. Självklart tog vi med oss mac datorerna! De är ju bara FÖR bra.. Vi måste ju skaffa ett jobb nu, tjäna lite extra money som sagt.
Nu ska jag fortsätta skriva! Men ha det bra ♥

Emelie tvingar mig..

Sitter just nu i skolan, har precis haft data kunskap..
Sitter och pressar min nya data, macbook! Känner mig som största nörden. Ja jag vet att jag inte hört av mig på länge, men ska väl börja med det igen. För emelie har nämligen tjatat ihjäl mig nu!
Slutar kl11.00 idag, skit skönt faktiskt! Efter skolan ska jag och emelie äta någon mysig lunch någonstans. Har nämligen inte bestämt oss än! Nu börjar teorin i idrotten, hörs när jag kommer hem igen!
Saknar dig, kom hem nu! ♥