HEL SJUK DAG ! 31 OKTOBER <3

halloj, imorse vaknade jag vid ungefär 11 tiden. Min katt väkte mig. haha. sen under dagen så var jag bara hemma o latade mig. sen vid ungefär 3 tiden så åkte jag ner till ishuset & skulle träffa Tim ! sen gick vi hem till honom. Haha på vägen dit så tänkte vi ta bussen men när jag såg bussen precis åka från stationen så sa jag till tim som hade sagt ; ska vi ta bussen? jag bah ; aa spring efter den då? hahha. xD sen när vi kom hem till honom så kollade vi på en film (komedi) , den var as rolig. den hette ; my boss daughter ! den var grymt rolig. Sen när jag typ skulle lägga mig ner så slog jag i huvudet i säng kanten, fy fan vad det gjorde ont men jag & tim as garva iaf. Sen efter filmen så låg vi typ och pratade om både seriösa grejs & roliga grejs. HAHA det var as kul när Tim skulle slå sin mobil i väggen men så råkade han slå sig själv på knäet istället & jag började as garva (han med) . men han fick lite ont iaf, för att han tog i som fan. Sen när jag skulle hem så orkade ingen av oss resa oss från sängen , så där låg vi en liten stund & sa till varandra att den ena skulle gå upp och hjälpa den andra upp. haha . han vann då. jag fick nog & reste på mig. haha. sen följde han med mig till bussen, vi hade värsta tajmingen. när vi kom dit så vare bara 3 minuter kvar tills den skulle komma. Vi bah : oh shiet, tänk om vi hade legat kvar längre. haha.
klockan var liksom tio.
imorn ska jag kanske gå på bio med felicia & det ser jag fram imot. =)
annars vet jag inte vad jag ska göra, men ni får läsa min blogg imorn då.

aja, vi ses / jennfs

MIN DAG IDAG 29 OKTOBER

Dagens låt:  Kanye West - Good Life
Dagens dusch: snart ;)
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: foundation,puder,mascara
Dagens klädsel: 96 jeans,svart linne & grå kofta 
Dagens händelse: Tim trampa på en borste & den flög upp i hans ansikte & jag as garva xD
Dagens planer: prata i telefon med tim, sova
Dagens vill ha: en adidas tröja
Dagens saknad: att vara med Lina.
Dagens drog: 96 jeansen
Dagens tråkigaste: träffade en person som jag inte gillar just nue
Dagens finaste: Tim i min kss tjocktröja ;) mohaha. 
Dagens måste:  gå upp ur sängen
Dagens dricka: haha apelsin jucie 
Dagens köp: inget.
Dagens mat:  makaroner & köttfärsås 
Dagens kärlek: inget har hänt </3
Dagens mående: ganska bra, lite trött å seg bara ..

hej ! 29 oktober

förlåt att jag inte skrivit på typ flera veckor men jag har haft as stressigt. som tillexempel förra veckan så hade vi engelska prov på onsdagen & på fredagen skulle SO-uppgifterna vara helt klara. så jag pluggade as mkt den veckan. Men som tur var så gick allt galant. Ja dagens läge så mår jag toppen . Idag har jag varit hemma och softat typ, efter som att det är ju höstlov ! skönt eller vadå? imorgon ska jag vara med Julia & det ser jag fram imot. har typ inte varit med henne på as länge. Haha en kille som heter Tim stog typ och lekte med en städborste och så trampa han på den så den flög upp i ansikte , HAHAHA shiet vad jag skratta då. fyfan vad kul det var.

puss

Lina bästis Ek <3

                  image10
Baby, du är alltid min dag & jag kommer aldrig någonsin att släppa mitt tag,  så du ger mig kärlek, du är mitt allt.
Snälla lilla gumman jag vill hålla din hand <3 LINA HJÄRTA JENNIFER

hejhej , 8 oktober 2007

dt var länge sen , mkt har hänt nu på sistone. prov,skola & en massa skit, fast lite roliga grejs också.
Idag hade vi orientering med skolan, eller vissa iaf. det gick rätt bra, fast det var aaas tråkigt, jag gick med lina sjävklart. vi började 10.00 fett skönt eller vadå? sen höll vi bara på till tolv och sen fick vi gå hem. imorgon så ska vi med några klasser åka på någon break dance show typ. lite kul iaf.
men nu måste jag plugga , / SKIT !

pusshej , vi ses & hörs