Sex and the city.


Ska sätta mig och kolla på filmen Sex and the city i väntan på att Daniella ska dyka upp här hemma. Den är så himla bra, längtar tills del 2 kommer ut på bio. Jag hinner nog kolla ett bra tag. Sedan blir det spa-mys!

A must have


Detta är lite av vad jag måste köpa till våren.
- En ny locktång från Babyliss, det är så fint med lite våriga lockar.
- En ny väska ifrån Chique, har en brun nu som är vårig. Men alltid kul med nytt!
- Lite mer smycken ifrån Chique, helst färgglada men också snyggt med det på bilden.
- Dom två snygga blusarna ifrån Gina tricot. Eftersom dom flesta av mina blusar är vita.
Ett tips: In med det färg-glada!

södermalm - hemma

Hej bloggen!
Nu var det allt länge sedan igen.. Förlåt! Jag kom precis tillbaka till pappa, följde med Marcelo till bussen. Sitter och väntar på att min kära vän Daniella ska komma hit nu. Vi ska ha våran "spa" söndag as usually. Vi bastar, bubblar, Body scrub, hårinpackning, ansiktsmask m.m och bara snackar allmänt girl talk. Riktigt mysigt ska de bli! Första helgen på väldigt länge vi inte umgåts. Denna helg har jag spenderat med min bästavän Marcelo. I fredags var vi på resturang och firade min mamma med nästan halva släkten (på mammas sida). Efter det drog vi hem till mig och hade filmkväll. Igår var vi på bio i stan och såg Instängd 2. Vi hade redan sett ettan dagen innan, så vi tänkte att det passade bra med tvåan dagen efter fast på bio. Länge sen jag gick på bio faktist, tror det var i somras jag gick sist.. Vi tänkte egentligen se snabba cash, men som sagt fanns det inga platser. Så snabba cash får de bli nästa helg! Bilder ifrån resturangen kommer någon gång under veckans gång pågrund av att vi fotade med Jesse's kamera (Min stora syster's pojkvän). Han är nämligen i Norge just nu, passar på att lägga in bilderna när han kommit hem. Ha det bra!

En dag på stan innebär shopping


Onsdag & genom förkyld

Hej!
Igår var jag på stan med Daniella & Emelie hela dagen. Jag vet inte hur länge vi var där, skulle tippa runt 7-8timmar. Har nog aldrig gått runt så mycket i stan någonsin.. Men mycket fina saker fick man med sig! Efter en heldag på stan drog jag och Emelie hem till mig på söder, kollade på film (Sova med fienden) och sov sedan kvar där. Imorse vaknade vi upp genom förkylda båda två därför blev det ingen skola idag. Men vi gjorde i vilket fall som helst klart No-frågorna. Just nu sitter jag i sängen tillsammans med Emelie & Daniella, ska åka och sola lite senare. Vi ska möta upp Marcelo i Tullinge som också ska sola. Efter det får vi se vad som händer. Imorgon blir det skola, sen hem och sova. Skulle inte gått till skolan imorn om det inte vore för två viktiga föreläsningar men men.. Känner mig så himla hängig, har känt av det hela veckan. Men inte lika mycket som nu. Nu måste jag sortera lite bilder på allt jag köpte igår. Ses snart! 

Lite av veckornas köp


It's all about life style.

Har precis planerat klart min stressiga plugg vecka jag har framför mig med tanke på att jag varit sjuk 2 dagar nu.. Planerade i min coola skol loggbok som jag valde att pimpa för inte så länge sen när jag hade väldigt tråkigt en måndags kväll. Nu ser den i alla fall lite bättre ut än den vanliga "trissta loggboken".

Min älskling!


Min mobil kamera är inte speciellt bra, den är mer ljusrosa in real. Den fungerar riktigt bra och har en normal bra webbkamera + det nya Windows 7. Visst är den fin?
Tack min älskade pappa!

I'll be back before you know it

Hej!
Det var allt för länge sen nu kära bloggläsare. Sitter just nu med min lilla mini-blogg data i knät, och kollar på The City. Har firat min kära mamma som fyller år idag tillsammans med familj + mormor, morfar och Daniella. Riktigt mysigt har det varit. I fredags var jag på lokalfest i segersjö, riktigt kul var det och grattis IGEN Jennifer! I lördags var jag med Marcelo hela dagen, vi skulle egentligen gått på en lång promenad men han tyckte det var för "kallt". Så vi bestämde oss för att dra hem till honom, äta middag och träffa hans gäster en stund. Efter det drog vi hem till Daniella som var ensam hemma, hade myskväll och sedan blev det att man gick hem och sov. Nu i veckan ska pappa äntligen köpa en ny kamera till mig, självklart kan jag lägga in lite "inte så roliga bilder" från min webbkamera. Men jag vill så gärna ha en riktig kamera, med tanke på att min gick sönder.. Tänkte alldeles strax lägga in bilder på min nya mini data så ni får se den :) pussis.

GRATTIS MAMMA!

Hello girls'n boys!

Sitter just nu i soffan framför tv:n och håller på och fixar och trixar med mammas visitkort hon ska avsluta med på sina mail till hennes kunder. Men det går inte så bra med tanke på att den visas inte i mailet. Vet någon där ute hur man klistrar in en bild på ett epost meddelande (i texten) utan att behöva bifoga den? Skriv gärna till mig angående det : [email protected] Tack! Nu ska jag alldeles strax lägga mig i ett varmt och skönt bad. Har alldeles nyss gjort ansiktsmask, nu är det hårinpackning som gäller. Jag bloggar lite senare efter badet och efter att jag färgat håret på min kära syster. Puss på er..

Mammas visitkort jag skulle klistra in..
Gärna hjälp tack!

Bestämt mig!

Nu har jag nämligen bestämt mig för att börja blogga igen nu när jul-lovet har börjat tagit sitt slut. Jag börjar i och för sig skolan på onsdag, men eftersom så många börjar imorn så måste man ju sysselsätta sig med något. Sitter just nu vid mammas nya bärbara data. Jag väntar fortfarande på min data som pappa special beställt pågrund av att den skulle ha en speciell nyans i rosa och inte vara någon skit data som pappa kallade det. Han vill ju förstås att jag ska ha nyaste verisionen medans jag skiter fullständigt hur ny den är och hur mycket den kostar, bara den har trådlöst internet och är rosa så är jag nöjd :) så äntligen kommer den snart!

Julen/nyår/lovet har gått som en riktig smäll i bakhuvudet. Det känns som om vi hade avslutning bara förra veckan. Det mesta av tiden under detta lov har gått till att festa, tillbringa tid med vänner och vara borta från tumba så mycket som möjligt. Jag och min vän Daniella har sovit för det mesta hemma hos min pappa på södermalm. Hur skönt som helst! Bastat och bubblat, mysmys.

Nu ska jag kolla på Scream med min mamma på kanal 5.
Pussis