Ellan gästbloggar

Hejsan allihopa :D, idag ska jag gästblogga här då..
Just nu sitter vi hemma hos Jennifer och poppar musik, ska snart dra på fest i tullinge.
Idag har vi inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt efter igår. Blev en nice kväll haha..
Eller för vissa iallfall :P .
Nu ska vi dra och kirra lite saker, tjao!

SKOJADETILLDET.

Nej jag har inte färgat håret brunt! Även fast vissa vill att jag ska göra det men jag kände mig helt enkelt inte bra i det. Jag satte upp mitt blonda hår i en toffs, stoppade in det i mössan och tog på mig min vän Ellans löshår. Nu kanske ni blir missnöjda men vill ha mitt blonda hår. Fast jag har bestämt mig för att gå till frisören nu innan kryssningen och göra blonda slingor i hela håret.


Håller mig till min naturliga hårfärg:

FIESTA!

FORTSÄTTA?

JUSTMONEY.

Hej bloggisar!
Ska alldeles strax ner till gymmet idag igen. Har fortfarande lite träningsverk sen i måndags, men det ska väl funka endå hoppas jag. Idag försov jag mig till halv 10, men fixade mig snabbt och fick skjuss till skolan. Kom hem, färgade håret (?) och nu ska jag snart iväg. Såhär ser mina planer ut för dagen/kvällen:

NYTTNYTTNYTT.

HJÄLPTACK!

TRÖTT&TRÄNINGSVERK.

Hej älsklingsblogg!
Kom precis in, har varit ute och pratat lite med min kära vän Daniella. Har också pluggat klart nu med svenskan! Jag missade paradise hotel idag :( var det någon som inte missade det? Idag har jag varit i skolan hela dagen, pluggat på som vanligt. Bättre än förr! När jag kom hem ville mamma att jag skulle följa med henne och titta på en lägenhet med tanke på att vi ska flytta. Efter det drog jag och Marcelo till gymmet. Och vi var så duktiga, vi tränade i 2timmar om inte mer.. Snacka om träningsverk imorn säger jag bara, jag har redan börjat känna av lite. Herregud, hur ska de här gå? Imorgon är det skola, ska förmodligen stanna kvar imorgon igen och plugga. Känner verkligen behov av plugg nu förtiden. Vilket är riktigt bra och inte är så typiskt mig! Jag ska alldeles strax hoppa i säng, är verkligen dö trött efter all plugg och träning + att jag måste orka upp imorn. La mig väldigt sent igår. Idag har jag också ringt och skällt ut min pappa lite grann, han har lovat mig min mini-blogg data i snart 2månader. Det är alldeles för lång tid. Nu ska jag äntligen få den! :) Puss på er..

DAGSFÖR.

VIDEOBLOGG.

GOODNIGHT!

MUSTMUSTMUST.

IMISSU


Jag saknar dig vännen!
Alldeles för länge sen nu..

HOMENOW.

Hemma från simhallen nu. Och gud vad skönt de känns efter att man har simmat&bastat. Fast idag var det fullt med folk. Det brukar aldrig vara så full proppat. Så det var det negativa med att vara och simma ikväll. Imorn blir det simning igen eftersom på fredag kan varken jag eller Daniella. Nu ska jag prata lite med Papi angående min lilla mini-blogg data jag ska få. Han förstår inte riktigt vilken det är. Efter det ska jag bloggnörda lite och sedan lägg mig i ett varmt och mysigt bad med oljor osv. Puss på er..


Tipset! Så simmar du dig smal

ci Simma intervaller om du vill gå ner i vikt. Variera genom att simma en tredjedel i lugnt tempo, en tredjedel i ökat tempo och avsluta med en tredjedel i lugnt tempo.

ci Du kan också trampa vatten eller simma bröstsim med ett par grova handskar för att få tuffare motstånd för armar och axlar.

(Källa: Anne Forsell, elitsimtränare).

VADGLADJAGBLIR!

Mina läsare bara stiger och stiger hela tiden. Här är ett exempel från dagarna den här veckan.. Åååh, jag älskar er bloggläsare. Fortsätt så!

VIDEOBLOGG.

NUÄRALLTIGÅNG.

Hej!
Nu är träningen igång som vanligt igen. Har haft två gångers uppehåll pga att jag inte velat gå och simma själv eftersom Daniella opererades i måndags. Men nu mår hon bättre och ikväll bär det av till simhallen. Idag försov jag mig till klockan 9, stannade hemma och pluggade tills det var dags för Markus simning. Jag följde med honom till simhallen, jag har redan fått betyg i det så jag var bara artig och följde med så att han slapp gå ensam. Efter det drog jag hem och nu sitter jag här vid blogg,facebook och videofy. Ser hur pengarna bara rullar in på min blogglön. Älskar er kära läsare! Nu är det dags för mig att möta min lilla vän Daniella.

CUTELÄSARE!

Kollade precis in Jessica's blogg. Och så fick jag syn på ett jätte gulligt inlägg hon skrivit om mig och min blogg. Jag visste att hon brukar läsa min blogg osv. Men inte att hon gillade den så här bra! Tack Jessica, gulligt av dig.

INSPIRATION.

Ser inte det här sovrummet riktigt fräscht&modernt ut?
Måste tyvärr skriva mitt bloggnamn över bilden annars är det någon mupp som snor den och låtsas som att det är den som gjort inspirationen. Jag måste designa om mitt rum snart. Börjar tröttna på mitt gamla. I och för sig har jag en jätte fin säng jag fick av mamma i somras i en av mina födelsedagspresenter. Den ska jag förmodligen behålla! Men jag är så taggad på att möblera om, köpa nya möbler, tapetsera om och få lite rummet lite mer hemtrevligt och faktist se mer modernt ut. Nå vad tycker ni om min inspiration?

MISSIT!


Gud vad jag saknar sommaren!

Det är så kallt ute nu.. snart julafton! Det är väl lite mysigt med jul. Men annars tycker jag inget vidare bra om agu-sep-okt-nov-dec. Tänk er.. Ni kan fortfarande gå ut i shorts och linne klockan 9 på kvällen. Ni har varit på stranden hela dagen. Man känner solbrännan och hur brun man har blivit. Du har varit hemma och fixat dig och allting för kvällen. Nu bär det av till grillfest, hemma fest eller något annat mysigt. ÅH VAD JAG SAKNAR SOMMAREN! come back..

Jennifers riktiga sommar feelings videos:

Min söta vän Marcelo. Gaybloggen nästa?

Skumm bil som stannade mitt i vägen när jag Mikael Marcus och Nico var påväg hem från statiol. Den förföljde oss enda till centrum.. Men dom i bilen klev aldrig ur..

TRÖTTRÖTT.

Hej bloggen!
Hur kan man vara såhär trött? Jag somnade inte precis sent igår och gick varken upp tidigt idag.. Försov mig till och med. Konstigt! Idag har jag varit i skolan, stannade kvar lite med Markus efter vi slutat och pluggade. Efter det åkte jag och mötte upp min lilla Daniella som opererades igår. Hon mådde lite bättre men berättade att hon levde på värktabletter dom här dagarna. Stackarn! Efter att hon hade dragit ifrån mig, runt 6 tiden somnade jag och sov enda tills klockan 9. Kommer tyvärr inte kunna sova någonting inatt pågrund av det. Men det var i vilket fall som helst skönt att sova när man är som tröttast. Dålig uppdatering igen jag vet! Men har varit så himlans trött och inte haft någon lust till att blogga. Och så har jag varit upptagen med att prata med den här tjejen som jag ska köpa design av. 100kr för en hel design, hur billigt som helst ju?

Har precis tagit ett skönt bad med oljor osv.
Första bilden: Visst är mina pyjamas shorts söta?

VIDEOBLOGG.


ARG ARG ARG.. Varför börjar den låta sådär helt plötsligt?

SVENNEBANAN.

Hej bloggen!
Kom precis hem från skolan. Vi har egentligen prao den här veckan men man får välja om man vill gå på den eller stanna kvar i skolan. Självklart valde jag skolan, måste jobba upp mig nu. Har pluggat i skolan hela dagen med Markus. Gick väldigt bra faktist, men han kunde se ut som största frågetecknet ibland.. Det är så skönt nu i skolan när de flesta är på prao. Inte lika livligt, man kan jobba mycket bättre. Nu ska jag alldeles strax plugga lite till. Är nästan klar med Stockholm växer (ett NO uppdrag). Efter det blir det dresscode upplagd på bloggen. Det var en tjej som kommenterade att jag skulle lägga upp mer dresscodes. Jag ska försöka. Jag lovar! Har inte så mycket tid.. Ikväll ska jag och Daniella förmodligen inte simma eftersom hon har opererats, stackarn! Så det blir lång promenad för mig istället tillsammans med min syster. Om inte Daniella känner att hon mår bättre förstås! Nu blir det plugg. Hör av mig sen. Puss på er..

FARSDAG.


Opppps! Glömde bort farsdag idag.
Nu kanske min lilla pappa är arg.. Eller vad tror ni?

THELIGHTSTURNOFF.


Hemma hos Ricky för en vecka sen.
Vi hade grymt kul och videon bjuder vi på.

GIVEMEGIVEME!

Lite av mina fina tips.
Detta skulle sitta bra både till ute kvällen med girlsen eller hemma festen.

TRÖTTIS.


Har inge smink på mig förutom mascara och läppglans.
Var tvungen att göra den snabb. Måste rusa ut nu.

TÄVLING.



Jag är så himla glad! Min älskade pappa ringde alldeles precis. Jag är ju i och för sig inte så himla intresserad av idol. Men i vilket fall som helst så känner han en som kommer att jobba i globen under Idol finalen nästa helg. Då ska jag få åka dit, träffa artisterna och gå in i vip room. Men det finns en nackdel, jag får bara ta med mig en vän. Vill du följa med Jennifer till Idol?




- Du ska skriva i din blogg och länka mig, att ni är med i min tävling.
- Du ska klä till lite högklassigt när vi åker till finalen.
Det var de enda reglerna. Lycka till nu!

GERDIGMINMORGON.

Godmorgon!
Vaknade alldeles precis av att Daniella väcker mig och säger att hon ska dra. Igår kväll hade vi riktigt kul, vi drog hem till Pontus lite sent några st och festade. Det var riktigt kul, för de närmaste vännerna var där förutom Ellinor. Lördagen blev helt lyckad måste jag säga. Jag och Mikael somnade i en stor fotölj, och då fick Daniella och Marcus en knäpp och tog tydligen kort på oss när vi sov. Fast det brukar dom alltid göra på mig och Mikael. Sitter just nu och proppar i mig vitaminer. Måste ladda upp inför träningen ikväll! Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt tror jag. Kanske lägga mig i ett skönt bad, måla naglarna osv. Tyvärr blev det inga bra bilder som togs igår, därför att jag glömde min kamera hemma :( och mobil kameran är så himla dålig.. Nu ska jag ställa mig och laga mat. Mamma är inte hemma, hon är och har en hudvårdsklass. Så det blir väl bara för mig att vara kocken i köket just nu. Puss på er..

Älskar den här bilden min syster Denisé gjorde som en bakgrund med mina läppar. Funderar på att göra någonting med den på designen kanske. Eller vad tycker ni?

BUSMEDWEBBEN.


Allvarlig vs busig vs ledsenhund
Nu är det alldeles strax dags för mig att springa till bussen.
Har busat med kameran medans Daniella varit påväg tillbaka till centrum.

Till dig som frågade om fotografen Veronica:


Svar : Ja det gör hon. Hon är en hobby fotograf som det står på hennes blogg.

VIDEOBLOGG.


Snabb videoblogg med dålig kamera.
Förstår inte vad som hänt med webbkameran helt plötsligt..

HJÄLPMIG!

Vilket av detta ska jag ha på mig tonight?
Hjälp mig kära läsare.


TRÄNINGPÅG.


Amanda tjuv filmade lite när jag Ellinor och Daniella tränade/simmade.
Detta gör vi en timme 4 gånger i veckan + gymma.
HÖJ LJUDET!

CLOSEUP.

Hej bloggen!
Dålig upptadering igen. Igår gick jag inte till skolan, kände mig verkligen hängig. Sov ända tills halv 1, Daniella ringde och väckte mig då.. Hon kom hem till mig efter skolan. Efter att vi fixat oss och grejer drog vi ner till tumba. Efter en lång kväll inne i stan åkte vi hem till Angelica och partajade. Idag vaknade vi upp hemma hos Daniella, trötta som satan. Ikväll blir det paaaaaaaaarty!

Jennifer är på party humör som alltid.

FOTOGRAFI.

Är så himla glad!
Har nu planerat en fotografering hos Veronica Orrholm Zentio
Hon är en hobbyfotograf från Eskilstuna. Hon tar grymt bra bilder och lääängtar tills hon ska fota mig. Självklart kommer bilderna komma upp på bloggen!

BYTEAVDESIGN.

Vad tycker ni om min nya design?
Eller ska jag byta tillbaka till den gamla?

FIRSTTIME.


Första videobloggen.
Riktigt ovant och lite små pinsamt. Men man får väl vänja sig!

AGRESSIV.

Ååååh.. det tar så himla lång tid på videofy för ett videoinlägg att laddas upp. Man får ett mail när den är "klar". Och det brukar ta drygt 20min. Men håll ut kära läsare! Snart kommer videoinlägget.

JUSTLOVEIT.

Hej bloggen!
Kom precis hem från skolan. Det har faktist gått riktigt bra för mig i skolan idag. Gjorde klart ett helt steg i svenskan + reflektioner. Efter skolan mötte jag Lina,Felicia och Alice i tumba. Jag och Lina skulle byta skor. Vi stod där ett tag, snackade lite. Sen drog jag hem, hade skinnjacka på mig idag. Höll på att frysa ihjäl! Imorgon har jag hört att det ska bli ennu kallare och faktist snöa. burrr.. Jag och Daniella ska alldeles strax träna och efter det ska vi hem till henne och ha en mysig filmkväll.

Fin bild på mig.

YOULIKEIT.



- Gult/missfärgat hår. Att vissa tjejer i dagens läge som inte märker att de går runt så. De tror det är blont fast de egentligen är gult/orange. Säger bara : Big NONO!

- Vädret . Kom tillbaka sommaren. Det gick för fort. Jag vill kunna bada och sola mer! Men nu är det mörkt redan vid kl 21 och det är halvkallt, brr.

- Folk som inte står för de dom säger. Som kan säga så himla mycket på msn, sms o.s.v. Men sen vågar dom knappt titta på en.. Behöver jag säga något mer?

- Farmville. Vad är det för skit spel? Till er som tycker om spelet. Det tar upp eran tid alldeles för mycket. Visst, det är okej att spela någon gång i veckan (för er som spelar) men då dör ju era "odlingar". Nej facebook! Alla pressar det spelet. Ner med det!



- Pälsjackor. Förut var jag väldigt osäker på om jag verkligen skulle köpa mig en pälsjacka. Här om dagen köpte en vän till mig en jätte snygg svart (självklart inte äkta päls) jacka. Och den var så himla snygg. Jag prövade den och jag passar faktist bra i det. Vad tycker ni bloggläsare, ska jag köpa mig en?

- Naturlig hårfärg.
Jag är så trött på alla tjejer som färgar sitt hår vitt/grått. Det kan självklart vara riktigt fint på vissa. Men de flesta färgar bara för de är wannabe kissie. Jag har haft platina hårfärg förut vilket jag verkligen ångrar i dagens läge. Det slet något otroligt på håret. Därför hissar vi naturlig hårfärg!

- Pengar. Pengar kommer alltid vara den stora förälskelsen i mitt liv. Vad skulle jag gjort utan dom? Ingen träning, ingen solning, ingen shopping, inga vitaminer. Nej usch! LYCKA ÄR PENGAR.

- Frisörslinjen. Åh, de ska jag gå. Efter tre års utbildning har jag bestämt mig för att gå en extra kurs och öppna en egen salong. Jag har alltid varit rädd om mitt hår, nästan för rädd. Har bara färgat mitt hår en gång i hela mitt liv. Vilket är skit bra! Därför vill jag hjälpa andra med deras hår och få de så snyggt som möjligt. För jag vet själv när man går och klipper sig hos frisören, så kan det vara så att frisören klippt för mycket.

- Att jag ska börja videoblogga.
Har äntligen bestämt mig för att göra det! Det tog ett tag för mig att bestämma mig. Det är självklart lite svårt nu i början att komma in i det. Men man får vänja sig. Tummen upp för det!

MYTHINGS.

Blogga,blogga o blogga

Gå ut på promenad med Daniella & hennes hund

Måla naglarna och såvidare.

Ta ett skönt och mysigt bad.

Planera morgon dagen. Kläder osv.

DRESSCODE.


Folk undrade varför jag gjorde mig så fin när jag bara skulle till skolan en vanlig vardag. Men herregud, vem tycker inte om att fixa sig? Jo kanske vissa..

WILLEVILLEHÄLSA.


Det kallar jag att gästblogga in real!

PEOPLEPEOLPE.

Hej bloggen!
Sitter just nu hemma hos mig med min vän Daniella. Vi har varit hemma hos lilla Ellinor ett tag, hon skulle fixa sig och sedan dra till Matte. Idag har jag varit i skolan, stannade kvar ett tag efter skoltid. Sedan bar det av hem till Jonna. Imorse hade jag det så himla svårt att komma upp ur sängen. Det är så kallt på morgorna och man vill bara ligga kvar under täcket. Under lunch rasten spelade jag och min vän Wille in en liten hälsning till er alla bloggläsare. Som alldeles strax kommer upp på bloggen. Keep reading my dears.

Har mycket mycket plugg to doo..

BILDENFÖRKLARAR.

MITTSCHEMA.


Så här kommer mina veckor se ut framöver.
Ser det inte riktigt bra ut?

HÖSTSHOP.


Spets tights från Vero Moda Mysig oversiza kofta från Gina Tricot

Sött halsband från (?)

Halloween outfit från buttericks 499:- plus stay ups 139:-

+ ett par jeans tights jag inte kunde ta kort på
pågrund av att jag glömt dom hemma hos Daniella

FÖRSTAVIDEOFYME.

Dum jag är. Håller liksom med henne om att de inte går bra!
Lycka till syster som rockstar.

HOMENOW.

Hemma nu älsklingar.
Har varit och tränat med Daniella samt bastat! Och gud så skönt det var. Verkligen en bra start nu efter höstlovet. Idag har jag också pluggat. Gjorde klart ett steg i svenska vilket också känns jävligt bra. Måste göra två so prov jag missat också. Jag hatar so! Förstår mig inte på det ämnet och vad som är bra att överhuvudtaget ha det. Jag ska bli frisör och då behöver jag inte lära mig om förut i tiden. Enligt mig och mina åsikter ja! Menmen, vad gör man inte för betyget.. Jag ska nu locka mitt löshår. Kände att jag ville ha lockigt hår igen nu efter höstlovet. Ganska länge sen jag hade det. Efter det ska jag ut på en liten promenix med Jonna. Vi ska träffas lite, prata och så vidare. Nu måste jag rusa, måste hinna planera morgon dagen också. Puss på er..

Nu skall det lockas!

IT'SALLGREAT.


- Plugga, göra klart svenska.
- Simma & sola med Daniella.
- Hårinpackning osv.
- Träffa vänner
- Bestämma en hemlig träff med..!

UPPTILLDIG.

Nu är det upp till er kära läsare.
Jag behöver eran hjälp för att göra min blogg mer intressant!

FIXAT&KLART.

Nu är mitt konto på videofy.me äntligen klart!
Funderar på att börja videoblogga. Det skulle locka till sig så mycket mer läsare och det skulle kanske vara kul för er att faktist få en riktigt insyn på mig och min vardag. Det är bättre för mig nu också om jag inte har tid att lägga in bilder på dagens outfit. Då kan jag bara visa det i videoinlägget.

Ska jag börja videoblogga?
Upp till er kära läsare.

OLDFAVORITES.


Parodin av Fokis.

Söta vännen Mikael bloggar.

YOUYOUYOU.

Jag älskar dig.
Vill ha dig nära.

MUCHMORE.

Lite mer bilder från igår kväll :

Härliga vännen Pontus!

Gullungen Daniella!

UPPSIDEDOWN.

Hej bloggen!
Uppdaterar nu igen. Gud vilken rolig kväll jag hade igår! Roligaste kvällen på länge. Först drog jag Daniella och Ellan hem till Jonna. Det kom lite fler folk dit så småningom. Bland annat Micke Pontus m.m. Runt halv 1 tiden ringde Helene och frågade om vi ville komma till Ricky. Självklart tackade man ja! Det var ju sista fria dagen på det här höst lovet tyvärr. Och då måste man få ha riktigt kul. När vi kom till Ricky var det ganska mycket folk där. Men roligt var det. Har precis ätit lite, väntar på att bästavän ska komma hit. Daniella har precis gått, hon var tvungen att gå för att hon skulle åka och fika med family hos sin mormor och morfar. Nu ska jag försöka fräscha upp mig lite. Är så himla slut, men det måste man göra någonting åt.

Igår kväll hemma hos Jonna. Mikael och Jag!