- Nästa inköp? Ja tack -


I veckan ska jag få pengar av min pappa.
Då måste jag verkligen köpa :
- Gladiator skor (Bruna)
- En snygg tunnika
- En fin sommarklänning
- Slitna vita jeans från Gina Tricot

- Plugg & sängdags -


Någon som börjat kolla på Paris Hiltons nya tv-serie?

Kollade precis klart på Systrar i jeans filmen. Idag skulle jag sola när jag kom hem, jag och Rasmus hade lovat varandra det. Men efter att jag bloggat, så skulle jag lägga mig i sängen och bara vila ögonen ett litet tag. Men slocknade sedan och sov till halv 5. Pratade nyss med Rasmus och han frågade mig om jag solat idag, självklart sa jag nej och förklarade varför. Då började han skratta lite smått, och berättade att direkt när han kom hem somnade han också och sov till klockan 6. Lite längre än mig. Och det var liksom vi som gick och planerade att sola, sen har alla solat förutom vi. Verkligen TOPPEN. Nu ska jag snart plugga lite.

- Bilder från igår&idag -

Jag ligger på bryggan med filt och myser.

I väntan på soluppgången med Jocke.

Här fick vi med han på bild, Jocke.

Sen kom soluppgången.

Sen kom Matti & Rasmus och skulle bada klockan 5 på morgonen.

Sen gick vi och la oss en stund, senare under dagen väntade vi på bussen vid en kiosk.
Jim & Emelie på bilden, för er som inte visste det.

- Locktång eller inte? -

Jag måste verkligen köpa en locktång.
Jag tycker det är så himla fint att ha lockar i håret som en liten prinsessa. Skulle inte det passa mig perfekt? Självklart vill jag ju ha en rosa locktång. Det vore allt något!

- Solig Söndag -


Jag och Jocke satt uppe hela natten och väntade på soluppgången.
God morgon,
Visst är det så himla varmt ute? Höll nästan på att tuppa av när jag var påväg hem. Just nu sitter jag här och bloggar och äter nudlar. Ska snart sätta mig i solen en stund också. Igår kväll var den roligaste kvällen på länge. Jag,Emelie,Matti,Rasmus & Jim åkte på fest. Massor med folk där vi kände såklart. Vissa drack,andra drack inte. Men Jim drack nog mest. Han bärde mig upp och ner, brottade ner mig hela tiden. Lite senare gick jag,Matti & Jocke och skulle kolla på soluppgången runt 3 på morgonen. Men Matti gav upp och gick in igen medans jag och jocke satt kvar där på bryggan och såg hela soluppgången. Bilder kommer såklart! Ikväll ska jag kanske träffa Matti, bara för er som inte vet. Så är han min bästavän och ingen kan ta honom ifrån mig, INGEN!

- Dagens Outfit -

Kära Emelie Sundberg tog bilden.
Nu bär det av till fest!

- Äntligen lördag -


Ligger just nu i sängen med Emelie Sundberg. Amigo har precis åkt hem. Dom sov hos mig igår, vi gjorde faktist inget speciellt alls. Idag ska jag & Emelie på fest. Har flera att välja emellan, men vi har nog valt en ska ni se. Som sagt kommer de komma fler bilder från studenten. Det beror på när jag orkar röra mig ner till mormor och morfar och ladda in bilderna på mitt usb-minne. Vad ska ni göra en lördag som denna? Jag är så trött på en speciell person just nu, orkar inte ta hans skit varje dag. Är så himla trött, tänker helt enkelt bara koppla bort honom.

- Denisé Student -

Har precis fikat lite med släkten. Denisé är fortfarande ute på flaket med Nicole och sin pojkvän Jesse och röjer. SItter just nu här med Amigo som också var med när Denisé tog studenten idag.  Vi har precis sagt hejdå till alla nära och kära. Det var jätte mysigt och trevligt att träffa hela släkten, och så träffade man självklart vänner där nere. Bland annat Ellan,Mimmi,Jessica & Sebbe. Nu ska jag skicka in lite bilder till en kille som vill fota mig. Ska alltså få modelljobb kanske, och tjäna pengar. Skulle vara jätte kul verkligen. Håll tummarna för mig nu!
Min morfar ska också skicka lite bilder till mig ikväll, från idag. Så vänta bara, det kommer mer fina bilder. Bland annat en jätte fin bild på mig & Amigo.

- Dagens Outfit -

Tycker faktist jag vart riktigt rosa & söt idag.
Tycker inte ni det?

- För du ska ta studenten -


Grattis Denisé syster Hedström.
Hoppas på en bra fortsättning i livet.

- Fixa,fixa & fixa -

Hej bloggen!
Jonna var precis här och lämnade sin locktång. Som självklart inte funkade, så det blir tyvärr platt hår för mig idag igen..Blir så himla sur när locktångar aldrig funkar på mitt hår! Åååååh.. Jag är klar när som helst, ska lägga in dagens outfit då. Sedan bär det av till min systers gymnasium. Skriver när jag kommer hem från studenten och lägger självklart in massor med bilder. Puss på er

- Godnatt älsklingar -


Såhär lockigt blir mitt hår när det regnar.
Kom precis in, har ju som sagt varit ute med Jocke en stund.
Vi satt ute på gården vid mig, under tak såklart. Eftersom det regnar som sjutton. Men det var trevligt endå. Vi satt och pratade om gamla minnen, nyheter & allt roligt. Så himla kul att träffas igen efter snart 3 månader. Kunde knappt träffa honom förut, för min gamla pojkvän vart lite små sur då. Menmen, de flesta killar är svartsjuka. Nu ska jag som sagt hoppa i sängen. Ska prata i telefon först med min pappa om morgon dagen.

Såhär skrev min kära pappa till mig nu när jag logga in på msn :
Tomen sa:
tja ba läget stumpan
här e läget nice..

Han är lite bort om vettet ibland han. Haha!

- Ändrade planer -


Nej! Det vart promenad med Joakim L istället.
Länge sedan vi sågs. Ska bli jätte trevligt att träffa honom.
Skriver mer när jag kommer in igen.

- Dagens köp -


Inga BH-band? Härligt.
Denna bh köpte jag idag, som sitter bra och är perfekt att ha till tex klänningar utan band och så vidare. Tänkte ha på mig den imorgon på min kära systers student, under min blommiga söta tubtops-klänning. Vad tycks om det? Alltid kul att testa nya saker. Den är från H&M 199:-

- Time for a walk -


Amigo satt och smygfotade mig den lilla skitungen. Han tog bussen hem för inte så länge sedan.Ska snart ut på promenad med mamsen. Har precis ätit middag, tacos. Och gud så gott det var. Ikväll ska jag plugga, och slänger in outfiten jag ska ha till Denisé student imorn. Grattis syster! Hoppas bara på fint väder så man kan gå sommar klädd. Nu bär det av till skogen med min mor. Skriver mer när jag kommer hem. Puss på er

- Eran åsikt tack? -

- Dagens Outfit -

Blev absolut inge vacker i ansiktet tyvärr.
Gjorde värsta minen, men det får ni leva med.

- Torsdag 28 maj -

God morgon, eller god morgon och god morgon.
Jag vaknade i alla fall precis. Idag har jag varit hemma från skolan, pågrund av sjukhet. Min syster började också känna sig hängig och stannade hemma. Eftersom hon måste vara frisk tills imorn. Lagade precis lite lunch, nudlar. Mumsigt vare. Amigo kanske ska komma upp till mig idag och hälsa på lilla sjuklingen. Ikväll ska jag bara vara hemma och plugga. Imorn har jag ju som sagt inte tid med det, ska ju på denisé student. Jag drömde världens sjukaste dröm inatt. Att jag bråkade med min kusin Nicole. Vi kastade bullar på varandra. Haha. Brukar ni drömma mycket? Nu ska jag städa mitt rum, lovade mamma att göra det. Vi ska ju få besök imorgon. Lägger upp dagens outfit alldeles strax

- Beach 09 -

Har fortfarande inte köpt ny bikini.
Men funderar på någon av de här sötnosarna från Nelly & Gina tricot.
Vad tycker ni & vad har ni köpt för bikini tills i år?

- We all tell secrets -

Jag satt och pratade med min morfar här om dagen. Och då sa han : Jennifer du vet väl att du inte är fullt svensk. Du är nästan hel svensk. Men jag har lite släkt från Frankrike. Så du har lite franskt blod i dig. Är inte det hur ballt som helst? Jag trodde jag var äkta svensk. Detta visste ni inte om mig va?

- FotbollsDerby -

Match imorn, ska ni dit och kolla?
Kanske ses där.

- Bring me back home -

Hej bloggen!
Har precis varit lite med Amigo. Mötte upp honom i Tumba, när jag kom från tåget med Emelie ifrån Södertälje. Vi sov hos Musse inatt. Vi åkte hem till honom vid 8tiden igår kväll, och kollade på en jätte läskig film. Boogyman tror jag den hette. Sen var ju självklart jag tvungen att sova ensam i ett eget rum, hans brors rum. Som låg brevid Musses rum. Så inatt har jag inte sovit någonting, var så himla rädd. Inbillade mig massa saker hela tiden, brukar ni också göra det efter skräckfilmer? Riktigt läskiga skräckfilmer då asså. Somnade runt 8 tiden imorse, sov till 11. Då gick jag in och väckte Emelie & Musse som fortfarande låg och sov. Och då insåg jag att vi missat skolan, typiskt.. Men imorn ska jag i alla fall dit. Och jobba stenhårt! Dom sätter ju betygen imorn som sagt. Ikväll ska jag faktist bara vara hemma,umgås lite med min familj och plugga svenska. Önska mig lycka till! Skriver lite senare.

- Alltid lika glad -

Blir alltid lika glad av att få såna här kommentarer.
Tack bloggläsare!

- Dagens Outfit -

- Tisdag 26 maj -

På gräsmattan vid min skola.
Hallåhallå, har precit ätit lite mellis med Amigo & Ellan. Ellan sprang precis till bussen, hon skulle ner till tumba och träffa sin pojkvän. Idag har jag varit i skolan, pluggade inte så värst mycket. Låg mest ute i solen med Mimmi,Jessica & Malin. Ikväll ska jag faktist plugga, otroligt nog tänker ni. Ringde min pappa för ett tag sen, skulle få pengar av honom och åka och köpa en klänning tills på fredag. Min syster Denisé tar ju studenten då, och man vill ju självklart ha något nytt på sig. Imorgon ska vi med klassen träffa någon överlevare från andra världskriget. Lite ballt faktist eftersom det är jätte svårt att träffa någon som överlevde. Så då kommer vi få prata mycket engelska imorn. Lägger in dagens outfit alldeles strax kära bloggläsare

- Dagens köp -

- Forever Young -

Jag & brudarna solade lite på rasten idag.
Idag har jag varit i skolan, pluggade faktist lite bättre än vanligt. Ganska stolt över mig själv. Efter skolan träffade jag mamma, fick pengar och åkte till skärholmen med Ellan. Vi fick skjuss dit av hennes bror Jimmy. Jag köpte ett par as balla tights och en slags vit kofta/jacka. Just nu sitter jag här och bloggar igen, med Jonna brevid mig. Vi ska snart ut, kanske träffa Amigo. Imorgon är det skola, sedan skärholmen igen med Emelie. Får se vad jag fyndar då, men det kommer ju självklart att komma upp på bloggen samma dag. Så håll koll imorn. Nu ska jag sluta skriva mer, Jonna håller på och somnar.

- G L A M M I G T -

Detta vore inte så dumt till fredagen. Eller vad tycker ni?

- Student Barn -

På fredag tar min kära syster Denisé studenten.
Så jag får vara ledig från skolan den dagen. Jätte skönt faktist!
Hela släkten kommer och firar min syster.
Men nu är frågan ... Vad ska man ha på sig?

- Strålande väder -

Ger inte dom här bilderna på mig summerfeelings?
Har precis ätit lite lunch som mamma lagade till mig.
Innan det låg jag ute i solen i 3 hela timmar. Så var bara tvungen att fota lite egopics. Har fått jätte mycket färg säger jag bara. Har inte blivit röd ett dugg, har använt mammas mary kay solfaktor. Gud vad den är bra säger jag bara! Ett riktigt tips. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, är så himla varm. Ikväll ska jag kanske träffa Emelie och sova hos henne. Det beror såklart på när hon kommer hem från släktingarna i Uppsala. Imorn är det skola, då ska jag göra musik provet jag missat och redovisa ett steg i matte för Jonny. Lärarna sätter ju betyg nu på torsdag, så det gäller bara att jobba gärnet mån-tors. Nu ska jag hjälpa mamsen att packa ner lite saker till hennes hudvårdsklass. Är hemma ensam när hon går, jätte skönt faktist. Inte varit det på länge.

- Bloggläsare -

Jag är snart 15 år,bor i Tumba & på Södermalm.
Jag känner Jonas Sjöberg för att Lina var tillsammans med honom förut. Sedan har vi börjat snacka, och så träffades vi förut när han var i Tumba. Vi är väldigt bra vänner helt enkelt!

- No sunshine today -


Ser ni lilla mig & emelie i fönstret så har ni sjukt bra syn!
Ingen sol i dag heller. När kommer sommaren egentligen?
Just nu sitter jag här vid bloggen, Emelie ligger i sängen. Hennes syster ska snart komma och hämta henne,för att de ska åka till uppsala och fira någon släkting. Vad ska jag göra idag? Hm... Funderar på att stanna hemma och ta det lugnt. Ska kanske träffa Emelie lite senare, och sova över hos henne. Vi får se hur det blir med det. Idag måste jag i alla fall slänga in en dagens outfit. Hann inte med det igår. Amigo kom upp till mig innan vi stack till bion. Men nu ska jag och Emelie äta frukost. Ni får ha det så bra. Puss på er..

- Okej pappa !? -

Är det bara jag som har en konstig pappa?
Haha.

- If only you could see -


Emelie sitter vid playahead den nörden. Hihi (a)
God morgon alla mina läsare!
Kom precis hem, ska snart hoppa in i duschen. Igår kväll åkte jag & Emelie till södertälje och träffade Musse & Basse. Vi gjorde inte så mycket, åkte hem till Musse och kollade på film. Imorse vaknade jag fan 8, sjukt tidigt för min del då asså. Idag ska jag & Emelie förmodligen på bio och se The Uninvited. En skräckfilm, hoppas att den är bra. Om det inte blir bio så blir det krök, eftersom det är sista dagen man kan det inför skolan tyvärr. Men snart är det ju skolavslutning, så det är nice. Nu babblar jag på mycket som vanligt. Ska sluta skriva nu, lägger in dagens outfit innan jag drar ut. Puss på er

- Slapp&skön dag -


Dagens Outfit 
Fotad av Emelie Sundberg
Nu har vi gjort oss i ordning, ska snart ut och möta Alex. Och fixa en "hemlig" grej. Om ni ser oss ikväll, hör av er till
0760820139 (Jennifer) 
0704379916 (Emelie)

- Är man känd så är man -


Kul att höra att folk läser ens blogg.
Mer & Mer.

- God morgon bloggen! -

Jag påväg tillbaka från södermalm i förrigår.
Ska strax göra mig i ordning. Och det är skit dåligt väder ute.
Så det blir inte som planerat, att sola med Emelie. Kanske solarium vem vet? Jag och Emelie är just nu hemma hos mig alldeles ensamma, så vi ska laga lite lunch och sedan ta en lång och skön dusch. Emelie ligger fortfarande kvar i sängen den grisen. Menmen.. Ikväll ska vi på fest eller bio. Vi får se vad vi suktar mest efter senare. Vad ska ni göra idag/ikväll kära läsare?

- Dagens/kvällens bilder -

Emelie&Jag posade lite framför spegeln i badrummet.

Hur cute bild som helst.

- En sen uppdatering -


Dagens Outfit
Goddag eller rättare sagt godnatt. 
Klockan är 01:39 och ska snart hoppa i säng med Emelie. Idag så vaknade jag och Emelie vid 2 tiden. Gick upp,la oss i solen en stund och sedan bar det av till duschen. Efter en lång stund med fixandes och vilandes. Så kom Alex och hämtade oss. Sedan åkte vi till solna en stund och chillade där. Sen åkte vi till en fest i Sollentuna hos min kompis Adam. Men det vart tråkigt. Så då tog vi tåget hem till mig, som tog över en timme. Pratade med Amigo i telefonen under hela resan. Imorgon om det är sol, har jag och Emelie bestämt oss för att lägga oss i solen en stund igen. Har faktist fått många kommentarer om hur brun jag blivit, hehe. Så det är väl bra med det. 

- Snart dags hörrni! -


Snart dags för sommarlov. Längtar verkligen till värmen och att kunna gå runt i shorts och korta kjolar. Jag måste verkligen köpa ett par nya shorts till sommaren. Kanske någon av de här fina från Nelly.com

- Ny design -


Nya

Gamla
Fin eller ful? Ska jag ha den nya eller byta tillbaka till den gamla?
Upp till er kära läsare.

- Jag funderar .. -


På att börja videoblogga.
Vore det något kanske?
Eller vore det en total diss. Vad tycker ni mina underbara läsare?

- Bättre än blondinbella? -


Nya populära bloggerskan Foki, får allt mer besökare.
Någon mer än jag som tycker att hon skriver samma saker hela tiden?
Läste att hon är den "snygga" blondinbella. Verkligen inte enligt mig.

- I wont be around -


Bild tagen på mig för några månader sen.
Hej bloggen!
Idag var jag hemma från skolan, pluggade hemma istället. Gjort klart ett helt steg i matten och ska nu börja på spanskan. Känner mig faktist riktigt duktig idag. Igår kväll var jag med Ellan,Matte,Daniel,Sebbe & Malin en stund nere på tuna pizzerian och kollade derby matchen. AIK-Djurgården, gud vilken tur att aik vann. Så djurgården åker ner på listan och hammarby högre upp. Stolt hammarbyare här! Ikväll ska jag kanske besöka Emelie Oscarsson en stund, träffa henne och kolla läget. Kommer komma lite bilder också. Nu måste jag göra mig klar. Så jag har det gjort i alla fall. Skriver lite senare.

- Yeah Right? -

*Pling pling* sms..
(?) - Hej
(Jag) - Vem är du?
(?) - Din mamma
(Jag) - Ååååh, hej mamma! Kan du köpa hårfärg till mig idag?
(?) - Va?
(Jag) - Ja? Jag ska ju färga håret, jag berättade det för dig imorse ju.
(?) - .. va ..
(Jag) - Haha!

Tycker ni att jag ska lägga ut numret till denna person?
Så kanske jag får reda på vem det är påriktigt.

- God morgon bloggen -


Min finaste tungpiercing.
Sitter just nu och gör mig i ordning och smsar med något galet fan av mig. Ska snart till skolan, försov mig lite idag. Efter skolan ska jag hem till Emelie och färga håret. Mer sommarblondare för min del, och Emelie ska färga sitt mörkare. Efter det ska jag nog hem och plugga lite. Vad ska ni göra en dag som denna?

- I'm bringing sexy bags -


Måste ha den här fina väskan från Chicy.se

- Andra bilder från igår -


Alessandro satt och smygfotade lite imorse på Emelie,Basse & Musse

Jessica på tåget

- I dont know who u are -


Emelie & Jag på tåget till södertälje igår.
Hej min käraste blogg.
Kom precis hem från mormor&morfar. Har varit där på fika,mormor fyllde 66år. Grattis! Igår kväll åkte jag,Emelie & Jessica till södertälje och festade med alla vänner där. Vissa fick till det lite roligare än vissa andra, haha nämner inga namn. Men skit kul hade vi där. Sen så åkte vi hem och sov hos en kompis. Imorse vaknade man, mådde inte direkt så bra. Hade varit vaken nästan hela natten och dansat. AlexKarlsson kom och hämtade oss i södertälje, och skjussade hem oss den gullungen runt halv 2 tiden. Imorgon ska jag till skolan, vi går ju bara två dagar i skolan den här veckan. Skönt som sjutton ska ni veta. Jag och Emelie har planerat massor med roligt för veckan. Nu ska jag snart hoppa i badet, ta ett långt och mysigt bad. Låter inte det helt underbart? Puss på er ..

- Party all night long -


Jag och emelie funderar på att dra dit.
Någon mer som ska dit?
JUSTE! Dagens outfit kommer innan jag sticker ut.

- FashionWeek -


Nelly.com har fått in massor med nya klänningar inför sommaren.
Och de flesta är faktist randiga, tror ni att det blir någon hit i sommar?

- It's Friday Time -


Hej bloggen!
Kom precis hem från mormor och morfar. Var där en stund efter skolan. Ska snart sätta mig ner och göra klar matten. Jag mår inte så bra,hostar & är snorig. Tror jag kommer åka på halsfluss igen.. Allt ska verkligen hända mig tyvärr. Ikväll ska jag ut med Emelie Sundberg, vi har tre planer för ikväll. Och dom lyder : Kanske på fest i västerhaninge,kanske träffa Loke & Chris eller gå på Rix Fm. Vad ska ni göra denna kväll?

- Som en ny torsdag -


God morgon mina vänner.
Sitter nu här vid datan med Emelie. Ska snart hoppa i badet, och sedan fixa en blogg till henne. Igår var vi och kollade på fotbollsmatch i Stuvsta med Chris & Royan. Det var Loke & Anton som spelade. Slutade inte så bra, andra laget van med 1-0. Det var jätte kallt ute igår, jag & Emelie hade inga jackor. Så då ringde vi Alex Karlsson, han kom och hämtade oss där. På kvällen kollade vi på Hulken som gick på kanal 6. Efter det gick vi och sov, nu ska vi snart plugga lite. We need it! Annars ikväll ska vi träffa Jonny ett litet tag, sedan kanske träffa Alex och hans vänner. Vi får se hur det blir. Nu återstår bara badet.

- Chicy.se Fashionista -


Älskar hemsida,älskar kläderna & älskar allt
Med Chicy.se

- Tvillingsjäl! -


Emelie, Jag kommer alltid finnas här!

- Länge sen nu -


Loke&Anton, i lördags.
Har inte orkat,haft tid eller lust till blogg på senaste tiden.
Ska bli skärpning på det, har inte mått så bra heller på senaste tiden med skolan, emelie & vänner. Hoppas på ljusare tider bara. Idag har jag varit hemma från skolan, var också till doktorn och tog massa prover. Idag ska jag också träffa Emelie S, eftersom det är så fint väder ute tänkte vi kanske åka till någon strand och sätta oss och prata ut. Kanske ha en liten mysig picknick på samma gång. I helgen var jag ju på fest, både fredag & lördag. Fredags : Södertälje, Lördags : Stuvsta. Vi ska förmodligen till stuvsta på fredag igen. Imorgon ska jag åka och sola. Måste bygga upp färgen lite mer nu, har ju varit så dåligt väder på sistone. Så då blir det en tur till Tullinge! Igår mådde jag verkligen inge bra alls, kände mig helt hopplös. Bråkade med min mamma,sket i skolan & ville bara bort från allt. Det blev som det blev,kuratorn kom hem till mig. Lyssnade knappt på vad hon snackade om. Menmen.. Jag är som jag är!

- Hej min blogg -


Sitter nu hemma hos släkten. Vi ska grilla & ha det mys.
Igår kom jag hem från pappa, ni vet varför jag varit där.  Direkt när jag kom hem ringde Cristian som tydligen hade fest & fyllde år. Så då drog jag självklart dit. Så det blev dans hela natten. Jätte kul! Ikväll ska jag på fest i Stuvsta med Loke och några. Får se om Emelie Sundberg eller Josefine Örn följer med. Hoppas det i alla fall. Nu ska jag umgås lite med min släkt. Skriver när jag kommer hem. Pussisar

- Sms-freak -


Jag är en jävel på att smsa. Har svårt att klara mig utan mobil
Hur mycket ungefär brukar ni smsa om dagen?

- I AM INLOVE! -


I alla skor från Nelly.com

- I really am sorry -


Hej bloggläsare!
Nu är jag på bättre fötter igen, fast fortfarande lite krasslig.
Träffade Emelie idag, vi gjorde väl inte så mycket. Fanns inte direkt så mycket att göra där. Vi satt mest och pratade, pratade igenom allt. Vi ska såklart ses imorn igen, annars blir det så ensamt för henne. Ikväll ska jag & pappa ut på en promenix genom stan, vi tänkte gå förbi hammarbysjö-stad också. Det är ju så mysigt där! Annars blir det tv-tittande och lite pluggandes. Måste fortsätta på spanskan. Jag har inte så mycket mer att berätta förutom att jag mår lite bättre, och anledningen till att jag inte bloggade i förrigår eller igår var för att det hände en hemsk sak som jag verkligen inte mådde bra av. Kunde inte ens gå till skolan! Så det har varit mycket vilandes för mig. Men allt roligt kommer ju till helgen som sagt. Nu ska jag gå och handla middag, jag fick bestämma ikväll vad vi skulle äta sa pappa.

- I pray for you -

Gumman, jag får inte in allt de här. Jag förstod ingenting,verkligen ingenting. Jag saknar dig & jag kommer alltid finnas här för dig. Hur dåligt du mått, har jag aldrig förstått. Du har alltid varit min glada solstråle, som lyst upp mitt liv. Du har varit glad på utsidan, men tydligen inte på insidan. Det värsta som skulle kunna hända, hände igår. Det har ju varit du&jag sedan födelsen? Vi lovade varandra föralltid. Du vet inte hur mycket de skrämde mig, jag var i chock. Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, tårarna bara rann. Har inte tänkt på något annat än dig, har inte kunnat sovit på hela natten. Har legat vaken och tänkt på allt vi gått igenom tillsammans. Jag har inte kunnat prata med någon idag, förutom min mamma & pappa. Jag vet inte vad jag ska ta mig till påriktigt. När du mår dåligt, mår jag också dåligt. Vi var ju som en person tillsammans? För er läsare som läser det här, så tänker jag inte berätta vem det handlar om just nu. Men jag ville bara utrycka mina känslor om en väldigt speciell person till mig som inte visste vad hon gjorde igår kväll. Eller jo, hon visste om det. Men hon mådde dåligt, och det steg henne åt huvudet. Jag har sovit minst en timme inatt, och jag drömde om dig. Det enda jag hört idag är din röst, som om du satt brevid mig. Vi har samma tankar & blod, vi delar alltid allt tillsammans.

this time all I want is you
there is no one else
who can take your place
this time you burn me with your eyes
you see past all the lies
you take it all away
I've seen it all
it was never enough
it keeps leaving me needing you

- Björn Gustavsson kopia? -


Hur lik är inte min bästavän Matti komikern Björn gustavsson?
Matti på de två andra bilderna.

- Trött,slut & alltihop -


I JUST WANT TO SCREAM!
Hej bloggvänner!
Kom precis hem till pappa. Ska sova här i natt på söder.
Idag har jag varit i skolan och varit med Alice hela dagen.Vi åkte till södertälje och chillade lite där, sedan bar jag av hit. Nu är det bara 4 veckor kvar till sommarlovet. GRYMT SKÖNT! Nu ska jag umgås lite med pappa som jag inte gjort på snart en månad tragiskt nog. Så blir nog inget mer bloggande för idag.

- Annan verision -


Millow - Ayo Technology
Nu ska prata klart med Josefine som ville prata lite med mig.
Finns alltid här för dig vännen!

- Veckans planer -


Jonaaaas!
Tisdag
 : Träffa Alice
Onsdag : Skola,sen inga planer.
Torsdag : Skola & Åka och sola. Lust att hänga på?
Fredag : Fest
Lördag : Kanske träffa Jonas, men om han inte kan så träffar jag Alexandra.
Söndag : Ta det lugnt :)

Vad har ni för planer för veckan?

- Vet ni vad? -

- Jag är mörkrädd 
- Jag älskar rosa.. Fast de kanske ni märkt
- Jag har piercing i tungan&naveln
- Jag har bott i Vårbygård när jag var liten
- Jag är döpt till Jennifer Anita Oscarsson
- Jag är shopping beroende
- Min pappa har ett eget företag med sin bror Jonny
- Jag är född 1994 den 7nde Juli
- Jag skär helt konstigt med kniven, när jag äter
- De längsta jag har klarat mig utan mat är 2 dygn.
- Jag hatar tjejer som kollar ner på andra, bara för dom är så avundsjuka!
- Jag är singel

Något mer ni vill veta?
Jag vet att ni vill..

- Ny design -


Vad tycker ni? Eller ska jag ha min gamla?

- Bakningsdags -

- Underbart, kär! -

Helt besatt av de här skorna från Chicy.se
Nästa inköp,Ja tack!

- Checka in bruden -

Spana in hennes blogg här
För er som inte vet, så är det min mamma

- My Rules, My blogg -

Godmorgon bloggen!
Blev hemma idag, har lite ont i magen och i mina njurar tror jag. Inte det skönaste precis. Väntar fortfarande på provsvar. Skulle egentligen följt med Mimmi in till stan och shoppat ennu mer. Men är sängliggande idag tyvärr. Idag ska jag passa på att plugga lite också, går ju i kunskapskolan. Vi har ju alla våra uppgifter på internet. Så kan lika bra plugga hemma som i skolan. Så jag ska sätta mig ner med engelskan steg 20 och spanskan steg 19. Är på vg nivå. Är inte det grymt? Just nu sitter jag och lyssnar på min ipod. Har lagt in massor med ny musik. Och så sitter jag och kollar på min katt som ligger ovanpå min syster Denisé när hon sover. Ser inte klokt ut. Nu tänkte jag sluta skriva, annars kommer jag bara fastna här. Måste plugga jööö. Puss på er

Blir så irriterad på bloggare som hela tiden skriver om sig själva : ÅÅÅh, jag älskar mig själv. Jag är så fin.. & blablabla. Snälla, get over it. Dom skriver bara det för att de lockar till sig mer läsare, för att alla blir irriterad och tycker att dom är ett stort skämt. Visst det är skit bra med självförtroende, men tagga ner!

- Gårdagens köp -

En snygg svart partytopp, En vit lång tubtopp & ett par bruna skor/sandaler
& ett par ljusrosa trosor som jag inte tog kort på.

- Now I'm Home -


Hej min underbara blogg!
Kom precis hem från Alessandro. Igår var jag på fest i Södertälje, var faktist grymt kul. Shakade loss som bara den!  Ska dit igen på fredag tror jag. Imorn är det skola tyvärr, men det är inte så många veckor kvar till sommarlovet. Jag ska snart sätta mig ner och prata lite med min syster som inte mår så bra. I nästa inlägg kommer bilder på vad jag köpte igår. Kolla då! Puss på er alla

- Nu drar jag in till stan -

Ska shoppa lite med min pappa.
Vi ses på söder!

- Herregud säger jag bara -

Tack för den jätte snälla kommentaren. 
Men jag tar faktist inte åt mig på playahead! Så om du ser mig i verkligheten, kan du ju passa på att säga det då istället. Det känns så opersonligt på internet. Inte för att jag känner dig, du började ju helt plötsligt bara skriva. Så omoget om man tänker efter egentligen. I don't like that!

- Cute as hell -


Söt blus från Chicy.se

- Party all night -


Funderar på att byta till den här designen, eller vad tycker ni?
Mickis
gick precis här ifrån. Igår kväll var jag på fest med massor av roliga människor. Jag & Mickis skulle egentligen åkt hem till mig och sovit, men det slutade med att vi sov hemma hos Patrik. Vi tog tidig buss hem till mig, käkade och satte oss vid datan. Båda är så himla trötta! Ikväll kanske jag ska träffa Alessandro, ska bli jätte mysigt faktist. Har inte träffat honom på snart en vecka. Har saknat honom jätte mycket! Idag ska jag också åka och shoppa med min pappa. Han skrev till mig på msn den busungen : Ska vi åka och shoppa idag Jennifer? Självklart sa jag. Min pappa är allt skön han! Nu ska jag sluta skriva, har inte så mycket mer att berätta.

- Dance until the sunlight -

Ikväll drar jag på fest på antingen söder eller i hallunda.
Vi ses där!

- It makes everything -

Funderar på den här lilla sötingen från Nelly.com
Tänkte ha den när vi ska fira min syster Denisé som tar studenten om 2 veckor.
Eller vad tycker ni?

- Retushera bilder -

- Dagens Outfit -

- Allt jag behöver&begär -

- Godmorgon Bloggen! -


Hade ni en kul valborg? Det hade jag. Förutom lite senare på kvällen.
Idag ska jag grilla med min familj ute i solen. Härligthärligt! Senare kanske träffa Alice, men vi får se. Kanske ska åka till min pappa också, han suktade dit mig med att jag får gå och shoppa om jag kommer. Nu ska jag förmodligen hoppa in i duschen, innan jag drar ut i solen. Ni får ha en jättebra dag!