tjena ! 30/8-07

heej ! idag har jag varit i tråkiga skolan, haha fast det som var roligaste händelsen idag i skolan var när en tönt kille i min klass gjorde värsta fula grimarsen & sa något samtidigt, jag,vasse,micke,julia & dilara började fan as garva. XD & sen så har jag varit med kompisar. först efter skolan så åkte jag till tumba med min mamma & köpte en tröja & en halsduk . sen åkte vi hem & åt middag , sen gick jag ut & var med kompisar.
det var fan as kallt ute idag ju . som alltid eller vadå? imorgon är det sista skoldagen innan helg (SKÖNT) . i helgen ska jag sova ut förfan . & så ska jag åka till pappa kanske (lördag-söndag) & shoppa på lördagen med honom där han bor, på södermalm . .  =)

men nu ska jag göra min spanska läxa.

pusshej<3

29/8-07

tja tja ,  idag har jag varit i skolan & vi har inte haft några lektioner , vi har bara haft samarbetsövningar för att lära känna typ alla i klassen & i 7 b blå . det var lite kul faktist. sen efter skolan så åkte jag & felicia ner till tumba & jag skulle köpa en tröja & en halsduk.
imorgon vet jag inte vad jag ska göra. men vi får väl se.

puss & kram

TJO 28/8-07

hej hej . idag har jag inte varit i skolan , våran klass & 7b blå gick runt sjön (aspen) hela dagen , vi fick först åka buss till hågelby sen gå . det var ganska tråkigt. men roligt att slippa skolan =) . vi slutade klockan 12 också. så det var rena lyxet. sen åkte jag hem till lina & vi kollade på O.C. vi kunde inte gå ut för att det var PISS kallt.
imorgon ska jag åka till tumba efter skolan med felicia & köpa en tröja & en halsduk xD

men ajja, ska gå . nås på luren.

pusshej / jennifer

27/8-07

halloj , idag har jag varit i skolan & typ inte gjort något speciellt. det var fan as kallt ute idag. & det regnade lite på kvällen som var as trisst. Idag efter skolan var jag med en kompis , först gick vi hem till henne & sen gick vi ut och gick haha xD sen gick vi hem till mig & sen gick vi förbi fotbolls planen , och där var några av våra killkompisar & spelade (micke,albin,vasse,wille&max) vi hälsade på dom och sen gick vi vidare hem till henne igen. sen efter dt så gick vi ut igen & gick ut med hennes hund , as söt ! sen gick vi till bäverdalen & gungade . haha vi har typ inte gjort något speciellt idag , men vi hade endå as kul . usch imorgon ska vi gå runt nån sjö som heter aspen med skolan.. fast vissa av oss har sovmorgon imorgon =)

men ajja , ska dra

/jennfs

HEJ 26/8-07

idag vaknade jag typ halv tolv, hade varit uppe as sent igår, senare var jag med carolina. vi gjorde inget speciellt, vi gick ner till ica & köpte glass. & sen så gick vi hem och kollade på film , HAHA TARZAN. xD senare så var vi med några roliga människor ett tag , inte så långt tag för att jag hade bara shorts & toffler på mig så jag frös ihjäl , så jag var tvungen att gå hem . Imorgon ska jag vara med några kompisar efter skolan . USCH IMORGON HAR VI GYMPA I SKOLAN , BLÄÄÄÄÄ! på tisdag ska vi typ gå runt nån sjö med typ alla 7:or tror jag , eller kanske bara våran klass , men jag vet inte. men nu ska jag strax gå & lägga mig. vi ses !

puss / J

absolut en vanlig dag den 25/8-07

tja tja , idag vaknade jag halv tio , haha vaknade & vaknade , jag ställde klockan xD . Först gick jag upp & åt frukost sedan duschade jag ,sen satt jag lite vid datan & sen var jag med en kompis. vi hade as skojj , vi pallade plommon & äpple. haha xD vi är så busiga. imorgon ska jag vara med en kompis & typ sucka inför måndag som är nästa dag. haha. På måndag är det gympa (FYFAN VAD TRÅKIGT) , vi har typ någon kärring som gympa lärare , haha xD men nu ska jag kolla på film med min syster , vi är ensamma hemma , mamma & min låtsas pappa kommer hem i natt. men aja,

bye / jennfs

tjabba 24/8-07

hejsan , idag har jag varit i skolan,varit med lina & umgåst med familjen. Idag hade vi sovmorgon till 20 över 9 , fett skönt vah ? =) sen slutade vi klockan 1 också , så det var rena lyxet. Idag i skolan när jag & lina gick till våra skåp så vare några små barn (som gick i 4:an kanske) som gick bakom oss, det ena killen såg lite ledsen ut, han gick och kollade ner i golvet hela tiden. sen äre så att det sitter stora skåp på vägen & då så helt plötsligt när den där killen skulle kolla upp så gick han in i skåpet, HAHAH, jag & lina började as garva när vi hade gått förbi. xD fast stackars han , men det såg as kul ut & lät as kul, man hörde värsta smällen , det måste ha gjort as ont. xD
Sen efter skolan så var jag med Lina plutten, vi gick förbi kassmyra & hälsade på camilla,jan thore,marie & många fler . sedan gick vi hem till henne & satte oss vid datan ett tag, sen skulle hon duscha för att hon skulle åka till huddinge med sin mamma & köpa skor . LYCKO HENNE ! vill också ha nya haha xD
ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men eftersom att det är helg så blire nått alltid =)

men nu ska jag gå & umgås med min familj,

pusshej / jennifer

HEJSAN MINA KÄRA VÄNNER !

hejhej , idag äre den 23 agusti , som sagt har piss skolan börjat. men det är faktist ganska bra där i broängen bara det att jag saknar kassmyra som fan, går typ alltid ner dit och hälsar på alla roliga människor där. :)
idag har jag varit med kompisar, jag & lina hade igentligen tänkt och kolla på några kompisars hockey träning , men det blev aldrig av som synd är =/ , men vi ska göra det nästa vecka i think :P, & hoppas det.
Imorgon har jag sovmorgon till 09:20 :) , så jag ska gå till lina på morgonen & typ vara där , haha .
imorgon ska jag kanske vara med kompisar, (lina,filip&några kanske) xD

ska kila.
puss / jennfs

HEJSAN 18/8

hejhej sköna dag , idag har jag varit och shoppat i skärholmen med min syster denise , ! jag köpte ett par jeans,ett skärp & en tröja. =) det gick på ett tusen spänn. På åhlens i skärholmen blev jag & min syster om stylade i håret, mitt hår blev as fint faktist. Hahah, vid middags bordet i dag så började alla garva , jag & mamma skulle bestämma namn till en liten kattunge (min låtsas pappas mammas katt) jag ville att den skulle heta totte. & mamma ville att den skulle heta simba. då sa mamma ; katten kanske skulle heta simba!
jennifer sa ; vah ? skulle den inte heta tutte ?.... hahha oj jag menade totte.

HAHAHAHHAHAHA , råkade säga fel xD alla började as garva .

imorgon vet jag inte vad jag ska göra , men just nu pratar jag i telefon med en kompis, (kevin) =)

så här blev mitt hår & den där tröjan & skräpet köpte jag =) stolt !!  ; image7

pusshej / jennfs

HEJ ! 17/8

Idag ska jag vara med Lina, vi ska kolla på film (american pie) & äta godis, HAHAHA. !!
Sen kommer vi väl att hitta på nått annat såklart. =) ! PÅ MÅNDAG ÄR DET SKOLA , BLÄÄÄÄÄÄ !! Ur-trisst, or what?
Imorgon ska jag köpa jeans & några tröjor, men jag vet inte vem som vill åka med mej :S ? vill du kanske?

Pussar / Jennfs

hejsan 16/8-07

hallow, =) igår 15/8 var jag med lina, jag gick till henne, igentligen skulle jag varit med carolina igår men hon är magsjuk. :/ först när jag kom till lina satt vi vid datan en stund,sen gick vi och handlade bullar & saft , (hennes mormor & kusin andreas skulle komma) sen så skulle vi hälsa på våra gamla & bästa lärare (kassmyra) men dom var inte där , dom skulle komma på fredag, så vi kanske ska gå dit på fredag och hälsa på , Senare runt halv 3 så följde jag med lina till stallet, vi gjorde inget speciellt där men vi hade endå as kul .
Idag 16/8 ska jag vara med Lina , fast lite senare för att hennes kusin andreas & mormor skulle komma och fika hemma hos henne & sånt där. Men vi ska vara lite senare. Det är så synd att Carolina mår dåligt, saknar henne grymt mycket. Stackars henne som är magsjuk :(.

Nu orkar jag inte skriva mer, Hare bra
/Jennfs

Hejsan 14/8

hejsan hallå , igår (13/8) var jag i stan med carolina, jag köpte en ganska fin tröja . & hon köpte också en massa fint. vi hade ganska kul där också, det var typ en gubbe (uteliggare) som stod och dansade & spelade munspel, & jag och carro höll på att garva ihjäl oss, han var typ onykter också lite grann. senare när vi kom hem så bestämde vi att jag skulle sova hos henne , vi var uppe ganska sent (halv 3 eller senare tror jag), vi låg typ och pratade och skrattade hela tiden xD . vi pratade om en jävla massa. Idag så har jag & carro inte gjort något speciellt, vi har varit med en massa kompisar,suttit vid datan,kollat på film (daredevil & coyete ugly som var ganska bra) & kollat på när några spelade fotboll nere i storvreten , det var lite skojj , ;)
Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på men nått blire säkert ;)
USCH, ! SNART BÖRJAR JÄVLA SKOLAN !!

pusshej / jennifer

Hejsan 12/8 ;)

hej allihoppa, jag har inte hunnit skriva så mkt , men nu ska jag skriva allt ;) .
Igår 11/8 var jag barnvakt med carolina åt hennes små brorsor alex (4år) & filip (3år). Vi hade faktist as kul , vi köpte godis efter som att dom fick äta det då (det var nämligen lördag , haha),vi solade,badade i vattenspridaren HAHA,kollade på film (ronja rövardotter) gulligt or what? & sen gjorde vi iordning lite lunch. Och senare på kvällen var jag & carro med några kompisar (två killar) efter maten , vi åt kina mat, carros mamma hade köpt hem det när dom kom hem :) , Jag fick faktist hundra kroner av carros mamma ( as snällt asså ) , jag hade inte behövt det men hon gav mej . xD . Imorgon 13/8 ska jag till stan med Carolina & köpa nått , hoppas att jag hittar nått.
annars har jag haft det as bra & hoppas att ni har haft det också. =)

nu ska jag sova , klockan är 23:19 & jag sitter och skriver i min blogg, är fan knäpp xD

pusshej / jennifer

Hay , 6/8-07

heejsan ! idag har jag inte gjort något speciellt. Imorgon ska jag med Carolina till tumba centrum & hon ska köpa skor. för att förut när vi var där i söndags 5/8 var tumba stängt. Då hade vi åkt ner dit i onödan.

Men nu pallar jag faktist inte skriva mer , PUSS / Jennifer

Hej 2/8 !

hejsan, idag har jag inte gjort något speciellt , kollat på tv , suttit vid datan & varit ute och sprungit med mamma, jag vaknade typ halv 1 idag, hade varit uppe sent igår. Hade lite huvudvärk imorse men som tur var gick det över.
I natt kommer Carolina hem från göteborg & jag ska vara med henne imorgon. :) Och imorgon kommer Lina hem :) Fast sen ska hon åka till torö.
Nu är klockan 22:27 & jag sitter och skriver om idag. Jag pratade nyss med carolina i telefon , hon var på väg hem & var as trött . haha .

Men det var typ allt om idag .
Puss / Jennfs.

Hallå där ,

Förlåt att jag inte har skrivit på länge, men jag har glömt & sovit över hos kompisar & så. Idag är det 1 agusti. FAAAN  snart börjar skolan
Idag 1/8 ska jag inte göra något speciellt , kanske ska ner till mormor & morfar & fika lite. eller nått sånt.
Ingen är ju hemma eller kan göra något idag, Carolina är i göteborg ( skulle igentligen ha hängt med henne dit men jag kunde inte ) , Lina är på gotland, Min kusin är på kryssning ,Jadu, jag vet inte vad jag ska göra dom här två dagarna som ingen kan, =/ .
Ska typ hyra film ikväll med min syster, har typ lovat henne det. Hhaha.
Imorgon 2/8 så ska jag inte hitta på något speciellt heller , men det är så jävla tråkigt att ingen kan för att då sitter man nästan bara och degar.
Ikväll ska jag ut & springa med mamma i skogen. Då har man nått att göra då . !
Men nu ska jag kila,

puss / Jennifer