- My things, My days -

Saker Jennifer hunnit göra idag :
- Solat
- Bloggat
- Tagit en skön dusch
- Pratat med Josefine
- Målat naglarna rosa ofc!

Saker Jennifer ska hinna med idag :
- Föna och platta håret avklarat!
- Måla tå naglarna rosa avklarat!
- Vaxa benen avklarat!
- Åka till Dennis alldeles strax, ska ta 20:37 bussen hem ifrån mig

- Dagens Outfit -


Vit och Svart tunnika från (?)
Rosa kofta från Gina Tricot
Grå blommiga skor från Din Sko
Louis Vuitton väska

- Nu är det så att .. -

Lilla Jennifer fyller år om 8dagar den 7 JULI!
Glöm inte att gratta mig då.

- Kom till mamma -


Tröja,Klänning & Jeans Jacka från Gina Tricot
Örhängen & Väska från H&M

- Kom hem Samsung Touchwiz -

Som ni alla säkert vet så är ju min älskling Samsung Touchwiz inne på lagning. Allas mobiler går sönder nu för tiden. Jag känner flera stycken som har gamla mobiler för derat har gått sönder alldeles nyligen. Den mobilen jag har nu är Sony Ericsson w910i  och den mår ju inte heller speciellt bra. Stänger av och sätter på sig själv hela tiden.. Jag kanske helt enkelt inte är menad för att ha mobil.

Skit mobilen jag har just nu :


- And I´m Back -

Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll.
Den mesta tiden av sommarlovet har spenderats med Alice,Dennis,Emelie och Ellan. Men igår var jag faktist med Isabelle Svensson som jag inte varit med på över ett halv år. Så det var jätte trevligt faktist. Vi gjorde inte så mycket, satt ute i solen och fikade. Lite senare drog vi hem till Dennis, där var redan Benner och Markus Nygren. Sedan kom Alice och Sofia dit med. En mysig chillkväll bara. Idag vaknade jag runt 10.00 och fick värsta knäppen och började städa lite i Dennis rum. Det var väl bra för honom, ingen aning vad som flög i mig. Just nu sitter jag hemma, ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Senare ikväll ska jag träffa Emelie Sundberg, Paulina Winbäck och Ellan. Ska bli jätte roligt! Skriver lite senare eller imorn.
Jag och Alice posar lite lätt..

- God morgon på er -


Min älskling..
Kom precis hem från Dennis.
Är så himla lycklig att det är han och jag igen .. Efter all bråk! Jag sov där i natt tillsammans med Dennis, Benner, Alex & Jonny. Vi partajade lite igår och kul var det. Emelie Sundberg kom också dit, men drog hem lite senare. Blev precis störd av min gulliga mamma som ringde till mig. Måste verkligen skynda mig nu, ska iväg och åka go-kart med min syster Denisé och hennes pojkvän Jesse.
Skriver mer när jag kommer hem.

- Hälsning -

Från alex dahlin ..
Hahaha, han liggar just nu i sängen och kelar med Benner & Jonny..

- Ajajajaj.. -


Förlåtförlåtförlåt alla älsklingar!
Lovar att blogga bättre, men det är ju så mycket som händer nu på sommarlovet. Nu är det så att min mobil har gått sönder .. av vissa anledningar! Det är därför jag inte bloggat, för har inte kunnat tagit några bilder.. Men den är inne på lagning nu och jag får snart tillbaka den. DÅ börjar mitt bloggande igen. VÄNTA BARA!

- Party time people -


Nu är det snart dags för utgång.
Jennifer har hunnit :
- Tagit ett mysigt bad
- Locka håret
- Sminka sig
- Hjälpa sin stora syster att välja kläder
- Målat naglarna

- We all love Jennifer -


God morgon bloggen.
Eller morgon och morgon. Pratade precis klart med Ellan i telefon, hon visste fest ikväll. Så jag funderar på att dra dit, självklart med Emelie Sundberg. Hela morgonen har jag tillbringat tid till att locka mitt löshår jag ska ha på mig ikväll. Visst vart det fint? Ni kommer få se det på mig senare. Igår var jag med Dennis hela dagen, han kanske skulle sova hos mig ikväll. Vi får se hur det blir med det, eftersom vi båda ska fira midsommar. Nu är det dags för att måla naglarna rosa. Lägger in dagens outfit lite senare.

JUSTE!
Jennifer Holmgren, du ville att jag skulle fixa din design.
Jag gör det på söndags eftermiddag, se till att vara inloggad då.

- If I saw you in heaven -


Tänder ett ljus för dig idag min älskade Farfar.
På din alldeles egna födelsedag.
Du vart inte gammal alls, bara 58år.
Vi ses på andra sidan

- Dagens Bilder -


Schtek på bryggan.

Jonte & hans lilla hund Maiden.

Verkligen jätte fin bild på mig och Maiden.

Jennifer hade tråkigt ..

- Ja,jag vet . Förlåt -


Mys vid bryggan idag.
Förlåt för dålig uppdatering igen. Nu måste jag verkligen skärpa till mig. Igår var jag med Dennis,Benner & Marcelo. Vi gjorde inte så mycket, var hemma hos Dennis och tog det lugnt. Efter det drog jag faktist hem, kände mig ganska trött och besviken. En enkel hemma kväll helt enkelt. Vaknade runt 10.00 idag, mamma kom in och väkte mig. Åt frukost, sedan drog jag ut på en promenad med Jonte och hans lilla hund Maiden. Sedan tog vi en tur till brosjön, satt där och beundrade att solen äntligen kommit fram och lekte med hans hund. När vi väl var där fick vi också en idé, grillparty ikväll. Det ser jag framemot. Ska möta Alice i tumba lite senare, sedan bär det av till stranden.

Saker Jennifer ska hinna göra idag :
- Ta ett mysigt bad
- Måla naglarna
- Gå en promenad med Jonna
- Handla lite grejer till ikväll
- Bestämma outfit

- Dagens/Kvällens Outfit -


Ett par slitna jeans
Svart t-shirt
Smycken
Och en rosa-svart sidenkofta från H&M

- Dead and gone -

Sitter just nu hemma hos Dennis.
Gud vad trisst väder det är ute.. som sagt. vart är sommaren? Kollade precis min facebook, och hittade väldigt gamla bilder på mig som min vän olga tagit. Kul att se bara. Nu ska jag väcka dennis som är typ helt dead. Skriver när jag kommer hem .

- Dagens Outfit -


- Gonna get me there -


Hej bloggläsare.
Förlåt för en sådan himlans dålig uppdatering av mig. Lovar att skärpa till mig! Nu har mina gladiator skor från H&M äntligen kommit hem till mig. Lägger in en bild på dom lite senare. Igår kväll var jag med Jessica & Emelie, vi åkte först runt lite. Sedan drog vi hem till Malak och sov över där. Vaknade runt 13:00 idag, jätte skönt att sova ut faktist. Ikväll ska jag åka hem till Dennis Navarro, vi ska nog inte göra så mycket mer än att kolla på film. Skriver mer snart, och lägger in dagens outfit.

- Dagens Outfit -


- Skolavslutning idag -


Nya löshåret, fint va?
Hej bloggen!
Hade ingen tid till att blogga igår. Var först hos doktorn, så äter nu medicin. Sedan åkte jag och mamma in till stan och köpte en klänning till skolavslutningen och löshår. Efter det åkte jag hem till bästavän och sov där i natt. Vi gjorde oss i ordning tillsammans imorse innan sommarlov. Jätte fin avslutning, med Mimmi Singman som sjöng helt underbart fint. Ikväll ska jag ut med Emelie, får ju som sagt inte dricka eftersom jag äter medicin. Lite synd, men vill bli frisk så snabbt som möjligt. Nu ska jag snart börja göra mig i ordning, byta om till jeans eftersom det är så kallt ute. Vart tog sommaren vägen? Lägger snart in dagens outfit

- Onsdag har varit en rolig dag -

Sitter just nu här med Bästavän.
Sitter och funderar på vad vi ska göra ikväll . Kom precis hem från Tumba, var nere och mötte Emelie där. Fick skjuss ner dit av grabbarna i limosin. Niiiiiice. Vi var hemma hos Dennis Navarro ett tag innan de skulle dra på balen. Riktigt roliga människor. Nu orkar jag inte skriva mer. Ska hoppa i duschen

- dag med grabbarna -

Grabbarna utanför limosinen
Patrik inne i limon.
Jag & Benner
Jag & Patrik
Här softas det i Dennis säng.
Grabbarna
Dennis och benner
Hoppas ni alla har kul nu på balen.

- Förlåt älsklingar -

Förlåt förlåt förlåt... för att jag inte uppdaterat ordentligt. Men det har hänt så mycket de senaste två dagarna. Min Emelie mår inte speciellt bra och så vidare. Så igår var jag på jätte dåligt humör, då kom Ellan hem till mig och sov. Vi hade myskväll och fixade en blogg åt henne. Ska självklart göra hennes design när jag har tid. I sommar ska bara jag & mamma åka till grekland en vecka, har bokat hotell nu. Och det ska bli jätte mysigt. Kul att komma bort lite också. Nu är det snart läggdags för mig. Ska bara lägga mig i ett varmt och skönt bad först. SKRIVER MER IMORN BLOGGÄLSKARE!

- Äntligen vid bloggen -

Jag & Emelie igår, på bussen.
Kom precis hem. Ska snart lägga mig i badet tänkte jag.
Lite senare ikväll ska jag träffa bästavän, vi ska åka och sola solarium. Underbart ska det bli! Ikväll får vi se vad vi hittar på. Betygen är redan satta, så det är kanske lite onödigt att gå till skolan. Förutom på fredag såklart, då är det ju skolavslutning. I veckan måste jag hinna handla klänningen till skolavslutningen innan någon annan gör det. So now I must call Daddy. Skriver lite senare bloggen. Puss på er..

- Dresscode -


Emelie tog fotot som vanligt.

- Solariet väntar -


Idag har jag håret såhär. Var det inte fint?
Nu ska jag och Emelie äntligen åka och sola.
Vi har slöat oss lite hemma hos mig, men nu är vi igång!
Vi ska kolla runt lite i olika butiker efter kläder till skolavslutningen och hoppas verkligen att vi hittar något fint fynd. Önska oss lycka till, nu drar vi. Skriver mer när jag kommer hem lite senare ikväll

- Ingen Rubrik -


Jag & Emelie kom precis ut ur badet och står nu här med våra handukar i håret. På fredag är det skolavslutning, så himla skönt ska ni veta. Efter den ska jag och Emelie åka och hyra film, färga håret och köpa god mat. Sedan bär vi av hem till hemma på en mysig hemma kväll och firandes av slut på plugget.

Lääääängtar tills mina skor från H&M kommer.
Måste ringa pappa också, eftersom han ska köpa klänningen till skolavslutningen.


Dagens Planer :
- Åka och sola solarium
- Träffa Jonny
- Handla lite gott (men nyttigt) till ikväll
- Träffa Musse & några

- Nu äre så att .. -


Jag & Emelie ska färga håret på fredag.
Jag ska bli superblond och Emelie mörkbrun med slingor i.
Resultatet kommer på fredag.

- pppparty -

Nu drar vi på fest.
Skriver mer när jag kommer hem

- Make it clean -


Idag passade jag på att städa min garderob.
Med hundratals klädesplagg. Överdriver lite där, men tro mig. Det kändes som det när man väl sorterade och städade allt. Nu ska jag hoppa in i duschen.

- Världens gulligaste katt -


Ninja låg och höll om min arm hela natten. Visst har jag den finaste katten?
Igår var jag & Emelie på fest med Jonte och några hemma hos Gino (hur det nu stavas). Det var rätt okej, jag och Emelie drog hem rätt tidigt. Ungefär vid 12 någon gång. När vi kom hem till mig så satte vi oss och åt lite, var dö hungriga. Jag åt självklart bara sallad! Igår kväll satt jag uppe rätt länge med min syster Denisé som var lite ledsen, hennes pojkvän betedde sig fel. Idag ska dom prata och lösa allt. Nyss åkte Emelie till sin morfar, han fyller år idag. Hon ska komma till mig efter det. Vi ska göra oss i ordning tillsammans. Jag ska faktist locka mitt hår idag tänkte jag. Lägger in en bild på det lite senare. Nu ska jag hoppa in i duschen och ut på en promenad med Jonna.

- Dagens Outfit -

Kära Emelie Sundberg tog bilderna.
Nu är det dags för fest.

- Dagens köp -

Slitna Jeans från Vero Moda 399:-
Vit&Svart tuptoppar från H&M 59.50:-/st

- Kom hem till mig -

Nu har världens bästa mamma beställt hem dom här till mig.
Skorna är från H&M, och brukar knappt finnas i butiken.
Är dom inte fina?

- Äntligen helg -

Hej bloggen!
Sitter just nu här vid datan med Amigo som bara sitter och klagar på hur jag skriver. Ska snart ner till centrum och köpa skor och möta upp mamma och få pengar av henne. Sedan ska jag träffa Emelie, får se vad vi hittar på. Tror jag ska åka och sola solarium också. Om jag hinner med det. Idag har jag druckit hur mycket vatten som helst, känner mig kissnödig hela tiden. Men det beror ju som sagt på b-pillrerna. 

Svar : Jag sa att jag skulle testa dom ett tag eller hur? Och om dom inte funkar och ger biverkningar så är det ju en självklarhet att jag slutar med dom. Jag bryr mig inte om du tycker att jag är för liten för sådant. Det är mitt liv,min kropp och jag som påverkar mig själv. 

- Pa-ragg? Skulle inte tro de -


BLÄÄÄÄÄ! Asså är så trött på alla sånna där killar.

- DRÖM SÖTT LÄSARE -


Är inte mitt pyjamas set, hur gulligt som helst?
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på tv innan jag somnar.
Skriver mer imorn . Puss på er..

- Tillbaka från filmen -


Nu har jag & mamma äntligen sätt klart på filmen Australia.
Ska snart lägga mig i ett varmt och avkopplande bad. En sak jag märkt idag med b-pillrerna är att man är kissnödig nästan jämt. Men det beror på att man är tvungen att dricka mycket mycket vatten hela tiden. Men lite jobbigt tyckte vi, för vi var ju såklart tvungna att pausa filmen då&då för att jag behövde gå på toa.Tillslut hällde mamma ut mitt vatten. Haha typiskt henne!

Vad ska Jennifer hinna göra imorgon :
- Ansiktsmask, i ett skönt bad på morgonen
- Sola solarium
- Träffa Emelie Bästavän & fixa en sak
- Hem och ta b-pillret
- FIIIIIESTA!

- Dagens köp -

- Be right back -

Nu ska jag kolla på film & mysa med mamma. Skriver lite senare
Puss på er...

- Varsegod tjejer! -

Till er nya design. Säg till igen om ni behöver hjälp med något!
Blogg-Kontakt : [email protected]

- Myskväll med mamma -

Jättegod kycklingsallad som mamma gjorde.
Vi satt och pratade om allt möjligt. Speciellt mina b-piller.

Nu blir det film med frön istället för godis.
Känner mig så duktig!

- Världens bästa mamma -

Min mamma kom precis hem & gissa vad hon hade med sig? Jo mina älskade små, eller inte små underbara piller. Ganska dyra. Hoppas på bra effekt. Någon som testat dom innan? Gärna svar snabbt, tack!
Superglada Jennifer som fick sina bantningspiller idag.
Lämplig för dig som snabbt och utan biverkningar önskar gå ned i vikt. Ökar ämnesomsättningen,dämpar hunger och ger extra energi. Innehåller fem olika växtextrakt som var för sig har en hög verkningsgrad, i synenergi förstärker de varandras respektive effekt.

I kapsel, 3 gånger dagligen. 30-40 min innan måltid. 
Intas med ca 3dl vatten.

- Städ & plugg -

Har precis städat mitt rum och gjort det snyggt.
Ska snart få i ordning på mina kläder tänkte jag. Min mamma kom precis hem, hon har handlat nyttig middag till oss såklart. Kycklingsallad a lá Jennifer får det bli ikväll. Ikväll ska jag ut på en runda, simma med Jonna & sola solarium hade jag tänkt mig. Låter inte det rätt okej? Imorgon är det skola, ska redovisa engelskan då. Sen är jag klar med ALLT inom plugget. Och gud vad skönt det ska bli.

- Byte av design -



Tycker ni att jag ska ha den nya med 4 bilder?
Eller den gamla med bara en bild?

- Lite av dagens -

Grön stor tunnika från H&M
Jeans-shorts från H&M
Smycken från (kommer inte ihåg)
Skor från H&M

- Alla älskar Jennifer -

Jennifer's nya godis, muuuumsigt.
Hej på er alla! Amigo gick precis tillbaka till skolan. Han kom hit och så kollade vi på film. Nu ska jag snart plugga lite mer på engelskan. Inte för att jag ligger dåligt till, men alltid bra att extra plugga så man har chans att få lite högre betyg. Ikväll ska jag gå och simma med Jonna, vi brukar sitta med balsam i bastun. Har hört att det är jätte bra för håret. Så varför inte? Ska också ut och springa en liten runda med mamma. Sedan ska hon och jag sätta oss ner och prata om mina nya bantingspiller. Vad ska ni göra en dag som denna?

- Reklamera? -

Alla kända bloggare får ju självklart pengar för att reklamera.
Men en sak jag suttit och tänkt på länge, varför tjänar man ens pengar på att blogga? Blogga är ju en jätte rolig grej och självklart en del av min vardag. Och alla skulle vi nog vilja tjäna pengar på att blogga. Tänk er blondinbella liksom? Har hört att hon tjänar minst några tusen för varje inlägg hon skriver. Det är rätt sjukt tycker jag, för vissa inlägg hon lägger in är inte ens intressanta. Inte för att jag säger att jag är mycket bättre än henne, hon är jätte duktig. Det är såklart därför hon blivit känd på att blogga. En känd bloggar jag verkligen inte tycker om är.. Ni vet själva vem jag menar om jag säger STOR FJORTIS BLOGG! Nämner inga namn. Det är i alla fall inte Kissies.

- Snart läggdags -

Nu har jag gjort klart engelska uppgiften och är snart dags för lilla mig att krypa i säng. Imorgon är det skola, sen simma med Jonna igen. Vi har bestämt att vi ska simma som sagt 3 dagar i veckan, de dagarna är tisdag-torsdag & söndag . Låter inte det toppen? Jag hade tänkt börja äta bantingspiller också. Mina vänner tycker det låter jätte dumt. Men det är bara något jag vill testa på. Jag tror inte jag är någon person som fastnar i det sen. Imorgon är en ny dag, med dåligt väder . Det ska förmodligen vara dåligt väder hela veckan. Så det blir solarium för min del!

- Sum Fashion -

Känner mig så himla shoppingsugen nu när jag sitter och kollar på olika klädes siter. Gud vad glad jag är över att jag ska få mina pengar på fredag. Då ska de bannemig shoppas!

- Walking on sunshine -

Nu har jag äntligen fått svaret från fotografen.
Han tyckte som sagt om mina bilder och skulle höra av sig om en fotografering som skulle passa. Vad tycker ni om det kära bloggläsare?
Är så himla glad för min skull, nu har jag bestämt mig för att verkligen satsa!
Det här ska ändra en stor del av mitt liv, kommer börja träna med Jonna 3 dagar i veckan och äta rätt. Det innebär sluta äta godis,chips & mat som är fettig. NU SKA JAG TA DET HÄR!

- Skolarbetande Jennifer -

Snart sommarlov och gud så skönt!
Idag har jag varit i skolan, det gick grymt bra för mig idag. Gjorde klart tekniska rapporten med emelie,skickade in svenska arbetena till henrik, gjorde so & no provet. So gick det bättre på än no:n. Efter skolan drog jag och träffade Jonna,Amigo & Jessica. Vi gjorde inte så mycket satt mest ute i solen. Sedan bestämde jag & Jonna oss för att ta en simtur i badhuset och basta rejält länge. Tro mig det gjorde vi och det var så mysigt. När jag kom hem var det film mys med familjen, vi såg Saw 5. Nu ska jag snart kolla min hotmail. Skriver snart igen

- Ska jag satsa? -

Har fått en förfrågan hos min pappas kompis Billie.
Som jätte gärna vill fota mig, han säger att jag har ett modellutseende och att jag gör mig bra på bild. Men nu är frågan, vad tycker ni om det kära läsare? Ska jag satsa på modellande eller leva ett vanligt liv?

- Jennifer tipsar -


Hur gör ni när ni pluggar, hur ser eran miljö ut då?
Jag brukar alltid sätta mig vid datan eller i soffan, med ipoden och något gott att äta på. Musik kan ge dig ideér ibland och något gott att äta på ger dig mer energi och lust till att plugga mer. Självklart ska man alltid sitta i någon bekväm klädsel. Gör som jag, jag drar alltid på mig mitt rosa mjukis-set,ipod i öronen och lite godis på sidan om. Inte godis varje gång såklart, det blir ju bara onyttigt i mängden. Brukar ha vindruvor eller annan frukt på sidan om.

- Min artikel + intervju -


Jag skrev en artikel & intervju om tidningen Glamour. Hade missat det i svenskan. Jag var tvungen att göra en artikel och en intervju. Men istället så smart som jag är, så gjorde jag en artikel och intervju tillsammans. Ser det inte hur bra ut som helst?

- Plugga,plugga & plugga -


Fin modellbild på mig.
Ska snart sätta mig ner och plugga till so provet jag har imorgon.
Har precis gjort klart en artikel,en intervju & ett formellt brev i svenskan. Är jag inte hur duktig som helst? Nu gäller det bara att plugga till de två proven jag har imorgon. Har därför inte haft tid till bloggen idag. I know you have missed me! Idag kom Amigo hem till mig en stund, vi kollade lite på tv och så hjälpte han mig med det formella brevet. Det gick kanon. Ska ut och springa ikväll, sedan bär det av till duschen. Imorse när jag vaknade så mådde jag hur illa som helst. Men det är nog för att det börjar bli så varmt ute. Är det någon annan mer än jag som mår otroligt illa på morgonen? Skriver när jag pluggat klart,varit ute och sprungit & tagit en lång och skön dusch. Puss på er..

- Bakningsdags -

God dag bloggen.
Har precis suttit ute på balkongen en stund med bästavän Emelie.
Hon kom hem till mig runt 12 och så lagade vi lite lunch, nudlar & kyckling. Mums! Efter det laddade vi in lite musik på mobilen. Sen satt vi och pratade om alla möjliga bakelser. Så då gjorde vi oss beredda på att baka som ni kanske ser på bilderna. Vi bakade kladdkaka och det var jätte mumsigt. Nu ska vi gå ut i solen och träffa Amigo en liten stund. Sen in igen och plugga lite. Skriver när jag kommer in igen från den undebara solen.