Tonight, must be tonight.

Vad ska ni göra ikväll?

Daniella Samsonov ♥ Jennifer Oscarsson

Just nu:

Ligger vi ute på gården i solen, har precis ätit lite ost & skinksallad. Mums på det! Ligger och spelar hög musik på datan och bara njuter av sommaren. Nu ska vi alldeles strax börja röra oss inåt för att fixa oss och sedan åka ner till centrum för att hämta våra ringar. So long bitches!


Mysigt att ha picknik på sommaren. Speciellt i det fina vädret!


Gud så härligt väder!


Daniellas söta hund, Dimma.

DresscodeFick bli en slapp outfit idag, ska ju som sagt bara på picknik och ner till centrum för att hämta ut ringar tillsammans med Daniella. Hör av mig när jag kommer hem! Puss

Visste ni att..

Jag och Daniella har förlovat oss?
Haha, skoja. Nej men vi var inne på Smycka igår och fick en idé. Vi kommer ju att vara utan varandra ganska länge under sommarlovet. Eller i vilket fall som helst vad vi tycker är länge.. 28 dagar liksom! Så när vi väl stod där inne så fick vi för oss att beställa två ringar och gravera text inuti dom. Gulligt va? Vi ska hämta ut ringarna runt halv 7 ikväll. Så bilder på ringarna kommer att komma upp på bloggen lite senare ikväll! Håll ett öga öppet.

Sommarplågor?Jag behöver eran hjälp nu. Ska lägga in massor med musik på ipoden för att jag ska ju som sagt till Gotland under två veckor. Åker dit nu på måndag tillsammans med alla gulliga människor på jobbet. Men nog pratat om det, som sagt.. Jag kommer ha med mig feta högtalare till ipoden. Skriv alla era sommar plågor nu så jag kan få in mer bra låtar på ipoden.

Här är tre utav mina sommarplågor:


David Guetta feat Fergie - Gettin over you


LMFAO feat Lil Jon - Shots


Yolanda be cool - We no speak americano

All days shopping


Skärp ifrån H&M två par shorts ifrån Gina Tricot.


Blus ifrån Bikbok Jeans tights ifrån Cubus


Kolla hur söt blusen är vid handleden?


Söt sommar klänning ifrån Gina Tricot


Tunnika, örhängen + trosor ifrån Bikbok


Ansiktsmasker deo shampoo och balsam till gotland!


Navelpiercing 149:- ifrån Punkt shop


Ballerina skor ifrån H&M och tygskor ifrån Dinsko

Nu är jag tillbaka!

Har ni saknat mig? Sitter just nu i sängen och bloggar. Ska alldeles snart fixa mig klart, det sista. Ska ta moppen och åka på picknick någonstans i solen tillsammans med Daniella. Men innan jag sticker hade jag täckt lägga in lite utav ALLT jag köpt de senaste två veckorna.

Nu ska jag bara pudra näsan och smörja in kroppen med lotion. Sen är jag redo! Vi hörs snart igen..


Tänkte byta header, vad tycks om denna?

Har ni saknat mig?

Ska jag börja blogga igen?
Har saknat det ett bra tag nu faktiskt, har haft väldigt fullt upp men endå tänkt tillbaka på de trevliga bloggtiderna då det bara var bloggen och ingenting annat. Men nu för tiden har jag ju väldans mycket jobb och så har jag ju legat i körtelfeber hela veckan nu.. Inte kul alls!

En stund om dagen känner man att man börjar bli på bättrings väg men sen vänder det om till den hemska febern.. Hoppas ni har det bra! Ska väl börja blogga snart igen.. Bara för eran skull. Har fått mycket klagomål angående bloggtorkan utav min syster också. Är det så kul att läsa min blogg?