- Lite av dagarnas köp -

Har ju inte bloggat så mycket på sista tiden.
Därför tänkte jag lägga upp vad jag har shoppat för skoj. Orkar självklart inte lägga in allt på bloggen! För det är ganska mycket. Men här har ni några smakprov :

- Forever Away -


Bilder från igår. Tyvärr blev det ingen på mig!
Igår var en hel festande kväll och riktigt kul var det. Kvällen spenderades med massa roligt folk. Igår kväll när jag kom hem, vart jag riktigt besviken på "mr.hemlig" som sagt att den älskar mig fortfarande. Sen går och sårar mig igen. Men det finns inget annat jag kan säga en att "mr.hemlig" har fått sin andra chans nu och får ingen till. Man ger upp och tröttnar helt enkelt. Men nog talat om de tråkiga sakerna. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Får nämligen inte gå ut för mamma ikväll. Funderar på att dra till min pappa, det är så mysigt att vara på södermalm. Men då innebär ju det samma sak där. Vila vila vila! Nu är det snart dags för mig att ställa mig i duschen och börja fixa mig i ordning. Måste hinna lägga upp dagens outfit idag!

- back on track -


Hej alla mina bloggläsare!
Har fått myckte utskällningar för att jag inte bloggat på ett tag nu. Men nu är jag äntligen tillbaka. Min samsung touch kom ut idag från lagningen, och det betyder mer dagens outfits. I dagens läge har jag nämligen två mobiler. En rosa samsung touch och en rosa sony ericsson w595. Mamma köpte ett familjepacket här om dagen så nu har jag två mobiler, och båda är rosa. Hur lyxigt är inte det? Nu ska jag alldeles strax platta håret. Kom precis ut ur duschen, ska nämligen iväg på fest ikväll. Blir mer bloggande imorn eftersom min tanke på att börja blogga igen föll in så sent! Återkom imorn.

- My birthday -


Sitter just nu med Emelie hemma hos pappa.
Vi sitter vi olika datorer eftersom vi har två st brevid varandra. IDAG FYLLER JAG ÅR! Försöker få tag i Dennis också som ligger och sover . GREAT! Han ska ju komma hem till oss och fika idag .. Han var nog uppe sent må jag tro. Jag har inte fått några presenter ännu förutom en Chanel Parfym jag fick av pappa. Som luktar så himla gott! Nu ska jag snart ställa mig i duschen. Glöm inte att ringa,smsa eller skriva grattis till mig här på bloggen.

- Myskväll med bästavän -


Utanför Pappa på södermalm, there are we right now!
Kom hem till pappa med Emelie Bästavän för inte så länge sedan.
Vi har precis ätit lite och sitter just nu och lyssnar på Michael Jackson - Heal the world. Är helt döds kär i den låten. Lyssnar på den flera gånger om dagen. Så tråkigt att han är borta nu föralltid. Vi ska alldeles strax basta och bubbla. Kanske lägga någon ansiktsmask eller något mys. Och självklart kolla lite på tv samtidigt eftersom jag har tv ovanför bubbelpoolen. Hur bra låter inte det liksom?

- GRAAAATTIS! -


Grattis på födelsedagen Rasmus Benner!
Födelsedagen före mig.

- Music Baby Music -

Jennifer's Låtar för idag.




- Outgoing -


Nu är det dags för lilla Jennifer att traska utåt.
Väntar på att Emelie ska bli klar, hon kom precis ur duschen. Pratade med henne i telefon för inte så länge sedan. Vi ska träffas, prata och planera min födelsedag. Glöm inte att gratta mig imorgon!

- My plans for today -

Idag ska Jennifer :
- Träffa Emelie Sundberg en stund
- Äta middag på resturang
- Fixa lite grejer till imorn (min födelsedag)
- Sova hos älskling

- Dagens Outfit -

- Time for me too clean -


Hejsan alla mina läsare.
Nu är det snart dags för mig att börja städa i ordning mitt rum lite. Eftersom jag knappt sover hemma längre så kommer jag alltid hem, äter och lägger kläderna på golvet. Fy på mig! Mamma är galen på mig, jag fyller ju år imorn. Måste städa riktigt ordentligt idag. Har precis duschat och hittat min plats här vid bloggen. Helt underbart, innan mamma kommer och rycker mig i håret.. Ikväll ska jag träffa Älskling, som jag inte gjort på 3dagar nu. Ska bli jätte mysigt faktist. Lägger snart in dagens outfit när jag får chansen .

- Ny design (igen) -

Nej nu har jag nog allt bestämt mig för att ha denna design
Spelar ingen roll vad andra tycker. Jag tycker att den är jätte fin och elegant. Orkar inte hålla på att byta design nu på länge. För er som vill att jag ska göra era designer, glöm inte att kontakta mig via bloggkontakt : [email protected]

- Okända personer på Face -


Blir så himla irriterad på såna här människor som lägger till en på Facebook. Jag vet inte hur många killar som gjort de, på dom senaste två veckorna. Och dom skriver alltid likadana saker .. Kan inte dom bara skaffa sig ett liv? För er killar som tänkt skriva the same till mig på facebook : Jag har kille, så back off! Men aaaaarrrrgghh.. Är inte direkt på bästa humöret heller.. Är jätte trött och lite bakis faktist. Försöker få tag i älskling fast som tydligen fortfarande är på bio med sin kusin Jonte.

- Give It to me baby -

- Jag har vaknat på fel sida -


Idag är jag trött, Idag är jag arg, Idag är jag bakis och Idag är jag verkligen inte på humör. Hur bra låter det liksom?
Jag och Jessica kom hem till mig igår runt 04.00 från Matti. Vi hade lite partaj där igårkväll bara några polare. Men kul var det faktist! Idag får jag se vad jag hittar på. Tror jag ska höra vad älskling gör idag. Jag och Jessica ska strax tagga ner till donken, mmmm mums. Tjockisar vi vet, men ingen mat passar bättre just nu. Jag tror jag bloggar lite senare, antingen hemifrån eller ifrån Dennis.

- My things, My days -

Vad Jennifer ska göra idag :
- Ta bussen 16:37 ner till centrum med Ellan
- Träffa Matti en liten stund
- Fixa en hemlig sak ..
- Träffa Alice och Sofia, sedan bär det av till fest.

- Dagens Outfit -

- I´m the worlds greatest -


Hej på er kära läsare!
Håller just nu på och gör mig i ordning med min lilla bebis Ellan. Vi ska snart få i oss lite mat. Igår kväll var jag med Ellan,Jessica,Dennis och Benner. Vi gjorde inte speciellt mycket,var hemma hos Dennis och chillade. Efter det drog jag och Ellan hem till mig och sov. Jag målade naglarna vita igår hemma hos Dennis, det vart faktist jätte ballt. Det är inte så många som har den färgen. Nu ska vi mumsa mat, lägger snart in dagens outfit.

- Jennifer's Nya design -



Ska jag ha den nya eller den gamla designen?
Det är alltid kul att byta design lite då och då. Men det kanske beror på att man tycker att bilderna på en börjar bli lite små gamla och tråkiga. Så vad tycker ni nu mina kära läsare?

- I want It so bad -

- Dag med brudsen -


Först var jag med Jessica och badade på Mölle.
Hennes urgulliga lillasyster Nova var med också såklart.

Sedan vart det träff med alla underbara brudar.
Vi tog även kort på vakterna också, ååååh så busiga vi är.

- Fredag hela veckan -


Egopics på högsta nivå i förrigår.
Kom precis hem med bussen från centrum. Har varit nere och käkat på resturang med family. Igår kväll var jag och alla brudar hemma hos Sofia och grillade. Jätte mysigt kan man lugnt säga att det var. När vi grillat klart, runt 00.00 tiden drog jag,Ellan,Sofia,Matte och Danne och badade i Uttran sjön. Så kallt var det inte som jag trodde att det skulle vara. Men men, blev trots allt lite förkyld som jag förväntade mig att jag skulle bli efter sena badtider. Ikväll ska lilla Ellan sova hemma hos mig, får se vad vi hittar på för något kul. Lägger in bilder på bloggen från middagen med brudarna alldeles strax.

- Sol&Bad -

Vaknade för inte så länge sen, sitter hemma hos Dennis just nu.
Var med alla brudar igår, kul hade vi ett tag sen vart det lite konstigt. Jag var med Emelie,Jessica,Ellan,Alice,Sofia & Linda höglund. Alla brudar på en onsdag. GREAT! Ska snart ut och bada med Jessica och hennes lillasyster. Efter det ska jag träffa Isabelle, och efter det ska jag kanske träffa Mimmi och Felicia Olsen. Ska bli jättekul faktist! Just nu sitter jag vid datan och pratar med Jessica i högtalaren eftersom min mobil är cp. Skriver mer senare och lägger in lite bilder på brudarna från igår.

- Dagens Outfit -


Röd & vitprickig 3kvarts tröja med öppen rygg från Gina Tricot
Svart midjekjol från Gina Tricot
Silvrit armband från Glitter
 Väska från (?)

- Hur gör ni ? -

Hur raggar ni på just den killen/tjejen ni är intresserad av?
Skickar ni sms om att träffas, eller som vissa andra : tar kontakt via internet. Raggar ni i verkligheten? Jag är ganska blyg när det gäller om att ragga på en speciell kille jag är intresserad av. Jag och Dennis fick kontakt via Facebook även fast vi hälsat på varandra i skolan förut och så vidare. Sedan träffades vi och det slutade med att vi träffades mer och mer. Ska jag vara ärlig så var det han som började ragga på mig.

- Om min designhjälp -


Det är jätte kul att höra att folk snackar om att jag gör fina designer. Tack! Men som jag skrivit förut i min blogg så kan ni bara kontakta mig om designer på : [email protected] . Såkallad bloggkontakt. Fortsätt kommentera, men bloggdesigns kan bara hjälpas genom hotmail och msn.

- God morgon min sköna -

Gårdagens outfit :

Hej på er allihoppa!
Älskar nya nagelaket jag målat på mina naglar, visst är det fint?
Kom precis hem från donken, har varit och ätit där med min kära mamma. Igår tillbringade jag kvällen med Dennis,Ellan och Alex Dahlin. Vi gjorde inte speciellt mycket, vi satt mest hemma hos Dennis och väntade på att lilla Alice skulle komma dit. Men icke sa nicke, hennes batterier dog på mobilen och hon missade tåget från stan. Så det blev lite sent, så då taggade hon hem till sig istället. Ikväll ska jag vara med Emelie Bästavän, vi funderar på att ha myskväll med film och lite små gottigott. Det kan ju hända att det blir andra planer, men vi har inte setts på länge så vi vill helst träffas och prata, och bara vara vi två först och främst. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan skriva vad jag önskar mig i födelsedags present. Fyller ju år den 7 Juli som sagt!



Jennifer vill ha i födelsedags present :
- En kamera, med tanke på att jag förstörde min för några månader sedan
- Pengar
- Bärbar data
- Locktång
- Nya Cheapmonday skor
- Ljusa Acne Jeansen
& Allt från kläder,skor till smycken