Jennifer Today


Haha, var bara tvungen att lägga in lite skoj bilder på samma gång.

Dagens Shopping


1. Örhängen från Glitter (fick lov att köpa nya eftersom jag hade tappat bort mina gamla)
2. En vit&svart t-shirt från Gina Tricot
+ Ett svart skärp från Gina Tricot

Akuten (?)


(Var bara tvungen att lägga in bild på förebilden Doutzen Kroes)
Fy, inatt har jag verkligen knappt sovit någonting
. Kom hem från akuten runt halv 12 på natten. Och just nu mår jag verkligen inge vidare. Men mår nog bättre snart, har tagit en värktablett & min medicin. Min pappa tyckte jätte synd om mig, så han tog med mig på en liten shoppingrunda idag. Det var faktist rätt kul. Brukar nästan aldrig gå med honom på shoppingturer. Haha, brukar ni gå med er far? Mysigt värre var det iaf. Nu tänkte jag lägga in det jag köpte . Chao!

Fina Ljusrosa Läppar

 +  +  =

Frukost time!


Sitter nu framför tv:n med en macka, en mysig filt & ett glas vanilj yoghurt Muuums!
Idag blir det väl inte något annat än att vila, eftersom jag fortfarande är sjuk. Men jag börjar faktist känna mig lite bättre & det är ju alltid posetivt. Imorn hade jag tänkt gå till skolan, vill inte missa så mycket. Men bara om jag känner mig bättre. Nu ska jag kolla klart på Top 10 at ten på MTV.

Lika Som Bär


Min vän Matti vs. Björn Gustavsson
Är dom inte väldigt lika?
Själv tycker jag det ser ut som om dom vore syskon. Otroligt lika säger jag bara!

En designers wallpaper


Tapetsera sina väggar med de här coola tapeterna? Ballt säger jag bara.
Nu finns det att göra också på yourwallpaper.se
Ska nog ta ett litet snack med föreldrarna snart , hihi (a)

En Simpel Outfit


En simpel outfit a lá Jennifer.
Ljusbruna Chinos,Snyggt armband,Pärlörhängen,Sjömanströja & Ett glänsande läppglans. Vad tycks om det?

Hemma idag igen!


(Vanessa fotade mig & hon är jätteduktig vill jag bara säga)
Har ni någon gång känt att det känns som att ni aldrig frisknar till ? Så känner jag just nu. Kan knappt röra på mig överhuvudtaget, blir bara sängliggande hela dagarna. Jätte tråkigt verkligen. Men nu till det roliga jag tänkte berätta, Jag har nämligen sökt in till en modellagentur & jag fick svar idag. Dom ville att jag skulle komma på en provtagning den 18 Februari. Ska bli jättekul! Lägger antagligen in bilder efter provtagningen, så håll ett öga på det!
Kollade precis klart på Top Model & nu ska jag ta min medicin som jag blir så himla trött av. Blir väl sleep-time efter det troligtvis. Ni får ha det så bra. Bloggar lite mer senare

Want It!


Sååå himla fint med lackiga leggins.
Det är iaf högst upp på min lista.

Ska bli frisk!

 
Är man sjuk, så är man..

BloggJennifer Is BACK!


Hej, hur har ni haft det?
Själv har man varit hemma hela dagen och vilat. Har också varit hos farbror doktor & tagit lite prover. Men jag vågade inte göra blodprov, jag är jätte rädd för sprutor. Har typ fobi mot dom, någon annan mer än jag som har det? Så nu äter jag pencilin i drygt två veckor. Typiskt.. Imorgon ska jag tillbaka till skolan! Har inte varit där på tredagar. Känns skönt att komma tillbaka lite nu, träffa alla vänner & så. Nu ska jag kolla på tv, vi hörs senare!

Bloggpaus!

Nu tänker jag ta en bloggpaus till februari. Kanske låter lång tid, men det är så mycket med skolan nu.
Kolla i Februari, ledsen läsare att jag inte har ork till bloggen just nu.

Stylat Hår


Såå himla fint hår, undrar över vad jag ska göra med mitt. Vad har ni för tanke att göra med erat hår nu inför våren? Jag tänkte i alla fall spara mitt hår nu och låta det växa ut. Sen får vi se om jag klipper lugg igen. Är inte säker, vad tycker ni?

Vill inte tillbaka!

Hej! Imorn är det skola igen tyvärr, längtar inte direkt. Igår var jag & solade igen 20min. Så har väl blivit lite brunare nu. Efter det var jag med Matti en stund, vi gjorde inte så mycket. Kollade på film (Heartbreakers)
Idag blir det bara en slapp dag, känner mig så trött. Som man alltid gör på en söndag, vem gör inte det liksom? Men nu ska jag duscha. Skriver mer senare

Keep Holding On


Goddag! Kom precis hem, har varit i skolan. Första dagen nu efter 2 veckors jullov. Efter skolan drog jag & solade 20 min, jätte skönt verkligen. Ikväll ska jag plugga lite, vad har ni för er ikväll då? Nu tänkte jag sätta mig & äta middag. Skriver lite senare

Jennifer Is Back


Hej!
Har inte orkat blogga så mycket de senaste dagarna pågrund av hög feber & förkyldning. Måste också tyvärr berätta en tråkig grej, min mobil vart stulen på en fest här om dagen. Tycker att det är så tråkigt med såna folk som tar andras saker. Blir så sur på såna människor. Men nog pratat om det. Idag har jag bara tagit det lugnt & legat och pressat The Hills. Är så himla insatt i det nu. Visst är det bra?

Sjukling!

Hej! Jag skulle bara berätta att Jennifer mår inte så jätte bra & har inte kunnat skriva blogg igår eller idag för att hon har legat i sängen & varit sjuk. Men hon kommer uppdatera sin blogg imorn igen, så glöm inte det!
/ Jennifer's Syster Denisé