Now: town!

Nu ska jag alldeles strax börja röra mig in emot stan, ska dit tillsammans med Marcelo. Har precis fixat mig klart och tänkte lägga upp lite snabba bilder på hur jag ungefär ser ut idag.. Min syster har tyvärr inte kommit hem med kameran så därför blir det inga bättre bilder för tillfället! Men det kommer, så håll ut..







Tänka sig..

Att jag är uppe såhär tidigt? Har legat vaken ett bra tag nu.. Men god morgon på er i alla fall! Tänkte alldeles strax få i mig lite frukost, sen ta en runda på spåret och försöka få liv i Daniella idag igen.. Vill nämligen åka in till stan idag och kolla lite eftersom vi inte gjorde det igår.

Vet ni vad jag kom att tänka på? Jag har inte haft frågestund på jätte länge, så sätt igång nu kära läsare. Fråga exakt vad ni vill! Svaren kommer antagligen ikväll eller imorgon.

Ciao! ♥


Min morgon har verkligen startat såhär trisst och grå, men nu ska jag ta tag i det!

Film och mys dags!


21.00 på kanal9!
Nu blir det mys framför tvn..

Precis kommit in igen.

Hej!
Kom hem för ett tag sen, var ju som sagt och fixade naglarna tillsammans med Daniella. Fina blev dom! Tyvärr så har min syster kameran, så lägger in bilder på naglarna imorgon. Ni bara måste få se hur dom blev.

När jag kom hem hade min söta mamma fixat ost & skinksallad till mig. Mums så gott de var! Det har blivit min nya speicalité. Kan klara mig på det i flera dagar känns de som.. Efter middagen drog jag ut på en lång och skön promenad i skogen tillsammans med Marcelo, den kanske inte var så himla socialt trevlig som planerat. Menmen.. Nu ska jag alldeles strax lägga mig och kolla på film i min systers rum. Uppdaterar mer imorgon!

Puss och god natt på er ♥



Vad tyckte ni om designen föresten?

Nu drar jag och fixar naglarna!

Lägger in bild på hur dom blev när jag kommer hem, kom precis ut ur duschen och Daniella stressar mig som bara den. Det där mongot som klev upp ur sängen för drygt en timme sen! Så det förklarar varför mitt hår är fortfarande blött på bilderna där nedan. Men nu måste jag verkligen kila!

Puss på er ♥


Som ni ser, inget smink!

Skönt väder ute.

Kom precis in ifrån promenaden, sprang lite också.. Duktig jag är! Gud så underbart det är att vara ute och gå i skogen när det är sådant skönt väder. Det är inte för varmt och det är inte för kallt, utan det är lite mitt emellan. Blåser lagom, men inte för kalla vindar. Tummen upp för det! Nu ska jag alldeles strax diska lite åt mamma och sedan stor städa mitt rum. Det kan nämligen verkligen behövas.

Efter det ska jag börja göra mig i ordning, försöka få liv i Daniella och sedan åka och fixa naglarna. Får se vad vi hittar på efter det, kanske tar en tur till stan och kolla på vad som behövs handlas inför nästa lön. Den kommer ju snart så + studiebidraget. YES! Nu ska jag börja städa.

Adios amigos ♥


Väldigt gammal bild på mig, The Studio 2008!

Ute på promenad!

UT MED ER OCKSÅ!!

God morgon!

Ska alldeles strax ut på spåret och gå en runda. Måste verkligen komma igång nu känner jag, för att må bra och få bättre kondition. Jag har verkligen ur usel kondition! Så varför inte?

Marcelo åkte precis till jobbet. Stackaren som kommer få jobba hela dagen idag! Runt 3 tiden ska jag och Daniella åka och fixa nagelförlängning + fransk manikyr. Hon som vi gör naglarna hos har fått in en bättre kvalité och finare tippar. Dom förra tipparna var väl lite si sådär! Men dom funkade ett tag.. Vi får väl se om de nya är bättre. Slänger in ett kort på hur naglarna blev när jag kommer hem. Annars får ni ha en jätte bra dag!

Puss på er ♥


Denisé
är alltid lika glad över spriten!

Med detta inlägg avslutar jag med en bild!


Love you honey!

Tom's Inflyttningsfest

Vi var där i fredags och gud så kul vi hade! Min kusin Caroline hade självklart med sig sin system kamera så ni förstår nog att det blev masssssor med bilder. Jag kan slänga in ett par bilder nu innan jag hoppar i säng, slänger upp resten imorgon annars.

Godnatt & Puss på er! ♥


Min söta kusin Caroline.


Galningarna, min syster Denisé Caroline Jesse och Marcelo.


Mina gullungar!


Festfolk!


Ojoj!


Jag och Marcelo, lagom dragna..


Världens gulligaste par!


Jag och min syster, är vi lika?

Hej.. Igen!

Tänkte uppdatera lite smått igen, sitter just nu och väntar på Marcelo som är påväg hem till mig. Vi ska ha film & myskväll tonight, ta en skön promenad och bara ta det lugnt. För imorgon ska vi upp tidigt, åka gokart och sedan dra in till stan för att hitta på något mer galet. Vi måste ju tillbringa våra sista dagar tillsammans nu genom att uppleva massa roliga saker tillsammans vi inte redan gått igenom. Så nu står gokart på tur!


- Biokväll, från skräck (Instängd, båda var livrädda) till action (Inception, grym film!!)
- Bowlat, tillsammans med min syster och Jesse
- Varit på Jesse's brors inflyttningsfest
- Träffat varandras släktingar (inte alla!!)
- Varit på familje + släktmiddagar tillsammans
- Haft hemma myskvällar!
- Varit ensamma hemma i ungefär en vecka, då förstår ni nog att vi hyrde film och beställde hem mat osv? Haha..
- Varit i stan och handlat upp hela min förra lön (ojdå!!) och sedan blev det en mysig middag på en kina resturang.
- Haft massor med sköna kvällar hemma hos min pappa på södermalm och bubblat, bastat.
- Han fick sitta med mig, min mamma och Micke på akuten i ungefär 3-4 timmar sist jag var sjuk.. (Körtel feber visade det sig att det var)
- Haft roliga kvällar tillsammans med mina älskade vänner Daniella och Cristian.
- Sköna promenader i skogen (harbrospåret många gånger), sena kvällar.
- Pressat solarium tillsammans i vintras (?) Haha..
- Jag har varit med honom och hjälpt honom på jobbet, städade lite.. haha!
- Han har städat så mycket, att han har fått mig att börja gilla att städa.. Då är det något som är fel. Eller vad säger ni?



Förlåt! Men uppdaterar mer imorgon, vi kom precis in ifrån promenaden och ska nu lägga oss och kolla på film. Men ni får ha en jätte bra kväll. Så ses vi mer imorgon! PUSS

Vad tycker ni om detta?


Tänkte byta ut designen till detta!

Börjar nämligen tröttna på nuvarande design och känner att jag behöver fräscha upp bloggen lite för att kanske tycka om ennu mer att blogga. Det är ju det ni väntar på! Så kom igen nu, ska jag byta design eller ha nuvarande?

Puss på er ♥

Födelsedags firande!

Grattis i förskott Jesse!
Han fyller 20 den här månaden och då vet ni vad som gäller för denna grabb, SYSTEMET! Vi hade en liten mysig middag i fredags och en överraskning. Gissa vad han fick utav min syster Denisé?

Jo, han fick helg kurser för att lära sig dyka, sen ska vi allihoppa åka till thailand förmodligen och dyka. Inte jag och mamma då haha, men vi kan nog ligga i solen och kolla på. Men visst var det en udda och väldigt rolig present? Inte direkt något man brukar få utav sin flickvän. Gulligt tyckte jag att de var i alla fall, eller vad tycker ni?

Bilder ifrån middagen:


Marcelo och jag, jag ville inte fastna på denna bild..


Denisé hade gömt "lappen" presenten bakom gardinen


Sen hittade han den! Och glad var han..

Dusch nu!

Hoppar in i duschen nu, hörs snart!

Puss på er ♥



Juste! Tar med mig kameran ikväll. Ska på bio tillsammans med Marcelo!

Vart tog sommaren vägen?


Bild ifrån Emelie's landställe, vill tillbaka!

Tillbaka, lite smått..

Hej!
Uppdaterar nu för att jag känner mig så jäkla rastlös.. Har nämligen inte kunnat blogga på flera dagar nu eftersom att jag legat i körtel feber. I söndags drog vi till och med in till akuten med mig för att jag knappt kunde andas och låg i 39graders feber. Men nu har febern äntligen försvunnit! Men halsen är fortfarande stor som en balong.

Ja ni förstår nog att under dessa dagar har jag legat och kollat på film, träffat Marcelo och bara tagit det lugnt som jag blev tillsagd att göra. Men i lördags var jag faktiskt och bowlade tillsammans med min Syster hennes pojkvän Jesse och Marcelo. Jag vann faktiskt första omgången, andra gången vann Jesse! Riktigt kul hade vi, länge sedan man bowlade. Kan inte minnas sist jag gjorde det..

Nu ska jag alldeles strax ställa mig i duschen, sedan städa rummet och diska (vilket jag lovat mamma att göra eftersom jag är så jäklaaaaa rastlös). Efter det ska jag träffa Daniella en snabbis på en liten promenad, sedan hem och göra mig i ordning. Ikväll blir det bio, YEAH! ♥