SWEETMONEY.


Snygg t-shirt 99:-

Vita tygskor 129:-

*Blingbling* Vit klocka 298:-

Puder (eftersom jag inte använder foundation längre) 79.50:-

Brun höstkofta 199:-

Svarta uggs 299:-

HEYREADERS.

Jag har haft en hel späckade helg. Inte haft tillgång till något bloggandes! Tyvärr.. Men nu är jag igång igen. I fredags drog jag och Daniella som sagt in till stan fikade och shoppade. Efter det drog vi hem,fixade oss efter en lång dag på stan och sedan drog vi hem till Marcus. Vi var där ett par stycken och hade mycket trevligt tills det blev kaos. Jag och Daniella tänkte dra hem efter att Ellan drog, men en sak stoppade oss. Eller i alla fall mig.. Kaos den fredagen säger jag bara, önskar att det inte hade hänt. Igår vaknade jag och Daniella upp hos Marcus, mycket trötta men ville endå göra något av dagen. Vi drog in till stan i det mysiga och soliga vädret. Vi köpte en varsin chai-latte på expresso house sedan drog vi till h&m, jag behövde köpa nya tygskor. Det blev ett par vita! Efter det drog vi och käkade på kina resturang, det blev en buffé. Jag och min kusin Emelie brukade alltid gå dit, vi har vårat "egna" bord där. Där vi alltid sitter! Där satt jag och Daniella. Saknar Emelie så mycket, kom tillbaka! Efter det slog Alessandro en pling om att det var fest. Jag och Daniella rusade hem, fixade oss och tog sedan tåget. Riktigt kul hade vi igår! Tack alla älskade människor som gjort min helg lyckad.



Juste! Glömde säga att jag ska nu lägga upp helgens inköp.
Puss på er..

IMBACK.

Har pluggat nu som en dåre! Är ni också så att när det inte går bra för er, att ni tex. fastnar på ett och samma tal hela tiden ger ni upp och blir jättesura. Jag är sån i alla fall! Har dåligt tålamod och är påsätt och vis dålig förlorare. När jag pluggade klart gick jag,Marcus och Daniella ut på en liten promenad. Men nu är vi hemma! I alla fall jag och Marcus. Nu ska jag alldeles strax plugga lite till. Ska höja mig ett steg till i matten. Känner mig like a good girl idag! Visst är jag? Är trött och ganska dryg av mig just nu, för er som kanske märkt det. Men inget illa menat.

Slänger in ett natti natti inlägg efter jag pluggat. Puss på er.

Lite hjälp kanske?

PLUGGPLUGG.


Har precis ätit lite middag med min mami, det blev kycklingsallad. Mums! Nu är det åter tillbaka till pluggandes med min söta lilla rosa ipod. Marcus tar över datan nu, han ska spela farmville.. -.- Vi hörs sen bloggen!

BABYISBORN.

Så himla gulligt! Stinalee har äntligen fått sin söta unge. Jag brukade nästan aldrig följa hennes blogg förut, läste den bara lite då och då. Men nu har jag följt den i snart 6månader och verkligen längtat efter att få se hennes lilla bebis. Grattis säger jag bara! Vad tycker ni om detta mina kära läsare?

Bild tagen av : Stinalee

SHOPAHOLIC.

Imorgon bär det av till stan med Daniella. Detta ska jag köpa imorn, plus lite andra saker till helgen. Är fortfarande lite osäker på om jag ska köpa uggsen i svart eller beige. Vad tycker ni kära läsare?

FIKA-TIME.


Har precis fikat och myst lite med Marcus & Daniella.
Riktigt goda blev chokladbollarna! Så himla länge sedan jag bakade. Jag tror det var cirka 1år sedan. Man måste ju börja träna upp skillsen igen. Verkligen "skills" haha. Med tanke på bilderna så är de tagna med min mobil kamera, tycker den är grym bara för att vara en vanlig mobilkamera. I och för sig har den ju bra megapixlar men man ser verkligen skärpan i bilderna. Längtar tills mamma köper min kamera! Så jag kan ta ennu finare bilder och uppdatera bättre. Vilket (en läsare som vart liten besviken på mig) ville att jag skulle göra.


Marcus pratade med Sonny i telefon om vad jag & Daniella bakade för något.
Måste tillägga att Sonny är mörkhyad så att ni förstår mer.
Marcus : Har du smör?
Sonny : Nej, vad ska du ha det till?
Marcus : Tjejerna behöver det, för dom ska baka Neger.. Chokladbollar :)

NOTHINGTODO.


Bakningsdags med Daniella

Hej älskade blogg!
Ska alldeles strax plugga lite. Har precis bakat med Daniella. Gissa vad det blir för något mumsigt? Idag har jag inte gjort något speciellt förutom pluggat och städat mitt rum. Igår kväll var det träning som gällde, sedan drog jag hem till Marcus och sov där. Under natten blev jag sjuk eftersom vi sov med öppet fönster (typiskt..) men sånt händer! Jag ska i vilket fall som helst till skolan imorn, medans Marcus är hemma (han är ledig varje fredag).. Skönt för honom! Ikväll blir det ennu mer pluggandes för mig med Matte & No. Jag slänger in ett inlägg alldeles strax när det är fika time.

Puss på er..

IAMBACK.

Hello girls and boys!
Nu är jag äntligen tillbaka efter min lilla bloggpaus/bloggtorka. Jag har verkligen pluggat ihjäl mig den senaste veckan, varit trött och har haft träning. Har därför inte haft så mycket tillgång till datan! Men nu är jag tillbaka. På fredag ska jag in till stan äntligen och shoppa lite granna. Ska köpa ett par uggs, några nya koftor och en klocka har jag bestämt mig för! Behöver också köpa ett nytt halsband med tanke på att jag tog sönder två par när jag kom hem från gamleby.. :( Jag ska alldeles strax äta lite middag, sedan bär det av till träningen kl20.00. Vi hörs när jag kommer hem!

Lite av den senaste veckan :
- Har pluggat ihjäl mig
- Träningar
- Solat solarium
- Tjatat på mamma om en ny kamera (eftersom min är sönder..)
- Börjat fatta mer av mitt nya photoshop
- Pratat om en fotografering med Veronica Orrholm Zentio

NYDESIGN.


Ska jag ha min nya eller den gamla?
Enligt mig tycker jag den nya designen är mycket finare eftersom jag tröttnat på den andra och vill in med lite nytt. Dålig uppdatering! Jag vet, ni börjar säkert tröttna på att höra det. Men jag ska försöka skärpa mig. Upp till er kära läsare om vilken design jag ska ha nu. Vill höra era tips också!

HÖRAVMIGSEN.

Nu ska jag alldeles strax kila iväg till träningen.
Bloggar mer när jag kommer hem!


Åh juste! Då blir det dagens outfit också.

MYSDAGS.


Hej bloggen!
Sitter just nu hemma hos Daniella, Marcus kom precis. Har precis tagit det lite lugnt med Cosmopolitan och en god kexchoklad. Alltid skönt med en liten mys-stund för sig själv, då man glömmer alla problem. Ikväll är det boxning, ska verkligen inte ge allt på träningen eftersom jag är ganska förkyld. Ska alldeles strax fixa mig lite, Daniella ska ta dagens outfit på mig och sedan blir det ennu mer bloggandes. Kul va? Ja men det är ju en självklarhet. Jag är på värsta glada humöret idag!

ANSWERS.



Anonym : hejsan , jag undrar vad du använder för stilmall ?
skulle gärna vilja veta :)

Svar : Jag har ändrat väldigt mycket med designen själv. Men grunden till hela designen är stilmallen : Fashion någonting.. Sen har jag själv gjort en egen header och bakgrund vilket du säkert förstår.

INTENUIGEN.



Åhh.. Jag kan bara inte sluta hosta!
Det är så typiskt att bli förkyld nu.. Alla är ju det i dagens läge. Jag ska förmodligen stanna hemma imorn och plugga, försöka friskna till lite. Med tanke på att vi har skoljogg på fredag och den måste jag springa! Måste hinna bli frisk innan dess. Det är ju inte bra för kroppen att träna när man är sjuk.. Jag har verkligen allt.. Ont i halsen, hosta, ont i huvudet, trött, ont i magen och det stora problemet är : rethostan!

Förlåt!!..
Jag vet.. Jag skulle lagt upp dagens outfit idag som jag lovade. Men det kommer, det kommer. Idag kunde/hann jag inte med det, pågrund av att jag hade varken ork eller tid till det. Men kan nog försöka slänga in någon typ av dagens imorn. Blir ju inte direkt något superfint eftersom jag är förkyld.. Menmen!

FETTISHMAT.

 

Nu har jag äntligen fixat mig klart. Såg så himla sliten ut efter skolan!
Nu alldeles strax ska jag käka på donken med mamma och Daniella. Vi ska fetta oss lite! Efter det ska jag och Daniella ta oss en tur till centrum, vänta på Marcus och åka och sola. Bloggar mer när jag kommer hem, även dagens outfit kommer att komma upp här på bloggen. Puss på er..

NOEXCUSES.

Hej älskvärda bloggen!
Sitter just nu hemma med Marcus och väntar på att Daniella ska komma hit. Idag har jag varit i skolan och hemma hos min kusin Madeleine och firat henne. Trevligt att träffa släkten igen! Inte hela då men.. Det var så länge sen, har det ganska fullt upp nu på sistone. Nu är Marcus påväg ut till min balkong, vilket innebär att Daniella has arrived. Något roligt jag har att berätta om dagen? Hm.. Jo jag håller på och höjer mig till mvg i musik. Börjat i mvg-gruppen nu med Mimmi. Hoppas på bra resultat! Nu kom Daniella in i lägenheten och NEJ, hon får inte spela farmville på facebook. Är det någon annan mer än jag som bara hatar farmville? Skulle kunna ringa och stämma det där himla internet spelet. Tänk på de yngre som går i skolan och måste upp tidigt. Så måste de sitta uppe två timmar extra för att inte deras växter ska "ruttna" det tycker jag är sjukt! Tröttnar ut barnen..

RESULTAT.


KLIPPERMARCUS.


Klippte precis Marcus lite grann inne i mitt badrum.

SHOWERTOWER.


Älskar känslan av ny rakade ben!
Kom precis ut ur duschen och har ätit lite lunch med min kära mor. Det blev en mumsig thai-wok som mamma lagade alldeles själv. Nu är det alldeles strax dags för att föna håret,platta håret,sminka mig och möta Marcus. Skriver mer senare. Puss på er..

Ett tips jag fick höra av en god vän:
När ni rakat benen lugnt och ordentligt (se till att inte göra det förhastat för då kan ni tyvärr råka få sår som inte är speciellt snyggt) torka av benen noggrant och sedan smörj in dom med bodylotion och olja! Låt dom sedan torka innan ni drar på er era kläder. Benen blir silkeslena som aldrig förut!

RIGHTNOW.

Sitter just nu & väntar på att Marcus ska komma till mig ifrån skolan. Han skulle hem först och hämta mitt löshår jag glömde hos honom igår, så det kommer väl ta lite tid än vad jag tänkt mig och planerat. Ikväll är det boxnings-träning som gäller. Har saknat det! Har inte kunnat gå på det de senaste två gångerna pågrund av att vi varit i gamleby. Men nu är jag tillbaka på hälsans fötter igen!


- Ställa mig i duschen innan Marcus kommer
- Vi ska titta på Konungens återkomst
- Möta Daniella i centrum
- Åka hem till Emelie och hämta min kofta
- Boxningsträning 20.00-21.45
- Åka & sola i Tullinge
- Hem, duscha & sova

GENOMTIDERNA.

Jag känner att jag tänker dela med mig till er av lite foton på mig genom tiderna. Låter inte det som en toppen idé? Enjoy it readers!

Mars 2007

Maj 2007

Juli 2007

Tog navelpiercing, Agusti 2007

Innan jag klippte lugg, Agusti 2008

Sen kom luggen, Agusti 2008

Vanessa fotade mig, Februari 2009

På mitt landställe med Emelie, Juli 2009

Sommar outfit, Juli 2009

Emelie fotade mig, September 2009

För några veckor sedan

SHOULDI.

Svart är snyggt till allt, vare sig till vardag eller festklädd.
De här fashion svarta kläderna kommer från H&M om ni inte redan visste om det eller sett det i butiken. Oj vad det ska handlas säger jag bara!

HOLDON.


HJÄLPMIG!


Hjälp mig kära läsare att uppdatera bättre & roligare.

Jag behöver eran hjälp. Jag har nämligen hamnat på bloggtorka igen. Och ni måste komma med ideér som ni tycker jag ska skriva mer om och kanske till och med skriva något om mig själv som jag aldrig skrivit förut? Jag ska verkligen satsa gärnet på bloggandes nu. Därför behöver jag just din hjälp!
Den jag tycker ger mest tips och berättar varför just du läser min blogg.
Får en länkning här i bloggen!

GLÖMDEDU?


Haha klamydia måndagen på våran dag Marcus.


Juste! Lilla Mikael fyller år idag också. Glöm inte att gratta honom!

BREAKFAST.


Åt precis en mysig frukost med min mamma. Är väldigt trött och sliten idag, har nämligen blivit genom förkyld.. Idag har jag och Marcus som sagt varit tillsammans en månad. Vi ska antagligen träffas efter han har slutat skolan, själv är man ledig idag (skönt). Jag har verkligen bestämt mig nu för att komma in på frisörs linjen, det är mitt mål! Vem skulle inte vilja styla sitt eget hår? Så det är bara för mig att verkligen satsa nu i skolan, jag har inte dåliga betyg. Men jag måste höja mig lite i vissa delar.

Min juicy-smoothie:

- 2dl Hallon,Björnbär och blåbär
- 1 & 1/2 msk honung
- 2 dl yoghurt

ONEMONTH.


1 Månad idag älskling.
Fast känns som fler!

BERIGHTBACK.

Ska nu ut och möta Daniella.
Vi ska sitta och prata en liten stund, känner mig så rastlös och det är så himla underbart att bara få prata av sig ibland. Vi ska även byta en del kläder vi lånat av varandra på samma gång!
puss på er

WHATINEED.

Nu är det höst och det innebär ny shoppingtur.
Måste rensa garderoben extremt och fylla upp den igen med nya och fina höstkläder. Jag vet att uggsen användes förra året men dom är så himla mysiga och otroligt snygga. Jag kommer förmodligen köpa ett par nya nu till höst! Det passar till allt enligt mig och därför måste jag ha det. Den 25de blir det en shoppingtur på stan med Daniella bestämde vi idag. Och det blir säkert lite innan dess också. GREAT!

VIDEOBLOGGAR'N


Visst är min lilla vän Micke söt?
Han kanske vill starta en egen blogg, vem vet..

KEEPGOING.


Hur lång tid ska det ta för ett videoklipp att laddas upp på youtube egentligen?.. Det har tagit runt en kvart nu och det tycker jag är väldigt överdrivet. Vill ju få upp videoklippet här på bloggen. Vänta lite till kära läsare!

HÄRSKARINGEN.

Jag och Marcus har börjat om igen med Sagan om ringen, den filmen har en sådan bra handling. Jag har sett alla tre förut men det går inte att få nog av de här tre filmerna. Än så länge har vi hunnit tittat på första och andra filmen. Imorgon får det bli konungens återkomst. Vad tycker ni om de här filmerna?

MAJKISINTHEHOUSE

shululu, jag heter micke och om jennifer tar upp nån video på mig just nu när jsg "bloggar" så ligger hon illa till ! herrå, puss på rumpan

VIDEOBLOGG?


Nu har jag skaffat ett konto för videobloggare.
Ska jag börja med det? Är fortfarande lite osäker..

NYAHONEY.


JAG MÅSTE HA!
Must call daddy.

LADIES&GENTLEMEN.


Hej älsklingar!
Sitter just nu hemma hos Daniella med Micke och Marcus. Alla är väldigt sega idag, speciellt jag. Mobba inte mjukisbyxorna jag har på mig just nu, min rosa mjukisdress ligger nämligen i tvätten nu efter gamleby.. Jag försöker få tag på min kära far. Har blivit kär i denna mini-blogg data jag använder just nu. Fast jag vill ha min i rosa eller silver har jag bestämt mig för. Igår kväll var vi som sagt hemma hos Marcus hela kvällen och hade det riktigt mysigt. Vi gick inte och la oss sent alls, satt uppe en stund och kollade på film (oceans twealve) fast jag somnade ganska tidigt under filmen så jag och marcus kollade vidare på den idag när vi vaknade upp. Idag blir en enkel mysdag för mig, eftersom jag är vädligt trött.. Uppdaterar mer sedan..

SVARPÅTAL.

DESIGNS.

Detta sydde jag där borta.
En leopard singoalla blus med resårband. Riktigt fint på också!
Och en svart tubkjol som sagt. Användning till det mesta!

NOCHEDESEXO.

Nu är jag tillbaka på blogg fötterna igen.
Marcelo och Marcus ville att jag skulle börja igen, även fast jag varken har lust eller ork till det. Men ska försöka ändra på det! Just nu sitter jag här vid datan med Marcus, vi gör inget speciellt. Funderar och smsar runt vad som händer ikväll. Igår kväll var vi hemma hos Madeliene en stund, kollade på Män som hatar kvinnor. Grym film förutom när Alex Hågestam kom och förstörde. Han berättade vem som var mördaren och så vidare.. Jag har haft en riktigt skön vecka i gamle by med trevligt folk och sköna sovmorgonar. Jag sydde en jättefin tröja/singoalla blus och en svart tubkjol. Riktigt fina blev dom faktist! Nu ska jag snart ställa mig i duschen, fixa mig och sedan dra ut lite senare. Slänger nog in ett inlägg då. Puss på er..

TODAYSGONNABE

Hello darlings.
Sitter just nu här vid datan igen medans Marcelo spelar spel på mitt playstation 3.. Haha! Fast nu har han faktist tröttnat, han förlorade tyvärr.. Idag har jag varit och solat i tullinge med Marcelo, han hämtade upp mig på moppen imorse. Igår kväll var vi ett par stycken hemma hos Madeliene. Det blev riktigt kul, men lite senare blev det tråkigare för min del. Ikväll ska jag packa, eftersom vi åker till gamleby imorgon. Kommer inte kunna blogga förens på fredag :( Det kan hända att jag slänger in några inlägg då och då bara för att hålla er uppdaterade.
Pusspåer.

PLAYSTATION.

DRESSCODE.

Tyvärr blev bilden väldigt suddig.. Måste kolla vad som har hänt med mobilen!

MYHAIR.

Körde på tipset från Amirs blogg att man ska tuppera där man ska sätta klippsen i håret. Resultatet blev perfekt! De sitter bättre och blir mycket finare. Tack Gaybloggen!

RIGHTNOW.


Sitter just nu inne i köket. Mamma håller på och hjälper mig att sy fast klippsen på löshåret. Det blev för jobbigt för mig, jag har ett tålamod som fort tar slut. Och när saker och ting inte funkar får jag som ett stort utbrott. Menmen, lägger alldeles strax in bild när jag har på mig löshåret så att ni får se och alldeles strax dagens/kvällens outfit.

MAKEMEFEELGOOD.


God morgon bloggen!
Kom precis ut ur duschen och ska alldeles strax platta håret. Daniella ska bara komma hit med sin plattång eftersom jag har glömt min hemma hos Marcus. Igår var jag Daniella och Marcelo inne i stan och köpte nytt löshår till mig och en ny tungpiercing till Daniella. Jag stod inne på Taj Mahal rätt länge, var så himla osäker. Jag ville ju inte ha löshår som var så blont som en viss fjortis (bloggare). Men min hårfärg på löshåret hittades och då blev jag jätteglad. Efter det träffade vi Marcus och Micke ett tag. Vi drog hem till mig en stund, sedan drog vi ut igen. Inget speciellt hände. Men ikväll då ska vi ha kul alla kära vänner. För på måndag åker ju alla 9or i min skola till Gamleby i 5dagar.. suck.. Lägger alldeles strax in en bild på löshåret.

GÅRDAGENSOUTFIT.

Gårdagens mys outfit (skulle åka o sola)
Oh no money, must call daddy. Stämmer in på mig right?

HJÄLPMIG.

Är det någon som vet hur man gör med mobil blogg?
Jag satt precis och försökte, gjorde som man skulle. Har inställt på mms på inställningarna och har pengar på mobilen. Vad ska jag nu göra?

Kontakt : [email protected]
Eller lämna en kommentar.

COOLISHONE.

I förrigår när jag och Emelie var på en shoppingrunda inne på söder, så fick vi helt plötsligt syn på han från Room Service. Fick tyvärr ingen bra bild, han gick alldeles för fort med sin tjej vid sidan om. Och vågade inte direkt hojta till och fråga om man fick ta bild med honom. Så känd är han ju faktist inte? Men kul var det. Inte varje dag man ser någon *poppis* i ringen centrum.

Här har ni honom Johnnie :

LITEBÄTTREHUMÖR.


Everybode loves expresso house, eller har jag fel?
(bild) : Jag och Emelie väntar på tunnelbanan från rådmansgatan.
Jag vet! Jag har inte uppdaterat (igen) men det har hänt lite tråkiga saker på sista tiden och har därför inte haft lust att göra något alls. Självklart har jag varit inne på facebook och kontaktat vänner osv. Men ni nära&kära vet ju vad allt handlar om. Men idag är jag på mycketmycket bättre humör som tur är. Igår var jag på första thai-boxningsträningen med Daniella, skit kul var det men med en extrem träningsvärk idag. Det kommer säkert komma lite bilder från thai boxningen, så ni får chansen att se lite mer. Före träningen var vi och solade, inte så länge då men skönt att bli lite avkopplad innan träning. Efter träningen mötte Marcus mig i centrum, vi gick hem till honom och kollade på skräckfilm. Så läskig var den inte som han sa att den skulle vara, menmen. Just nu sitter jag hemma hos mig, har precis ätit lite. Ska alldeles strax dra och sola. Jag är beroende! För er som vet, hur skaffar man mobil blogg till mobilen, så jag kan uppdatera lite bättre?

.......

Ingenting kan någonsin bli som förut..
Jag älskar dig så mycket, du mådde inge bra redan innan.. och det visste jag om! Du berättade idag att du fortfarande åt anti deprissions tabletter och bara det tog mig i hjärtat. Allt som hänt idag, är bara som ett svart moln över mig.. Jag kan inte tänka klart, mina tankar dödar mig. Fan jag önskar att du var här Emelie!
Kom tillbaka bästavän..