Hejsan , 26/7-27/7 .

hejhej, igår (torsdag) var jag med ett par kompisar, vi hade lite skojj, och idag så har jag varit med Lina, vi hade typ inget att göra. Vi satt nog mest vid datan & lyssnade på musik & snackade. Imorgon så vet jag inte vad jag ska hitta på, men nått blire alltid. På söndag 29/7 åker Lina till gotland i en vecka & sen när hon kommer hem så ska hon åka till landet direkt. SNACKA OM ATT JAG KOMMER ATT SAKNA HENNE <3.
Nu ska jag snart gå & lägga mej , har precis kollat på film (Linas kvällsbok) den var ganska bra faktist.
men nu är klockan 22:49 & jag är trött & ska upp tidigt imorgon. hehe, ;)

men ajja, vi hörs. puss / Jennifer

Hej 25/7-07 , !

hallow, idag ska jag ner till tumba med lina & kolla lite i affärer & kanske köpa nått maby . hehe.
annars ska jag nog bara ta det lugnt, just nu är klockan 10:34 & jag ska vara nere i tumba 11:10. så det är ingen brådska. Lina tror att hon ska köpa skor, men det ska inte jag för att jag har redan ett par nya som mamma köpte i grekland.

ajja , men nu måste jag nog börja gå , jag nås alltid på mobilen ;) <3

vi ses & hörs / Jennifer

23/7-24/7-07 ;)

hej på er alla . :)
igår var jag med carolina och vi var på kvällen. vi skulle sova hemma hos mej , vi spelade t-p :), Hahha hon vann då :P.
sen så skulle vi sova, men det gick inte, carro var pigg & snackade hela tiden, medans jag hade ont i huvet. haha. men sen gick det över som tur var. Idag (tisdag) vaknade vi halv 12 & gick upp och åt frukost. Sen gjorde vi oss iordning & gick till henne . Hemma hos henne satt vi vid datorn & sen kollade vi på film (beck) . haha den var faktist bra. :) sen skulle hon äta & jag med så jag gick hem. & sen har vi chattat lite på msn & så.
Just nu sitter jag & skriver här & pratar i telefon med lina :), vi ska shoppa imorrn . haha det kommer att bli as kul.

vi ses & hörs pusspuss / Jennifer

Hej, en dag på sommarlovet 22/7-07

hejsan hoppsan ! , :)
Idag har jag varit med Carolina & vi ska troligen vara imorrn också :),
Idag har vi sjungt sing star haha,tagit kort & jag har sminkat carolina , det blev faktist as fint. heh.
Imorrn vet jag inte vad vi kommer att hitta på , men nått kul kommer det alltid bli .

men ajja, nu orkar jag inte skriva mer :P
Se you / Jennifer

21 juli

hejsan, idag har jag haft tråkigt igen , Men Carolina kommer hem idag :) JIPPI ! <3
vi ska vara imorn (söndag) & sova över hos varandra trogligen :), .
och ha tjej-kväll eller nått . men nu ska jag faktist duscha. Jag ska till min moster senare & grilla för att dom ska typ ha någon liten fest , haha .

miss you all / jennifer

19 juli

Hej !
Idag har jag haft as tråkigt. asså det finns nog ingen dag som är tråkigare en den här.
Carolina har åkt till leksan & lina är på torö .
Min kusin emelie är med en kompis.
Vad fan ska man hitta på :P,  men ajja , jag får väll hitta på nått då.

vi ses & hörs , puss / jennifer

~ Torö ~

Hejsan , det var ett tag sen jag skrev , men jag har varit borta i en vecka på min bästis land, vi hade as kul där.
Första dagen vi kom dit (måndag) så gick vi till lilla badet & tog as fina kort. Sen skulle lina visa mej utsikten , åh herregud vad fint det var där asså. Sen skulle vi äta middag. nästa dag på tisdagen så gjorde vi typ samma sak , fast vi solade också !! , det var as fint väder på torö , Torö ligger lite utanför nynäshamn. På onsdagden åkte vi in till nynäshamn och gick runt i "staden" och kollade. Det är inget imot stockholm asså hahaha , xD men det var lite roligt där.. sen på vägen hem så satt vi i bilen & helt plötsligt så kom "satelit" låten upp på radion , och alla bara satt och sjöng på den , haha . Senare samma dag så beslöt vi oss att tälta, vi sov en stund men sen vaknade vi av att det ös regnade så då kunde inte vi sova, så vi gick in och la oss. Sen på torsdagen så hade vi inget att göra, vi solade nog mest & läste tidningar. Sen på fredagen så solade vi utan solkräm på bryggan så då brände vi oss på ryggen & i ansiktet as mkt, det var ju som sagt fredagen den 13. Så det var dagens otur då. fast jag & lina har blivit as bruna. tycker jag iaf  , haha xD. men jag ska bara säga att veckan på torö med lina har varit helt jävla underbar. glömmer den aldrig.
men nu ska jag gå , jag snackar faktist i telefon just nu , så det är lite svårt att skriva allt då .

pussar / jennfs

söndag 8/7

halloj !
idag vaknade jag vid tio tiden, men sen låg jag kvar i sängen och degade lite , sen pratade jag i telefon , haha tack allesammans som ringde,smsade och skrev grattis till mej , jag fick jätte mkt sms & gb:n. Skit gulligt asså.
Puss på er alla , igår hade vi fika här hemma,jag fick presenter & så var jag med kompisar, ! Min födelsedag igår ägde allt. det var den bästa födelsedagen i hela mitt liv tror jag , för att jag har så jätte många gulliga vänner.
idag ska jag vara med kompisar igen tror jag , ;) Jag måste hinna packa också , för att imorrn ska jag till min bästis land (torö) , vi ska vara där i en vecka , kommer att sakna as många . Men jag nås alltid på mobilen så , ring,smsa eller skriv ett gb , jag svarar alltid ;) kanske inte på gb:t då , men det gör jag när jag kommer hem .
men nu orkar jag inte skriva mer,  :p

puss&kram / Jennifer

Kom ihåg detta noga ! ;) skrivet 6/7

Jag fyller år imorgon den 7 juli :) <3
ring gärna eller smsa mej och gratta mej , det vore as gulligt.

puss / Jennifer

SUM07

                    image5

Onsdag 4/7

Tjabba, ! ;) <3
Idag har jag värkligen inte gjort något speciellt, jag har varit hemma och degat. AS TRÅKIGT.
Jag gick med mamma till willys och handlade mat. Sen smsade jag lite med Lina , hon skrev att hon skulle till tumba och jag fick inte hänga med. Då blev jag chockad, men sen sa Lina att hon skulle köpa presenter till mej så då förstod jag , Jag undrar vad jag får , haha xD . Man känner sig lite barnslig när man tänker tanken "undra vad jag får" :P , hah man känner som när man var liten. Lina ska ägga mej den 7 Juli (på lördag) när jag fyller år. Jag ska vara med henne , kommer få mkt ägg på mej , haha xD . Jag har sagt att hon inte ska det men hon lyssnar självklart inte för att jag äggade ju henne när hon fyllde år den 8 Juni xD . Det var kul asså.
Det var typ all information jag har nu att medge ;)

Hare bra ! / Jennifer

Tisdag 3/7

Hallow allihoppa ! ;) <3
Idag vaknade jag vid tio tiden och gick upp och åt frukost, jag var inte hungrig alls , jag brukar typ aldrig vara det på morgorna längre. Senare åkte vi till mormor & morfar och fikade , haha mormor hade bakat bullar.
Sen skulle jag möta Lina i tumba centrum kvart i 1 . Vi hade as kul , vi åt & provade kläder , inte bara det , jag köpte en jätte fin tröja , och Lina köpte en likadan, haha xD . Sen kunde hon inte vara så länge till för att hon skulle till skansen haha xD. Jag själv åkte hem och satte mej vid datan och degade haha . Men sen var jag ute på gården också,.. :) Sen träffade jag ett par roliga personer som jag känner asså, så stod jag och pratade med dom en stund , sen gick jag in och då följde jag med och hyrde film. Jaup, det var typ allt, juste ! till filmen åt jag ben&jerrys glass , haha är fan beroende av den xD .

Varma kramar / Jennifer

PS.!

Jag fyller år den 7 Juli så då måste ni ringa eller smsa och gratta mej :)

puss / Jennifer

Söndag 1/7

Heeej alla söta där ute ! ;) <3
Jag har inte skrivit på ett ganska långt tag , har inte haft så mkt tid.. Men jag hoppas att det går bra ändå ;),
Idag har jag nog inte gjort så mkt , mest tagit det lugnt , jag var nämligen sjuk igår så jag var hemma och vilade lite idag , men imorrn ska jag vara med min bästis Lina. Jag vet inte vad vi kommer att hitta på, men nått kul blire nog som alltid. xD
Den senaste veckan hare nog inte hänt så mkt , Jag har varit med kompisar & varit på bio , Jag såg pirates of the carabien 3 , den var faktist jätte bra. Den borde ni se , ;) ett litet film tips haha . Och så har jag kollat på film hemma hos lina xD . Hahah vi såg Hajar som hajar , Hahahahha , vi höll på att garva ihjäl oss.
Och så såg vi I,robot med will smith . han är en bra skådespelare. ;)
Jaup, Nästa vecka ska jag kanske till min bästis land (torö), jag och lina kommer nog mest hänga vid utsikten och checka solnedgången ;) härligt härligt, det kommer nog komma en massa kort också ;)
Men nu orkar jag inte skriva nått mer ,

Puss så länge <3 / Jennifer