NEJUSCHOFY.

Läste precis på blogg.se att det finns en strip-stång för barn!? hur sjukt är inte det.. Till och börja med borde föräldrar absolut inte tillåta det.. Jag skulle aldrig gjort det mot mina barn. Och för det andra borde de absolut inte finnas till för barn.. Och för det tredje, asså vem är det som vill kolla?! Äckliga snuskgubbar som tänder på minderåriga kanske. Men som tur är det ju olagligt för gubbarna att göra det.. Förstår ungarna ens vad den där stången handlar om och vilket rykte de kan få (beroende på hur gamla de är såklart). Har inget mer att säga om det där förutom att jag är så chockad och äcklad samtidigt..

MYPLANS.

Dagens planer :
- Följa med Mimmi till tandläkaren (x)
- Sola solarium (x)
- Plugga Matte & Spanska (x)
- Äta på donken med Carolina ( )
- Träffa Daniella, åka till tullinge och börja på thai-boxningen ( )
- Kanske sola igen, eftersom Daniella ska sola efter det och då kommer
förmodligen bli sugen på det jag med ( )

UPINTHESKY.

Väldigt väldigt glad.
Fortsätt mina kära läsare!

LISTENTOURHEART.

Något att funderar över kanske.
Svara gärna på frågorna om ni vill det.

FÖRLÅTIGEN.


Idag i solariumet.
Förlåt för att jag inte uppdaterat så bra på det senaste. Jag har i vilket fall som helst slängt in ett inlägg hit och dit så att ni kan vara lite uppdaterade i alla fall. Idag har jag som sagt varit med Emelie, hon och jag hade roligaste dagen igår. Idag när jag vaknade hade jag grymt ont i min rygg! Förstår inte vad det är med den.. Emelie hade också rätt ont i ryggen.. Idag har jag varit och solat, ätit på resturang och träffat Marcus,Daniella,Micke och Pontus. Vi satt mest och pratade allihoppa, eftersom det är söndag.. Då finns det inte så mycket att göra! Men roligheter pratade vi om. Vi satt och pratade om allt vi tänkte på som alla brukade göra nästan hela tiden. Något som är typiskt att den tillexempel säger,gör eller uttrycker sig själv. Kul att höra att man alltid gör ett roligt slutar ljud efter man garvat som folk brukar garva åt ennu mer och att man ganska ofta ger snea blickar fast jag inte ens är medveten om det.. Jaja, nu ska jag alldeles strax gå till sängs. Ska följa med Mimmi imorgon till tandläkaren och efter det ska vi sola. Sedan blir det school!

ALITTLELATER.

Bloggen uppdateras lite senare när jag kommer hem till mamma.
Sitter just nu här hemma hos pappa med Emelie, vi har varit och solat och ätit på kina resturang. Äntligen har jag fått mer färg! Förra gången jag solade brände jag mig .. :/ men har väntat 3 dagar nu, så jag tänkte : idag ska jag ta och sola! Ska förmodligen sola imorn igen och på onsdag igen med Emelie.

Mimmi om du läser detta, är det nu på torsdag vi har hemstudiedag?

ITFEELSGREAT!


Nu är det dags för bastu-time med Emelie.
Vi har precis kollat på film (Date Movie) och käkat Ben&Jerrys MUMS! Idag har vi haft det riktigt roligt, suttit och skrattat åt foton o gamla bilder.. speciellt på min pappa! hahah. Vi har också hunnit vara på kina resturang och mött upp min mamma på tcentralen, jag ville ha lite money money innan vi drog hem till pappa. Nu ska vi in i badrummet med chips,dipp och kolsyrat vatten mumsigt värre va? Jag uppdaterar mer när vi är ute från bastun. Jag och Emelie ska också fota lite tillsammans och andra slags bilder. VI HÖRS SEN!

NIGHTYNIGHTY.

Förlåt om jag inte bloggat mer för idag! Kommer mer uppdatering imorn, och det lovar jag. Har inte mått så bra idag.. Nu ska jag och Marcus lägga oss till sängs och räkna får. Natti Natti älsklingar

OHDANNY.

Oh gud vad avundsjuk jag blir på min vän Ellinor. Hon var inne i stan igår på NK och då träffade hon helt plötsligt på Danny. Hon fick ta ett kort med honom och så fick hon en söt liten kram. Läste det precis på hennes blogg! Jag är avisavisavis... varför var det inte jag som fick en kram av honom!? :(
Hennes blogg kan du läsa här

PLUGGAPLUGGA.


Nu ska jag plugga lite medans Marcus står i duschen. Sedan bär det av till solariumet!

DRESSCODEFACELOKE.



EFTERLÄNGTAD.


Ska alldeles strax fixa mig i ordning, möta Marcus.
Sedan bär det av till tullinge idag igen. Ska sola 3 veckor i streck nu har jag bestämt mig för. Jag ska verkligen bli bruuuun! Jag vet att Marcus vill att jag ska tillägga det här men han ska inte sola. Bara så att ni vet det. Imorse åkte min mamma till Göteborg med företaget Mary Kay. Hon skulle på seminarium med hudvården. För er som inte visste så är min mamma hudvårdskonsult. Nej nog med snacket, nu blir det solning för Jennifer.

PARTYPARTYPARTY.



Lorentz & M.Sakarias - Mayhem



Manian - Welcome to the club



Cascada - Evacuate the dancfloor



Lady Gaga - Love Game (Jody Den Broeder Club Mix)



Sean Paul - So fine

ALLOREVERYTHING.


Fin text skriven av min Emelie.
Hennes blogg kan du läsa här

MAKESMEANGRY.


Jag blir så himla irriterad på folk som tror alldeles för mycket om sig själva. Visst det finns något som heter självförtroende, vilket är mycket bra att ha. Folk som ljuger om saker de gjort/ska göra. Tillexempel Desireé hon påstod förut att hon tjänade flera tusen på sin blogg (undrar om det var så att hon skrev att hon tjänade nästan 20.000 på sin blogg). Några veckor senare läser man på Paow's blogg att Desirée bara överdriver, att hon inte alls tjänar så mycket. Paow verkar vara en trevlig och väldigt ärlig tjej medans Desirée är raka motsatsen och fortfarande är i fjortisåldern. Jag tänker faktist inte lägga ner mer tid på det där. Men folk som ljuger om sig själva för de tror att folk ska bli imponerade på de, gör mig väldigt irriterad. Jag håller mig till Kenza,Blondinbella och Paow (ibland).

BATHTIMEFORME.


Skriver mer efter mitt mysiga bad.
Ser man min vita bikini linje? Måste solasolasola mer.

MYNEWSFORYOU.

SVARANUGUYS.


Det är upp till er nu (både killar och tjejer)
Vilken är den sexigaste färgen på underkläder? Jag föredrar helst rött,rosa eller svarta underkläder. Självklart är det kul att variera mellan olika färger. Själv har man alla typers olika färger på mina underkläder.
Men rosa kommer alltid komma först på min lista.

DRESSCODE.


Tunnika : H&M Svart linne : Gina Tricot
Väska : (?) Örhängen : Lindex Armband : Lindex & Glitter
Lack tights : Cubus Svarta ballerina : Dinsko

ALLADESSAKILLAR.


Vad ska man säga..
Jag frågade vem han var, kände inte alls igen honom.
Och detta blev svaret? SNÄLLA..

BECAUSEOFYOU.


Jag och Daniella idag på bussen.
Hallåhallå!
Sitter just nu och pratar med pappa i telefonen, knäppgöken pratar för fullt som vanligt. Idag har jag varit hemma, som jag säkert redan har berättat för er? Men då gör jag det igen. Jag mådde som sagt inge bra och stannade hemma istället. Sov nästan hela dagen, mådde bättre framåt kvällen. Träffade Daniella och Marcus, vi åkte och solade solarium. Och gud så skönt det var och gud så brun jag börjar bli. Efter det ville Marcus dra till filmkedjan och köpa godis. Jag kände mig inte speciellt godissugen så jag köpte ingenting, men smakade lite (a).. Efter det drog vi och kollade på Micke's fotbolls träning igen. Träffade även Albin där. Kul och se honom! Nu ska jag alldeles strax lägga upp dagens outfit sedan blir det ett mysigt bad för mig. TJILLEVIPPEN!

BROWNIE.


Måste fortsätta på min bruna färg.
Hejbloggen!
Jag vaknade inte för så länge sedan, eller jag vaknade egentligen runt halv 7 med världens smärta i halsen. Tror jag har fått halsfluss eller något liknande. Inte bra.. Jag somnade sedan snabbt om efter att min mamma ringt och sjukanmält mig. Vaknade runt 12 och mådde ganska mycket bättre. Daniella smsade mig precis och frågade om vi skulle åka och sola idag, med tanke på att både hon och jag varit hemma.. Självklart sa jag JA, tackar absolut inte nej till brunhet oavsett hur sjuk man är. Jag vet att det inte kan vara bra för kroppen, men jag bara känner att jag måste sola. Dagens outfit kommer upp lite senare ikväll om min vän Daniella orkar ta ett kort på mig. Nu ska jag fixa mig i ordning, sedan bär det av till solariumet.

- God natti -


Observera att jag inte har något smink alls på mig!
Nu är det så att Jennifer krupit under täcket.
Ska sova snart, ligger just nu och smsar. Vem gör inte det en stund innan man somnar liksom? Ibland blir man uppe för länge av allt smsande jag vet, men det är alltid kul med lite socialitet (om man inte sover med en vän lr så) innan man somnar. Då sover man mycket bättre. Imorgon är en ny dag att klara av. Ska göra mitt bästa!

Morgon dagens planer :
- Förmodligen ringa och väcka Marcus
- Tråkiga skolan..
- Hälsa på min gamla klass (vilket ska bli jätte roligt)
- Sola Solarium med Daniella
- Plugga Matte
- Ut och springa med mamma

- I miss u -

Du vet inte hur mycket jag tänker på dig, du vet inte hur mycket jag saknar dig. När jag tänker på våra minnen får jag alltid ett gott skratt, sedan brister jag ut i tårar. Du har inte mått så bra på senaste tiden, och jag förstår dig exakt.. Inget jag tänker ta upp här på bloggen som är en ganska stor självklarhet. Vi har glidit isär, men nu har vi äntligen lovat varandra att fixa allting.. Vilket vi skulle fixat för länge sen, men det blir såna här misstag ibland. Jag kommer nog aldrig älska någon så mycket som jag älskar dig Emelie, du vännen. Du är allt för mig!

Kolla hur söta vi var?

- Dagens Köp -


- Bara tisdag.. suck.. -


Underbar bild jag tog på Emelie idag utanför skolan.
Hej bloggen! Imorse försov jag mig faktist, jag vet.. Typiskt mig, men endå! Kom till skolan runt 11-halv 12. Hade inte ätit någonting alls, och så hade de plockat in lunchen. Var ganska hungrig och blev lätt på dåligt humör idag. Efter skolan mötte jag upp Marcus och Micke i Tumba. De skulle följa med mig när jag skulle shoppa lite. Så dagens köp kommer alldeles strax upp på bloggen. Efter det mötte vi upp Daniella, åkte till tullinge och solade. Självklart solade inte Micke och Marcus. Dom tycker tydligen det är bögigt, enligt mig är det verkligen inte det. Eller vad tycker ni? Nu ska jag strax gå tills sängs. Ennu en skoldag framför mig imorn, usch..

- A must have -


Nu till hösten måste jag köpa in de här gulliga plaggen.
Allt är från Gina Tricot as usually.

- Lite bilder från helgen -

- Ennu en uppdatering -

Kom precis hem för dagen. Direkt efter skolan träffade jag Marcus,Micke,Sofia och Pontus. Vi gjorde inget speciellt, drog hem till Pontus och jag somnade i hans fotölj. Jag var så fruktansvärt slut idag, första dagen i skolan. Vilket ni säkert förstår att man är ganska trött då. Lite senare drog Micke och Sofia hem, Micke skulle på fotbollsträning. Medans jag och Marcus stannade kvar där ett tag till. Sedan bestämde vi oss alla 3 för att gå och kolla på när micke och hans lag spelade fotboll. Vi var så himla rastlösa! Imorgon är det tisdag, ennu en ny dag i skolan. Det är så konstigt på något sätt att gå till skolan, man är inte vann. Jag lovar att det ska komma bättre dagens outfits. Men har inte orkat idag pågrund av en väldigt stressig och trött skoldag. Men den här mysiga outfiten bjussar jag på, det jag faktist har på mig just nu mina kära läsare. Snart blir det sängen för mig..

Observera mina fina gula strumpor!

- school school -

Sitter just här nu i skolan, första dagen idag och vi ska redan ha nationella prov.. Fast dom proven är mest som test men endå. Första dagen vill man ju ta det lugnt. Jag sitter i ett rum med Emelie och Mickis, dom pluggar och jag bloggar. Har inte så mycket att göra, väntar också på att Mimmi ska komma tillbaka från tandläkaren. Tror hon är här runt 13.00 sen slutar vi vid 14.00. Efter skolan ska jag först hem och plugga, sedan ut med Micke, Pontus, Daniella och förmodligen Marcus som jag försöker få tag i. Men han är i skolan... och är ganska seg på att svara. Vet att han kommer läsa det här sen men det är bara bra så han lär sig en läxa. Jag vet att jag ennu en gång varit dålig på att uppdatera. Det ska bättra sig nu när skolan börjat och såvidare. Men kan inte lova någonting.

- Pontus är en galen person -


Inga kommentarer om bilderna TACK!

- Lördag 22/8 14:37 -


Hej bloggen!
Sitter nu vid datan med Marcus, vi har precis lagat lite mat. Idag känner jag mig nere och irriterad, ingen aning om varför men.. så det blir lite bloggtorka idag! Ikväll har vi massor med planer, men kommer ingen vart med dom. Vi kanske ska hem till "hemlig" om dens syster åker och sover hos sin pojkvän vilket vi hoppas på. Jag vet, jag bloggade inte igår. Men hade verkligen inte tid. Men det kommer komma upp lite bilder på Pontus från igår kväll i vilket fall som helst. Han är en riktigt galen kille! Nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Det kommer väl förmodligen uppdatering lite senare innan jag drar ut.

- Dagens Outfit -


Fick bli en sånhär dagens outfit idag.
Mamma stressade mig för mycket.

- Vill inte gå upp ur sängen -


Vaknade precis av att mamma slet av mig täcket. Burrrr.. vad kallt det börjar bli på morgorna. Nu har jag fixat mig i ordning klart och ska alldeles strax till skolan. Alla 9or har tydligen ph-samtal innan skolan ens har börjat, eftersom vi börjar den 24de, på måndag då alltså för er som inte visste det. Nej nu ropar mamma och skriker, vi måste skynda oss. Samtalet börjar 14:30.

- Lekte lite med kameran -



Och blev otroligt kär i de här två bilderna jag tog.
Just nu sitter jag vid datan, vilket ni säkert förstår. Är lite pömsig, men inte mycket alls. Så tråkigt nu när alla har sommarlov. Då är man ensam om att sitta uppe länge, knappt några är inne på msn och man har nästan ingen att prata lr smsa med. Jätte trisst faktist! Men nu bär det av till badet för mig, lite att fördröja tiden med plus att det är ganska mysigt att bada, eller vad säger ni?

- Its so "otroligt" -


En trött Jennifer & Daniella på bussen hem igår.
Hej bloggen!
Kom precis hem, har varit hos Marcus nästan hela dagen och en stund med Mimmi nu på kvällen, följde med henne när hon skulle handla sedan träffade vi några stycken i centrum. Nu ska jag snart ut igen och möta Daniella vid bussen. Vi ska bara träffas en stund på gården och ha lite girlytalk, skönt att prata av sig ibland. Ikväll blir det hemma kväll för mig, eftersom de flesta av mina vänner börjat skolan redan. Så det finns nästan ingenting att göra tråkigt nog. Nej men nu måste jag springa ut, Daniella väntar. När jag kommer tillbaka kommer ett till upplägg och dagens outfit. SÅ glöm inte att komma tillbaka.

- Den allsmäktige -


Hittade denna bild på Marcelos data.. Marcelo leker schtekig?
Sitter just nu hemma hos Marcelo med Daniella och kollar på Bruce den allsmäktige. Jätte rolig film, fast jag kollar inte så mycket. Sitter ju med bärbara och bloggar runt ofcourse. Det blev ingen solning för mig och Mimmi idag. Vi satt och snackade igenom allt istället. Skönt att hon är tillbaka från Magaluf nu. På måndag börjar skolskiten igen, det innebär party i helgen. Sista helgen att verkligen partaja ihjäl sig och that's the way it goes. Marcelo sitter och mobbar mig just nu..  Fast det är vanligt om man heter Marcelo. Efter filmen ska jag hem och sova. Måste ladda upp till helgen. Imorgon ska jag träffa Mimmi runt klockan 3 och då ska vi banemig åka och sola.

- Solarium next -


Jag VET! Det är fusk eftersom jag och Marcus hade en tävling. Men den är faktist slut och han vann tyvärr. Men det betyder inte att han ska fortsätta vara brunast. Det blir solarium nästa för mig. Tackar gudarna för att det finns det! Jag är inte blek, jag är ganska brun. Men vill bli brunare. Nu måste jag springa till bussen, ska möta Mimmi i centrum 20.00 och sedan bär det av till Tullinge.

- Dagens Outfit -


Jeans Tights från Gina Tricot
Persiskfärg Linne från Cubus
Svart kofta från Gina Tricot
Vit stickad halsduk från (?)
Halsband från Glitter

- Morgon morgon -


Morgon för mig, men kanske inte för er.
Har precis ätit lite frukost och sitter och planerar för vad jag ska hitta på idag. Jag skulle ringt och väckt Marcus imorse, eftersom han började ju gymnasiet idag. Larmet gick imorse, men jag stängde bara av det. Orkade absolut ingenting. Undra hur det ska gå för mig när skolan börjar. Jag ställde klockan på 10.00 liksom för att ringa och väcka honom, men icke sa nicke. Kom inte upp ur sängen ett dugg. Bara tröck på snooze som vanligt. Nu ska jag börja fixa mig i ordning, lägger in dagens outfit om en liten stund. CYA!

- Trött och sliten -


Nu ska en trött och sliten Jennifer alldeles strax sova.
Har precis varit ute och tagit en promenad med Daniella och hennes hund Dimma.
Har sovit endast tre timmar dom här 30timmarna jag varit vaken.. Vilket inte är så bra, jag måste börja vända på dygnet igen inför skolan. Det säger min mamma till mig hela tiden. Ikväll drog jag och träffade Daniella Marcus Sonny Artur och Rasmus. Vi gjorde väl inte så mycket, kollade när Sonny spelade ishockey sedan drog vi hem till Ralle och kollade på när Sonny och Artur spelade Farmville på facebook, Jätte "kul" var det. Nu ska jag gå och tvätta bort sminket. Godnatt alla mina söta bloggläsare.

- Dresscode -


Obs! På den andra bilden har jag inge smink på mig
och det blåser ute som bara den,

- Gårdagens Outfit -


Cheap monday jeans
Vitt linne från Gina tricot
Vit kofta från Gina Tricot
Svart axelrems väska

- Det ska va fest hos mig -

God morgon bloggen!
Igår var vi alla vara hemma hos Rasmus Vellonen och partajade lite. Riktigt kul var det med massor av roliga och härliga människor. Sedan sov vissa kvar hemma hos honom. Vilket var ett antal för mycket. Grannen klagade en gång, vi bad om ursäkt. Sedan höjde vi musiken igen och partaJade på hela natten tills klockan 09.00 imorse. Efter det somnade jag och vaknade 11.00 imorse. Snacka om lite sömn och att jag är väldigt trött. Om exakt en vecka börjar skolan igen. Usch, har verkligen inte saknat det. Min lilla Marcus börjar imorn stackarn. Ikväll ska jag nog ut med Daniella, Marcus och några. Marcus sista dag/kväll. Nu ska jag lägga in massor med bilder på facebook från igår. Tänkte slänga upp några här på bloggen med så jag delar med mig av kvällen till er också. ENJOY!

Adam gillar voooooodka.

Ralle's nya pose for the camera.

Artur tänkte ta en sväng i badkaret men det slutade på golvet.

Alex lekte pappa.

Väldigt väldigt fin grupp bild.

Pusspuss.

- My outfit på The voice -

- Dagens Outfit -


Vit kofta från Gina Tricot
 Vitt linne från Gina Tricot
Halsband från Glitter
Svarta Jeans tights från Gina Tricot
Svarta gladiator skor från Dinsko

- Snart bär det av -


Ska möta Emelie klockan 4 i centrum.
Sedan bär det av till Ung08, glöm inte att hälsa om ni ser mig.

- Fint väder, men trött -


Mys vid brasan här om dagen och Artur kunde inte få nog av att elda plast.
Hej bloggen! Jag vet jag har varit dålig uppdaterar IGEN. Men min samsung touch trodde jag gick sönder igen, men det gjorde den tydligen inte. Det går bara att inte ladda den i datan, och jag har min vanliga laddare hemma hos Emelie. Men idag så testade jag att ladda den i vanlig laddare, eftersom Daniella har en likadan. Och då funkade den igen som vanligt, så idag är jag på gott humör igen. Idag lovar jag att det blir en dagens outfit. Okej? Igår kväll var vi vid uttran som sagt (igen), riktigt kul och mysigt var det den här gången. Efter det drog vi hem till mig och sov som stockar. Fast man blev väckt halv 9 imorse av att dom skulle komma hem till oss och byta våra fönster. Riktigt irriterad vart jag på dom då.. Menmen.. Idag bär det av in till Ung08 för första gången i år med Emelie och hennes kompis.

- Shopping for love -


Gina Tricot eller H&M?
Jag brukar handla på båda affärerna, men det lutar mest åt Gina Tricot för min del.

- Everybodys here -



Om samtalet sexting (istället för texting = smsa på engelska)
För er som inte visste vad texting betydde heller.
I alla fall, Jag Daniella och Marcus satt och kollade på Tyra Banks show idag. Och då var det 5st 14-15åriga tjejer där. Dom brukar smsa överdrivet porriga sms till killar, skickat nakenbilder på sig själva och såvidare. Det var en tjej som hade ett seriöst förhållande med sin kille som skickade porriga sms till honom och nakenbilder då och då bara för att han skulle ha något att se framemot tills dom träffades igen. Det tycker jag låter helt sjukt! Och en annan tjej skickade nakenbilder på sig själv för att hon tyckte hon var ful sa hon och hon ville ha mer uppmärksamhet av killarna i skolan. Asså ibland undrar jag vad vissa tjejer tänker med? Tycker ni att det är okej att eran flickvän ska kunna skicka nakenbilder till dig, tycker ni att det är okej att en tjej ska skicka nakenbilder på sig själv för att få någon konstig uppmärksamhet dom vill ha, tycker ni att det är okej över huvudtaget att tjejer skickar nakenbilder på sig själva?

Jag säger bara a big NONO!
Jag skulle aldrig skicka nakenbilder på mig, aldrig!

- Äntligen vid bloggen -

Tänker ni ja? Visste jag väl..
Jag och Daniella kom precis hem från Marcus. Igår kväll var vi ute vid uttran sjön (igen) med alla underbara människor. Jag och Alex hågestam hade också en himlans stor diskussion om allt från himmel och hav. Folk trodde vi bråkade bara för vi satt och skrek en aning på varandra. Men vi är båda såna personer som är väldigt envisa och oftast ska ha rätt. Men vi är självklart vänner, alex är ju min lilla smiley one! Ikväll får jag se vad jag hittar på. Funderar faktist på att bara vara hemma, det var ett tag sen. Marcus, jag vet att du läser det här. Men SNÄLLA, kan jag inte bara få sola solarium ikväll? Bara ikväll?

- Grillkväll del.2 -


- TÄVLING! -


Jag och Marcus har en liten tävling om vem som hinner bli brunast innan sommaren är slut. Förmodligen blir det jag som vinner men..
Vem tror ni vinner?

- Mys framför brasan -


Den bjuder vi på gumman.

Gullungarna Alice och Jocke.

LÄGG IN FLERA BILDER FRÅN KVÄLLEN ALICE!

- Snart in med hösten -


Detta är höstigt men endå somrigt på färgerna.
Förutom den svarta koftan såklart.
I WANT IT!

- PLEASE ALICE! -

Alice om du läser detta..
Skicka alla bilder till mig från kvällen vid brasan.
TACK!

- Letar efter rispor i ytan -

Hej bloggen!
Sitter just nu hemma med Daniella. Vi har precis käkat på donken. Fast lite duktiga var vi i alla fall, vi gick från donken ända hem till mig. Idag har jag varit på brosjön och solat och badat med Alice,Isabelle,Daniella,Micke och Pontus. Lite brunare har jag faktist blivit idag. I'm very happy! Det tråkigaste med att åka och bada är att jag är en sån himlans badkruka. Stod på bryggen typ 20min om funderade om jag verkligen skulle bada eller inte. Men tillslut puttade Alice i mig den j*veln. Har tävling med Marcus om vem som blir brunast innan sommaren är slut. Jag vet att jag kommer vinna men endå. Ikväll ska jag ut igen med alla sköningar och grilla. Det börjar bli som en vana. Men en riktig mysig vana i såna fall med alla underbara människor. Daniella sitter och hjälper mig om vad jag ska skriva om, eftersom att jag på senaste tiden fått lite bloggtorka. Men det kommer, det kommer. Vänta bara! En tråkig händelse är att min samsung touch har gått sönder igen.. :( Den hade varit inne på en månads lagning, som vi fick betala 900kr för.. Och den har varit lagad en vecka, sen gick den sönder igen. Jag tycker jag borde få en helt ny, eller vad tycker ni?

- Hemma hos Tessan -


Det var några dagar sen
Och tänk på att bilderna är väldigt oseriösa!

- Fredag hela veckan -


Sitter just nu här vid bloggen igen. Har precis solat hur länge som helst. Och har blivit jättebrun. Isabelle är påväg hem till mig, vi ska göra oss i ordning tillsammans. Lite senare ska vi också möta Alice. Får se vad vi girls hittar på för skojsigt! Vill ni veta en hemlighet? Det finns en kille, som ser så himla bra ut. Han får vara min nya "mr.hemlig" för ett tag. Hihihi, nu blir ni allt nyfikna va? Nu ska jag snart ställa mig i duschen efter två timmars solning. Måste börja sola solarium inför skolan också. Det är ju trots allt bara två veckor kvar :( .. buhu!

- dålig uppdatering -

Förlåt förlåt förlåt igen..
Jag ska verkligen börja skärpa till mig med bloggandet. Igår hade jag inte tid att blogga någonting alls, sov hemma hos alice i förrigår och sedan drog vi till uttran med massa härliga människor och tände en stor brasa. Jätte mysigt var det! Men sen kom Emelie och hennes pojkvän och hämtade mig. Vi drog hem till Emelie, sedan träffade jag Marcelo som åker till bulgarien idag. Hans flygplan går klockan 7. Ungefär 1h och 45 min kvar. Skönt för honom! Idag har jag solat också, blev faktist ganska brun. Men brunare ska jag bli! Nu är det dags för mig att göra mig i ordning. Ska ut ikväll igen och träffa massa människor. Bloggar när jag kommer hem. Om inte min kära syster måste installera om datan innan dess :/ Min dator har fått virus..

- Gårdagens Outfit -

- Tisdag trött & irriterad -

Hej alla mina läsare!
Sitter just nu här hemma med Daniella. Vi sitter och har samtalet om alkohol och rökning. Hon hade nämligen varit i grekland och bara kunnat gått in på ett supermarket och köpt cigg och alkohol. Undra varför det är så där, men inte här i sverige.. Igår kväll var jag med brudarna på fest i stan, Hornstull. Riktigt kul var det, förutom att jag började bråka med en kille jag inte kände men som var med alla hela kvällen. Jag har nog inte velat slå någon så mycket på länge. Men vissa misstag hände trots allt. Ikväll blir det party time IGEN, med Alice & Mikaela. Emelie har börjat kalla mig partypinglan eller alkolist. Tack! Men party humöret går inte ner för mig längre. Nu ska jag hoppa in i duschen. Dagens outfit kommer alldeles strax upp på bloggen.
Lite bilder från igår.

- Gårdagens Outfit -


Eftersom jag aldrig är hemma om kvällarna längre så hinner jag aldrig lägga in DAGENS outfit. Så outfiten kommer förmodligen komma in nästa dag. Men idag har faktist Daniella lovat att ta kort på mig. Så idag blir det ändring på det. bra va?

- Gårdagens Outfit -

- Myskväll med bästavän -


Självklart lagade vi mumsig mat.
Jag kanske ska bli kock, vem vet?

- Fly on the wings of love -


Kom precis upp ur badet. Åh gud vad skönt det var att bada ska jag tala om för er. Igår kväll var jag med bästavän, vi sov hos henne och hade en enkel myskväll bara vi två. Vi handlade mat och gottigott till kvällen. Sedan la vi oss framför hennes stora tv och kollade på film. Ibland är det skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Börjar känna av förkyldning också. Vilket inte är så bra! Men annars rullar livet på som vanligt. Nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning. Lite bilder från igår kväll kommer alldeles strax upp på bloggen. Ikväll ska jag ut med Mickis och några till. Får se vad vi hittar på. Men uppdaterar igen när jag kommer hem såklart.

- Alla vill veta allt om mig -

Detta visste ni inte om Jennifer :

1. Mörkrädd, brukar oftast sova till något som är tänt.
Inbillar mig för mycket när jag är i ett mörkt rum.

2.Spenderar mest av mina pengar på kläder, det är så det é.
Everybody loves clothes!

3. Har 2 piercingar, en i naveln och en i tungan. Och så har jag självklart hål i öronen.

4. Jag har bara varit riktigt kär en gång.
Inget mer tal om saken!

5. Nu när man är singel, har man blivit största partypinglan.
Vilket jag tycker är jätte bra? Man lär känna massa nytt folk.

6. Splittrad familj, de vill säga skilda föräldrar.
Pappa som bor på Södermalm och Mamma som bor i Tumba.

7. När jag var liten kunde jag inte säga Garderob!
Utan jag sa nog : Gabberob.

Vill ni veta något mer om mig? Fråga då.

- Ska jag bli kock? -


Måste springa fram och tillbaka till datan hela tiden för att hålla koll så att vattnet inte kokar över. Men nu är jag här igen! Om ni undrar varför det tog en sån tid för mig att uppdatera igen. FÖRLÅT! Jag vet att jag aldrig hann lägga in dagens outfit igår heller.. -.- men idag kommer den! Och det lovar jag. Nej nu måste jag rusa tillbaka till makaronerna. Lägger in dagens outfit alldeles strax.

- 15:52 och jag vaknade nu -

God morgon, eller morgon och morgon.
Men morgon för mig i alla fall. Nu har jag sovit gott i natt. Kom hem runt klockan 5 på morgonen igår. Var hos Jocke med Michis och alla sköna människor. Vi festade hela natten! Lite senare kom Artur,Sonny och Marcus dit när de flesta hade dragit. Vi satt där ett bra tag, sedan bar det av hemåt när huvudvärken började komma. Marcus följde med mig till bussen som aldrig gick, men det slutade med att jag fick skjuss hem. Tack Sonny! Idag lär det bli en ganska vanlig vilodag förutom att jag ska träffa Emelie en stund ikväll. Vad har ni för planer för idag/ikväll?
Lite bilder från igårkväll.

- My things and plans -

Idag har Jennifer hunnit :
- Träffat Isabelle
- Duschat
- Träffat min låtsas pappa som kommit hem från Grekland
- Ringt runt och smsat en massa

Ikväll ska Jennifer hinna :
- Platta håret
- Sminka mig och såvidare.
- Hämta "hemligt"
- Måla naglarna
- FIESTA!

- I need, Give me -


Allt fint är från Gina Tricot.

- Hey sunshine -

Har precis fikat lite med min mamma och Johanna som är här på besök från Norrköping. Det är min pappas gamla flickvän, vi har fortfarande kontakt med henne eftersom vi har växt upp med henne. Mamma och Johanna är som sagt väldigt bra vänner. Vilket jag tycker är jätte bra! Igår kväll var jag med Mickis och Philip Lewander. Vi drog hem till Joakim Lundberg, det var redan folk där. Vi gjorde inte så mycket, men kul var det. Ikväll blir det party igen för mig och Mickis. Vi har hittat "hemligt" där vi ska vara ikväll. Längtar redan.. Idag mår jag mycket mycket bättre. Klarar mig utan "mr.hemlig".. Mitt liv har gått vidare! Nej, nu ska jag slänga in lite bilder från igår kväll. Och sedan en dagens outfit. Så håll ögonen öppna.

- Bara lite av outfiten -


Hann tyvärr inte ta mer bilder igår.
Men outfiten bestod av :
Svarta högklackade gladiator skor
Uppvikta Chinos
Svart tight linne
Accessoarer & Väskan