Åh vad skönt med shopping

Idag köpte jag :
' JeansTights från Gina Tricot
' Rosa tjocktröja från Byoung
' Rosa tight linne från Gina Tricot
' Ljusa Jeans från Gina Tricot

Snart vår


(kläder & accessoarer från min favorit site chicy)
Idag ska jag & Mimmi dra in till stan och shoppa. Får vänta tils nästa fredag med att ta hål i tungan för att jag har precis avslutat min pencilin kur. Och då är man extra känslig mot infektioner. Och den risken vill jag inte ta.
Så idag blir det shopping istället, och piercing nästa fredag. Ni får ha en bra dag. För det ska jag ha. Cyyyyya

Hos Mimmi


Hej!
Vaknade för inte så länge sen. Har sovit hos Mimmi i natt. Idag ska jag åka och ta hål i tungan. Har redan bestämt mig för det. Just nu sitter vi och äter frukost. Smoothie & toast. Mums fillibabba! Nu säger Mimmi att jag ska sluta skriva. Vi hörs lite senare. Lägger in bild på min tungpiercing då

Tungpiercing (?)


Hej bloggen!
Är med Mimmi, ska snart på fest. Äntligen en lyckad kväll!
Imorgon ska jag ta hål i tungan, för jag tycker det är så fint. Men tycker verkligen alla andra det. Vad tycker ni?  Nu ska jag börja göra mig i ordning. Kanske, bara kanske skriver mer ikväll.
Ska sova hos Mimmi, så får se hur det blir.

Hahahha!


Hej, vill lära känna er. Vi blev nyfikna och intresserad av träffa er igen.
Andreas (svart jacka) 0707997101
Kevin (Beige jacka) 0700511899
Puss på er.. Hoppas ni hör av er..
Hahah, säger jag bara. Jag och Emelie vart så himla sugna på mcdonalds mitt i natten här om dagen. Så vi bestämde oss för att dra dit. När vi satte oss ner, så var det två män som satt och stirra på oss hela tiden. Vi bara : vadfan håller dom på med ? Sen när dom skulle gå så gick dom fram till oss och gav oss den där lappen. Hahah, vi höll på att dö av garv.

Want it all


Outfit by me, kläder & accessoarer från chicy

God morgon


Min pappa kom precis upp och väckte mig. När jag vaknade kände jag hur ont i halsen jag har. Kan knappt prata.. suck.. äter liksom medicin mot halsfluss. Att allt bara ska hända mig. Idag får jag se vad jag hittar på . Om jag ens orkar hitta på något idag. Men idag ska jag i alla fall få mina pengar! Äntligen. Men nu ska jag äta frukost som min pappa lagat åt mig. Vi hörs lite senare!

Blogg Grej

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"><!--
window.open('http://www.emailadvert.se/popupnewuser.php?id=48790','SX','toolbar=0, location=0, status=0, menubar=0, scrollbars=1, resizable=0, width=400, height=300');
// --></SCRIPT>

Utgång


Nu ska jag snart gå ut till bussen & möta Mimmi i tumba.
Ni kan ju höra av er om det blir något kul ikväll. Skriver mer senare

LOVE IT



Love the bag, från chicy

God Dag Sverige


Håller just nu på & gör mig i ordning. Ska snart träffa Mimmi. Vi ska väl inte göra något speciellt, ska dra till Sanda (ungdomsgård) . Om det inte blir något kul där, hittar vi väl på något annat. Vad ska ni göra en dag som denna?

Gårdagens Bilder



Gårdagens Outfit


Svart halsduk från H&M, Blå tunnika från Gina Tricot, Grå Cardigan från H&M, Skinjacka & Tygskor.

Sitter här igen

Sitter på pappas jobb med laptopen. Ni kanske undrar varför jag sitter med halsduk & jacka och hela köret. Men jag fryser så fruktansvärt. Ska det aldrig bli vår undrar man? Emelie stackaren kom precis hem från tandläkaren, och har varit och dragit ut två tänder & lagat ett hål . Älsklingen då. Nu snart, ska jag äntligen fixa mobilen. Ni anar inte hur mycket jag har längtat. Hihi, ikväll ska jag träffa Mimmi. Vi ska kanske dra & träffa Victor & Henke. Får se vad som händer. But now i have too keep going

Linda Rosing..


Det här med att hon ska ha en egen dokusåpa. Tycker jag låter som en dålig idé. Att hon ska hitta kärleken i sitt liv, man gör inte det på TV. Hon sa förut att hon aldrig har varit kär. Hur ska hon då hinna bli kär i någon under ett program som bara håller på i några veckor. Jaja, jag säger bara : Lycka till Linda!

Hårfärg, klippning (?)


Hon är så fin, Gina Tricots Modell Pernille Holmboe. Så vill jag färga och klippa mitt hår. Vad tycker ni? Eller ska jag färga brunt. Har ingen aning, men känner att jag verkligen måste göra något med mitt hår snart.

Hej Sverige!


Kom precis hem, jag & Emelie har varit och ätit lunch på Indiska Resturangen. Muuums! Blev några bilder igår & idag. Som kommer lite senare på bloggen när Emelie åkt hem & skickat alla bilder till mig. Lite senare idag ska jag åka & sola, sedan träffa Mimmi. Får se vad vi hittar på. Kanske mysbio eller något liknande. Det är ju som sagt lov. Skönt säger jag bara! Nu ska jag vara lite social mot Emelie. Vi hörs senare bloggen.

Godnatt Gott Folk!


Pussisar från mig.

Bad server (?)


Blir så irriterad när blogg.se krånglar så mycket. Sitter och försöker göra design åt min mamma, men det går inget vidare. Någon som har kollat in min mammas blogg? hahah. Nu ska jag & Emelie basta och ha det göött.
Pussisar

SöndagsKväll


Hej bloggisar! Sitter just nu & kollar på beck med min far. Min kusin Emelie är påväg hit. Vi ska ha tjejkväll med snack,bastu & bubbelbad hemma hos mig. Mysigt värre. Jag som är så trött idag, ska gå & lägga mig tidigt. Måndag imorn, betyder shopping för mig & emelie. yeeeeho! Nu kom Emelie. Måste lämna er nu. Hej så länge!

Söt läsare!


Tack säger jag bara till Jessica 

Superfina klänningar!


Fina vårklänningar för olika tillfällen.
Bild 1. Finmiddagen
Bild 2. The Club
Bild 3. Date

Alla tre underbara klänningar kommer ifrån stylebystars

Jag älskar dig!


Mamma, För det första vill jag att du ska veta att jag verkligen älskar dig.
Och jag kommer ingen vart utan dig. Du är min mamma, hoppet genom livet.
Hoppas du förstår nu att även fast jag säger dumma saker & beter mig illa, jag vet att man inte ska göra det. Men alla har vi dåliga dagar ibland. Så menar jag inget illa. Läs detta väldigt noga, för jag menar allt jag skrivit.

Daddys House


Hej, kom precis fram till Pappa. Vi ska snart sätta oss och äta middag. Idag har jag varit med Mimmi en stund, vi gjorde inte så mycket. Ikväll ska jag bara vara hemma & ta det lugnt. Har nämligen lovat min far det. Men det ska bli mys. Nu ropar pappa på mig, nu är det matdags. Hej så länge

Dagens Älskvärda Låt


Five For Fighting - The Riddle

Navel piercing?


Fina fina fina smycken, måste köpa nya till min navel.

Simpel Söt Outfit


Enligt mig.
Visst var det fint?

Guess What


(Härlig sommarbild på mig & lina från i somras)
Hej Bloggen!
Idag vaknade jag upp med världens magont, men det går väl över hoppas jag. Ikväll ska jag träffa min Mimmi, får se vad vi hittar på . Men vi kanske ska åka hem till mig, och basta och bubbla. Sedan kanske vi har lägenheten för oss själva, är lite sugen på party jag med som mimmi sa. Får se vad som händer. Men nu ska jag kolla klart på något program på 5an om hur trollkarlar gör sina trix. Intressant. & Så ska jag fortsätta måla min naglar körsbärsröda.

Friday


Hej bloggläsare!
Kom precis hem från Viktor. Jag & Mimmi drog till honom ett tag. Det var faktist ganska skoj där. Lite roligt folk var det där bland annat Albin,Victor,Emil & Henrik. Vi gjorde inte så mycket, alla satt mest & snackade. Men vi kollade faktist också på en film. Morgondagens planer blir väl att bara ta det lugnt, sen får man väl se vad man gör sen. Vad har ni för planer? Nu tänkte jag sluta skriva. Ska hoppa in i duschen

Hett i vår


SÅ JÄVLA BALL FÄRG (Cerise) !
Läste precis i veckorevyn att denna värg ska bli populär i vår.
Glammigt, säger jag bara!

So long, Se you Honey


(Emelie skojfotade mig förut när vi skulle basta hemma hos mig, tyckte att bilden blev fin)
Hej mina vänner!
Just nu sitter jag och äter lite lunch, ska strax ner till tumba & möta Mimmi igen. Idag har jag varit i min gamla skola & sagt hej då till nära & kära. Sorligt, men sant. Lite senare ska jag & Mimmi dra in till Stockholms Mässan & kolla på olika företag. Min syster håller nämligen på med sitt företag där. Så ska hälsa på henne. Och Kenza kommer vara där också, ska bli jätte kul. Men nu ska jag käka klart, skrivbordet blir alldeles fullt med smulor. Hej så länge!

Min Dag


Kom precis hem från Info mötet i Kunskapskolan. Det var väldigt intressant & jag hoppas jag kommer in. Var där med min mamma & Mimmi. Nu ska jag snart sätta mej ner & plugga Biologi. Känner att jag är tvungen.

Dagens roliga händelse : Alla sitter helt tyst inne i föreläsningsalen & lyssnar på Renata (platschef för Kunskapskolan), och helt plötsligt pruttar en liten unge som sitter i en mammas famn. Jag & Mimmi kunde verkligen inte sluta skratta.

Dagens tråkiga händelse : Jag känner att huvudvärken börjar komma tillbaka. Men ska ta en ipren & hoppashoppashoppas på att det försvinner.

Morgondagens planer : Får ni reda på imorn, så kika in då!

Det var allt för mig just nu .

Here We Come


(Bild på mig från solningen med Emelie häromdagen)
yeeeeeey, snart ska jag möta Mimmi nere i Tumba. Sen ska vi äntligen dra & sola. Då får ni se min brunhet, när jag kommer hem. Hihi
Cyyyyyaaa!

Today Im Wearing This


Grå Cardigan från Gina Tricot, Svart långt linne från Gina Trcot, Halsband&Örhängen från Glitter,TIghts + Vita Converse

Gullig Unge


Whatever!

God Morgon


Jag hittade en bild på min mobil jag ska få av Pappa imorn ! Är den inte fin?
Har precis tagit min medicin som är stora som jag vet inte vad. Men ska snart hoppa in i duschen.  10 över 2 ska jag möta Mimmi nere i Tumba, sen ska vi dra och sola. Som planerat. Ikväll vet jag inte vad som händer, utan jag tror det blir hemmakväll eller kanske en mysdag med Mimmi. Skriver mer när jag kommer hem. Love Jennifer

Watch My Back


Jag tycker att bilden på mig påminner lite om Britney Spears när hon var ung. Är det inte likt? Hahah.

A must have!


Satt nyss & kikade lite på gina tricots hemsida, åh gud så mycket fint de har fått in nu till våren. Men jag beställde dessa tights som jag länge velat ha & denna balla t-shirten. Fint va?

Delar av mig & mitt liv

Hej !
Kom att tänka på att jag nästan aldrig berättar saker om mig själv & mitt liv. Så nu tänkte jag passa på medans jag endå bara sitter här & inte har något annat för mig. Here it goes :
Jag heter Jennifer Anita Oscarsson
Bor i Tumba (Hos Mamma) & Södermalm (Hos Pappa)
Familj - Mamma Veronica, Pappa Tom,Stora Syster Denisé & Mammas Sambo Jimmy.
Ålder - 14 snart 15
Intressen - Vänner,Familj & Självklart Shopping
Skola - Ska byta till Mimmis skola, Kunskapskolan
På fritiden brukar jag - Allt möjligt bara det är roligt & jag trivs, mest med vännerna
Barndomsvänner - Julia Qvarfordt (sedan jag var 7år), Lina Ek (En av mina bästa vänner sedan 8år tillbaka)
Vilka jag säger är mina bästavänner - Jag dömmer absolut inte folk efter vem som är mina bästavänner. Men det finns vissa personer jag litar mer på & öppnar mig mer för. Bland annat Mimmi
När jag blir stor vill jag bli - Jag vet faktist inte, vill gå frisörslinjen. Men det är ett år kvar, ska tänka på det.
Mode för mig är - Inspirerande & Kul, läser mycket modemagasin & älskar Sofis Mode
Hur länge har jag bloggat - Har haft min blogg i 2år nu. Skaffade den först bara som en kul grej. Men sedan blev det som en del av mig. Skönt att bara skriva av sig lite ibland & jätte kul att läsa andras bloggar.
Favorit bloggare - Det är faktist Blondinbella, förut gillade jag verkligen inte henne. Tyckte att hon skröt & trodde sig bäst hela tiden. Men hon värkar faktist vara en trevlig tjej. Blandannat brukar jag läsa mycket av Natacha Peyres blogg Improveme.se & Elin Klings blogg
Pojkvän ? - Nej, absolut inte! Orkar helt enkelt inte med dom just nu.



Har ni något mer ni vill veta ? Så är det bara att fråga på .

Victoria Secret Show


Någon mer än jag som brukar titta på det?
Förebilden är självklart med också Doutzen Kroes.

ny mobil!


Denna mobil Sony Ericsson T700 kommer ut i babyrosa på fredag, och den ska jag få av min älskade pappa. Ska bli så skönt att äntligen få en mobil. Eftersom min förra vart ju stulen på en fest. Fattar inte på mig folk som tar saker av andra. Köp en egen mobil istället vadfan! Men jaja, visst är den fin?

Tillbaka!


(Bild på Lina & Mig, visst var vi bruna?)
Nu är jag tillbaka på bloggfötterna igen. Har hänt mycket skit på sista tiden. Har inte mått så bra, men nu äntligen börjar jag återhämta mig. Äter just nu medicin mot halsfluss också, så jag är på bättringspår. Jätte skönt verkligen! Juste, för er som inte visste. Så byter jag skola nu till Kunskapskolan. Kommer sakna de flesta i broängen. Kom ihåg det & ni vet vilka ni är. Ikväll ska jag & mimmi dra & sola, själv får man inte sola länge alls efter som jag är sjuk & äter medicin. Men känner verkligen att jag måste. Börjar bli blek igen! Men nu ska jag snart på möte i Broängen, måste fixa mig iordning. Ha det bra så länge!

Inget bloggande idag

Idag har det hänt mycket skit. Känner därför inte för att skriva något. Skriver mer imorn

Jennifer Today


Tights från Gina Tricot
Randig tröja från H&M

Spotlight On Me

Hej vännerna! Ska snart ner till tumba & åka skridskor i ishuset . Vi har friluftsdag idag så jag börjar 10.00 & slutar 12.00 skönt va? Efter det ska jag träffa Emilio. Lite senare ska jag träffa Mimmi Bästevän & vi ska åka och simma. Haha, vi har bestämt oss för att börja simma. Bra va? Men nu måste jag skynda mig lite. Chiiiao !

Dagens älskvärda låt


Five For Fighting - 100 Years

Herregud säger jag bara,


Igår spenderade jag kvällen med mina käraste tjejer Mimmi & Ellan. Ville bara säga att dom betyder så himla mycket för mig, ni är helt underbara! Men i alla fall, idag känner jag mig lite hängig & trött. Så det blir väl en lugn kväll. Ska dra & sola med Mimmi lite senare. Nu tänkte jag ställa mig i en sköön dusch, sen ska jag göra mig i ordning. Chao

Be mine!


Dom här ursnygga jeansen ska jag köpa från Gina Tricot i helgen!
Bara måååååste ha dom.

Come Home Again


Sitter just nu & stickar för fullt. Det ska bli en vante för er som inte ser det. Har inte kommit så långt än, men visst ser dom sköööna ut? Ikväll ska jag träffa Mimmi, hon får stå ut med mig på kryckor. Stackaren! Vad ska ni hitta på fredagkväll som denna? Pussisar .

Hemma idag


(Buhu, ser ut som jag har två knäskålar på en :( !)
Hej!
Idag var jag hemma från skolan pågrund av att igår när jag var påväg hem från Matti. Så ramlade jag i en backe, och slog till knät riktigt rejält. Har varit hos doktorn idag. Och kanske ska få kryckor! Herregud, varför har jag en sån otur hela tiden? Nu ska jag försöka gå till duschen. Hejdå Bloggläsare!

Bloggdesign

Fixade precis en simpel design till min sötaste vän Ellan , hoppas hon är nöjd!


Nu ska jag sätta mig ner & plugga lite biologi som vi har prov på, på fredag.
Hörs kanske senare
Chao!

Dagens Klädsel

 + Mina chinos
(Skjorta från JC,Vitt linne från H&M,Svart skärp från Gina Tricot)
Haha hade tyvärr tagit av mig chinosen när bilden togs.

Slut på sånt!


Nu har jag allt lovat min mamma att det ska vara slut på godis .
Jag som inte dricker läsk ( har inte gjort det sen nyår 07 ) , får se hur det här med godis går. Egentligen är det ju bara slöseri med pengar & inge bra för kroppen alls. Istället för att spara pengarna & köpa någon du egentligen vill ha. Menmen, suget kallar ju ibland. Önska mig lycka till!

NO HAPPY DAY!


Har inte så mycket att säga om dagen. Har varit i skolan. Inte varit på värsta bra humöret av vissa anledningar. Men just nu börjar faktist Robin få mig på bättre humör. Och det är bra! Efter skolan var jag med Isabelle en stund. Vi gjorde väl inte så mycket. Men spelade in värsta roliga videoklippet! Får se om det kommer upp på bloggen, bara kanske. Nu tänkte jag hoppa in i duschen. Skriver mer ikväll