YOUWILLCATCHME.

Hej igen!
Har precis ätit lite middag och sitter just nu och busar lite med min kära vän Daniella. Åt en trevlig middag med family + min syster's pojkvän Jesse. Mysigt och väldigt länge sen detta inträffade. Alldeles strax ska Ellan och hennes storebrors kompis Kim komma och hämta oss. Vi ska hem till henne, fixa oss och sedan får vi se vad vi tar vägen. Antagligen på maskerad fest i södertälje (mer än 50pers som ska dit) eller hitta något annat place. Jag måste börja sola igen! Länge sen nu. Men har fortfarande kvar min bruna färg som tur är. Igår festade vi allesammans hemma hos Alice. Om man inte var utklädd kom man inte in. Jag var ju som sagt utklädd till sjuksköterska. Och ikväll blir det antagligen polis utklädnad. Nu måste jag rusa. Lovar att uppdatera mer.

RÄTTSVAR.

Grattis Jennifer!
Ja, jag ska vara sjuksköterska.

FRIDAYNIGHT YEAH!

Sitter just nu hemma hos min pappa på Södermalm med Daniella. Vi kom hit för drygt en kvart sen, snart bär det av hem till henne. Fixa oss och vara med några vänner. Efter det bär det av till halloween fest! Allt är fixat till ikväll och livet är så himla härligt. Kanske lite överdrivet, men det känns som att det kommer bli en bra kväll. Igår kväll tog jag det lugnt faktist, först var jag Emelie Sundberg Marcus Micke hemma hos Daniella en liten stund. Gjorde inte speciellt mycket. Snackade och lyssnade på musik. Efter det bar jag hemåt, somnade runt 2 i natt och vaknade klockan 3 på dagen. Hade inte hört min mobil, min mamma kom inrusande på mitt rum. Hon hade varit ute och gått med mormor jätte länge. Hon trodde jag hade dött, för varken hon eller Daniella fick tag på mig.. Skumt! Hahaha. Nu ska jag sluta skriva. Puss på er.

*OPS!*


Nu fick ni läsare allt en liten tjuvtitt på det jag ska ha på mig på halloween festen imorgon. Är det någon som börjar förstå vad det är? Rätt svar får en länkning.

DAGENSFRÅGA.

HÖSTLOV.


Lite bilder från de senaste dagarna.
Diggar sista bilden på min vän Mikael.

YOU'DMISSME.

Hej!
Dags för ennu en uppdatering tycker jag skulle behövas. Jag vet, jag är dålig på det. Men har verkligen inte haft tid nu under höstlovet. Det är så mycket som händer. Det här är första natten sen i fredags som jag sover hemma. Snart alltså en vecka sedan. Jag har varit hos min pappa på Södermalm med Daniella de närmsta 5dagarna. Jag tycker det är så himla mysigt att vara där. Bara komma bort från Tumba. Under tiden vi varit där har vi också festat och haft en mysig tjej-spa kväll med bubbelbad och bastu. I fredags firade vi min kära vän Daniella som fyllde år, först var vi hemma hos henne några st. Senare drog vi vidare hem till Jonna. Och riktigt kul hade vi! Lördagen minns jag faktist inte vad jag gjorde. Söndagkväll var vi hemma hos Jonna några st igen. Och lika kul var det! I måndags drog jag och Daniella hem till min pappa, hade tjej-spa kväll som sagt. I tisdags kväll var Jag Daniella Axel Marcelo Matti Zack och Marcus hemma hos mig och bubblade/bastade. Igår kväll hade jag bara tänkt och vara hemma och ta det lugnt. Men sedan ringde lille Zack mig och frågade om jag ville komma på fest. Självklarhet för mig! Så jag och Daniella drog vidare dit. Det blev som sagt ändrade planer. Imorgon ska vi på Halloween fest (kan tyvärr inte säga vart vi ska). Ska göra mig i ordning hemma hos Daniella innan vi drar dit.

Söt bild på Jonna och mig. I väntan på tåget hem ifrån mig!

LITEAVDAGENS.


Mina nya spets tights Svart linne Grå over-size kofta ljusgrå halsduk mina fina klocka armband uppsatt hår svarta uggs

MYLIFE.



- Kläder är ett måste!
- Min söta rosa touch mobil.
- Vännerna såklart.
- Kamera, foton måste ju upp på bloggen.
- Chai Latte
- Datorer, vad skulle vi ta oss till utan dom?

UPPDATERAR.

Hej! Det är många som vill att jag ska uppdatera. Så nu tänkte jag fasiken ta och göra det! I helgen hade jag väldigt roligt. I fredags var vi hemma några stycken hos Daniella. Efter det taggade vi ut! I lördags blev det fest hemma hos Matti. Det var inte så mycket folk där, men kul var det. Jag var där tillsammans med Malin Berlin och Daniella. Det hände lite misslyckade grejer under den kvällen, men det får man stå ut med i dagens läge. Eller hur Malin? Hahaha. Imorgon är det sista dagen i skolan, sen är det höstlov och det ska bli så himla skönt. Har pluggat som en dåre hela veckan. Idag hade vi musikprov, det gick väl lite sådär. Funderar på att göra om det för att kanske kunna höja betyget efter lovet. Vi får se, vi får se. Jag lovar att uppdatera bättre nu!

FESTIKVÄLL.


Det är det enda ni tyvärr får se av kvällens outfit.
Ska ner till tumba nu och möta Madeleine.
Skriver mer imorn! KEEP READING.

FOKISVARADE.

VIKTIGT!

För er som kollat på videon.
Den är INTE seriös, utan är en parodi av Fokis.se

PARODI.


Haha Parodi av Foki.
Jag och Mikaela hade tråkigt.

BESTFRIEND.


Jag går ingenstans utan dig!

MYFAVORITES.


Här har ni alla mina favoritbloggare och varför.

Daniella : Hon startade nyligen sin blogg. Hon har haft det förut, men tröttnade väldigt snabbt. Men nu när hon har umgåts väldigt mycket med mig på senaste. Har hon helt enkelt fallit inför det! Blir så himla glad när allt fler och fler börjar blogga. Alltid kul och läsa!

Ellinor : En nära vän till mig. Kul att läsa om hennes vardag och hon tar väldigt fina bilder! Rekommenderar för er som är intresserad av foto.

Kenza : Väldigt inspirerande och en söt tjej helt enkelt. Har jättefin stil på kläder och är sig själv! De andra stora bloggarna förutom (blondinbella & foki) är mest fejk.

Kissie : Jag tycker egentligen inte om henne. Inte för att hon är ful eller något sådant! Men hon har en sån kaxig attityd. Men beundras av hur hon kan få så många besökare av att bli hatad ganska mycket.

Paow : Lilla 15åriga tjejen som tog sig snabbt upp på toppen. Hon verkar för det mesta vara ärlig och en rolig tjej. Hon har egen stil och är mycket mycket mognare nu utan Desireé. Blir så arg när dom är med varandra! Paow beter sig omoget då och blir automatiskt mer fjortis.

Blondinbella : Gud! Hon är ju bara grym. Hon förtjänar verkligen att ligga på toppen. Hon har slitit och jobbat för sin blogg. Som inte vissa andra har. Hon ställer upp för olika företag och skänker pengar till världens barn och så vidare. Riktigt söt tjej!

MYLIFE.

- Möta Mikaela i centrum
- Åka hem till Marcelo
- Träffa några andra vänner
- Dra hem till mig och ha myskväll!

Låter inte det som en perfekt måndag, som man jobbat bra på?

NÄRJAGBLIRSTOR.


Jag och Mikaela satt under hela lunchen och var inloggade på syvguiden.se och funderade på vilken linje vi egentligen vill gå och så vidare. Nu har vi äntligen bestämt oss! Vi ska gå frisörslinjen i Sjödal (Huddinge) och utbilda oss till frisörer såklart. När vi gått ut med bra betyg och bra frisörs egenskaper. Ska vi öppna en salong tillsammans och börja tjäna mycket pengar. Låter inte det som en toppen idé?

Vad vill ni jobba med för yrke?

HOMENOW.

Hallå bloggen!
Nu är jag äntligen hemma. Satt kvar en timme efter skoltid och pluggade med Mickis. Jag gjorde klart alla NO frågor. Idag har jag pluggat riktigt bra. Jag har även satt upp mål jag ska sträva mot. Jag ska komma in på frisörslinjen i Sjödal. Det går mycket bättre i skolan när man vet vad man ska sträva mot och vad man ska höja sig till för att faktist komma in på det man vill. Imorgon har vi hemstudiedag, skönt. Mickis och jag ska upp klockan 8, gymma och basta. Efter det ska vi hem till mig och plugga. Jag ska jobba med matte och SO ett årtionde. Jag skulle egentligen också arbetat med NO start&slutreflektion men så duktig som jag är så gjorde jag klar den innan jag började med att blogga nu när jag kom hem från skolan. Ska alldeles strax fixa mig lite i ordning, möta Mickis i centrum och sedan dra hem till Marcelo.

Mikaela my little sunshine!

TVÅMÅSTEN.



Måste måste måste åka och sola, fixa naglarna och massa grejer.
Men först och främst detta! Mikaela, en vän till mig. Pratade om att hon kände en som fixar naglar. Det låter ju helt underbart. Så Mickis, ser du detta. CALL ME!
Detta måste göras!

TONIGHT.



- Hjälpa en tjej med hennes blogg design. Snäll jag är!
- Lägga mig i ett varmt och skönt bad.
- Raka benen, smörja efteråt med bodylotion.
- Planera lite inför veckan.
- Lägga mig till sängs tidigt.

SVARPÅTAL.


Svar kära läsare : Det är många som frågar mig nu för tiden om jag kan fixa deras blogg design. Självklart kan jag det! Men kontakta gärna mig på [email protected] istället. Så kan vi prata mer där om designer och så vidare. När jag har tid och möjlighet. Har inte haft det på sista tiden. Förlåt mig!

PARTYPEOPLE.

Hello!
Kom precis hem från Daniella. Vi har suttit hemma hos henne, degat, suttit framför facebook och proppat i oss vitaminer. Har börjar äta mer och mer vitaminer + bantningspillrerna. Jag äter bland annat algtabletter (bra för hår och naglar), bantningspiller (med vitaminer i också) och sist men inte minst såna där äckliga genomskinliga fisktabletter. Har hört att dom är jätte bra! En annan sak jag bestämt mig för är att jag ska gå de sista gångerna nu på thai-boxningen men sedan blir det gymkort för mig! Låter väl jättebra tycker jag. Hela helgen har varit super kul, hoppas nästa blir lika underhållande. Så kul att komma ut, känna sig fri från skolan. Snart är det höstlov också, vecka 44 here I come. Har ni några roliga planer inför höstlovet eller halloween?

Tyvärr glömde vi kameran hos Marcelo igår kväll när jag och Daniella var där. Ska nog förbi honom imorn och hämta den! Så att jag får ut bilder här på bloggen. Litet plus i kanten.

Älskar hur jag hade håret i fredags. Så gulligt med rosette!

GÅRDAGENS.


Min fina klocka.


Outgoing.

Inomhus. Älskar tröjan!

UPPDATERING.

Hej älsklingar!
Ska alldeles strax dra till Madeleine med Daniella. Får se vad vi hittar på där. Kanske har en mysig tjejkväll eller något annat. Vi ska kolla fortsättningen på matchen där också, någon som har missat matchen så kommer resultatet i bloggen lite senare. Igår kväll var vi hemma hos Rasmus Vellonen, han fyllde år. Grattis i efterskott vännen! Vi åkte dit ett tag, firade honom och sedan drog vi vidare. Vi drog till Salem och träffade några andra vänner sedan tillbaka till tumba igen. Alldeles strax kommer gårdagens outfit upp. Håll ut!
Vi har kameran med oss ikväll igen, så bilder kommer.

Bilder från igår :

Jag och Daniella har fått höra att vi är lika, stämmer detta?

Jag, ute på min balkong.

Fler bilder kommer senare, måste rusa till bussen.

ANOTHERDAY.


Min syster har börjat lära sig mer om photoshop. Duktig!
Hon måste lära mig också.

BLOGGIS.


Ja det är många som tycker om att vara ledig.
Hej!
Har precis vaknat till. Så himla skönt och vara ledig. Nu är äntligen den jobbiga lunginflamationen över och det innebär att jag ska börja med mina bantingspiller igen! YEHO. Dom är väldigt dyra, men jag bara måste. Dom kostar 600kr för 2månader. Vad gör man inte för att få fin kropp? De flesta kommer nog kommentera nu att *blablabla* det är inte bra för kroppen, dom där kommer aldrig funka. Tro vad ni vill! Men jag vet att dom funkar. Jag har ju som sagt använt dom förut? Men slutade med det ett tag, pågrund av att jag glömde dom hemma hos en vän. Och åkte aldrig dit och hämtade dom. Fick tillbaka tablett asken för ungefär 2veckor sen. Och då kunde jag inte börja äta dom för då fick jag min hemska lunginflamation.. typiskt! Men nu är jag igång igen. Ska alldeles strax in till stan och luncha lite med min rara mor. Och kanske köpa en kamera till mig, om vi hittar någon bra! Nu måste jag rusa, mamma står i dörröppningen och ropar. Puss på er..

DON'TWORK.

Ska alldeles strax börja rulla mot bussen. Ska möta Mikaela i centrum 08:10. Idag kände jag för att bara fräscha till mig lite. Det är alltid kul. Ska förmodligen be Mikaela ta en bild när jag har ytterkläder också. Om jag har tid och ork. Men ni fick i alla fall en skymt av mig, som jag lovade eller hur? Vi hörs när jag kommer hem. Puss på er..

DRESS&FACE.


Facelook idag!

Dagens Outfit.
+ En vit klocka, uggs och en svart kavaj jacka!

GODNIGHTY.



Nu ska lilla jag lägga mig till sängs.
Måste som sagt orka upp till skolan imorn, har inte varit där på väldigt länge pågrund av min sjukhet. Men nu är jag på bättringsväg och kände att jag MÅSTE till skolan imorn
Uppdaterar mer imorn. Och då ska jag försöka få någon slags dagens outfit!
Det kan jag lova. Keep reading my love.

CURLYCURLY.


Sitter precis och hånskrattar lite åt min syster som nyss spillde ut hela sin kopp teé över sin säng. Det är synd om henne, men kunde inte låta bli från skratt. Har suttit en timme och kämpat med att få till naturliga lockar till mitt löshår. Ville inte ha såna som ser så tillgjorda ut, så ni förstår nog att det tog ett tag. Men nu är jag nöjd och där har ni resultatet! Så himla länge sen jag hade lockar i håret. Mitt naturliga hår är ju egentligen lockigt, fast det ser man aldrig mig i. Antingen plattat hår eller uppsatt. Lite synd men jag tycker inte om mina egna lockar och mitt hår är för kort. Enligt mig! Men enligt min mamma har jag världens ängla lockar. Nu är det alldeles strax dags för bed time eller vad säger ni? Vissa av er har säkert redan lagt sig i sängen. Imorgon kanske jag ska träffa Viktor en stund efter skolan, det var allt länge sen.

MUSTHAVE.

Jag måste verkligen köpa en ny kamera!
Min förra tog jag ju som sagt sönder. Det var en digitalkamera med 8 megapixlar. Men jag vill ha en kamera som är mycket bättre och kanske en kamera i någon rolig färg. Vad sägs om rosa eller ljusblå kanske? De här digitala kamerorna är på 10 megapixlar. Jag måste HA!

THEANSWEARS.


Postat av: Jessica ~ http://meyoulove.blogg.se
1.Vill du bli känd, tex som kenza?
2.Tjänar du pengar på din blogg?
THANKS <3.

Snabba svar:
Jag skulle absolut inte ha något emot att bli känd och tjäna enorma pengar på att blogga. Skulle sikta högt om jag var i det läget. Och nej jag tjänar inga pengar på denna blogg!

Postat av: anonym (Tråkigt, någon vågar inte stå för vem den är)
Har du och marcus gjort slut?

Snabba svar:
Ja det har vi!

Postat av: linnzenbrunett.blogg.se
Är du bara 94:a? för du ser äldre ut:D

Snabba svar:
Ja jag är bara 94a och tack för komplimangen :)

Postat av: johanna
1. hur många läsare har du?
2. anser du att din blogg är "stor"?
3. klär du dig modemässigt?
4. vem är din allra bästa vän?
5. hur lärde du känna Markus och hur blev ni tillsammans?
6. är du oskuld?

Snabba svar:
Jag tänker inte avslöja hur många läsare jag har. Men jag kan ju ge er en liten ledtråd. Att mina läsare höjs och höjs hela tiden, förutom när jag inte bloggar såklart. Min blogg är inte "stor" nej, men jag hade gärna velat att den varit och ska kämpa för den så fort jag får en kamera med tanke på att jag förstört min. Jag klär mig modemässigt oftast, förutom när jag är hemma och är sjuk förstås. Jag älskar självklart kläder mest av allt. Jag kan knappt hålla i pengar när jag går förbi en klädesbutik. Jag har massor med bra vänner, vissa lite bättre och vissa lite sämre. Men min närmaste kommer alltid vara Emelie. Jadu, jag och Markus lärde känna varandra i somras. Inte alls långt tillbaka! Vi tog kontakt via sms, pågrund av att Emelie Sundberg lånat min telefon för hennes cpade eller vad det var. Sen festade vi mycket tillsammans i somras också. Sista frågan tänker jag inte ens svara på!

ÄNTLIGENTILLBAKA.

Jag är tillbaka! Inte helt på stabila fötter igen. Har ju lunginflamation, vilket inte är så pass bra. Var hos doktorn idag. Det gick som det skulle och just nu gör jag allt för att bli frisk. Har varit sjuk hela helgen, så det har bara blivit att jag legat hemma medans kompisarna varit ute och farit. Lycko dom! Imorn är sista dagen för mig att vara hemma, sen är skolan igång igen. Det är ju som sagt inte långt kvar till höstlov. Det har hänt en hel del under tiden jag inte bloggat. Som ni alldeles strax kommer få lite svar på, annars är det bara fråga mer. Imorgon blir det självklart pluggandes hemma också. Måste jobba upp mig till VG i engelska. Det är ju inte så himla svårt! Kom precis upp ur ett varmt och skönt bad. Rusade upp när jag fick reda på att det var inte så bra att bada när man har lunginflamation. Attans! Det som var så mysigt med ett varmt bad.

Nu tänkte jag slänga in fina bilden på mig som Ellan tog :

GOODBYE&HELLO.

Har fått några klagomål om att jag aldrig bloggar längre. Och jag vet! Jag har börjat blivit skit dålig på att uppdatera. Men det kommer tillbaka, jag lovar. Väntar på att pappa ska köpa lilla mini-datan till mig och att mamma ska köpa kameran. På de senaste dagarna har det varit plugg som gällt, idag stannade jag hemma i och för sig. Men har varit i skolan alla andra dagar. Känner mig like a good girl!Imorn har vi orientering.. Kul.. Jag och Mickis ska satsa på vg, om man ska satsa på mvg måste man springa själv. Och det är ett stort NEJ! Kastade precis ut nycklarna från balkongen till Daniella. Får se vad vi hittar på, vi kommer förmodligen ta moppen till Ellan och hämta min plugg grejer. För imorn ska jag till skolan som sagt! Nu kom hon in genom dörren, ska springa och hälsa. Ska lägga upp ett par fina bilder Ellan tog på mig igår också, alldeles strax när hon orkar skicka dom den muppen. Puss på er..

ASKME.


Fråga mig vad ever ni vill fråga.
Skriver ni med namn eller från eran blogg kommer det självklart länkas!