MÅSTE HA

jag tycker att cityshorts är jätte fint & trendigt, jag hittade ett par som liknar dom på bilden från gina tricot för bara 249kr. & halsbandet från H&M är också ett måste, & på sista bilden är på mina solbrillor som jag kmr ha mkt användning för i sommar. I WANT SUMMER

28 feb.

hejsan, idag väckte min mamma mig vid halv 9 , guuud för att hon ville att jag skulle äta frukost med henne ;s haha. ;p sen typ har jag kollat på O.C , & suttit vid datorn. alla sover typ så jag har as tråkigt, försökte sova lite förut, men har man väckt mig så kan man inte få mig att sova igen som sagt. haha ! idag ska jag kanske vara med tim, det beror på när hans hockey match är osv. eller så ska jag in till stan och shoppa . vi får se vad som händer !
men jag nås på mobilen hela dagen 0707973944
puss

hade tråkigt, så skrev till det, dagens dialog ;
mamma ; jennifer du är så dum.
jennifer ; jag vet, det går i släckten.
hahaha,

jahdu,.

idag har jag varit med felicia nere i tumba, vi kollade runt lite & köpte en varsin rem (aa), godis freak här ! haha. vi kollade på jackor på H&M, men vi ska åka till stan istället och kolla lite mer på typ lördagen.
sen gick vi till ishuset, och där var tim . så då pratade vi lite med han. sen gick vi in i idro och värmde oss. haha det var helt dött inne idro, jag & felicia kände oss som inbrottstjuvar. sen gick vi tbx till tumba, och så satte vi oss i trappen och snackade lite, tills hennes pappa kom och hämtade henne för att hon var tvungen att följa med dom o handla, då ringde jag tim & då gick jag tillbaka till ishuset & stod och pratade lite med honom. han skulle ha hockey träning vid 6, skulle egentligen ha kollat på den men jag hade så jävla ont i magen & + att jag hade skavsår, det gjorde så jävla ont. jag hade liksom ballerina skor så jag frös som fan med, så tim tyckte att jag skulle åka hem ist, jag ville vara kvar men jag hade så jävla ont. sen gick jag tbx till tumba & tog bussen hem.. jahdu när jag kom hem så satte jag mig vid datorn & satte på mig mys-kläder. =)
själv har jag as tråkigt, & tog precis en värktablett.
men nu ska jag nog lägga mig o kolla på någon O.C säsong, & kanske ska felicia komma hit senare. men får se.
puss o smek

JEANS IS LOVE

hejsan allihoppa, nu äreh så att jag ska köpa nya jeans på onsdag. så då skulle jag gärna vilja att ni röstade på ett,två & tre.



1. tighta ljusa blandat med mörkt (cheap monday)
2.tight ljusa (cheap monday)
3.tight mörka (cheap monday)

idag & igår

23 februari (igår lördag) ; gjorde jag typ ingenting på dagen, satt vid datorn,sms:ade & jah typ telefon. aaaas tråkigt men endå ! senare på kvällen så åkte jag och bowlade med min pappa,syster,pappas jobbar kompis & hans unge x) , självklart är man bäst som kom 3:a av 5 . haha ! bättre än sist iaf ! x) det var min pappa som vann ofc, SUCK ! jag som hade lust att krossa hnm, sen efter vi hade spelat bowling så körde jag & min syster ett pistol spel , man skulle typ skjuta sombisar, HAHAHAHA. jag dog flera gånger då . men men .
jahdu, sen gick vi och köpte glass till oss alla. jag köpte två kulort i bägare (Lion & weiner nougat, SKIT GOTT)
sen kom vi hem vid typ 9 , & då såg jag slutet av melodifestivalen. vilken tur att BWO gick till globen & att Caracola fick andra chansen, jag hejjar på dom ! dom är riktigt bra.
sen när jag skulle sova så låg jag och smsade lite med tim, sen somnade jag vid typ halv 1.
24 februari (idag söndag) ; idag vaknade jag vid typ halv 11, (blev väckt av min katt) sen så smsade jag lite med tim, skulle egentligen ha varit med han men han hade lovat sina kompisar att åka på allmis & sedan skulle han  med dom till heron och gå på bio, så då ringde jag runt lite och fråga om någon ville göra ngt, då kunde julia ! som tur var, vi möttes nere i tumba & gick runt o kollade lite, sedan gick vi och åt lunch på Mcdonalds, haha fettosar or what`? sen så ringde linfs och då snackade vi lite med henne, sen gick vi till tumba då hade typ allt stängt men vi hade roligt endå. sen åkte vi hem var till sig. jahdu, sen tränade jag lite med mamma, HAHA !
men nu ska min syster & min kusin ha datorn.
HA DET BRA ! §

photos från idag ;


1. jenfs@ tumba
2. jenfs flummar
3. julia flummar
4. julia sötnos

dialog ;
jimmy ; jennifer du är så osmart !
jennifer ; jag vet, jag har umgåts med dig för mkt.

lite tråkigt att det bara är en bild hela tiden, men låten är grym !

SPORTLOV

dagen började med skola , usch usch. hade vanliga lektioner förutom att på gympan så fick man vara nere i lokalen eller gå en promenad. så jag,linfs & dilara valde lokalen. typ alla valde det.
sen hade vi svenska, då redovisade jag om min bok. den heter ; Livet går vidare.  och handlar om en tjej (katie) som dumpade sin kille, & han vart as arg & han dog samma natt som hon gjorde slut genom att ha krokat med bilen när han var på väg från henne, jahdu boken var bra & spännande, ett riktigt bok tips för er som läser asså, & bild på boken finns där nere haha ! jag brukar inte läsa böcker men vi var tvunga att läsa någon och några veckor senare så skulle man redovisa om den. det gick jätte bra på redovisningen. faktist ! kändes skönt att hare gjort,
sen efter svenskan så hade vi engelska , & vi hade prov. provet var ganska lätt & det gick ganska bra för mig x).
sen hade vi lunch, så då gick jag,linfs,dilara,felicia & aleksandra och åt. det blev tacos , as göött ! =)
sen efter lunchen så hade vi SO, på so:n kollade vi typ på någon konstig film från franska revolutionen. men jag,felicia & dilara satt och snacka. haha ! x) sen slutade vi vid 13:00 & då började SPORLOVET, fyfahn vad sköööönt !! . så då gick jag med dilara en bit & sen så väntade hon med mig på bussen. sen gick hon hem.
annars idag ska jag inte hitta på något, eller vi får se.
skriver senare om det är något.
kram

dagens foto ;

hej svejs !

tänkte bara berätta lite kort om idah, måste pluggish ! =/ =P
ja dagen började med att jag missade buussen, & fick lov att ta en senare, så då sms:ade jag linfs & bad henne stanna och vänta på mig. & det gjorde hon.
jahdu, sen hade vi alla olika sorters lektioner. men den roligaste var nog matten, för att jag & linfs satt och garvade åt en i våran klass som säger ursäkta när han räcker upp handen (alltså hela tiden). HAHAHA, ;)
sen ja typ slutade vi vid 14:50 . sent men endå . så gick jag med linfs ner till solbo & då kom alice gående mot oss. och då skulle hon också ta bussen. tur, jag slapp ta den ensam ! haha, på bussen satt jag & alice och lyssnade på musik & satt och snackade typ. jahdu, sen mötte jag tim i tumba & sen åkte vi hem till mig.
vi gjorde lite allt möjligt som vanligt, men vi hade as kul iaf !
jahdu, imorn är det torsdag & bara 2 dagar ifrån sportlov. FETT SKÖNT!
men nu ska jag fortsätte plugga & sms:a . HAHA
pussen

dagens dialog ; jag,linfs & dilara vid ett element.
Dilara ; jennifer, är den varm?
jennifer ; aa.
dilara ; ja , jag satt på den.
jennifer & linfs; HAHAHAHAHA

MIN MIN MIN §

image48

jag älskar dig tim, & jag kmr aldrig lämna dig. det är du som får mig att må så jävla bra. ett liv utan dig, är inget liv för mig. du gör mig lyckligare än lyckligast , du & jag ända sen 2 november (2007) & längre ska dt bli <3

18 februari

goddag, !
idag har jag värkligen haft otur. jvla skit dag asså !
till o börja med så vaknade jag med värsta huvudvärken & kunde knappt andas (det kändes typ som att nån tröck emot mina lungor, det var skit läskigt) & så hade jag as ont i magen. så jag fick stanna hemma. sen skulle jag gå upp efter ett tag & äta frukost, och då skulle jag ta juice men tydligen så hade dom drukit upp den. så jag fick dricka vatten till frukost liksom bläää !, ja sen höll min mobil på att pajja, men jag fixade den sen !
ja det var typ all otur, men aja nu struntar vi i oturen. lite senare så ringde linfs mej & vi pratade lite, och sen pratade jag lite med dilara också, hon var helt galen . för att jag hade gjort en sak, hahahahha x)
jadu , sen så sms:ade jag lite med tim, stackaren som är i skolan ;P , haha skojja, jag ska ju till skolan imorn så !
sen skulle jag göra min lunch , jag gjorde fiskpinnar. fick lov att göra det. mamma sa att det var nyttigt, jag bah ; ahh visst..? sen så typ har jag suttit vid datorn, (playahead,blogg,msn) typ. as tråkigt men endå.
men nu ska jag kolla på film & försöka vila lite.
hej hopp gummi-snopp !

dagens dialog ;
mamma ; sätt på ugnen?
jennifer ; gör det själv. HAHAHAHA

dagarna kmr & går

igår (lördag 16 februari) så vaknade jag vid ungefär halv 11 & gick upp och gjorde mig iordning . sen vid typ kvart i 1 skulle jag åka med mamma ner till centrum, hon skulle ta tåget med sina vänninor till ålandsbåten, haha ! själv åkte jag hem till tim,  vi gjorde inget speciellt, ringde & drev med Dilara (vi höll på och göra perversa ljud, dilara blev helt förskräckt), ahahhahah, sen så kollade vi på film (hajen, haha ! bra men läskig, sen så låg vi i sängen & ja gjorde lite allt möjligt. sen så sms:ade jag lite med linfs , (det har bara gått en helg, & jag saknar henne redan som fan) x) , senare vid typ 11-halv 12 åkte jag hem från tim till mormis & morfis haha ! när jag kom hem till dom så åt jag mackor & drack juice haha, mormors hemma gjorda juice x) , för att jag hade inte ätit middag eller lunch, för att jag åt inte hos tim för att jag trodde inte att jag skulle komma hem så sent., sen låg jag typ och sms:ade med tim hela natten så det tog ett tag innan jag somnade. ! ja, sen somnade jag runt 3 tiden kanske.
idag (söndag 17 februari) vaknade jag med värsta huvudvärken, som tur var så hade mormor hela sjukhuset hemma. HAHAHAHA , skojja . men jag tog en huvudvärks-tablett sen gick det över som tur är,& sen åkte mormor och köpte en väska till mig, bilder på den finns där nere ! sen vid 12 tiden körde morfis hem mig. när jag kom hem så var det ingen hemma, så jag skulle göra min egen lunch HAHA, Det blev pankakor, men dom blev brända. "/ sen ringde tim mej och vi snackade ganska länge tills han skulle åka till sin match, (i gnesta), haha dom skulle möta gnesta. skulle egentligen följt med men han kmr hem till mig efter matchen såå , runt 7 tiden maybe.
men nu ska jag ringa & snacka med linfs. =)
hare bra !

min (nya) väska ;

dagens älskvärda låt 15 februari

15 februari

hej,
idag vaknade jag vid ungefär halv 7. sen gick jag upp och gjorde mej iordning.
morgonen började inte så bra, jag var stressad,hade ont i huvudet & höll på att missa bussen.
sen kom jag till skolan , hade ennu mer ont i huvudet & var alldeles förkyld. så jag pallade inte vara med på gympan. när jag kom till skolan kom linfs & mötte mig vid dörren. sen gick vi in i gympa salen.
jag&dilara satt och kollade på , dilara var nämligen också sjuk.
sen så hade vi svenska & redovisade några om sina böcker & sen skulle vi läsa tyst, så då gick jag,linfs&dilara ut och satte oss vid ett element och läste. vi frös så förjävligt! x)
sen hade vi engelska och då forsatte vi kolla på Kyle xy, det är typ en serie som 7:orna tittar på , på fredagar på engelskan. sen hade vi lunch rast , så då gick jag,linfs,dilara,felicia & aleksandra och åt. sen när vi hade ätit klart så gick jag,linfs & dilara och satte oss på golvet vid en spegel. bilder finns där nere ! =)
jahdu, sen hade vi so-skit, skit tråkigt så jag satt och ritade & skrev på mitt sudd, sen slutade vi vid 13:00, så då tog jag kvart över 1 bussen hem, jag gick med linfs & julia dit, sen svängde dom av. på bussen satt jag & lyssnade på musik & sms:ade. sen när jag kom hem så satte jag mej vid datorn (det jag gjorde på datorn ; playahead,msn & blogg), & fortsatte att sms:a. haha är beroende. x)
jahdu, men nu ska jag ringa & snacka lite med tim !
pussen

bilder från idag (lite suddig då men, vi zoomade as mkt) ;

HUR SVENSK ÄR DU?

hur svensk är du?

[-] du är blond
[-] du har blå ögon
[-] ditt syskon har blont hår
[ ] dina föräldrar har blont hår (ena hade, så ett havt poäng)
[-] du har blek hy på vintern
[-] du föredrar sommar före vinter
total: 5

[-] du trivs bra i sverige
[-] du har släktingar utomlands
[-] du har varit utomlands
[-] du är född i sverige
[-] du har en mobil
total:5

[ ] du tycker om att vara i skogen
[-] du brukar åka på semester i sverige
[-] du gillar snö men inte när det är slask
[-] du fyller år på sommaren
[-] du gillar nyårsafton
total: 4

TOTALT:   14

0-6 inte så jätte svensk
7-9 svensk
10-16 äkta svenne

BÄSTA ALLA HJÄRTANS DAG 14/2-08

hejsan,  idag vaknade jag vid 20 i 7. så jag fick skynda på lite granna.
när jag kom till skolan så hade vi en tjej grej, på livskunskapen. efter det hade vi hemkunskap.
& på hemkunskapen blev jag och linfs sams igen, vi hade bråkat lite <3 ! men äntligen sams.
på hemkunskapen fick jag jobba med mats. (suck), vi gjorde kötbullar,potatis & brunsås. vi misslyckades med våran brunsås den blev bränd. haha ! sen efter hemkunskapen så var jag proppmätt så jag & linfs pallade inte gå och äta mat, sen efter lunchen hade vi två st lektioner till . sen slutade vi klockan 14:00. då gick jag mot bussen med linfs, jag skulle ta bussen & möta tim i tumba. =)
sen åkte jag till tumba, mötte tim & vi gick hem till mig. vi gjorde lite allt möjligt. kollade på film, låg i sängen, & ja typ åt middag & ringde och drev med Dilara . HAHAHHA !
sen så kom hans pappa och hämtade han för att han skulle på hockey träning vid 19:15, själv pallade jag inte åka ner och titta . men aja .! jag ska typ endå vara med tim på söndag i think ! ;p
men nu ska jag fixa en sak med mobilen , puss

dagens dialog ;
vasse ; hur gör man en brun-sås?
micke ; man blandar brunt med en sås?
alla ; hahahhaha !

dagens foton ;


1. jenfs
2. jenfs , tagen av linfs på rasten

dagens roligaste

jenfs and linfs i telefon , jenfs skulle börja sjunga men blev avbryten. x)

jenfs ; lina lyssna på den här, one two three four.
linfs ; *raaaaaaapp*
jenfs and linfs ; HAHAHAHA,

ÄLSKVÄRD LÅT !

jag är bäst !

jag har inte pallat skriva på länge , haha sry .
igår 9 februari var jag med felicia , hon sov över hos mig hos min pappa (södermalm). vi hyrde filmer !. två st. foton på dom finns där nere, ! =)& så bubblade vi, det var as härligt ! hahah men min bikini var FÖR STO0R ! , jag fick damp
filmerna var riktigt bra, riktiga filmtips, fast den resident evil var ganska läskig , & ciao bella var jätte bra!
sen så pratade jag med tim i telefonen, som vanligt. sen så somnade jag och felicia vid typ halv 3 tiden nått, vi var uppe as länge & så skulle vi upp as tidigt.
idag 10 februari började med att jag & felicia vaknade vid 10 tiden för att hennes pappa ringde, sen så åt vi frukost i sängen, haha ! sen så vid halv 11 gick vi upp och sminkade oss osv. sen så satte vi oss vi datan en stund, sen så kom hennes pappa och hämtade oss, & skjussade hem mig, för att felicia skulle på någon hästgrej,
sen när jag kom hem var klockan typ 12 , så då åt jag lunch & sms:ade lite med tim, sen så ringde jag linfs och snackade lite med henne. & ikväll kanske jag ska gå och kolla på tims match , som börjar klockan 6 typ.
sen kanske jag ska vara med han efter den,
imorgon har vi fridluftsdag, jag & linfs ska åka skridskor hela dagen . vi valde det. haha ! bilder kommer från imorn då. massoooor ! & bilder på mig från tåget finns där nere & på mina ur-goda muffins från hemkunskapen i torsdags. take that !
men ja det var allt jag hade att säga.
puss hejsvejs !

3 februari

sho breeeh!
jag kom hem as sent igår så jag pallade inte skriva, men om dagen igår ;
igår vaknade jag drygt vid halv 12, sen så smsade jag med tim o linfs, sen så frågade tim om vi skulle göra ngt, självklart sa jag ja, så då gick jag upp & gjorde mig iordning, han åkte och hyrde film med sina föreldrar (dom skulle bort så vi skulle vara hemma hos hnm själva), sen så hämtade dom mig & så åkte vi hem till hnm, sen kollade vi på film (halloween) skit läskig men endå! haha, sen så skulle hans föreldrar åka, så då sa vi hejdå & hela tjollahoppsan x) , sen så kollade vi på en till film (supersugen) haha pinsam men rolig, sen låg vi i sängen ett tag & hans kompis (gurra) ringde hnm, hah då flummade jag & tim lite grann & drev lite med gurra x) , sen så skulle jag hem vid typ halv 12 , så då följde tim med mig till bussen, haha när vi stog där så typ tutade några gubbar som kom med bilen, tim bara vinkade. haha ! sen så kom bussen o jag åkte hem, & på bussen smsade jag lite med linfs. sen när jag kom hem var klockan typ 12 och sen gick jag och la mig typ vid halv 2 , ja du det var allt om igår. x)
idag när jag skulle gå ut till hallen så stog min syster där, haha och ninja (min katt) följde efter mig & när ninja såg denisé så hoppade hon rakt upp i luften & sprang i väg, HAHAHA ! fråga mej inte vrf, idag ska jag kanske vara med tim igen, x) vi vet inte vad vi ska hitta på , men nått skoj blire iaf.
orkar inte skriva mer nu .
puss puss puss

dagens dialog ;
jenfs ; och vad är det med ninja? ;s
jimmy (låtsas pappa) ; hon är lika dum som jennifer.'
mamma ; hahahahha

1 februari

tjäääähna,
idag har jag gjort absolut ingenting. imorse vaknade jag av att jag hade as ont i magen, försökte vila lite men det funkade inte. så jag var hemma från skolan idag.
typ hela dagen idag har jag snackat med tim , han var också hemma och var sjuk (han har öroninflamation stackarn)!
sen så har jag smsat med linfs också. haha som vanligt x)
sen har jag suttit framför datorn&tv:n och deggat, städat mitt rum & diskat åt mamma.
haha annars har jag inte gjort något annat.
men nu ska jag fortsätta prata med min tim (;
pussen

dagens dialog ;
tim ; vad är det för skillnad på en blondin & en mygga?
jennifer ; vet inte.?
tim ; dom slutar suga om man klappar till dom.

31 januari

hej ,
det här har varit värsta flumm dagen ever ! med linfs ofc. Dilara var sjuk .
idag hade vi uppsamlings dag så jag & linfs valde hemkunskap på förmiddan & matte på eftermiddan.
haha på hemkunskapen gick det riktigt jävla bra för mig & linfs, vi gjorde pizza. haha. fast när vi stod och höll på med degen så blev det helt plötsligt mjöl krig så båda var helt jävla mjöliga när vi var klara. fast våran pizza blev godaste ! STOLT ! bilder på våran pizza finns där nere. x)
sen på lunch rasten så var vi så mätte så vi sket i lunchen, så vi satte oss i typ ett putte litet rum & linfs spelade spel & jag satt och snackade med tim.
sen så skulle vi in på matten. och man var tvungen att ta av sig skorna innan man går in i klassrummet.
och så fick linfs damp på elina så då skulle hon sparka sin sko på henne, och preeecis kommer våran lärare & går förbi. så då fick hon den i huvudet . HAHAHAHA ! & linfs sprang i vägen , medans jag stod kvar . haha så läraren trodde att det var jag. sen så gick vi in i klassrummet & jag och linfs kunde i hålla oss, vi satt och as garvade. sen så fick vi gå ut, så vi satte oss i ett grupp rum. & sen typ ja, vi gjorde typ en uppgift kanske. HAHA!
sen efter skolan så gick jag hem till linfs, & vi gick upp på hennes rum för att de håller på och byter golv i deras vardagsrum , så jag & linfs kunde inte titta på film as we always do ! haha. x)
men vi flummade as mkt, & så pratade vi med tim i telefon, & sen så skulle jag typ hem. men då behövde jag ladda min mobil så då laddade jag den en stund hos linfs innan jag gick. jag skulle liksom gå hem och det var kol-svart ute. snacka om att jag var rädd ! & jag hade liksom bara tights & en klänning på mig. gosh liksom.
men jag ringde tim & snackade med hnm hela vägen, och sms:ade jag min syster så fick hon komma och möta mig. sen när jag kom hem så åt jag middag & sen så typ jaa , gick jag och la mig för att jag hade as ont i magen & var as trött. men jag pratade lite med tim innan jag somnade & smsade med linfs,carolina & tim lite senare.
ja det var typ allt för idag.
pussen på er

dagens dialog ;
linfs ; stör mig inte, jag spelar !
jenfs ; gud man ser mina trosor ! ;o
linfs ; ahkej, då kan jag slita mig från spelet. x)

bilder från idag ;

30 januari

hejsan allihoppa!
idag har jag inte gjort något speciellt, jag har varit i skolan & flummat med linfs såklart. och dilara.
sen efter skolan var jag med carolina för första gången på flera veckor ! vi hade en mys dag, vi köpte godis & sen låg vi och kollade på film, & sen låg vi och snackade om en massa oseriösa & seriösa grejs.
sen vid typ halv 9 så skulle jag ta bussen hem, då följde carolina med mig till busstationen. bussen kom ganska tidigt så vi satt inte där så länge. sen gick hon hem när bussen hade kommit. jag satt & snackade med tim under hela bussresan, haha xD . sen kom jag hem,åt middag & satte mig vid datorn, sen gjorde jag mej iordning för kvällen & gick och la mig i sängen & pratade med tim en stund igen. =)
ja det var typ allt för dagen.
se yah ! / eran jenfs

dagens dialog ;
dilara ; vet ni, när jag var liten var jag konstig. typ dum i huvet !?
jenfs ; men det är du ju fortfarande?
jenfs & linfs ; HAHAHAHAHA

photos , från idag ;