2 november <3

hejsan, Idag vaknade jag as tidigt för att min mobil plingade. Jag hade fått ett sms från min kära pappa. Jag var as orolig igår kväll han hade typ inte hört av sig på 3 veckor ! jag låg och tänkte på honom hela kvällen igår. Han är endå den bästa pappan i världen. Ni kanske inte tycker det, men jag gör det ! I smset skrev han att han hade legat inne på sjukhus i 3 veckor, & då fick jag ennu mer panik & blev ennu mer ledsen. så då beslöt jag för att pröva att ringa honom ! han svarade också ! Han sa att hans hjärta hade slagit i otakt & att han ska äta medicin. Jag blev överlycklig över att han mådde bra & att han skulle få åka hem idag. Min kära pappa. Vad skulle jag göra utan honom?
Jag ska kanske åka till honom ikväll, ska nog köpa med mig blommor & ett kort.
Sen kanske min kusin Emelie kommer också. Det blir ju bara ennu roligare då. Vi hittar alltid på något att göra. vi kanske ska gå halloween hahahahha XD ! vi är helt knäppa !
Men nu ska jag sminka mig, klev precis ur duschen!

PUUUUUUUSS & KRAAAAAAM

1 november ! <3

tjolla ! idag har jag varit på bio med felicia , vi såg Mr.Woodcock . den var as rolig, ett bra bio tips =) Haha när vi väntade på att filmen skulle börja så kom det 3 killar fram till oss och frågade om vi ville köpa ena killen för 5 kr.Hhaha gosh liksom . xD jag & felicia började as garva. sen efter filmen så åkte jag hem till Tim , klockan var typ halv 9 redan då. jag & tim hade as kul. först tänkte vi spela Buzz men det blev inte av. vi låg typ och snackade as länge & garvade som fan. Jag var typ där till halv 12 på natten, sen skulle jag ta bussen hem. Tim följde med mig till busstationen. Så nu kommer jag inte få träffa honom på hela helgen. Han ska på hockey cup. Hoppas det går bra för dom ! Men nu måste jag sova.

Puss