i love shopping

hej, kom precis hem från tumba. var & köpte lite saker och så vidare.
jag köpte en skjorta, ett linne, ett skärp & en tavla till mitt rum. haha det var lite tomt på mina väggar ! ;p
image122image124

1.skjorta från H&M 98:-
linne från H&M 79.50:-
skärp från lindex 159:-

2. tavlan min (som är på en tjej&en kille)

oplanerad dag

idag vaknade jag ungefär 10, sen gick jag upp & åt frukost. till frukost åt jag mörkbröd,kiwi & ett glas jouice. gud så gott det var. frukost är ju den viktigaste måltiden på hela dagen. jag ska försöka vara lite nyttigare nu, men jag vet att jag inte kmr kunna hålla mig från godis då&då, men läsk för mig är så over. har inte druckit läsk på hela året. har det som nyårslöfte att sluta dricka läsk. inte för att jag drack mkt förut. men det är ju alltid bra att lägga undan det. vad har ni för nyårslöfte då?
idag vet jag inte vad jag ska hitta på, men nått blire nog. hoppas jag.
nu ska jag hoppa in i duschen.
smek / J
image121

ps. om jag tar några bilder idag, så lägger jag in dom senare.

dagens outfit ;
image123

pics

bilder från idag & igår.


1. är på mej (aa)
2. en katt på stan ;s haha.
5. jag&emelie gumman. §

bio + bastu kväll

nu har vi äntligen bestämt oss, vi ska se Jumper som går 17:00 på söder.
Jumper handlar om David Rice (Hayden Christensen) som upptäcker att han har förmågan att teleportera sig. I början utnyttjar han denna förmåga för egen vinning vilket innebär att han bla snabbt skaffar sig mer kontanter än han någonsin behöver. Dock får han senare reda på att med tillgången följer vissa negativa aspekter, det finns en organisation (Paladins, med Samuel L Jacksson som ledare) sedan lång tid tillbaka jagar dessa jumpers, för David är inte ensam om förmågan.
och här har ni trailern. ;



skriver mer sen vad vi tyckte om filmen och så vidare, just nu sitter vi bara & väntar på att klockan ska gå lite snabbare. haha.
KRAM KRAM

en dag med emelie tvilling

hej ! idag har verkligen varit en rolig men konstig dag, emelie ringde & väckte mig klockan ÅTTA ! gud, haha jag låg och sov. och hon bara skrattade. sen gick jag upp, hoppade in i duschen & sedan gjorde jag mig iording.
& så satte jag mig på tåget till stan vid ungefär halv 10. det var ganska skönt & sitta där . och läsa tidning,lyssna på musik & bara tare lugnt. det är mysigt ibland att sitta på tåget. är jag ensam om det? haha. sen när jag kom fram så skulle jag & emelie gå och äta lunch på en indisk resturang. och vi var där halv 11 men dom hade lunch buffé 11 så vi väntade i en halvtimme. tog lite kort & såvidare. ikväll ska vi gå på bio, vi vet fan inte vad vi ska se? har någon något bio-tips?`efter bio ska vi iaf gå ut & äta igen. vi ska vara själva hemma . så vi pallar inte laga något.
det blir väl antingen indiskt,grekiskt eller kina mat. men vi får se. efter det ska vi iaf hem & basta och tjocka oss med godis . tihi.
aja, skriver lite senare vad vi såg på bion & så vidare. men aja, nu jag ska hjälpa emelie med hennes blogg. http://emeliue.blogg.se
PYSS ! / J

fika + en tare lugn dag

hej, idag har jag varit nere i centrum med julia, vi gick mest runt & så. men sen beslöt vi oss för att sätta oss ner och fika lite på spaks (hur man nu stavar det) hihi. jag tog en chocklad boll & julia tog en kanelbulle. as gott. sen tog jag ett söt kort på henne, som finns där nere som sagt. var ju bara tvungen medans jag hade kameran på (aa). jahdu, sen åkte jag hem. och gjorde inte så mkt. låg mest i sängen & degade, läste vecko-revyn + glamour.
våran familj skulle egentligen åkt till mormor & morfar och ätit påskmiddag. men dt blev aldrig av, tanken på att mamma jobbade över lite. & så blev det för stressigt och såvidare. imorn ska jag kanske åka med mamsen till stan & köpa en skinjacka. hoppas hoppas hoppas. !
annars idag så har jag varit med tim en liten stund också. vi gjorde inte så mkt. kollade på film & gick ut och hade snöbollskrig. han skulle egentligen sovit kvar, men han hade tidig hockey imorn så.
men nu ska jag hjälpa mamma med att starta en blogg. HAHA hon vill kanske också ha en. pinsamt värre. ;p
love ua / Jennifer

dagens bilder ;

1. julia smsar.
2.jag ville inte vara med.

hos mamma igen

hej, kom precis hem från pappa.usch alla tåg var försenade så jag stressade som fan. ikväll ska jag kanske vara med tim, eller ha mys-kväll med familjen. haha när jag kom hem så fick jag mitt påskägg av mamma. har typ varit hos pappa as länge nu. sen typ i fredags.. jahdu, i påskägget så fanns det godis, en tröja & en söt halsduk ! som jag hade önskat mig. tar kort på det senare. men nu ska jag duscha. lägger in bilderna från påskmiddagen med emelie nue. puss ! / J

photos (som emelie (emeliue.blogg.se) tog på mig. ;


dagens inköp ;
image105image106

1. rosa kofta från lindex 199:-
2. beige halsduk från H&M 98:-

23 mars (fortfarande påskigt)

hej, idag vaknade jag vid ungefär halv 12. pappa kom & väkte mej och emelie. sen gick vi upp, & jag ställde mig i duschen. sen sminkade vi oss, & strax ska vi gå på resturang (aa) haha, jahdu, sen stannar jag en natt till hos pappa & emelie med, tihi . och imorn ska jag till mamsen igen. ska ringa henne strax & höra lite hur hon mår & sådär. men nu ska jag föna håret. bilderna från igår, kmr till bloggen när jag kmr hem till mamsen.
puss

dagens dialog, jennifer & emelie pratar om en film ;
emelie ; aa jag har sett den!
jennifer ; men du sov ju?
emelie ; aa fast bara halva.

kära blogg

visst är det roligt med påsk? påskmiddag, påskägg & påskmys.
idag ska jag,denisé & pappa på påskmiddag hos min älskling emelie & hennes familj,
blir ju alltid god mat där. hehe. idag har jag på mig svarta strumpbyxor, en svart lång typ tunnika/t-shirt & en svart/vit randig väst. fast den är mer svart än vit. jahdu, vi ska vara hos emelie runt 5 tiden. så jag måste jalla & göra mig iordning nue. men bilder från idag kmr imorn. hare bra !
glad påsk everyone !
pussar & kramar

dagens dialog, farmor letade efter sin snus-dosa ;
farmor ; är det någon som har sett min snus-dosa komma & gå`?
pappa ; nej jag har aldrig sett en snus-dosa gå.
jenfs ; hahahah.

var bara tvungen att slänga in den här gamla bilden på mig o emelie från förra året.
image100

hej påskmiddag

jag ville bara berätta lite om dagen,
jahdu, när jag och denisé satt på tåget till pappa så vare så att ett par brevid oss var på date, haha jag & denisé förstörde typ deras stämning hela tiden. jag spillde ut min juice, & vi satt och as garvade. sen så beslöt vi oss för att byta plats så att dom fick vara ifred. sen när vi gick av, så såg vi att tjejen dissade honom. & vi började as garva. sen när vi kom in till södermalm så ringde pappa & bad oss komma till konsum. vi handlade påskmiddag.
& jahdu, nyss åt vi maten. as göött´. men det påminner om julafton. gör det inte?`haha.
men nu måste jag gå, vi ska kolla rulle. lägger in bilder på filmerna sen. filmerna är iaf (hairspray & behind the mask som är en skräckfilm)
aja ska gå nu,

dagens dialog ;
jennifer,denisé & pappa vid matbordet.
pappa ; jag har tagit en as bra huvudvärks-tablett.
jennifer ; aa det är jag.
pappa ; nej det är du som är huvudvärken.

påsk är alltid härligt

hej, igår var jag i skolan, gud det var faktist jätte roligt. hade inte varit där på as länge (har ju varit sjuk)& så träffade jag en massa roliga människor & speciellt linfs min bästev, jaop.
senare efter skolan så var jag med tim. vi kollade på film (när lammen tysntar , en skräckfilm med hannibal) usch usch, haha höll på att skita på mig. sen så gick vi ut & hade snöbollskrig, sjävlklart vann han. haha. jag var helt in-snöade när vi gick in. sen åkte han hem runt halv 12. sen gick jag&la mig.
idag ska jag in till pappa med min syster & ha en liten family kväll. äta påskmiddag & kolla på film, och bara mysa.
jahdu, imorn ska jag hem igen till mamma, & ha påskmiddag här.
skriver väl mer imorn,
ha en trevlig kväll.
puss / J

alla vill vi ha sommar

image98
ser det inte härligt ut ? =) ,
foto by ; jennifer (jennfs.blogg.se)

måndag

hej, idag var jag inte i skolan idag igen. är sjuk som vanligt.
men jag ska till skolan imorn. annars idag var jag hos doktorn & dom sa att jag hade någon typ av migrän, så jag fick några speciella tabletter som vi tog ut från apoteket. dom hjälpte värkligen !
nyss satt jag & snackade med emelie i telefon (as usual) haha då kom min mamma in med en giffel (ni vet en sån där liten bulle)
emelie ; vad fick du?
jennifer ; kmr inte ihåg vad det heter, men det är en liten bulle.
emelie ; jaha, en giffel.
jennifer ; ah exakt.
emelie ; oh gud vad gott, vilken smak?
jennifer ; kanel , tihi
emelie ; va? okej.
jennifer ; jaa?
emelie; jaha en sån som man köper?
jennifer ; jaa, vart får du tag i dom annars?
emelie&jennifer ; hahahaha.
emelie ; men jag sa fel, jag skulle säga att jag brukar äta en annan smak (a)
haha, stor skillnad på ord av val, eller? hahahaha.
men nu ska jag fortsätta prata med emelie,
big big big big big big love / J

rätt låt vann tycker jag, vad tkr ni ? =)

älska älska tjejkvällar

hej,
igår var jag som sagt på tjejmiddag. det blev bara jag,linfs & dilara. vi hade en riktig mys-kväll.
när vi kom dit så stod vi & snackade lite, sen åt vi middag (tacos, as gott) sen så kollade vi på melodifestivalen, JAAAH charlotte perelli vann. tihi. sen så sprang vi runt, & ringde till en massa folk & sen skulle linfs hem vid typ halv 12. & jag åkte typ hem vid 12 för att dilaras pappa kunde skjussa hem mig. som tur var. annars hade jag fått tagit bussen.
idag så vet jag inte vad jag ska göra, jag ska typ ringa runt & gå promenad med mamma.
bilder från tjej middagen finns där nere.
shalla / J



1. Dilara (födelsedags barnet)
2. Jenfs
3. Jenfs (Spegeltönt)
4. Våran fina dukning
3. Linfs n' Dilara
4. Jenfs & Linfs flumm.
5. jenfs n' linfs
6. Linfs n' jenfs checkar melodifestivalen.
7. gotti-gott

gårdagens outfit ;

klänning från manhattan.
tights från H&M
skärp från gina tricot
vitt linne från H&M

Mamma är bäst

Hej,
Just nu ligger jag i min säng. Jag och mamma ska strax gå och träna. Tihi.
Annars så har jag lite ont i huvudet.
Var uppe jätte sent igår. Men det var för att jag kunde knappt andas. Så mamma fick sitta med mej , sen blev allt bra.
Först tänkte vi åka in till akuten med mig, men jag ville inte det.
Är så fruktansvärt rädd för doktorer och döden. Usch Usch. Inte för att jag trodde att jag skulle dö då men,. Haha:-P
Ikväll ska jag på tjej-middag hos Dilara. Hon fyllde år igår som sagt.:)
Vi ses. Puss

usch på tråkiga dagar

hejsan,
idag vaknade jag med värsta huvudvärken. så jag stannade hemma.
sen blev huvudvärken värre, & så vidare.
imorn ska jag kanske på tjej middag hos Dilara
om linfs kmr, annars äre inge kul ! ;)
just nu sitter jag & min syster och spelar tv-spel. haha (töntar).
aja, nu vill hon att jag ska komma.
ses
pussen från mig

dagens bild ;

det blev bara en idag (på tim), men dt kmr fler imorn från tjejkvällen.

jenfs n' linfs dag

hej allesammans,
idag har jag varit skolan. eller skolan och skolan.
hela förmiddagen så var vi med klassen och kollade på teater på subtopia. lite roligt. jag n' linfs skrattade väldigt mkt. sen när vi kom tbx så hade vi lunch, så då gick jag & linfs och åt. sen hade vi lunch rast i typ bara 20 min. väldigt tråkigt då men. sen så hade vi No, & jag fortsatte skriva om Alexander Graham Bell (en uppfinnare som uppfann telefonen & mikrofonen), vi skriver om varsinn uppfinnare på No lektionerna. haha självklart valde jag Bell eftersom att jag är ju beroende av telefonen (aa).
jahdu, sen slutade vi vid typ 2. så då tog jag & linfs snabbaste bussen ner till tumba & gick runt lite där.
Sen ville linfs gå & köpa godis, så vi åt en jävla massa. haha.
sen så mötte vi tim i tumba & gick sedan till ishuset,. där hade vi jävligt kul.
jag och linfs var på värsta humöret. hehe.
sen så skulle tim ha träning, fast lite senare. så då åkte jag hem & just nu sitter jag och skriver blogg.
bra vah? haha.
men nu ska jag hoppa in i duschen.
love / J

dagens dialog (jag&min syster hade fått nya tandborstar av mormor som man ska sätta en sak över tandborsten när man har borstat klart ;
denisé ; jennifer kom !
jennifer ; vänta jag måste bara sätta på tandborsten.
denisé ; euw. hahaha.

Dagens dialog

Dilaras dators batterier höll att ta slut..
Jenfs&linfs; Dilara din dator håller på och dör?
Dilara; ah jag ska hämta batterier.
Jenfs&linfs; Det finns nått som heter laddare?
HAHAHAHA

Jennifer <3 Tim

Hej, idag har jag varit i skolan. Vi hade uppsamlings dag. Vi slutade vid ungefär 2. Haha på sista lektionen så fick våran lärare damp på mig,linfs & Dilara. Haha bara för att vi skratta så mkt. Sen när vi skulle gå (när vi slutade) så sa hon till oss ; det där var inge bra, nu får ni skärpa er. Jenfs sa då ; säg det till nån som bryr sig. Linfs ; hahahaha.
Jahdu sen åkte jag till tumba, träffade tim och så åkte vi hem till mig. Just nu ligger vi här i sängen. Men ska kila nu.
Pussen

Första mobilbloggen

Hej,
Det här är första gången jag mobilbloggar.
Just nu ligger jag i sängen och vilar, är hemma idag med. Doktorn sa att jag skulle vila mkt. Ah annars idag har jag smsat lite med emelie och linfs också.
Ikväll ska jag och min syster till mormis och morfis , och sova där. För att mamma ska på kurs tis-tors.
Ah, kmr väl bli lite tråkigt hos mormor och morfar. Men nås på mobilen.
0707973944
ska vila vidare nu.
Mjao / J

hej igen

ville bara berätta att det gick bra hos doktorn, ska dit igen på måndag & ta lite prover & såvidare.
vi får väl se då hur det står till på riktigt, dom kollade inte så mkt idag.
jahdu, annars idag har jag vilat väääldigt mkt & pratat i telefon med tim. han var också hemma (sjuk) idag.
aja, nu ska jag checka rulle.
see yaa ! / J

super söt bild på emelie (blå tröja) o mej(röd) (4år typ) ;

en helt ovanlig måndag

hejsan,
idag vaknade jag med värsta huvudvärken,. som aldrig förr.
halva mitt ansikte domnade bort. vet fan inte hur det kmr sig!
men nu ska iaf jag åka in till farbror doktor. får se hur det går.
önska mig lycka till !
puss

jen&fel

hejsan, idag vaknade jag ungefär vid halv 11. men somnade om efter att jag hade skrivit ett sms till tim. sen vid typ 12 så ringde jag tim,& då sa han att han inte hade fått mina sms , sen kollade han sin inkorg & då var alla mina sms där. men då hade hans kompis gurra kollat hans sms. haha. jahdu, sen så ringde felicia mej & frågade om vi skulle göra ngt. så jag sa självklart ja. så nu är hon på väg med bussen till mig. vi vet inte vad vi ska hitta på men nått skoj blire alltid. usch imorn äre skola. (bläää)
men nu måste jag fixa mitt hår.
puss

värsta huvudvärken

hejsan,
igår var det nästan en helt vanlig fredag. förutom att jag hade värsta huvudvärken på ena sidan av huvudet igår kväll, jahdu det var hemskt. & efter skolan så var jag med carolina en stund. hon följde med mig & min syster och handla för att jag & min syster skulle vara hemma själva så vi var tvungna att göra egen mat. vi gjorde köttfärs-paj. skit god ! men aja, sen efter maten så fick jag värsta huvudvärken & kunde typ inte göra någonting. sorry till alla som skrev sms till mig, men jag kunde värkligen inte svara. kunde knappt lyfta skallen. herregud ja.
idag vet jag inte vad jag ska göra, mamma sa att jag borde vila lite. men vi får se.
PYSS

dagens outfit ;

adidas tröja från adidas
tight svart linne från H&M
vitt linne från hong kong (min syster var där & köpte den)
96 jeans från G-star

gårdagens bilder ;


1. min & denisé middag, haha köttfärs paj & grönsaker
2. min ur-söta klubba (aa)

pics

jag tänkte visa lite bilder på mig från förr & nue. har tråkigt så jag måste hitta på ngt. haha !

förr ;


nu;

it's just like heaven

heej
igår var jag i skolan, det roligaste med det var på lektionen när jag,felicia & dilara satt och pratade om opera. då sa dilara ; jag är skit grym . & så började hon sjunga opera as hööögt. då kom läraren bah och ; dilara, dilaaaara !? hahahha fast hon hörde inte, sen när läraren kom emot henne så slutade hon. och våran lärare bah till dilara ; sluta skrik , ut med dig! haha, jag&felicia satt och as garvade. sen efter lektionen ;
dilara ; förlåt lotta. är du sur?`
lotta (lärare); nej, men du kan ju inte skrika i korridoren?
dilara ; jag skrek inte, jag sjöng.
lotta ; haha, oj det lät förfärligt.
jenfs&felicia ; HAHAHAHHHAA
jahdu, sen efter skolan åkte jag och felicia in till stan & köpte jeans. jag köpte ett par cheap monday jeans, blev lite missnöjd faktist . men men. nästa vecka ska jag köpa skor med pappa, vi får se vad jag köper för nått.

idag 6 mars ; dagen började med att jag missade bussen , så jag kom ungefär 20 min försent. det gjorde endå inget, vi hade livskunskap endå. sen hade vi hemkunskap & vi gjorde kanelbullar. jag jobbade med alexander. vi blev indelade i grupper. två&två. mina kanelbullar blev skit goda ! jag åt två kanelbullar & blev ganska mätt, så jag hoppade över lunchen. & då blev felicia orolig över mej, men det var inget. hehe hon är så omtänksam. sen hade vi matte & då kom våran nya bitr. rektor till våran klass för att presentera sig. och så stod han & pratade as länge. sen såg han att andreas i min klass satt och sov. han bah ; ojdå, dt är visst folk som sover under lektionen. då vaknade andreas. alla började as garva. haha. sen slutade vi vid 12:40 för att våran lärare inte var där. så det var as skönt. sen åkte jag till tumba, träffade tim & åkte hem till mig. sen när vi hade varit ett tag så ringde hans pappa & sa att han skulle på hockey. så nu är han på hockey träning.
nu ska jag snart plugga lite matte. måste !
men vi ses & hörs

dagens outfit ;
kss tröja från (kmr inte ihåg vad det heter)
svart linne under från H&M
jeans från cheap monday.

vill ha lov igen

idag så började vi halv 9. så jag tog en lite senare buss. alla lektioner var som vanligt. förutom på näst sista lektionen så fick jag ont i magen så jag gick hem från skolan. jag hade ingen värktablett med mig i väskan som synd var. hade gärna stannat på spanskan eftersom att vi har spanska prov imorn. vi skulle egentligen ha haft bilogi-prov imorn, men man fick ta hem provet & göra det hemma. fett skönt. då slapp jag plugga på det också ikväll.på matten tog jag bussen hem, & då ringde tim & då träffade jag honom en pytte stund. & sen åkte jag hem och satte mig vid datorn. & vilade lite & kollade på O.C. då gick mag-onten över. & då frågade carro mej om jag ville hänka med ut & göra ngt. så då gick jah & mötte henne vid badhuset sen gick vi runt lite. as kallt men endå. haha sen när hon följde med mig till bussen, så kollade vi på stjärnorna. det var en jävla massa. vi såg de tre vise männen,lilla karla vagnen, stora karla vagnen & napoleon stjärnan =)  as coolt, hahah.
sen vid busstationen satt jag & carro och snackade om gamla minnen, grymt kul.
sen kom min buss, & på bussen försökte jag ringa tim. men han svarade aldrig. så jag ringde flera gånger till slut svarade han. han sa att han precis kom ur duschen. haha. jag hade också försökt ringt felicia men hon svarade aldrig heller. sen ringde hon upp mig & sa att hon kom precis ur duschen. hahaha. dt tyckte jag var lite sjukt.
imorn ska jag till stan med felicia & köpa jeans (cheap monday),en ny mascara & någon söt tröja. ska kolla lite på gina tricot. men vi får se vad det blir. kmr lägga in bilder på bloggen imorn på det jag köper .
men nu ska jag plugga spanska.
see ya !

dagens outfit ;
svarta jeans (Från jag vet inte vad)
svart t-shirt från H&M
Grå ucla tjock tröja från bikbok

dagens dialog , jag,linfs & dilara ennu en gång vid ett element ;
dilara ; är den här varm?
linfs ; vadå, satt du på den här också?
jenfs & linfs ; hahhahha

/

idag var dt första skoldagen efter sportlovet, som vanligt hade vi tråkiga lektioner förutom att vi slapp gympan & fick håltimme ist. & på so:n så fick peter typ damp på mig för att jag frågade om han var gift eller om han hade barn . HAHA ! svaren ; nej han är inte gift & han har inga barn. mer fick vi inte veta x) ! sen efter sista lektionen (spanskan) så åkte jag & felicia till tumba. där gick vi runt & kollade lite på kläder & så vidare. haha sen ringde tim & då gick vi till ishuset & träffade hnm en stund. han skulle ha hockey träning. då tiggde jag&felicia några kronor av hnm till en godis rem (aa) hahahahah, & vi fick det också ! sen gick vi in i idro & typ kollade på när A-laget spelade, EUW det var typ en kille i A-laget som hade stånd, gahahaha. sen kollade vi en liten stund på tims träning, sen kom felicias pappa & hämtade oss. haha han hade köpt en as liten bil (för två pers.) så jag fick sitta i felicias knä & slog typ i huvudet i taket hela tiden & felicia skrattade ofc ! ;P
nu typ snart ska jag måla mina naglar ljus orange (aa) haha. vill pröva lite nytt bah ! & sen ska jag duscha,göra hårinpackning & kolla på O.C ! ;)
jahdu, det var typ allt om idag.

dagens outfit ;
grå tunnika/klänning från bikbok.
tights från H&M.
svart skärp från gina tricot

dagens dialog ;
denisé (syster) till mamma ; vad skulle du gjort om jag började dricka?
mamma ; jag skulle önska dig lycka till
jennifer ; Hahahaha *asg*

ps. jag funderar på att färga håret brunt, tror ni att jag skulle passa i det? skriv gärna en söt liten kommentar angående det. =)

jiha !

idag andra feb. har jag & tim nämligen varit tsm i 4 månader&längre ska det bli.
ehm, idag vaknade jag ganska sent. runt 12 typ, jag som brukar egentligen gå upp vid 10. i natt sov jag inne hos min syster, för att vi kollade på en as sen film igår som gick på tv:n, haha den hette typ primal fear som slutade runt 3 tiden. så jag var ganska trött idag. sen när jag hade vaknat så gick jag in i mitt rum, & då kom min syster efter och bah; jennifer ? (a) kan jag få spela på din mobil? HAHA, hon har typ blivit beroende av ett spel som finns på min mobil . jag har en sony ericsson W910i. as ball ! fick den i julklapp av pappa.
jahdu sen runt 1 tiden ringde linfs mej & vi satt och snackade en liten stund. linfs var nämligen nere i tumba centrum med sin mamma, så hon hade tråkigt & ringde mej. haha. jag är ju så mkt mkt roligare?
sen så ringde tim mej & då bestämde vi att vi skulle vara. så jag gjorde mej i ordning & tog bussen hem till honom.
vi gjorde inte så mkt hemma hos han, vi låg mest i sängen & degade, & så kollade vi på film (Ice Age) HAHAHA!
sen åkte jag hem från han runt 10 tiden, för att imorn är det ju skit skola igen. USCH USCH USCH PÅ SKOLAN!
jahdu, & på onsdag ska jag in till stan och köpa jeans med felicia. längtar redan !
men nu ska jag gå och lägga mej, tyvärr så har jag inte tagit foton från idah men jag kmr nog lägga in från imorn.
big love / J

ny månad

29 februari ; jag kom hem från pappa vid typ 12 tiden & mötte tim i tumba & sen åkte vi hem till mig. så var vi en stund innan han skulle på hockey. sen åt jag middag med family & sen bestämde sig jag & min syster för att gå till filmkedjan och hyra film&köpa godis. vi hyrde dead silence & fantastic four (silversurfer) haha, båda var skit bra. men dead silence var skit läskig bah. tim skulle egentligen också ha kommit , men han var tvungen att umgås med sin familj efter hockeyn. så det blev bara jag & min syster hemma, all alone. =) hade en liten syster kväll. sen efter filmerna så smsade jag lite med tim & felicia, jahdu sen ringde tim och då snackade vi lite. sen så gick denisé till sitt rum & jag satte mej och kollade på O.C . skit bra avsnitt ! haha. sen kom mamma & jimmy hem, då gick jag in på mitt rum & la mig. jag somnade inte först halv 3 typ.
idag 1 mars ; idag har jag inte gjort mkt, skulle egentligen varit med tim, men han har haft så mkt hockey den här veckan så han pallade inte idag, så vi ska typ göra ngt imorn istället. jag skulle egentligen åkt in till stan med min syster (skulle köpa jeans) men det blev inte av, så jag får typ köpa jeansen på tisdag lr nått. vid middagen åt vi tacos. as göött. sen jah, sitter jag vid datorn och skriver blogg. medans min syster klagar på att jag aldrig blir klar. haha . sen har jag tagit lite kort och så vidare. det finns där nere.
snart börjar melodifestivalen om 50min, haha vilka hejjar ni på? jag hejar iaf på BWO & Caracola. dom var bäst tyckte jag iaf. kommentera dom ni hejar på! =)
på dom sista 50minuterna ska jag & min syster dansa dansmatta som hon köpte igår. haha jag kmr äga
ha det bra.
puss

gårdagens dialog, jag&min syster satt och kollade på filmerna & min syster satt och pruttade. och jag var as rädd för att vi kollade på skräckfilm, men den sista prutten luktade vääääldigt illa, hahaha ;
denisé ; *pruutt*
jennifer ; åh fyfan,
denisé ; så läskig är den inte!?
jennifer ; nej, jag menade din prutt. HAHAHHAA

dagens foton ;


1. min syster denisé
2. jenfs
3. filmerna