Godmorgon!

Tänk att jag faktiskt är vaken nu? :)
Ska göra engelska nationella nu.. Önska mig lycka till! ♥

Vart tydligen inställt, men då blir det spanska + svenska nationellt idag.

God natt!

Ska sätta mig och fixa mina naglar nu + kolla på film med en dum jävel! Jag tror nog att ni förstår vem det är jag menar.. Eller? Strunt samma, detta blir det sista inlägget för idag tyvärr.
Puss & godnatt! ♥

Jennifer tipsar



Jag har använt en ny hårinpackning ifrån Garnier som verkligen funkar. Det funkar speciellt för dig som har färgat hår, som kanske vill ha lite extra glans utan att färgen försvinner när man tvättar de. För det mesta så försvinner ju färgen mer och mer efter varje tvätt och har inte samma effekt i håret. Men denna hårinpackning gör så att du inte behöver oroa dig om det. Testa detta!

Ett hjärta till dig

Jag ville bara skriva ett inlägg om en väldigt fin vän till mig som heter Emelie Sundberg. Tyvärr har hon ingen blogg men ska försöka få henne att starta en så ni kan följa henne. Denna tösen har stått vid min sida genom allt, det finns ingen som har kunnat lyssna på mig och stöttat mig bättre. Vi har haft våra upp och ner gångar men det har väl alla? Men det är olika för olika sorters vänner jag har. Jag sätter inte mina vänner efter en lista, men både jag och dom känner till vilka som absolut står mig närmst.

Jag kommer aldrig glömma alla våra minnen, allt som var förut. Idag är vi bara vänner, men förut stod vi varandra närmst. Jag säger inte att det är ditt fel och inte heller mitt. Men en vän som du.. Vill man helt enkelt aldrig förlora! ♥

Yiiiiiieha!

Äntligen är den färdig.
Vad tycker ni om min nya header? Jag tycker den passade bra in till hela designen + att den var riktigt bra gjord. Jag funderar på den eller så får någon annan göra en ny till mig.


Hemma igen!

Chacha bloggen ♥  Är precis hem kommen ifrån solariet. Solade en kvart som bestämt men snart blir det fix & trix med min nya header som min kära syster fixat till mig. Ska bli så intressant att få se hur den kommer att se ut men jag pratade med henne om att den skulle passa till bakgrunden jag betalade för.

Vad tycker ni om min nya bakgrunds design föresten?

Nu drar jag vidare.

Nu blir det en snabbis till solariet tillsammans med Ellinor. Jag tror jag ska köra på stå solariet den här gången, vissa säger att det är dubbelt effekt + det går snabbare. Så får väl köra på det idag! Men jag tycker att det är så skönt att ligga ner, höhö! När jag kommer hem ska ni få se en ny header, som är mycket mycket snyggare. Håll ut mina söta bloggläsare! ♥



Puss! ♥

Här har ni dom!

Bilder jag lovat att lägga upp, för länge sen:

Louise, Jag, Emelie & Ellinor.

Louise, Ellinor, Jag & Emelie.

Party girls, on all the weekends ♥

Lite mer än facelook


Ni får nöja er med det för idag!
Har allt hemma hos pappa på söder min mini-data + min usb kabel till mobilen.

I love u guys!

Innan dagens outfit kommer upp på bloggen måste jag sätta mig och svara på era kommentarer :) Puss på er söta läsare, älskar att få kommentarer! Fortsätt så ♥

Wake up in the morning, feeling like p-diddy

God morgon, har ni sovit gott? För det har jag. Sitter just nu och pluggar som en galning, måste tydligen skicka in det till min ansvarslärare Maria lite senare ikväll. Så det får bli så! Jag somnade faktiskt riktigt tidigt igår för att vara jag, runt halv 1 tror jag klockan var.

Kommer alldeles strax upp ett inlägg på en liten dagens outfit med tanke på att ingen är hemma och kan fota mig.. Men ni får nöja er med min lilla webbcam så länge! Ikväll blir det solarium tillsammans med min söta vän. Hann nämligen aldrig sola igår och det MÅSTE ju bli av. Puss på er

Sista inlägget för idag.

Jag vet.. tyvärr!

Men nu är det dags för mig att gå ut och möta Daniella, måste låna hennes laddare med tanke på att min ligger hemma hos Emelie. Men som tur är ska jag få tillbaka den imorgon i skolan. Efter det blir det läggdags, har uppdaterar riktigt bra idag. Eller vad tycker ni? Ska fortsätta såhär, det verkar ju som att ni faktiskt gillar det. Min syster har gjort en jätte fin header till min blogg, men den kommer upp imorgon eftermiddag men jag lovar att blogga på morgonen innan jag drar vidare till skolan. Så håll ett öga på bloggen och god natt på er!

Fortsätt rösta på mina fina bikinisar. Puss!

Rösta på mina sommar bikinis!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Då kanske just du får ha på dig den på stranden. Visst är den riktigt söt? Och den skulle se alldeles utmärkt ut på en brun kropp. Kom igen nu läsare!

Fika på fredag med..

Stay black man.

Fixar & trixar

Håller på med en ny header, någon som har något förslag?

Ge mig tips!

Nu tycker jag att alla ni många bloggläsare som faktiskt tittar in här varje dag och fortsätter läsa min blogg ska ge mig lite tips som kommer göra att min blogg blir mer intressant och blir mer rolig att läsa. Ge mig dina tips om hur du tycker jag ska göra. Här är mina nya tips:

- Vem är jag? Vad gör jag? Jag har tänkt på att skriva en info-text om mig på sidan om designen, så ni får en snabb titt om hur det är att vara jag och hur ni kan känna mig bättre på olika sorters sätt.
- Uppdatera mer, har fått klagomål angående det förr! Men nu har jag äntligen börjat tagit mig i kragen och läsarna går upp och upp för varje dag nu faktiskt.
- Fixa en ny och fräschare design, det blir gjort ikväll! Ska faktiskt köpa en ny.
- Starta något alldeles eget, ett litet videoprogram som ni kanske vill följa med på? När jag tränar för att se resultat, eller när jag shoppar?

Say hello!

Take care of you'r skin



Anonym: Vad använder du för ansiktsrengöring och fukt?

Svar: För det mesta använder jag mig av Mary Kay's hudvårs set som innehåller Gentle Cleansing Cream, Creamy Cleanser och Deep Cleanser. Mary Kay är en stor favorit inom smink och hudvård för min del. Ni borde ta och testa detta! Hör då av er här till min mamma som jobbar med hudvård.

Sänk ljudet!


Hatar denna webbcamera, saknar min!

Lite utav dagens


Gråsvarta strumpbyxor från Gina Tricot
Klocka från Ur&Penn
Randig kofta från Gina Tricot
Armbands osv från (?)
Svart skinnjacka från (?)

Håret säger allt

Håret är det viktigaste för mitt utseende tycker jag. Hänger håret helt livlöst ser man bara nere och inte alls fräsch ut. Om du jämför bilderna med uppsatt slickat hår till den andra bilden med utsläppt hår med volym i. Vad tycker ni är snyggast? Jag kan ju inte säga att uppsatt hår inte är snyggt, det kan faktiskt passa till olika outfits. Men volym i håret gör att man faktiskt ser dubbelt så fräsch ut, dubbelt så snygg ut och det drar till sig blickar. Men jag säger JA till volym i håret men inte alldeles för mycket..

Kolla skillnaderna här, från frisyr till frisyr:


Hello readers.

God morgon på er!
Håller just nu på och fixar mig, får se om jag hinner till skolan. Det tar ju så lång tid att göra i ordning mitt hår nu för tiden! Håret måste ju alltid va perfekt, håller ni inte med? Efter skolan blir det solning, en kvart och gym lite senare ikväll tillsammans med min mamma. Man måste ju börja komma i form nu till sommaren och det ska jag se till att ordna. Imorgon blir det en titt till vårdcentralen för min del. Jag ska dit väldigt tidigt på morgonen och jag med mitt morgon humör.. inte bra!

Min mini-data ligger inne på lagning som sagt, I miss it already. Och det jobbigaste med det är att jag hade suttit uppe en hel natt förra veckan och bara pluggat på min engelska.. Men vad tror ni händer? Jo nu när datan är inne på lagning kommer ju den förstås försvinna. Jag som satt och slet hela natten! Inte kul alls.. Men nu ska jag fortsätta med håret. PUSS!


Ge mig sommar!

Earth Hour


Ikväll är det ju earth hour under en timme. Det är nog många människor här i sverige som faktiskt kommer släcka ner allt läste jag, men ungefär lika många kommer inte göra det. Ska du släcka ljuset ikväll från 20.30 till 21.30?

Godmorgon!

Hej läsare!
Jag tycker det är jätte tråkigt att det är så himlans många som läser, ser nämligen det på min statistik. Men endå ingen som kommenterar? Kom igen nu bloggläsare! Daniella är påväg hem till mig nu, vi ska fixa oss sedan blir det bara att röra sig in mot stan. Vi ska fixa lite saker där, även till kvällen..

Ikväll ska vi fira en vän som fyller år. Vi ska föra där, sedan blir det lokalfest för våran del. Hade egentligen planerat att bara ta det lugnt idag men det är ju sådan jag är. Jag är vann att alltid i sista minuten planera om allt. Nu måste jag fixa mig, det sista jag har kvar att fixa.. Har faktiskt bara på mig mjukis dress och en toffs på huvudet bara för att jag inte har tid till mer just nu. Men framåt kvällen blir det ju självklart mer! Har inte heller tid att lägga in någon dagens outfit förens lite senare ikväll. Men ni får ha en jätte bra dag, puss!

Bild på mig och sötan ifrån nyårsafton!

Videoblogg.

Utgång på g.

Welcome to my closet.


En heldag på stan.

Nu är vi äntligen hemma efter en lång och skön solig dag på stan. Visst har det varit varmt och fint väder idag? Vi satte oss med en chai-latte på torget vid medborgarplatsen. Riktigt mys var det! Får se vad som händer senare framåt kvällen, man vet ju faktiskt aldrig med oss.. Små busråttor!

Nu ska jag faktiskt börja göra mig i ordning lite smått, man vill ju vara klar i god tid + att Daniella blir lite små sur när det mesta av min tid går åt till att blogga.. Buhu stackars henne! Skojade till det lite där, puss på dig sötan. Lägger alldeles strax upp på allt jag köpt under dagen/kvällen. PUSS

Nytt nytt nytt.


Visst är dom fina? Ville egentligen ha dom i brun nyans..

Hemma på söder.

Hallå bloggen!
Min syster mår lite bättre nu, hon har fått medicin men om det blir värre och medicinen inte hjälper måste hon till kirurgen.. Men vi håller tummarna för henne. Kom precis hem från en lång vandring på stan tillsammans med Daniella. Riktigt mysigt, vi gick runt överallt och tog en fika i solen. Köpte också nya sol brillor som alldeles strax kommer upp på bloggen. Vi ska ut runt 4 igen, jag ska köpa lite mer saker + att vi kanske ska träffa Michel samtidigt på stan. Just nu ligger vi i min feta säng och kollar på Desperata hemmafruar. Nu ska jag kolla vidare på det, hörs sen!

Nu: Shopping på stan!

Äntligen har pengarna kommit in på kontot. Nu ska man iväg och köpa stuffs, möta Daniella och sedan blir det en lugn fika medans jag inväntar på svar ifrån mamma.
Lite utav de jag måste köpa idag:
- En söt topp
- Solglasögon
- Nya lack tights
- Kanske ett par fräscha våriga tygskor?
- Christina Agulieras Parfym
CHECK!

Vi ses på stan!

Hoppas allt går bra!


Min fina stora syster Denisé.
Tänker på dig!

Videoblogg.

Videoblogg.

Vill tillbaka!





Ta mig tillbaka till Rhodos igen..
Måste boka resa till sommaren igen.


Med detta säger jag

Puss & god natt!
Daniella drog precis här ifrån. Hon var här och kollade på svenska hollywood fruar med mig. För er som ville veta, jag blev faktiskt på lite bättre humör efter sl katastrofen imorse.. Men bara lite! Imorgon ska jag till doktorn kl10. Hinner förmodligen slänga in ett morgon inlägg innan jag drar. Jag har vilat hela dagen idag och det har varit riktigt bra för mig. Ska fortsätta vila lite till nu men samtidigt kolla på filmen Did you hear about the Morgans. Har velat se den jätte länge nu, så hoppas den är bra.

Where is the love?

Veckans planer

Veckans hiss&diss



1. Som ni förstod, SL!

Jag är så himla trött på SL. Dom har verkligen inte tagit tag i alla förseningar denna vinter. Denna vinter kan jag tänka mig att det faktiskt varit svårt för dom att kunna komma i tid överallt men dom har inte försökt tillräckligt.. Värsta vinter trafiken någonsin har varit i år!



2. Att Marcelo ska åka till spanien efter sommaren, runt 1-2år..

Jag kan ju inte direkt säga att jag dissar detta till 100%. Men jag vill inte att han ska åka och att han faktiskt ska det är negativt för mig. Så det fick ligga på denna lista! Men jag är glad för hans skull endå.. Han ska ju faktiskt gå gymnasium i Malaga och gud så skönt han kommer ha det. Hoppas bara att han kommer och hälsar på oss alla under alla lov.. Men vi får väl se hur det blir med det! Kommer sakna honom något otroligt, att han inte kommer finnas där längre varje dag. Det är ju en självklarthet att vi kommer ha kontakt, fast kanske inte lika bra.. Men jag hoppas!

3. Ridstövlar, inte snyggt!

Det är något som har blivit väldigt populärt och snyggt enligt vissa. Men enligt mig ser man bara ut som en flicka i för stora gummistövlar. Jag tycker inte att det passar till något klädesplagg alls! Nej till ridstövlar som anser sig vara mode och till alla som tror att det är snyggt..





1. Att det börjar närma sig vår :)

Visst har det faktiskt varit fint väder de senaste dagarna och blivit ganska mycket varmare? Fast enligt mig vill jag ha en liten snutt värme till. Men helst utav allt vill jag ha sommar. Bästa årstiden om året förutom vissa undantag såklart. Men vintern 2009-2010 har varit den kallaste och jobbigaste vinernt på länge. Nu får det bli ett slut på det!



2. Att jag uppdaterar bloggen mer och att ni faktiskt tycker om det.

Jag vill bara säga till mina läsare att jag diggar dom. Fortsätt läs, kom in hit mer. Så lovar jag att uppdatera mycket bättre med outfits och videobloggar eftersom det är det ni frågar efter hela tiden.

3. Bustier, yes mam!

Bustier är såååååå himla snyggt. Men det handlar ju självklart om att bära den rätt och till rätta outfits. Skulle inte kunna tänka mig att springa runt som Paow och bara ha den på mig tillsammans med en kort midje kjol. Det är helt fel enligt mig! Men nog om det, bustier är något som faktiskt får en att inte bara se sexig ut. Utan att faktiskt se ganska stilren ut. Ja till detta!

Really bad!

Äntligen här va?

Hej bloggen!
Har sovít under hela morgonen och suttit i solen resten av dagen. Sen svängde Daniella förbi mig, och just nu sitter vi och spelar Trivial Pursuit. Det går riktigt dåligt för mig.. men jag börjar snart komma ikapp! Marcelo har också varit här och lämnat min lilla älskling, min minidata pratar jag om då. Vi sjöng singstar och tänkte spela Buzz, som inte blev av.. Men nu vill daniella att jag ska sluta skriva. Lite senare blir det utgång, får se vart det blir. Önska mig lycka till nu med spelet, håll tummarna för mig. PUSS PÅ ER!

Uppdatering: Mys!


Det fick bli: Myskväll!

Detta blir ett natti inlägg faktiskt. Är precis hem kommen ifrån Daniella's place. Var där och myste tillsammans med henne och Micke. Vi låg och kollade på film, tills jag somnade.. haha! När dom väckte mig insåg jag att de var dags att kila vidare hemåt. Ska som sagt upp 7.00 imorgon, på en lördag liksom? Ska vara barnvakt under dagen imorgon med Marcelo. Nu måste jag sova, kommer inte komma upp imorgon annars. Men bloggar mer tomorrow. Puss och godnatt!

HELLO PEOPLE!

Ligger just nu och funderar här i sängen på vad man faktiskt ska göra ikväll. Blev erbjuden fest i älta, men har man ork till att åka ända dit? Daniella vill gå på bio och se Alice i Underlandet. Vilket verkar vara en jätte bra film, men under vissa omständigheter passar det inte riktigt bra idag. Mamma vill att jag bara ska vara hemma med henne och ta det lugnt.. ÅH BESLUTSÅNGEST!

Tjingeling!

En bra start på dagen.

Hej bloggen! Vet inte varför, men är ovanligt pigg idag. Kanske för att det är fredag och det innebär helg? :) Kom faktiskt upp 7 imorse, och det är inte likt mig. Sitter just nu vid Marcelo's data, han har min.. Haha, han ska ha min rosa mini-data i skolan idag. Gissa om att folk kommer kalla honom, ja ni vet vad! Men nu måste jag fortsätta fixa mig, annars dödar Amanda mig. Puss

Morgonrock + bustier, mys!


Ska fortsätta springa runt och mysa i morgon rocken så länge jag kan.
Ni får ha en jätte bra dag, puss!

Mitt program ikväll.


Ikväll blir det Bella & Tyra's show på min tv.
21.00 på tv400, bara måste se!

Här har ni den!


Blev lite dåliga bilder, men det får ni nöja er med!
Bustier från Lindex. URSNYGG!

Ofixad.

Ego pics..!


Nej nu måste jag rusa, ska hinna ta en fika med mami också.
PUSS!

Nu ger jag mig av.

Nu bär det av till solariet alldeles ensam. Men måste fortsätta på bruna färgen även fast vi fortfarande inte kommit så långt in på våren än. Längtar såååå mycket till sommaren.

Videoblogg.

Update: Badet


Ligger just nu i ett varmt och mysigt bad. Har tänkt på en sak, när jag badar vill jag inte stänga av kranen. Jag blir mycket lugnare när den är på + att de kommer varmt och skönt vatten hela tiden då. Det blir en sådan tystnad när den är avstängd och man börjar fokusera sig på annat. Kranen ska vara på!

Godmorgon..!

Ska ställa mig i duschen vilken sekund som helst, sen blir det mys frukost + dagens outfit. Vad tycker ni om det? Igår tog jag det bara lugnt, var med Daniella hela dagen sen kom Marcelo tlll mig och så har jag studiedag idag. Så himla skönt! Efter jag fixat klart allt med bloggen blir det plugg plugg och plugg. Måste verkligen kämpa lite extra nu. Marcelo har skällt ut mig + att jag får belöningar för att gå i skolan. Grymt! Men nu ringer mamma, vi hörs snart igen om drygt en kvart. Pussis

Min vecka

Håll er uppdaterade.



Ingen bra dag heller..

Hej bloggisar! Känner mig alldeles frusen och har satt på alla element på högsta värmen nu. Min farbror var precis upp och hälsade på med sin lilla vovvse. Dom har äntligen gett den ett namn, Sonic. Ballt va? Idag kom jag inte heller iväg till skolan men jag har däremot pluggat som en dåre. Har gjort klart ett steg i svenskan och ett steg i engelska, ska tacka Marcelo som faktiskt fick upp mig 9 imorse! Annars hade jag aldrig hunnit klart. Så imorn blir det massor med redovisningar och ett snack med no läraren.

Ikväll kommer Daniella hit, vi ska äntligen ha våran mys-spa kväll som vi inte haft på riktigt länge. Förut hade vi ju alltid söndagar då vi både bubblade och bastade i timmar innan skolstarten. Riktigt skönt var det och man var len på hela kroppen + ansiktet som en babystjärt. Nu känner man att lenheten i ansiktet börjar släppa lite med tanke på att de är så fruktansvärt kallt ute och huden blir torr. Men det ska det bli ändring på! Igår kväll satt jag och pappa och spelade Monopol. Jag är beroende.

Igår kväll, monopol yeho:

Världens bästa!

Jag ville bara lägga in ett snabbt inlägg angående den finaste personen på jorden, Marcelo Muñoz. Jag har aldrig kommit en person på så pass kort tid. Det finns inga ord för hur nära han står mig om hjärtat. Han är verkligen världens bästa vän man någonsin kan få. Jag har börjat insett vilka som är mina vänner och vilka som faktiskt inte är det. Det lärde jag mig genom denna människa! Det finns bara få här på jorden som alltid kommer stå mig närmst och dom vet vilka dom är.

Jag tycker det här med att man säger att man älskar någon. Fast man överhuvudtaget inte ens gör det är ett tecken på att man inte vet vilka man verkligen älskar. Nu i denna ålder är ordet "Jag älskar dig" som ett vanligt uttryck när man bara känt kompis i ungefär 2månader och umgåts dagar i streck. Jag vet att hur länge man känt varandra spelar ingen roll. Men ordet "jag älskar dig" har tappat sin mening. Jag säger aldrig att jag älskar någon längre, förutom till dom som verkligen verkligen står mig närmst.



Marcelo Muñoz, the one who have everything.

I wake up, I'ts a bad day.

God morgon läsare! Ligger just nu i sängen, har inte kommit upp en. Men vad tror ni händer? Jo men självklart dör min mobil, har inget busskort, pappa är och jobbar i gnesta + att jag är på södermalm och min skola ligger i Tumba.. Har nämligen glömt mobil laddaren hemma hos en kompis, och har inga fler utav den laddaren typiskt nog. Men Marcelo får komma hit efter skolan och rädda mig här ifrån. Så det blir bara att plugga hemma idag då. Imorgon måste jag gå till skolan, har engelska nationella och måste plugga lite engelska nu för att jag vill få så bra som möjligt på provet att dom kanske höjer mina steg? Det vore inte fel va? Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga järnet.

Igår var jag lite överallt. Först en sväng förbi södertälje för att köpa ny tungpiercing, har nämligen svalt alla mina. Efter det drog jag Daniella och Marcelo in till stan och fikade på Sandy's. Efter det drog vi hem till min pappa, spelade monopol (jag torskade) och sedan sov jag kvar hos min kära far. Väldigt mysig dag var det! Bloggar mer när jag kommer hem till mamma!

Collage på mig och Emelie Sundberg:

Morgonpigga jag.


God morgon älsklingar! Vaknade för inte alls länge sen. Jag är faktiskt uppe riktigt tidigt för att vara jag. Brukar inte alls komma upp ur sängen på morgonen. Tänkte alldeles strax ställa mig i duschen, måste bli lite piggare i kroppen också. En skön dusch är alltid uppiggande. Igår kväll var jag bara hemma och tog de lugnt med familj + Marcelo. Vi kollade på melodifestivalen. Anna Bergendalh skulle inte vunnit. Hennes låt och hennes röst är inget att lyssna på tycker jag och hur långt kommer vi egentligen att komma i eurovision med henne? Så NEJ till Anna Bergendalh. Jag tyckte att Darin eller Eric skulle vinna. Det var ju dom klart två bästa låtarna.. Men nu måste jag skynda mig, ska in till stan också och köpa ny tungpiercing + navelpiercing.

Från igår kväll..



Videofy.me hade inte lust att fungera korrekt igår, så jag slänger upp videon idag istället från igår. Det är ett väldigt snabbt inlägg, haha!

Inte på humör direkt!

Åh vilken seg dag. Har haft ont i hela kroppen, väldigt trött och bara allmänt ont i huvudet. Skulle egentligen träffat en vän på fika, men mamma ville att jag skulle stanna hemma med henne idag och kolla melodifestivalen. Det är ju som sagt final ikväll, måste se! Vem tycker ni ska vinna?

Gårdagens

Mys dags!

Ligger just nu i sängen och myser med Daniella. Vi har precis kollat på City Island, riktigt bra men sjuk film. Ska alldeles strax lägga oss och kolla på en till film, Julie and Julia. Det blir bara att ta de lugnt idag under dagen helt enkelt, vi är helt döda från igår. Igår var vi på lokalfest i Segersjö och firade Therese. Grattis gumman, även fast du fyller år imorn men grattis och tack för igår! Tänkte slänga upp ett par bilder på bloggen från igår kväll också, när alla mina söta vänner skickat de mesta. Ikväll är det melodifestivalen, själv hejar man på Eric Saade. Han bara måste vinna! Nu tycker Daniella att det är tråkigt att bara ligga och glo när jag skriver. Men puss på er.

Videoblogg.

Kvällens planer.

That's why I'm sleepless.

Hej älsklingar!
Kom precis hem, har varit i stan som sagt sen på hem vägen mötte jag Marcelo. Vi tog en tur till Tullinge för att sola. Måste fortsätta på brännan right? När jag kom hem åt jag en väldigt god kyckling sallad mamma lagat till mig. Mums på den! Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. Imorgon blir det fix och trix hemma hos Emelie efter skolan. Morgon kvällen kommer nog bli riktigt lyckad och grattis till Therese som fyller år imorgon. Glöm inte att gratta henne. Pusspåer.

Första vårbilden:

Spring time.





Tips på fina vårjackor.

Videoblogg

Lovely thing.

Hej hjärtisar.
Hinner tyvärr inte uppdatera så mycket mer än en videoblogg. Hoppas ni nöjer er med det! Nu ska jag springa till skolan, efter det blir det en tur in till stan och shoppa lite.

Puss på er!

Haha, coola brudar.

Snabbt inlägg.

Innan Emelie kommer döda mig..

Vi har suttit i solen på min balkong  í två timmar och pluggat. Håret blektest faktiskt lite! Vår solen är alltid som bäst har jag hört. Men nu ska vi kila till bussen. Senare ikväll ska jag träffa Marcelo, men hör av mig sen! Pussilussi

Lite utav dagens outfit:

Videoblogg

Get the look.

Här har ni det.


Halsbandet jag fick utav min söta vän Marcelo.

Hello bitches.

Sitter just nu hemma hos pappa och pluggar till ett no prov jag missade innan sportlovet. Ska snart börja rulla mot Tumba. Har inte varit i Tumba (hos mamma) sen i onsdags. Och nu är det ju skola som gäller, därför måste jag dit. Pratar just nu i telefon med Marcelo, vi ska göra sällskap tillsammans till Tumba efter han slutat jobba. Ikväll blir det gym för mig med Mamma, ska bli riktigt skönt. Har inte haft tid med det på länge tråkigt nog. I lördags kom min söta vän Daniella hit, vi planerade för att ha myskväll. Men så slutade det inte. Vi drog till Munchen Bryggeriet här på Södermalm. Dom hade en stor brasiliansk/chiliensk fest där med shower osv. Marcelo jobbade där, så vi kom in gratis. Riktigt grymma shower och mycket skakande på dans golvet blev det. Nu tänkte jag faktiskt börja fixa mig i ordning. PUSS!

Blev tyvärr lite dåliga bilder, men det var ett sådant liv.

Beautiful Nails.



Naglar:

1. Bit aldrig på naglarna, för ditt egna bästa. Du får både förskräckligt fula naglar och otroligt mycket bakterier i munnen. Jag hörde att bita på naglarna är som att slicka under toalett ringen? Äckligt..

2. Måla inte naglarna alldeles för ofta. Dina nagelband behöver andas.

3. När jag målat mina naglar brukar jag vänta tills det försvinner av sig självt. Om jag inte ska på något speciellt och vill fixa till dom lite men det är faktiskt extremt mycket bättre för naglarna att låta det försvinna av sig själv och slippa få in massa gifter in under nagelbanden (utav nagel borttagningsmedlet).

4. Dina naglar sköter sig inte av sig självt. Jag har en nagel fil som gör hela jobbet åt mig! Fick faktiskt tipset utav Daniellas mamma. De finns 3 olika filar på en och samma nagel fil. Mina naglar har aldrig varit glänsigare förr! Såhär ser dom ut:

3-stegs Poleringsfil

Ger maximal glans åt nageln.

Så här gör Du:

  • Rugga försiktigt upp nagelytan med den rosa delen på filen.
  • Fortsätt sedan med den vita ytan.
  • Avsluta med den grå ytan som ger en vacker högglanseffekt.
  • Will you be mine?


    Andreas Wijk - Be mine (Cover av Robyn's låt)
    In på mobilen + ipoden NU!

    Snabb shopping





    Linne ifrån Gina Tricot
    Vanligt brunpuder ifrån H&M

    Uttråkad..

    Hej gott folk!
    Ska alldeles strax hoppa in i duschen tänkte jag, måste göra mig i ordning och faktiskt kliva upp ur sängen. Har varit zoombie dom sista dagarna, men skönt har det varit. Laddat upp lite extra inför skolstarten.. Igår var jag ute på stan hela dagen, alldeles ensam. Ibland behöver man gå ut på stan ensam, välja själv vad man vill göra och absolut ingen som stör dig. Helt underbart! Efter snabb shoppingen drog jag till solariumet här på söder. Solade inte länge alls, 15min bara. Efter det mötte jag upp Marcelo som hade varit och jobbat hela dagen. Det var nog de mesta om igår! Idag ska jag träffa min kära vän Daniella, vi har inte setts på ungefär en vecka. Och jag saknar henne jätte jätte mycket! Ska bli riktigt kul att ses efter en sådan lång tid.. En vecka är lång tid för oss. Men innan jag träffar henne måste jag svänga förbi på Marcelo's jobb och lämna hans tröja, orkar egentligen inte göra det. För det blir omväg, men han jobbar tydligen ute och fryser. Och med tanke på att jag är så snäll! Ni får börja vänja er med mina långa inlägg, har inte haft sådant mycket tid till bloggen på senaste. Puss på er

    Ni vet den där videon jag la upp på min farbrors hund? Här har ni den, I'M IN LOVE!

    Fashion Time

    Hej älsklingar! Har precis tvättat ansiktet och ska snart börja sminka mig. Ska ut på stan idag och shoppa lite, behövande kläder. Pappa tycker att jag tjattar om kläder hela tiden och det har han förmodligen rätt i. Jag känner för att köpa vardagliga men endå festliga kläder idag, kanske lite smycken? vem vet.. Igår var jag Marcelo Denisé och Saturu (Denisé kompis från Japan) ute i Gamla stan och visade han runt. Det fanns så mycket att visa, även fast Sverige är så tråkigt land.. Efter vi visat honom ungefär allt, gick vi ifrån Gamla stan till Stockholms City för att äta på Taco Bar. Vi var bara tvungna eftersom Saturu aldrig hade ätit Tacos.. konstigt nog! Efter vi ätit åkte vi till Skärholmen, vi skulle egentligen gått på bio och sett Alice i underlandet. Men det slutade med att Denisé och Saturu gick på bio med Karin och Jimmy (Karins pojkvän). Jag och Marcelo åkte hem till mig istället, köpte gottigott och kollade på film. Så skönt att vi åkte hem till pappa på Södermalm med tanke på att jag ska ut och shoppa idag. Mycket skönare än att åka ifrån Tumba. Nej detta blev ett långt inlägg, hoppas jag fick med allt. Nu måste jag skynda mig, vill inte sitta inne och ruttna hela dagen. Puss på er

    Uppdaterar snart.

    Håll ut älsklingar! Bilder på halsbandet samt skönhetstips kommer inom kort.

    Mätt & belåten

    Nu har jag ätit, kebab blev det. MUMS! Förstår nu hur bra det är att ha engelska som kärn ämne i skolan. Även fast man kan hamna i situationer som man inte kan få ur sig ett enda ord. Men man förstår så himla mycket. Denisé kompis ifrån Japan kanske inte är världs duktig heller, men han har nog studerat engelska mycket mycket längre än vad jag har gjort. Han var trevlig och har en fantastisk syn på livet. Han vill resa runt genom hela världen, han har redan varit i Paris, Berlin, Kina och mycket mer utav Europa. Nu ska jag springa ut till bussen, vi hörs senare.

    Mys i mitt bubbelbad ikväll!

    Hungrig..

    Hallå där!
    Sitter just nu och väntar på mat, är jätte jättehungrig.. Men vi väntar också på att min syster Denisé och hennes vän ifrån Japan ska komma och hälsa på. Ska bli trevligt, men intressant. Hon har varit och mött upp honom i stan, dom är nu påväg hit. Och hoppas att dom skyndar sig, håller på att dö här borta. Efter det blir man utkastad, så att han ska ha någonstans att sova.. Skoja, nej inte utkastad. Men blir tvungen att åka in till pappa inatt och sova. Ska endå bli rätt skönt. Tror jag ska hoppa in i bastun när jag kommer hem till pappa, kanske blir ett långt bubbelbad också. Vem vet? Måste möta upp Marcelo efter maten. Ska alldeles strax lägga in lite bilder på halsbandet jag fick utav han igår. Hur gullig vän får man ha egentligen? Nej, nu ropar mamsen. DET ÄR MAT YIIIPPYYY!

    Lite utav sommar 09, ge mig SOMMAR 10 NU!

    This I swear

    Hej girls 'n boys.
    Kom precis ut ur duschen, kände egentligen för ett mysigt bad. Men det hade jag tyvärr inte tid med. Ikväll bär jag av hem till mamma, har bott hemma hos pappa nu på söder i mer än en vecka. Riktigt skönt har det varit! Dom senaste dagarna har gått till spa, varit med vänner och bara haft det mysigt. Så nu efter all vila, är jag på pigg och på topp humör. Det låter väl rätt bra, hoppas jag? Jag sitter just nu och väntar på att håret ska torka, det är mycket bättre för håret att luft torka har jag hört. Ska börja med det, om jag inte har jätte bråttom såklart. Idag har jag bara legat i sängen och degat tillsammans med Daniella, vi har också kollat på film (Mean Girls). Ända tills Marcelo ringde och hotade mig att jag var tvungen att resa mig ifrån sängen. Illa nog.. Nu ska jag börja sminka mig och fixa mig i ordning. Pussis

    Mys i mitt bubbelbad, tillsammans med frugan.

    Beauty beauty



    I detta inlägg kommer vi prata om hudvård och mina tips. Som sagt det kommer komma nya och nya  tips angående huvård, hår och kropp varje vecka. Så håll ut sötnosar!



    1. Tvätta alltid bort sminket innan läggdags, även hur sent du än kommer hem. På morgonen är det ett måste med ansiktsvatten ifrån Biotherm och efter det ska det alltid ersättas med fuktkräm. Jag tar alltid på fukt innan jag sminkar mig, det får ansiktet att se så mycket fräschare och man ser faktiskt piggare ut. Det får också sminket att lägga sig på plats, om ni förstår vad jag menar.

    2. Använd ansiktsmask minst 3-4 gånger i veckan. Och då menar jag inte djup rengörande ansiktsmasker, bara vanliga rengörande. Använder du djup rengörande ofta, torkar de ut huden till slut. Och då kommer inte din fukt kräm att fungera till slut! Och då tänker man: Måste köpa en fettigare fuktkräm. Men icke sa nicke, boven bakom torr hud är oftast att vi tjejer tänker att djup rengörande masker tar bort mest. Därför använder vi det så ofta vi kan, istället för vanliga rengörande masker som faktiskt har lite fukt i sig. Ett litet tips, använd vanliga rengöringsmasker ofta och djup rengörande 2 gånger i månaden.

    Om ni vill veta mer angående vad jag använder för produkter osv, fråga!

    Inge vidare morgon humör.

    Hej bloggen!
    Ligger just nu i sängen tillsammans med Daniella, känner mig inge vidare. Det är ett utav skälen jag inte haft tid till bilder, outfits osv. Men jag lovar, det kommer! Det är därför jag kommit på lite nya roliga sätt att uppdatera bloggen med som t.ex. skönhetstips. Hoppas ni gillar det! Vaknade upp runt halv 10 imorse, grinig och trött. Man kan nog säga att jag och Daniella verkligen inte var på humör, varit upp mer än halva natten. Dom natt vanorna måste ändras. Men i alla fall, Marcelo gjorde inte direkt morgonen bättre Han tyckte att det var jätte roligt att dra upp gardinerna, spela hög musik och bara vara allmänt jobbig. Förlåt Marcelo! Nu ska jag sitta och klura lite på vad mina nästa skönhetstips ska handla om. Puss!