hej hopp gummi-snopp ! 28 sept 2007

tjena , idag har jag varit i skolan , vi slutade klockan 11:00 , skönt eller vadå? våran SO-lärare skulle typ på kurs. & vi hade honom efter lunch rasten så vi fick gå hem istället. Igår hade vi skoljoggen också, fett tråkigt det var asså. Hahah fast det gick typ några framför oss som hade köpt läsk & godis (när man skulle gå skoljogg liksom) jag och lina bah ; ehm okej xD. idag så när jag och lina var på väg hem så hörde vi jääätte hög musik & det kom från kassmyra skolan , så vi gick ner och kollade. då hade dom skoljoggen där & då stannade vi en stund och tittade & träffade en massa kompisar. sen gick vi hem till henne & åt lunch & pluggade lite SO , okej 3 uppgifter men endå xD.sen så vid typ 1 så skulle vi gå ut med linas hund (ronja) & då gick vi förbi kassmyra igen. Haha. & då kom en typ störd gubbe gånende mot oss & då sa vi till ronja ; äre någon som kommer? ronja bara tittade och sen började skälla för att gubben såg så skum ut, HAHAHA. sen vid tre tiden så åkte vi till tumba, lina skulle köpa en mascara & en foundation . jag tipsade henne om ett foundation då , men (; , sen så gick vi till ishuset & kollade på ett par kompisar som hade träning. det var PISS KALLT inne i ishuset, jag och lina hade till och med filt, hahah xD

men nu ska jag kila.
puss o kram

Tjena , 21 sept. 07

Hejsan hoppsan , jag har inte kunnat skrivit eller orkat på länge för att skolan har ju börjat & vi har redan haft tre prov & ska ha ett till nästa vecka, suck.. Idag har jag varit med lina, & vi var nere i ishuset och kollade på ett par kompisar som spelade. =) ! det var faktist kul, men jävligt kallt där inne. imorgon ska jag åka in till stan & köpa cheap monday jeans & en canada tröja . och sova hos pappa. =) kanske ska träffa min kusin (emelie) också.

Men nu måste jag fan plugga , SUCK !

varma pussar & kramar <3

hej hej 9/9-07. <3

tjena. igår 8/9 var jag med Lina,Micke & Wille på bio. På heron . Vi hade as kul. Vi kom dit vid typ halv 5 tiden, & våran bio började 18:35. När vi kom dit så gick vi runt lite. Haha vi gick in på media market, & då när vi kom till cd-skivorna så kom wille på att vi skulle ha en tävling.. Haha vi (Jag&Lina) skulle hitta ABBA. & dom skulle hitta michael jackson . Haha vi vann för att vi är bäst. haha . jag & lina hittade skivan före dom. sen gick vi och åt. & vi satt och snackade ganska länge. sen gick vi runt lite igen. Sen så gick vi upp & köpte godis HAHA. Vi såg Rush Hour 3. DEN VAR SÅÅÅ ROLIG OCH SÅÅ BRA. ett bra film tips iaf. micke & jag höll på att garva ihjäl oss. xD
Sen efter filmen så var klockan typ 20 över 8 . och willes mamma väntade på han & micke. så då sa vi hejdå & kramade dom . sen åkte jag & lina också hem , linas mamma hämtade oss.

men nu ska jag gå . Puss

tjabba. 5/9-07

hejhej , idag har jag varit med carolina, vi har haft studiedag idag , fett skönt eller vadå ? =) & så har jag varit i kassmyra i hälsat på.. det var skit roligt , jag träffade jätte roliga människor , max & linda & alla. oftast säger jag : HEJ SÖTNOS ! till mina kompisar. & jag sa dt till max & han bah as garva. senare vid typ kvart i 3 tiden så var jag tvungen att gå hem till min katt. vi har skaffat kattunge & den heter Ninja =) & den är 12 veckor gammal.
image8 
här är den ^^ , men nu ska jag gå & leka med min katt .

pusshej<3 / jennfs