Testa lite nytt!

Har som sagt använt blogg.se nu i snart 3år.
Jag kommer inte att radera denna blogg utifall att jag inte lär mig finest och allt bara krånglar sig där. Men vi ses väl fortfarande på finest? Glöm inte Finest.se/Jennfs
Här har ni min nya blogg!

Vill inte ha snö!

Tyvärr.. Jag är nog inte den enda som känner så heller.
Det enda som är bra med snö är under julafton och nyår, då ska de vara snö och mysigt? Man ska sitta hemma vid brasan och mysa med nära och kära. Men sen kan det bara ta och försvinna. Jag blir alltid på så dåligt humör utav slask, kallt och snö som kommer i ansiktet hela tiden. Skor förstörs snabbare, man går runt och spänner sig hela tiden för att man fryser, man blir kall och förkyld, sminket kladdar sig. Nej tack! På vintern kan man ju knappt platta håret heller, eftersom minsta fukt i luften (för mitt hår) så krullar det sig! Så himla störande..
Tummen upp för sommar och värme!


Utanför mitt fönster för några dagar sen.. usch!

Bättre bilder kommer..

Men inte just nu tyvärr. Mamma har tappat bort data kabeln till kameran. Så typiskt! Nu när man verkligen känner för att fota lite. Men den dyker väl upp här snart!
Här är hela vårat set med olika borstar och penslar till kundmottagningen + en mascara ifrån Face. Det är äkta hår och det är ifrån Mac.
Mac skapades av professionella makeup artister och är fortfarande avsett för dem. Mac formulas skapades för att fungera på scen, catwalk eller i fotostudion. Idag är det fortfarande märket professionella makeup artister väljer. Mac finns nästan över hela världen.

Nu ska jag ta tag i detta!

Hej!
Ni har hört det förut, jag ska skärpa till mig med bloggen. Har verkligen inte haft tid eller ork till att blogga på senaste. Har verkligen ingen annan förklaring.
Just nu ligger jag i sängen, känner mig väldigt frussen. Det snöar och det är inte roligt.. Jag blir alltid på så dåligt humör när det snöar, väldigt irriterande när man har varit på stylist lektionen och gjort klart uppgiften och sen sätter sig och fixar sig lite. Så går man ut i detta väder, då när man kommit hem så ser man ju ut som man gjorde från början.
Idag har jag varit i skolan, men gick hem för att jag mådde så himla illa. Jag vet inte varför jag har gjort det de senaste dagarna. Nu ska jag kolla klart på Lyxfällan och försöka få tag i EmeliePuss ♥Visst blev det fint? Ojuste, måste visa er hela vårat borste och pensel set vi fick idag utav Mac. Åh, Im in love!