Grattis världens bästa mamma!

Som både har namnsdag idag och så är det ju även mors dag. Jag älskar dig Veronica Mamma Hedström!

Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.

Like a song

Sommaren är kort.. det mesta regnar bort!
Har inte Tomas Ledin lite rätt endå? Vart tog värmen och det fina vädret vägen. Nu har jag, för att få upp humöret lite angående det ämnet fixat den finaste beach outfiten + lite extra tillbehör.



Ben&Jerry's kommer bli SÅ ja i sommar!
Dom är alltid det, men alla kommer ha med sig det till stranden. Ser ni inte hur glassen bara smälter in i bilden? Perfekt!

Mors dag, oj!

Hej bitches!
Som ni säkert märker på rubriken så hade jag glömt bort mors dag.. Inte bra! Men jag håller just nu på att betala tillbaka för det. Jag måste städa mitt rum och hjälpa henne med maten. Haha, men det fixar jag. Kom hem igår kväll runt 4-5 tiden, på morgonen pratar jag om då.

Vi hade jätte roligt igår kväll, drog hem till Cristian och festade. Fast man kan ju inte direkt säga att man drack så mycket? Men vi dansade, pratade och bara hade det allmänt trevligt. Det var flera chilienare där borta som lärde mig dansa bättre, tack för det! Haha.. Nu ska jag börja göra mig i ordning, ska fixa mig och senare ikväll åka till Söder tillsammans med Daniella. Ska upp jätte tidigt imorgon på ett viktigt jobb möte! Puss ♥


Har ni gett/gjort något gulligt till eran mamma idag?

Hemma nu!

Hej!
Kom precis hem ifrån jobbet och gud vad det värker i mina hälar.. Har stått och gått hela dagen! Blev en bra jobbdag, riktigt roligt. Ligger just nu i sängen och funderar på vart och vad man vill göra ikväll.. Fest i Nacka? Fest i Södertälje? Hm..

Vad ska ni göra ikväll? Efter jobbet drog jag och Daniella till Expresso House och satte oss utanför. Nu ska vi alldeles strax börja göra oss i ordning. Puss ♥


Snodde bilden ifrån Daniella's blogg!

Acceptera mig för den jag är!

Eller dra, helt enkelt..
Jag är så trött på alla falska vänner man haft i livet! Och de som uttrycker det starka ordet ÄLSKAR, fast de inte ens menar det. Jag kan själv säga att jag har sagt "jag älskar dig" till någon jag senare upptäckt att jag aldrig gjort. Det misstaget har nog alla fått se och gjort. Men idag vet man ju faktiskt vilka vänner som verkligen består. Jag har väldigt många fina vänner jag kan prata med, men de som står mig allra närmst litar jag på mest utav allt och det är därför jag helst håller mig till dom.

Som texten ur en låt:
Tänk alla gånger som vänner sagt, att du bara du är de bästa dom haft. Dom vill ditt bästa med allt men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls.

Jag är i alla fall så himla lycklig över att jag har en person som alltid kommer stå mig närmst om hjärtat! Den personen heter Marcelo Muñoz. Även om han åker till Spanien och ska bo där. Men vi kommer nog att träffas endå ska du se! Lite trisst bara att vi knappt kommer att spendera sommarlovet med varandra för att jag ska bort och sen när jag kommer tillbaka så åker han. Men vi kommer alltid vara närmst!

Alltid lika roligt med plugg!

Hej!
Ligger just nu i sängen och pluggar sälj teknik.. Inte det lättaste kanske, men jag måste. Så att jag inte får en black out i huvudet under provets gång. Efter att jag har pluggat ska jag ställa mig i duschen och börja göra mig i ordning. Sen ska man ut på stan tillsammans med Daniella och äntligen shoppa lite sommar kläder! Inte bara sommar kläder dårå, med tanke på att vädret har försvunnit.

Kommer självklart att lägga in bilder på allt jag köpt sedan! Jag tycker att det är så roligt ibland att kolla tillbaka på vad man köpt för länge sen.. Haha ibland kan jag bli full i skratt! Puss ♥



BESTÄLLT!

Sandie Bikini Set SEK 298, Wonderland - NELLY.COM

Nu har jag beställt denna bikini ifrån Nelly.com!
Visst är den söt? Dom har fått in så mycket nya och fina bikini's nu till sommaren. Nelly är bland en utav mina favorit internet shoppings sidor. Kolla in där ni med?

Turkiet, kanske grekland?

Vart ska man åka i sommar? Jag och Emelie håller just nu på och tittar på sista minuten resor. Tänk att bara få komma bort en vecka eller två nu i sommar. Jo, jag vet.. Då blir jag ju borta nästan hela sommarlovet med tanke på att jag ska till Gotland 4 veckor men endå..

Skönt att göra någonting utav sommarlovet när det endå är här! Har inte varit utomlands på drygt 2år och känner bara den här känslan nu av att få komma här ifrån lite grann. Så vart är bästa stället nu i sommar?











Ser det inte underbart ut?

A fashion dress



 
Siden tunnikor med puffärmar!
Så himla SNYGGT. Man ser så galant och glansig ut, sen puffärmarna som gör att man kan både ha det till vardags och fest. Lite all time clothes!


 
Den lilla rutiga..
Nej det är inte snyggt, hur tänker man när man tar på sig en sånhär klänning? Rutigt är inte det bästa mönstret på klänningar precis.

Åh så gulligt!

Jag gick precis in på min systers blogg och läste en ur gullig text hon hade skrivit om mig. Tänkte dela med mig utav den texten här på bloggen! Jag älskar min syster, visst är hon söt?



HEJHOPPGUMMISNOPP

Kom hem ifrån jobbmötet för inte så länge sen. Skönt att ha alla möten klara för den här veckan. Nu är det bara 5 möten kvar, sen tar jag examen i försäljning. Grymt va? Det kommer självklart bli ett svårt prov, men det är någonting jag kommer att klara av. Jag bara känner det!

Nu ska jag alldeles strax ringa Daniella och kolla när hon slutar, vi ska in till stan sen och shoppa lite (bland annat inför Gotland).. Marcelo ska förmodligen också med! Juste! Har jag sagt att vi åker den 5 Juli och kommer tillbaka den 2 Agusti? Ska bli grymt kul, men lite tråkigt att man kommer att behöva spendera sin födelsedag där. Fyller ju år den 7 Juli! Jaja nog pratat om Gotland, känns som att det är det enda jag pratar om nu för tiden? Haha, kommer självklart att lägga upp bilder på det jag köpt. Puss ♥


Jag just nu, i sköna mjukis dressen!

Min vecka framöver:









Iphone?

Är dom bra?
Pappa har kollat på en sån till mig idag. Visst är dom skit fina och så, men dom finns ju inte i Tele2 abbonemang.. Men jag får väl antagligen inte ringa så mycket och så, får endå 3000fria sms med den andra operatören. Så nu blir det Iphone, yeah!

Är desperat efter en ny telefon.. Min samsung touch gick nämligen helt sönder förra veckan och just nu har jag en extra telefon för tillfället.

The list is here!





Gotland - Stockholms veckan
Ja, själv ska man ju dit! Jag är medveten om att det händer ganska mycket grejer där, men vi har ju alltid Johan och Edvin, mina chefer. Ska någon av er dit och festa?



Söta sommar klänningar!
Måste köpas mer nu och ladda upp väskorna inför Gotland. Det är inte lång tid kvar tills vi åker nämligen. Och lite snygg vill man ju faktiskt vara där borta! Jag har faktiskt inte hunnit köpa några sommar kläder alls ennu, men det kommer så småning om imorgon.





Regniga dagar
Vart tog värmen, solen och det fina vädret vägen? Säg inte att det ska hålla på såhär ett tag till. Är så trött på Sverige's väder ibland! Bara det inte är fult väder när vi är på Gotland, då blir jag riktigt arg..



Utsvängda Jeans?
Men herregud tjejer, det är INTE snyggt någonstans. Jag hade typ utsvängda jeans senast jag gick i 5an eller något.. När de tighta jeansen började komma slutade jag med det? Man ser ut som en uppsvälld padda..

GOTLAND HERE WE COME

Hej bloggen!
Är på sånt himla bra humör idag, fick reda på (under utbildningen) att vi ska till Gotland och jobba i 4 veckor under sommaren samt under Stockholms veckan. Grymt! Självklart kommer man att vara ledig över helgen, så nu gäller det bara att komma i toppform tills dess.

Just nu ligger jag i sängen, tänkte alldeles strax hoppa in i bastun. Känner mig så stressad nu för tiden och att basta lugnar alltid mina nerver. Men vi hörs senare! 

Kallbadhuset under Stockholmsveckan 

Just nu:

Sitter just nu och kollar på Bella&Tyra show.
Jag vet helt ärligt inte vad jag tycker om det programmet. Det är inte 100% seriöst och jag tycker inte att de kan leda en show ordentligt. Självklart är programmet väldigt underhållande, beroende på vilken gäst de har.. De två intressantaste gästerna jag har sett i deras avsnitt är när Kissie var där & frisören Bobby.

I programmet sitter alla och babblar i mun på varandra. Dom brukar också avbryta gästen innan den pratat klart. Men de säger BRA saker och visar BRA saker, men i fel tillfälle eller vad man ska kalla det? Sen har jag läst på Tyra's och Kenza's blogg att de ska ha en show ihop snart.. Det programmet kommer nog inte att få lika mycket tittare som Bella&Tyra show nu. Vad tycker ni om Bella&Tyra show?

ÄNTLIGEN!

Idag har Sex and the city 2 premiär på bio. Kollade nyss på sf.se och det är redan fullbokat på nästan alla bio salonger? Finns bara udda platser kvar som man får sitta ensam osv. Inte så kul kanske!

Jag och Daniella ska förmodligen gå på torsdag och se den. Ska bli jätte roligt, har verkligen sett fram emot att den ska komma ut på bio. Vill ni se den?

Different styles in one piece

Vilken stil är du?


Stil 1.


Stil 2.


Stil 3.


Stil 4.

Hey sexy!

Kom precis hem ifrån Marcelo.. Sitter och äter frukost, klagar över mitt skavsår som jag har på ena hälen och bara njuter utav det härliga vädret. Det låter väl kanon? Är inte direkt på bästa humöret idag, fick GÅ hem i spöregnet. Inte kul alls! Förvånar mig inte om jag är förkyld imorgon bitti.

Sitter just nu och väntar på att min kära vän Daniella ska ringa. Men det verkar gå lite segt för henne! Hon sitter väl antagligen på en viktig lektion eller något liknande.. Idag ska jag ut och jobba, måste som sagt skriva ett avtal till för att komma upp till min budget jag hade igår. Innan sista postbilen åker med posten, som är kl:18.00 (?) I alla fall, nu måste jag snart hoppa in i duschen. Vi hörs! ♥

En sak som fick mig på lite bättre humör nu var att jag såg att min mamma hade fixat och trixat ihop ett collage som bara handla om mig. Kolla här! Söt va?


Tack www.skincare.bloggplatsen.se!

SVERIGE - TYSKLAND

Kollade precis klart på hockey matchen med mamma!
Blev så glad när Sverige vann, sjöng med på "du gamla du fria".. Grattis Sverige! Men de hade kunnat gå ennu längre om inte Tjeckien hade haft en sådan tur i straffarna när Sverige mötte dom.

Jag ska alldeles strax kolla jobb schemat, när jag jobbar osv. Fick precis mail utav min chef såg jag att det ploppade upp på sidan om här. Men vi hörs säkert senare. Puss ♥


Skön kille den där Bengt Åke!
Tog time out när det bara var en sekund kvar för att retas med Tyskland över att de hade vunnit. Synd bara att han avgår nu..

Pink lady



Nu har jag gjort ett exempel till er för hur man kan gå omkring hemma, utan att fixa sig men endå se galant ut. Jag är en sådan person som inte orkar sminka mig, fixa håret osv när jag är hemma (om jag inte ska få gäster eller något så är det ju en självklarhet att jag gör det).

Men jag brukar sätta på mig något mysigt men som endå får en att se bra ut. Så lite, kan göra så mycket. Ser inte det här riktigt gulligt ut? All the pink ladies in tha house..

Right nananana now



Ja.. Jag sitter fortfarande här för eran skull, vid bloggen. Min mamma ska alldeles strax släpa ut mig genom dörren för att gå och köpa mumsig thai mat. Har faktiskt inte ätit det på väldigt länge, det är väl dags nu tycker man. Så gott som det är!

Vi hörs när jag kommer hem igen! Puss ♥

EaseWhite.se

Blev inge jobb..

Pågrund av fult väder!
Det åskar, blixtrar och regnar? Tror inte att det är perfekta dagen för att vara utomhus och sälja. Det vore ju inte den bästa idén, förstörda avtal och grejer.

Jag ska alldeles strax ut på promenad med Mamsen. Vi tänkte gå en lång runda sen svänga förbi en thai-resturang och köpa hem mat. Mums på det!


Mysigt att pussas i regnet!
Har ni testat?

Dresscode







Rosa blus ifrån H&M
Svart bustier ifrån Lindex
Svart kavaj ifrån H&M
Lack tights ifrån (?)
Svarta gladiator skor ifrån Skopunkten

The list man!


Lace Top SEK 129, Only - NELLY.COM

Söta spets toppen ifrån Nelly.com!
Spets är och kommer alltid vara inne.


King Jersey Pants SEK 179, Vila - NELLY.COM

Harems byxorna?
Vill man se ennu tjockare ut eller.. Inte snyggt alls. Vad kan man matcha in för kläder till detta? Jo, nästan ingenting alls. Nej tack!

Jag ger dig min morgon!



Nu är jag uppkommen ifrån det mysiga badet.
Bilderna visar på ett ungefär hur min morgon har sett ut. Just nu sitter jag i köket, dricker vatten och äter Activia. Man måste ju komma i form nu! Inget annat snask får det bli om dagarna och så ska jag börjar röra på mig mycket. Vara inriktad på något jämnt och ständigt. Hålla mig sysselsatt helt enkelt!

Lägger in dagens dresscode innan jag drar ut på jobbet, sen hörs vi när jag kommer hem igen och har tjänat stora summor med pengar. Haha! Puss ♥

Tänk att jag är uppe nu?

På en söndags morgon.. Herregud!
God morgon på er i alla fall. Ska alldeles strax lägga mig i ett varmt och mysigt bad. Måste ladda upp mig lite inför dagen. Jag ska jobba idag tillsammans med Daniella, måste skriva många avtal idag. Så det blir bara att köra hårt!

Nu ska jag faktiskt lägga mig i badet. Men vi hörs snart igen!
Puss ♥

The list, you know it!




 
Sjömans-aktiga shortsen ifrån BikBok!
Dom är bara för snygga.. Vad tycker ni om dom?






Tightsen som slutar alldeles för tidigt..
Ser ju ut som att man ska ut och cykla? Jag tycker i alla fall att det inte är snyggt. Vad går det ihop med liksom och vem kom på att det faktiskt är snyggt? En galning måste det varit.

Beachen, närmare än förr!




Kanske dags att ladda upp med olika sorters bikini's nu inför beach10? Har ju bara min rosa och svart (blommigt mönstrad) ifrån förra året. NU ska det in med nytt! Lönen + studiebidraget är snart här, då gäller det att vara snabb ute på stan och finna sin speciella bikini. Man vill ju i alla fall se lite bra ut på stranden när man tar sitt första dopp. Någon som redan tagit årets första dopp?

Juste! Har fått börja med att skriva namn + bloggen på bilderna jag lägger ut för har märkt att vissa utav outfitsen och alla möjliga olika bilder har dykt upp på andra bloggar. Sluta ta mina bilder!

From the wrong story, ends..







Gårdagens dresscode





Sol vind & vatten

Hej!
Sitter ni inne? Ut i solen med er.. Har precis fixat mig klart! Ska alldeles strax slå en pling till Daniella, blir förmodligen fiesta ikväll. Tog det ju som sagt lugnt igår kväll, stannade hemma och grillade med familjen. Och känner definitivt för att komma ut ikväll och uppskatta det fina vädret när det endå är här. Det ska ju faktiskt bli sämre väder nu i veckan? :(

Juste! Tänkte bara be om ursäkt för min dåliga uppdatering igår men hade mycket saker att göra.. Men bilderna ifrån igår kommer alldeles strax upp på bloggen, så håll utkik. Puss! ♥

The list make you wanna listen






Sjömans looken!
Den passar så perfekt nu till sommaren. Det är mycket vitt i looken som också ger ett + därför att man ser mycket brunare ut än vad man faktiskt är. Denna stil är också både söt men väldigt stilren. Kör på det nu i sommar, våga se lite överklassig ut!





De guldiga skorna!
Nej till det.. Inte snyggt alls. Härom dagen var jag inne en snabbis på H&M och kollade efter gladiator skor, så fick jag syn på gladiator skor i guld. Dom lyste upp hela affären och tog exakt all uppmärksamhet. Säger bara: Synd för er som köpt dom nu. Gladiator skor ska antingen vara bruna eller svarta. That's it!

El brownie.

Ni måste fortsätta på brännan nu gott folk!
För att komma i fatt mig såklart.. haha. Jag och min vän Niclas Sundberg har en tävling och vem som är brunast vid sommarn's slut. Jag kan ju faktiskt avslöja lite att jag ligger en bra bit i förväg! Vem tror ni vinner?



Titta bara hur brun jag blev idag?
Lycka till Niclas!

Solen skiner, kanske bara idag..

Hejsan!
Kom precis innanför dörren, ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Har legat ute i solen på gården tillsammans med Mamma & min syster. Skit fint väder idag igen, tackar gudarna för det! Har lyckats fått ennu mer bränna nu, väldigt brun och fräscht. Färgen kommer väl ennu mer ikväll anar jag också för det är ju då pigmenten börjar arbeta mer..

Det blir ingen Rix FM idag, ska stanna hemma istället med familjen + Marcelo och grilla. Ikväll kör vi på grillpremiär! Första gången nu i år faktiskt.. Länge sen nu! Och väldigt gott ska det bli minsann. Bilder kommer självklart komma upp här på bloggen, så håll ett utkik. Har nämligen fått tillbaka kameran! PUSS ♥


Train - Hey, soul sister
En grym låt jag och mamma pressade idag ute i solen!

Simplesmile

Vinn presentkort biobiljetter m.m!

Nu är jag med och tävlar på GratisBio.se!
Kolla in där ni med..

Nu ska jag sova..

Godnatt på er kära läsare!
Nu ska jag äntligen hålla det här uppe med allt bloggande. Idag har jag inte kunnat lägga in några intressanta bilder, men har försökt att uppdatera så mycket som möjligt med olika sorters saker jag gjort idag. Ni får nöja er med det för idag! Men imorgon lovar jag er att det kommer komma mer.

Imorgon ska jag sova ut, sola lite mer under dagen och sedan kanske ta och åka in till Rix FM imorgon som kommer att vara på kungsträdgården! Efter Rix FM blir det fiiiiiiiesta.. Men nu måste jag sussa kudden, sov gott så hörs vi imorgon bitti. Puss på er! ♥



Beställt och klart!



Nu har jag beställt alla sol-hudvårdsprodukterna ifrån MaryKay. De är de bästa produkterna för sommaren, kanske lite dyra men vad gör man inte för hudens skull?

I form till sommaren!

Helt ärligt nu, så har ju jag faktiskt kört på bantingspiller ett tag nu. Har glömt de ett par gånger, men kör man de dagligen så lovar jag er att det blir en stor viktminskning. Jag har ju inte slutat äta helt och hållet, rör också på mig om dagarna men bantningspillrerna ger en extra viktminskning.

Jag är jätte stolta över er som klarar er utan detta! Men för mig funkar det inte, jag har försökt förut. Jag är nästan alltid sugen på saker och ting. Men med pillrernas hjälp så dämpas det något rejält. Äter idag bara frukost (för att det är de viktigaste målet om dagen) och middag. Skippar lunchen! Hur har ni kommit i form nu innan sommaren?



Vad ska jag göra ikväll?

Jo, absolut ingenting!
Här är mina planer framöver:



Bodystore

Bra tips till er!





Den korta byxdressen!
Så himla snyggt nu till sommaren. Fungerar både om dagen eller en sen eftermiddag. Passar även till alla sommar skorna! Inget kan se fel ut till detta. Måste köpa en!






Leopard bikinin nu till sommaren!
Nej, bilderna förklarar väl allt? Leopard är inget som kommer passa in bra nu till sommaren. För er som redan köpt en bikini med detta mönster, leta upp kvittot och byt bikinin innan det är försent. Inte snyggt alls!

Sommar snyggt!



Fan vilken härlig sommar kvälls outfit jag fick ihop!
Håller ni inte med om den? Måste köpa nya kläder nu när lönen + studiebidraget kommer.

Update: Balkongen!

Herregud vad varmt det är!
Man känner att sommaren äntligen har kommit till Sverige. Självklart borde det bli lite varmare för att vara sommar och vara mycket varmare i vattnet. Inte för att jag har tagit första doppet än, men jag är en sådan badkruka.. Så jag väntar nog lite till! Haha.

Just nu sitter jag på balkongen i solen, jobbar och mumsar i mig cheesecake. Man måste ju faktiskt få belöna sig lite med de pengarna man tjänat. Kanske blir det ennu mer? Ska jobba imorgon också. Nu ska jag fortsätta med jobbet och få lite mer bränna. Puss på er! ♥



I know you want me back!

Hello!
Jag vet att bloggen har funkat upp och ner, jag lovar att fixa det.. Jag ska försöka så mycket som möjligt med att blogga. Framför allt för eran skull. Det är så mycket med jobbet just nu och skola..

Sitter just nu ute på balkongen i solen med en god liten tallrik cheeesecake och bär i handen. Mums på det! Vaknade för inte så länge sen faktiskt, försov mig som vanligt.. Inte bra! Har fått mamma att skriva på ett avtal med världens bästa elbolag: Telge-Energi. Pröva ni också?

Igår jobbade jag hela dagen tillsammans med Edvin. Vi stod i Enskede och körde ranger, för er som inte vet vad det är.. Strunt samma! Efter jobbet drog jag hem till mamma, la mig i sängen, kollade på några avsnitt utav desperate housewives och sedan somnade jag. Det var inte alls sent när jag gick och la mig igår, runt 12? Och endå så sov jag till 1 idag.. Sjukt hur trött man blir utav jobbet + träningsverk i armarna.. Haha! ♥


I'm walking on sunshine

Ligger just nu i sängen, är väldigt trött..
Igår kväll bestämde sig jag och Daniella oss för att festa hemma hos Lopez. Det kom riktigt roliga människor dit, vissa som man heller inte sätt på länge blandannat Musse (Marcelo). Jag har nog inte träffat han på mer än ett halv år.. Han är en sådan härlig människa! Vi umgicks allihoppa, dansade osv. Riktig trevlig kväll, men sov gjorde man ju inte direkt.. Var vaken till 8 imorse pågrund av att jag var så pigg och för att Daniella höll mig vaken en bra stund.

Nu ska jag lägga mig i badet tänkte jag! Ska nämligen jobba imorgon.
Puss! ♥


Musse (Marcelo), skön lirare!

Får bli en video outfit!

Den är så gott som min!

Pappa om du ser detta..
Nu vet du vilken ny mobil jag vill ha! Jag vet ju att du givetvis läser min blogg everyday och du har tjatat länge om att du inte vet vilken det är jag vill ha. Med tanke på att jag fyller år om mindre än två månader? Hihi.. Jag låtsas som att jag inte vet om att du kommer köpa den! Deal?



My Trendy Phone

Videoblogg

Förlåt kära läsare!

Nu är jag tillbaka på blogg fötterna igen.. Har haft lite olika saker att göra, jobb osv. Har inte haft stor tillgång till datan och inte heller haft lust. Sitter just nu i sängen, sitter och läser vecko revyn. Tänkte alldeles strax sätta mig ute på balkongen i solen en stund och passa på medans det är fint väder här i trissta Sverige?

Ikväll ska man väl hitta på något kul när man endå är ledig från både jobb och skola. Eller vad säger ni? Har varit förbi skolan idag faktiskt även fast vi hade studiedag och fixade lite med betygen. Äntligen fått lite mer ordning! Nu tänkte jag läsa klart tidningen. Puss på er! ♥

Tänk att åka bort i en månad? Skönt det skulle vara..


Hotelreservation.se

Sovdags!

Ska lägga mig och sova en stund nu..
Gick upp halv 6 imorse, åkte in till stan på möte i två timmar sedan drog jag och jobbade till halv 3! Så nu är jag riktigt riktigt trött.. Hör av mig när jag vaknar igen! ♥

Iväg på möte.. igen!

Idag gäller det, det stora testet. Känner mig lite små nervös faktist, hoppas jag klarar det bra! Ni får hålla tummarna för mig. Satt uppe igår och pluggade som en galning, var hur trött som helst imorse.

Bloggar mer när jag kommer hem såklart! Innan vi drar vidare på lokalfest hos Cristian. Men ni får ha en jätte bra dag, så hörs vi sen. Puss ♥

Kanske blir gummistövlar hem ikväll igen? Haha..

Aha.. Sitta uppe inatt och plugga?

Marknadsföring, försäljning, spotpris, påslag?..
Whaaaaaaaaaaat.. Jaja! Det tränger väl sig in i min hjärna någonstans antar jag. Har test på allt imorgon! Så det kommer inte bli någon mer bloggning för ikväll. Uppdaterar imorgon när jag vaknar! Ska ut på lång promenad på morgonen, skönt ska det bli! Känner mig len som en baby nu när man suttit i bastun en timme.

Godnatt&Puss! ♥



Vad tycker ni om att jobba som säljare?

Dresscode


Egen kväll för mig själv

Myspys!
Nu ska jag alldeles strax hoppa in bastun en timma, när jag kommer ut lägger jag upp dagens outfit så som jag lovat er. Håll ut älsklingar!


Hemma igen!

Hallå där blogger's!
Har precit fått i mig lite sallad, tänkte alldeles strax lägga mig och kolla på Desperate Housewives. Kom hem från mötet för ett tag sen och jag kan säga er att det var en jäklans information man måste plugga in tills imorgon då testet kommer ske. Dom vill ju testa en innan man börjar sälja, det är ju en självklarhet?

Ikväll ska jag unna mig lite tid för mig själv faktiskt. Basta och bara ha en egen Jennifer dag.. Men ikväll innebär det plugg också.. Måste ju klara "testet" imorgon. Men jag uppdaterar snart igen med dagens outfit, kameran håller på och laddas. Den tog påvägen till mötet. Puss!

Ska iväg på möte!

Hej!
Sitter just nu i köket och gör mig i ordning. Ska alldeles strax på 2 timmars möte, samt informations möte. Lite lång tråkigt kommer det väl bli, men roligt att utbilda sig. Det här är faktiskt första gången i mitt liv jag kommer att jobba "påriktigt". Har annars bara jobbat lite smått hos min pappa på hans företag eller praoat med skolan.. Men det var på 7eleven, kul liksom..?

Ikväll sover jag förmodligen kvar här på Söder, tänkte basta och bubbla lite. Imorgon ska vi på ett till möte, sen blir det födelsedags fiesta! Cristian fyller ju nämligen år. Men jag uppdaterar mer när jag kommer hem. Puss på er! ♥

Lovar att lägga upp dagens outfit när jag kommer hem!

Det börjar närma sig sommar!

Har inte ni några riktiga favorit videos ur erat sommar minne ni fick på film? Jag har några sen förra sommaren jag tänkte lägga upp. Enjoy!


En bil som stannade mitt i vägen och började göra olika sorters ljud?
Mitt i natten när jag Marcus Micke och Nico väntade på bussen..


Marcelo, gaybloggen nästa?


Det har var lite senare på året, men det ger mig sommar feelings!

Dresscode

The job must be done


Mycket trevligt kontor dom hade!


Någon som vill ha en frukt? Men ingen åt..


I den långa väntan är det väldigt mumsigt med Vitamin Well.


En glad Jennifer!


Let it shine, eller vad säger du Daniella?

We did it!

Hallå där!
Mötet gick jätte bra, mycket information om företaget och försäljning. Det låter faktiskt som ett strålande jobb och väldigt roligt. Kameran kommer finnas med under alla olika sorters event och kampanj försäljning. Vi kommer även att få följa med till Gotland under Stockholms veckan och sälja. Det ska bli jätte roligt!

Just nu ligger vi i sängen och kollar på tv. Tänkte alldeles strax lägga in bilderna från idag! Hade självklart med mig kameran så som jag lovade er. Jag och Daniella funderar också på att gå och äta på kina resturang, buffé mums! Men vi får se med det.. Vi hörs lite senare! Puss

God morgon!

Godnatt!

Ska lägga mig och kolla på några avsnitt utav Desperate Housewives, dricka vatten och sedan sova. Måste ju vara pigg och fräsch till mötet imorgon. Man vill ju inte direkt ha påsar under ögonen och se ut som: hej kom och hjälp mig?

Har bestämt mig för att ha business outfiten imorgon! Tror nämligen det passar bäst till mötet och för det tillfället. Självklart kommer jag och Daniella ha med oss kamera och ta lite bilder! Puss

Fick bli den outfiten inför imorgon, bra val va?

En solig dag på stan

Marcelo har äntligen skickat bilderna till mig!
Here we go:


Min söta vän Daniella!


Jag berättar något jäääätte intressant för Daniella!


Marcelo har något i kikar'n.. hm undrar vad!


Ja, jag var väldigt rädd. Vågade knappt kolla ner ifrån kaknästornet.. Fick svindel på direkten!

Snart kommer de!

Marcelo ska alldeles strax skicka bilderna ifrån söndags. Vi tog lite kort med hans system kamera och gud så fina bilder han får med den. Grym kamera säger jag bara!

Bilderna kommer upp på bloggen inom en timme. Håll ut!♥

Snabb hälsning!

Hur ska jag klä mig imorgon?

BEHÖVER ERAN HJÄLP!
Vad ska jag ha på mig imorgon när jag ska till mötet? Här har ni två outfits att välja emellan. Antingen The business look eller The pretty look. Kom igen nu!


The Business Look
eller 
The Pretty Look?

Let me see what you got

Nehe! Det blev ingen simning, när vi kom fram till badhuset och skulle betala berättade de att det var simskola i alla bassänger och de tydligen har stängt på tisdagar och fredagar? Kul.. När vi äntligen har orkat oss dit liksom. Men det blev bara för oss att knalla hem igen.

Efter att jag kom hem storstädade jag mitt rum och hjälpte mamma med maten. Ska alldeles strax slinga hennes hår också! Känner mig väldigt duktig idag.


Gammal bild på Lina och mig, älskar bilden!

I'll take a swim now!

Tjafan!
Ska alldeles strax ut och möta Daniella på gården, sen ska vi ta en tur till badhuset och simma + basta såklart. Gud så skönt det ska bli! Länge sedan vi hade dom där träningsdagarna.. Förutom promenaderna vi haft på senaste. Efter att jag simmat ska jag hem, slinga min mammas hår och sedan fixa lite saker med skolan.

Imorgon drar jag iväg på möte runt 4 tiden, önska mig lycka till! ♥

Sommar outfit!

Angående igår..

Glömde berätta om vad jag gjorde igår.. Gick upp runt 11 tiden, åkte in till stan tillsammans med Daniella och Marcelo. Vi tog en lång promenad i det fina vädret, vi gick ända ifrån djurgården till kaknästornet och åkte upp där. Marcelo tog också lite bilder med sin system kamera som han ska skicka till mig ikväll som sedan kommer komma upp här på bloggen. Vissa bilder i alla fall!

Efter det drog vi till globen, tänkte egentligen åkt den där nya skyview över globen. Men det var stängt! Så då drog vi hem till mig här på Söder, packade ihop och sedan åkte jag hem till Marcelo. Det var nästan allt om igår, men ni får ha en jätte bra dag. Så hörs vi sen! ♥


Mådde lite dåligt där uppe med tanke på att jag är höjd rädd.. Men det var inte lika läskigt som när jag var liten! Då kändes det som tornet vinglade..

Nervös..

Hello there! Börjar närma sig intromötet under onsdag och kurserna under tors-fred. Ska bli kul att utbilda sig under så kort tid, kommer lägga ner nästan all min tid åt det nu under veckan. Tänkte sitta och göra lite "research" nu. Man måste ju börja komma igång!

Kom hem till pappa för inte så länge sen, har fått i mig lite mat. Har inte ätit sen igår 11.00 och även var jag inte hungrig?.. Konstigt.. Juste! Min mobil gick sönder igår, fast inte helt.. Men man ser knappt vad man skriver, vem som ringer osv. Så det är lite jobbigt! R.I.P min mobil!

Så ser jag ut idag!

God morgon!

Har precis fixat mig, duschat osv. Ska alldeles ut på stan i det fina vädret tillsammans med Marcelo och Daniella. Tog det nämligen lugnt igår, sov typ hela dagen. Var väldigt trött igår efter fredagen, det var ju valborg?.. Haha, alla var väl trötta igår antar jag?

Nu vill min kära pappa ha sin data igen, har inte orkat starta min bärbara med tanke på att vi ska ut snart. Men ni får ha en underbar dag, så hörs vi senare! Puss ♥


En gammal bild på oss ifrån Johan's fest, men kan väl tänka mig att vi såg ut såg ut så i fredags fast med andra kläder på oss? Drägg..